Snål men bra.

Vissa saker känns inge kul att lägga pengarna på. Tex en åkpåse. Men jag vill ändå ha en snygg jäkel till Sune. Så min ekonomivariant blev gjord på en timme typ. Det som användes: En ikea-fleece-filt, lite cammotyg fån tyglådan i garderoben, ett tunnt täcke från ikea, lite karborrband och en gnutta karlssons klister. Den jag ville ha till Sune är en i cammo från Elodie Details. En jättesnygg åkpåse, men kostar tusen spänn. Min variant slutade nog på ca 100 spänn.
Resultat:





Torka.

Har inte kommit på nåt vettigt att skriva senaste dagarna, men vi lever iaf. Va nyss på stan, jag Freddie å Sune. Pappa fyller ju år imårrn, å John (stans bästa tatuerare) öppnar bokningen imårrn igen, och då tänkte ju jag att det vore en grym present till pappa, en tatueringstid med betald handpenning. Samtidigt som pappa kom in på port22 där vi var, så kom oxå John in. Jag berättade min idé som självklart blev ratad av pappa. Toooo bad. De hade suttit fint med ett hjärta på pappas arm med namnet Sune i. Det skulle ju bli fint, både för att hjärtat skulle då passa till hans pappa Sune, och min lilla Sune. Men icke.

Ja ska ju tatuera mig den 16e. Hade tänkt köra hela underarmen, en apa med Sunes ögon. Apan skulle hålla i en träskylt som det står Sune på. Men nu kanske det blir ett porträtt av Sune istället, omringat av fina blommor. Men vi får se vart de slutar. Vill ju köra hela armen, men tror att ryggen passar bättre för porträttet.. Så vi får se hur det blir.

Fredrik är på jobbmöte nu å käkar smörgåstårta, haha, hans favvo. När han kommer hem hoppas jag att mäklaren hört av sig så vi får kolla på huset vi vill se. Det är samma som vi ville titta på förut, som vi missade visningen på, och som sen blev budgivning på. Men nu är det ute igen, för 100k mindre. Så jag HOPPAS att vi får kolla på det, och att priset går att diskutera. Det vore fett. De ligger 5km från stan bara. Så då kan ju körkortslösa jag cykla in till stan med Sunnyboy i lådan. Sen går de buss precis vid huset oxå. Sweet.

Fan vilket värdelöst väder det är idag!!!!!

Pigg som en mört.

Har ju vart skittrött hela dagen. Och bara för att Sune sussar som en björn, i sin egen säng till och med, då blir jag superpigg och kan inte sova såklart. Sune sov tre timmar, från halv sju till halv tio. Sen kollade han på Beck med mig som slutade för typ en halvtimme sen. Direkt efter det slocknade han. Han låg å mös i mitt knä under hela filmen. Mys mys!!

Det var reklam för 118100, och man blir ju så jävla sugen på att skicka en fråga, fett mycket pengar dom lär tjäna på den tjänsten. Jag var nyfiken, och frågade "Vad är Marysoul?". Efter nästan en timme fick jag ett svar (efter en halvtimme fick jag ett "Ursäkta att dit svar dröjer, men våran tjänst är populär"). Svaret löd: Marysoul är en webbshop med allt från linnen och klänningar, till jeans". Shit vilket roligt jobb, dom lär ju bara sitta å googla fram svar på allas frågor. Där vill jag jobba. Så om nån ansvarig på 118100 råkar läsa det här, hook me up!!!!

Har satt ut min gamla telefon på Tradera nu, så vi får se om jag får nåt för den..

Jag bakade en asgod kladdkaka, den vart pefekt!! Helt knaprig utanpå, och smetig inuti. Yummi. Åt lite för mkt bara, så nu e ja proppmätt, haha.

Jag är rastlös, vet inte vad jag ska hitta på. Jag vill internetshoppa, men egentligen borde jag låta bli... Vi får se vart det slutar hahah. Imårrn blir det iaf loppisshopping ju!!

