Födelsedag och Valborg!

Igår fyllde jag år, och fick mera presenter! Av Marcus fick jag en timmes massage på centralbadet (SWEET!!!) och av Cajsa fick jag en dag i Sthlm med lunch, middag och shopping eller skansen eller nåt annat mysigt. Supersnällt verkligen, och alldeles för mycket! Av svärmor fick jag fina glasunderlägg och snappsglas. :) Behövligt, och fint!! Tack tack! Så jag har helt enkelt fått massa fina saker, och är jätteglad och tacksam.

Jag, Josse och Fredrik gick ut igår, ja å Josse drog till Smålands nation för att se Petter, och Fredrik träffade kompisar på O´Learys. Vi stog längst fram vid scenen när en äcklig snubbe fick för sig att slå en glasflaska i mitt huvud för att försöka få min plats, då blev ja såklart förbannad och tröck in min armbåge i bröstkorgen på honom, då tog han sin flaska och kollade på min bandagerade arm och sa att jag skulle passa mig jävligt noga. Då var jag sjukt nära på att börja slåss. Haha. Jävla idioter de finns, man kan väl ändå inte slå en tjej? De va så mkt folk å trångt så ja tog mitt förnuft till fånga och lät bli att använda gipset till att bryta hans näsa, så istället gick vi ut. Vi hade hur som helst askul om man räknar bort puckokillen. Det vart en superbra fördelsedag! Sune var hos mormor och morfar och mös.

Idag har vi vart och grillat i solen och haft en oförskämt trevlig dag om man räknar bort från båda våra rejäla baksmällor. Så nu blir det bara till att ladda upp lite bilder här, ta en dusch och sen krypa ner i sängen!

Njut av dessa:
image204


image205

image206

image207

image208

image209

image210

image211

image212

image213

image214

image215

image216

Födelsedagsfika!

Jag fyller ju inte idag, men vi hade grillning på gården för att fira lite idag. Det vart väldigt trevligt trots den molniga himlen. Så typiskt, när det har vart superskönt hela veckan ska de såklart bli tråkväder när man har uteplaner. Men det hade ju kunnat va värre.

Jag fick nog århundradets coolaste present av mi familia. Se bild nedan. Pappa har slitit med sin stackars onda kropp i massvis med timmar för att få ihop den, helt underbart snällt. TACK TACK TACK TACK!! Jag kännde nu när ja kom hem att jag inte tackade tillräckligt, men jag kan tacka mer imårrn när vi ses =) NI ÄR BÄST!! Men det visste ni nog redan.

Av Josse fick jag asshyssta vita WE-hörlurar som matchar min nya keps och mina shutter shades. Imårrn ska ja försöka ta en cool bild när jag har hela kitet på mig!

Sen fick jag fina blommor, en Juvelenskiva, ett simkort (PERFEKT!!!!), body butter, fina ljushållare å ett chokladljus.
Supersnällt av alla!! Och det var jättemysigt att ni kom allihopa. Vi fick träffa Elton för första gången, och jäklar vilken sötnos. En pytteliten sådan. Sjukt att man glömmer så fort, att Sune oxå va så liten. Det är ofattbart. Sune gav Elton en present, en skateboard, så att dom kan åka tillsammans sen :)

Här kommer lite bilder från igår och idag:
image188
Det gäller att börja i tid!

image189
Här är Sunes Iordräkt som väntar på att han ska bli större å växa i den. Den är iförsig inte ny eller har nåt med dom senaste dagarna att göra, utan jag kom mest på att jag ville visa upp den.

image190
Ord är överflödiga. Men LYCKA är i närheten av känslan man får.

image191
Hallå där!

image192
Pappsen å lullrune

image193
Resultatet av min senaste hårfärgning. Efter blekning ett var det neonrosa, efter blekning två blev det aprikost, efter askblond färg blev det såhär, med spår av rosa. Nu blir de mössa i några dagar till hårbottnen slutat svida och vi kör på igen.

image195
<3

image196
Sune tränar inför spanienflygningen...