Slut på kraft

Jag känner mig som en hundra år gammal tant. Jag har ont i hela kroppen och är tvärtrött. Skulle behöva en slö dag i en bubbelpool med massage. Starka drinkar och lite godis till skulle sitta fint oxå. :)

Idag va ja på Ikea med mamma å pappa. Handlade lite smågrejer. Skulle ha en skötbordsdel till en hylla vi har, men den va såklart slut. En i personalen sa att ja kunde få köpa visningsexemplaret och att ja skulle gå till den avdelningen å snacka med dom. Självklart var det en tjurkärring som mötte mig där som vägrade va snäll å hjälpsam. Jag skulle minsann vänta minst fyra veckor på dom nya, som alla andra. Inte skulle jag få nån förtur inte. Pucko.
När jag kom hem plockade jag i ording det jag handlat, och skruvade lite med byrån så nu funkar det som skötbord i väntan på att dom nya ska komma in. Sune somnade som en stock, jag la in honom till Fredrik och tog moppen till affären å handlade lite. Det var kul. Men ja fick nåt skit i ögat på vägen, och det ligger fortfarande kvar å skaver i sin gömma. Den här gången vågade jag köra 40, förra gången när ja körde runt kvarteret körde ja bara 15 haha.

Nu sover Sune igen och jag sitter å återhämtar mig. Har bakat en kladdkaka som ja snart ska smaka på. Hade hoppats på nåt bra på tv ikväll, men det verkar inte som att de blir så.

Imårrn ska ja hooka med Bea å gå på barnloppis. Ska smsa Tina nu å kolla fall hon ska med oxå. Det blir kul. Fast egentligen borde ja inte göra av med ett enda öre till med tanke på alla räkningar å bristen på pengar den här månaden. Men det löser sig alltid på nåt sätt. Det gäller att prioritera. Och självklart står Sune på första prio, och mitt shoppingbegär står rätt högt upp det oxå.

Nu ska ja kolla på Lyxfällan, är det kanske dit jag är på väg? Haha, nej nej.

Usch!

Snubblade in på en blogg, (http://jagefrisk.blogg.se/) en 20årig tjej som har bloggat om sin cancer, som hon tragiskt nog inte överlevde utan somnade in den 15 september. Jättejobbigt att läsa, men ändå verkar det som hon var en extremt glad och positiv tjej. Det har startats en fond i hennes ära, som samlar in pengar till barncancerfonden. Man kan skicka ett sms och skänka 20kr. Enkel matte, jag har i snitt 40 läsare per dag. Det blir iaf 800kr om vi alla plockar upp telefonen och skickar minst ett sms i var.
Här är direktlänken: http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Impulsshopping, återigen.

Har vart på stan typ hela dan. Mötte bea runt halv ett. Hängde på Port22 några timmar innan vi gick ner på stan. Vi skulle till BR leksaker och köpa ett par maraccas till Elton, men det slutade med att vi fastnade ett par butiker framför, hos Telenord. Astrevlig tjej som jobbade där, som fixade nice price till oss, så att vi båda gick därifrån med en varsin Samsung SGH-F480. Sweet. Jag behöver ju faktiskt en ny telefon, haha. Behöver å behöver. Men det är ju kul. Dom hade en kampanj att lämnade man in en gammal telefon, behövde nite funka, så fick man 250kr att handla för. Jag hade som tur var med Sunes leksakstelefon, som är en riktigt med totalt ofungerande telefon, så jag lämnade in den och fick ett minneskort till nya mobilen som tack. Det var nåt samarbete med Naturskyddsföreningen. Sweet.

Vägen hem tog över en timme, Sune var hysterisk. Inget funka, inte va i min famn, inte va i vagnen, inte dricka välling, inte låta bli att dricka välling. Ingenting. Så det blev många arga blickar av fok på vägen hem som verkade tro att jag med flit lät honom va ledsen. Jag var helt genomsvettig när jag kom hem, och jag känner mig helt slut. Tur att man inte hade nå storslagna planer för kvällen. Nu sitter jag å försöker få ihop nya telefonen och få över alla kontakter. Ja lär försöka få över kalendern oxå, för annars har jag noll koll på viktiga saker att komma ihåg.

Nu ska ja återgå till telefunken. Så här fin är den:

Fyfan!

Fan vad kasst att Nils inte fick stanna kvar i Idol. Han var ju som ett lyckopiller. Skit.

Idag har vi vart på stan en hel del, Fredrik var faktiskt med idag, inte varje dag det händer. Vi fikade med Marcus å mamma. Sen kollade vi in nya butiken Rut m.fl. Den kändes ok, sjukt vimsig personal som inte alls verkade veta någonting om hur man ska bete sig i en butik, framförallt i kassan, där var det kaos. Jag sökte jobb där, och vet fler som gjort det, och kan säga att både jag och dom jag vet sökt skulle sköta jobbet bättre än dom gjorde. Får väl hoppas att det var en engångsföreteelse. Efter det drog vi hem till Tina och blev bjudna på goda hembakta bullar och sen drog vi alla hem till oss å käkade rester från igår. och efter det *trummvirvel* åkte vi och lämnade Sune hos mamma för att vi skulle åka och hälsa på Bengt och hans valpar. Det var 5 stycken valpar kvar och det var skiiiiitnära att det bara blev fyra. För självklart blev jag störtkär i den coolaste av dom alla. Snövit hette den. Den var så gudomligt söt och rolig. Jag vill ha. Men jag vill att Fredrik oxå ska vilja ha så vi kan ha den tillsammans och ta hand om den tillsammans. Jag vet vad jag gjorde för fel med Bengt, och vet att min nästa hund kommer bli skitbra. Men det ska då bli en hund som hela våran lilla familj ska ha ihop, och inte bara jag. Fredrik va såklart omöjlig även att både Jossan och Tina hjälpte mig att tjata på honom, och även Bengts nya ägare hjälpte till. Men han stog å tjurade å vägrade öppna sitt för tillfället iskalla hjärta för underbara Snövit. Ni kommer förstå vad jag menar när ni ser bilderna.

















Lilla älskade sötnos. Man kan ju inte bli annat än kär.

Aftonbladetberoende oxå kanske?

Hittade iaf en till artikel att blogga om. http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2008/article3378202.ab. Det handlar om juryns attack mot hon som såg ut att vara hemmafru, enligt Leila. Ok att hon inte alls sjöng så bra som dom först trodde. Men fyfan vad töntigt att dom klagade på hennes kläder. Fanns ju fler än henne som inte va tokstajlade och hade halvdanna kläder på sig. Det spelar ju faktiskt ingen roll, för dom som går vidare kommer ju faktiskt bli omstajlade ändå. Så det var jävligt lågt av Leila tycker jag. Visar hur bra koll hon har, att hon ens inte kan ge relevant kretik. Jag tycker om killarna i juryn, dom skryter på tok för mycket, men verkar ändå ha koll på musik. Men hon är ju helt ute och cyklar rätt ofta tycker jag, och verkar faktiskt inte vara så kunnig inom området. Hon är blond och smal, säkert hennes utsende som tagit henne dit hon lyckats komma. Eller någon annan dåld talang, men musik och kretikexpert verkar hon inte vara iaf.

Men till ett roligare ämne. NILS!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahah jag kunde inte sluta skratta. Nils är så jävla rolig. Om ja ska ha en till stor modevisning är det Nils som ska stå på scen under kvällen. Fyfan vad rolig han är. "Ok Nils, seriöst den här gången, inget trams". Och det första han gör är att lägga sig på scenen, och avslutar sen med värsta näsplasket på scen. Han är fan den coolaste idoldeltagaren någonsin, och jag älskar att juryn låter honom vara kvar även fast han inte är nån höjdare på sångdelen, men han är fan en riktig underhållare. Jag längtar till morgondagens program så jag får skratta lite till åt den underbara mannen Nils. Jag får till å med hålla mig för att inte skratta bara av att tänka på honom. 

I love you Nils Fredriksson!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637368


Nils (till höger) med sin underbara vän Lars, som jag hoppas kommer gå långt i tävlingen. Om han inte gör det så hoppas vi på att han släpper en soloplatta. Den ska jag köpa. Och den där stora sköna soulbruden vill jag oxå köpa soloplatta av.

Svar: JA!

http://www.aftonbladet.se/wendela/ledig/article3304031.ab <--- kolla in den länken. Är du Hemnetknarkare? Jomenvisst. Jag kollar Hemnet kanske fem ggr om dagen, blir lite irriterad på helgen för det aldrig kommer in nya bostäder då, så jag längtar lite till måndag för att då hoppas kunna hitta den perfekta bostaden. Men än så länge har den inte hittats. Blä. Jag vill ha min fina billiga drömvilla mitt i stan just nu, tack. Det går även bra med en grym lägenhet i stan med rejäl uteplats. Men ja, kan man missbruka en hemsida, så kan man nog räkna mig till den grupp av människor som gör det. Hemnet, i love you!

heldag.

Har vart på stan med Sune och Josse idag, käka lunch, fika, sen ikea och nu hem. Ja e trööööött. Nu ska ja bänka mig framför tvn. Först är det Sjukhuset, sen Idol och sen nya serien med Mikael Persbrandt. Det blir bra.

Våran älskade bil besiktades idag. 7 fel, bra jobbat. Bilhandlarn skulle stå för fixet av det iaf, så det är ju positivt. Men vad ska man säga, just my luck!

Dålig tävlingskänsla bland er som läser bloggen. Har ju ändå närmre 50 unika läsare varje dag, nån av er måste väl vilja vinna kläder? Och många av er lär väl ha bloggar att lägga upp tävlingen på, så att ni får plus i kanten som resulterar i att jag gillar eran motivering bättre än dom andra. Haha. Tävla nu!!! 