Och här kommer några av dagens gäster:
image197
Oliver, Tina och Eriks lillkille

image198
Signe och pappa Manne. Mamma Helena är någonstans i närheten.

image199
Sune the man! Sover alltid som en gris utomhus :)

image200
Flörtisen Moses och mamma Petra.

image201
Sötnosen i sin nya fina dräkt som han fick av Petra och Moses. Sen fick han ett babygym att ha hos mormor av Signa oxå, så de va inte bara jag som fick fina presenter idag =)

image202
Här demonstrerar Moses hur cykeln funkar!

image203
Perfekt!



Nu ska ja hänga i soffan lite. Imårrn börjar mitt nya liv. Inget godis och skräpmat, och en promenad varje dag. Jag måste bli av med lite fett, och dess ångest.
Vi ska till BVC på morgonen och visa upp Sunes navel, måste göra det en gång i veckan, och remiss skickas imårrn till barnkirurgen :( Så det kommer nog bli till att operera lillgubben. Läskigt, men det behövs ju göras så det är bara att bita ihop och lita på att dom kan sin grej dom där läkarna. Men usch!!! Blir ledsen bara av tankten på att dom ska skära i honom :(

Sen ska vi äta lunch med Minna som är på besök. Hoppas det är fint väder så vi kan fika på innergården bakom Nitton, för det fiket var supermysigt, mitt i solen!


Nu ska bilen säljas!

Och här kommer bilderna som ska upp i annonsen, behöver nånstans att länka ifrån, det är därför dom hamnar här.

Jossan är här och ska designa ett Marysoulplagg. Imårrn blire hamburgerfest. Yeah.

image183

image184

image185

image186

image187

KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP!! Kompispris, 130 000, bara för DIG!

Dumma hand!!

Fan vad less jag är, redan. Handen är som en stor handikappklump. Skitjobbigt. Jag brukar inte va så kinkig, men den här operationen var otrevlig (hade hellre gjort ett till kejsarsnitt, faktiskt!). Och nu får jag dras med gips och bandageklump i fyra veckor, får inte belasta, sen är det ytterligare några veckor utan belastning. Det går sådär, jag gör lite i smyg när ingen ser. Fredrik är ju glad iaf, som slipper jobba!

Mamma och Fredrik har tooookstädat lägenheten idag, TACK TACK TACK MAMMA! Än en gång har du kommit och lekt städtant fast det verkligen inte borde vara du som gör det, utan vi, som faktiskt är dom skyldiga för röran.

Imårrn ska vi hem till Bea, Charlie och ELTON!!!!!!!! Sune ska ge Elton en väldigt fin present!

EVA! Vi ses ju imårrn, men på söndag är det grillning här kl 14, om vädret tillåter, annars blir det nåt inomhus. Du är den enda som inte är flitig mobilanvändare, dom andra har jag skickat sms till, men jag är ganska säker på att du läser det här! ;)

Här kommer lite bilder på allas våran älskade Sune:
image169

image170

image171

image172

image173

image174

image175

image176

image177

image178

image179

image180

image181

image182

Det går ju inte att bli annat än glad när man tittar på honom. Han är ett jäkla lyckopiller! (Man borde sälja små sunekopior på burk, till sånna som är ledsna, det skulle funka, garanterat)



Läääänge sen!

Nu är de rekordläng sen ja skrev. Sorry! Kul att se att många ändå stannar kvar å väntar. :)
Dock blir det inge långt nu, för ja opererade högerhanden igår, så den gör apont efter att ha fixat i ordning alla bilder till hemsidan och uppdaterat den. Så den borde egentligen vila.

Idag har vi vart i Storvreta å hängt med josse som vaktar sina föräldrars hus å hund där ute. Vi åt PIZZAPLOCK på Vreten, va typ minst 10 år sen sist. Nostalgi for sure. Gick förbi gamla huset, som va helt förstört, dom hade slitit bort hela verandan i fram, och de såg inte bra ut. Puckon.

Vad har hänt sen sist? Sune växer som en tomat i solsken. Väger drygt 5 pannor nu. Han har ett väldigt stort navelbråck som vi måste gå å visa upp en gång per vecka så de inte blir dåligt. Men än så länge lider han inte av det.

Vi fotade  i söndags till hemsidan, och bannern som ska upp på www.kingsizemagazine.se. Och idag skulle tidnignen med helsideannonsen komma men de gjorde den inte. Blev hur som helst underbara bilder, å ja e supernöjd. Tack alla inblandade.

På söndag kl 14 ska vi grilla in våren i samband med att ja fyller 21. Så ni som känner att ni borde komma, kom! Osa gärna först så ja vet hur mkt käk som ska fixas.

Nu skriker min nacke, rygg å hand för de gör så ont. Så ja slutar nu. Ska leta rätt på kamerasladden imårrn så ska ni få se supersune i sin nya dubbelhaka!


21.

Nu är det snart dags för mig att fylla år. Jag brukar inte komma på saker att önska mig, men nu har jag faktiskt några saker som jag verkligen skulle vilja ha.

- Rosa vattenkokare och tillhörande brödrost, från exklusiva Rusta.
- Bidrag till min kommande Sunetatuering, som jag hoppas ha råd att göra i slutet av sommaren. Det ska bli ett stort porträtt på ryggen sammanlänkat med min ängel.
- www.lifestone.com Ett silversmycke med Sunes hand eller fot på.

Släpade ut Sune och Bengt till posten nyss för att hämta paketet med min keps och sunes skor, men surgubben på posten orkade inte jobba, och hade inte packat upp dagens paket, och ville heller inte lämna ut nåt om jag bara hade kollinr, även att posten säger att det räcker med kollinumret. Så nu e jag trött å har ont i huvet, för under hela promenaden skulle Bengt slita och dra som en galning. Puh.

Long time no written. Typ.

Nu har jag vart dålig på att uppdatera er om vad som händer på Sunefronten, med kläderna och med mig.
Men det har liksom inte riktigt funnits tid.

Jag, Josse och Cajsa hängde i tisdags och kollade på So you think you can dance, internetshoppade från the big country named usa, och käkade den bästa pizzakombon evah! Skinka och mozarella. Mmmmm!! Det är assweet at hänga med dom två babesen, och jag hoppas vi kommer få in nån rutin och fortsätta med dessa kvällar, för det är grymt =)

Idag har vi stökat å bökat hemma. Först var vi och träffade Bengts bror Bosse, det var kul.
image161
Väldigt lika som ni ser!

Efter det följde mamma hem och hjälpte oss ta tag i skithålan vi kallar hem. Det blev seriös storstädning, som slutade med att vi bytte lagerrum mot sovrum. Så vi har släpat lådor och organiserat. Mamma har gjort mest som vanligt. Tack! Fredrik överraskade oss alla med att laga en supergod middag, stora fetaostköttbullar i tomatsås med potatismos till. :) Sweet! Resten av familjen kom och käkade, sen kom farmor Eva över till kaffet och kakan som Jossan gjort.
Fredrik fick åka akut till Ikea idag oxå å köpa en behövlig hylla som Sune ska få ha alla sina fina doppresenter i. :) Tack igen alla ni underbara som kom på dopet, och hyllade lilla Sune med så fina presenter. :)
Medans fikat pågick i vardagsrummet lekte jag och Marcus affär, han gick härifrån med två tishor å två jeans. Kul att ha en affär i lägenheten. :P

Nu har alla gått, och jag är trött som en apa, men måste ta tag i tvätten. Sen hoppas jag det blir en bättre natt än i natt, för Sune vill gråta två timmar, och sen äta en gång i timmen resten av natten. Sen såklart somnar han som bäst strax före veckarklockan.

Jag ska sätta ut annons i tidningen Kingsize. Det blir grymt. Dom hade nåt introerbjudande, 10000kr för helsida i tidningen plus banner på hemsidan i en månad. Grymt! Så jag hoppas att jag kommer få ha med i kommande nr som kommer ut 22 april, för det börjar bli bråttom att sälja grejer, så fakturan kan betalas. Skulle behöva ha en dagskassa på ca 2000kr, men det höll bara i två dagar. Så nu har det stått stilla alldeles för länge. Vilket ger mig en rätt oskön press.

För att stilla pengaproblemen, så shoppade jag och Josse som sagt, ja köpte DCskor till Sune, med tillhörande mössa. :) Det ska enligt posten dyka upp imårrn. Sen en GRYM New Erakept till mig själv, det som handlades på www.80spurple.com var tre par grymma solglajjor, varav ena paret ska förvandlas till avnliga glasögon om jag passar i dom. Sen två tishor oxå. Men snart måste ja beställa igen, för idag kom mail om att nästa köp får ja 15% på totalsumman. :) Sweetness.

Nu ska jag hänga tvätt. Här kommer några fina bilder först från de senaste dagarna.

image162
Haha, förlåt Freddie, men jag var tvungen. Bästa dopbilden, evah!

image163
Sötnosen hänger i sitt nya fina babygym som han fick av mammas mormor å morfar, moster och hennes familj. :)

image164
Coolingen.


image165
Sune vill käka upp sin polare Emma. :) Sötnosarna!!

image166
Jag och Daniel Lemma

image167
Freddie och Mr. Lemma!!

image168
Daniel Lemma goes Marysoul! Yeah!

Sweet sweet memories.

Måste visa bilden på mig och Tensta, även att den ger mig fet ångest i dubbel benämning. Fyfan vad jag måste gå ner i vikt (säger jag till mig själv medans jag sitter här med en god chokladbit i handen).

Här är iaf tjockisjag och Adam.
image157

Sötisjossorna och adam:
image158

En till fin bild på Jossan (som vi har kommit fram till att hon smygstuderat top model, haha, bra jobbat)
image159

Och lilla Sunerune:
image160

Vilken babe!

image156

Kortbetalning!

Och idag kommer kortbetalningen på hemsidan att börja funka fick jag precis mail om. Fett!

Bilder!!

Jag pallar inte ladda upp bilderna än (pga att jag borde vila lite efter att ha kånkat runt typ en miljon lådor jeans, och plockat upp allt från igår). Jag förvånade mig själv rätt rejält, för jag trodde att kassarna skulle stå å damma ända till mamma sparkade mig tillräckligt hårt i baken för att sätta igång. Men icke, den här gången var jag  duktik. Förresten, Sune blev välsignad av nån indian igår, men ja va för trött för att lyssna, så mamma, du får berätta vad som hände med indianen sen!

www.utelivuppsala.se där kan man kolla bilder från gårdagen. MC SUN E (alltså inte MC som i Mc Donalds, utan EMCEE), som Professor P tyckte att Sune ska kalla sig sen när han börjar rappa, han är med på sitt livs första vimmelbild. Inte illa.

Men ja, återigen. Det blev succé. Och återigen, TACK TILL ALLA INBLANDADE!!!!!!!!!!!!!!!

Nu snackar vi succé.

en kort sammanfattning, för jag är mitt uppe i grillad-mozarella-smörgås-bak och kladdkakebak.
Det var så jävla bra igår, helt sjukt. Jag är otroligt nöjd, och så himla glad och tacksam för all hjälp av alla inblandade!!!!!

Modellerna var skitsnugga, musikerna var grymma och Mark var skitrolig.

Det var helt enkelt så bra att även om jag trodde att jag aldrig skulle komma upp ur sängen idag pga all värk i kroppen och trötthet, så sitter jag här kl och har smörgås i stekpannan och kaka i ugnen. Kl sex var jag på uppfriskande morgonpromenad och hämtade Bengt. Det betyder inte annat än att kvällen var så jävla bra.

Jag skriver mer senare och lägger upp bilder, nu ska jag käka, och sen STORstäda här, för det är lådor och påsar ÖVERALLT i lägenheten.

Mormor är och hälsar på, vilket är väldigt kul, så jag lär dra över till mamma senare å hänga med dom!


YEAH!!

RSS 2.0