Tävla och vinn!

Tävla enkelt med Marysoul!

1. Gå in på www.marysoul.com och bli medlem.

2. Skicka sedan ett mail till [email protected] med ditt namn, och en motivering på max 10 ord om varför just du ska vinna, och vilken produkt du vill vinna. Simple as that!

3. För att öka din vinstchanser, kopiera den här texten och lägg ut på din egen blogg. Glöm inte att skriva din bloggadress i mailet med motiveringen.


Tävlingen avgörs när minst 50 nya medlemmar/motiveringar kommit in. Så se till att sprida budskapet!
Vinnaren meddelas per mail, och visas även på http://marysoul.blogg.se.

Bilder


















Hahaha, skitrolig bild ju!!! Rolig präst och söt Elton!








Så, Sune vaknade såklart precis när ja skulle börja ladda upp, men han nöjde sig i gåstolen. Tills nu. Så nu ska vi ta fram colan och kolla på Sjukhuset.

Stackars Sune!

Min älskade älskling Sune har 39,3 graders feber och är superhängig. Verkar ha ont i öronen oxå, för han blir ledsen när man kommer åt dom. Han ligger å sover i vagnen nu, vi gick till affären å köpte cola, sen promenade vi runt i kvarteret så han fick lite frisk luft, för han har vart inne hela dagen och bara sovit och gnällt om vart annat. Det är första gången han har feber, så jag blev jätteförvånad, även att han va kokhet och gnällig tänkte jag inte på det förrän mamma föreslog att jag skulle ta tempen. Det var ju tur. Jag kände mig såklart som världens idiot som inte tänkt på det, men tur att mamma tänker lite mer än mig iaf. Han fick lite alvedon och blev sen lite lite piggare för en stund innan vi gick ut.

Hade tänkt kolla på en lägenhet i Årsta ikväll, en trea med uteplats och jacuzzi, nyrenoverat kök. Men jag känner inte att jag pallar, så jag ringer mäklaren imårrn istället och kollar läget. Sen va tanken att ja skulle hänga på familjen till KB och käka husman, dom börjar med det idag, husmanskost-alternativ på menyn måndag och tisdag. Men det är bara jobbigt att va ute bland folk när Sune är hängig, så det blir till att va hemma å mysa med egen husmanskost. Antagligen inte lika god dock, men det kommer nya måndagar.

Håller på att ladda in bilderna i datorn nu, så snart lägger jag upp dom om inte Sune hinner vakna.

Tillbaka i Uppsala!

Igår kväll kom vi tillbaka till Uppsala efter ett par dagar i hudiksvall. Det var jättekul att träffa mormor, morfar moster + familj. Lilla Elton döptes fint, och det var nog det bästa dopvädret någonsin. Ska lägga upp bilder sen så får ni se, superfina träd med multi-färgade löv.
Elliot hade fått en 50cc fyrhjuling som han gled runt på, hur duktig som helst. 3 år å redan motorproffs. Jossan fick testa och blev helt såld. Bild på det kommer oxå!

Sune skötte sig hyffsat i bilen både upp å ner. Sov mestadels, gnällde lite, men det är ju förståligt. Det är ju pisstråkigt att åka bil.

Nu vill Sune ha uppmärksamhet, så ja får skriva å lägga upp bilder senare. Ciao!

Hemma igen

Idag har jag vart på ett par möten med Ung Företagsamhet, det var en lärarträff där jag fick berätta om mitt företag och hur jag kommit igång osv. Jag tycker det är jättejobbigt att prata inför folk, så först kände jag att rösten darrade som ett hispigt löv, men det var jättebra folk som lyssnade, som gav bra feedback å frågade massa frågor. Så det var faktiskt roligt, det är nog första gången jag tyckt det vart kul att prata inför en gupp. Så det är ju toppen!! Fick till å med sälja lite grejer! Sen blev vi bjudna på en jättegod lunch på Domtrappkällaren å sen fortsatte dagen med seminarier för lärarna, men jag gick och hämtade Sune hos mamma för hon skulle jobba lite. Så drev jag runt lite på stan, och precis när jag skulle ge upp, kom inte på nåt kul att göra, då mötte jag på en kompis som oxå har barn, och hon var med några andra som oxå hade barn. Så vi gick till Port22 å fikade, som vanligt. Det var ett par med som hade tvillingar, fan vad det är coolt. Nästa gång vill jag ha tvillingar!! Sune spydde ner sig för andra gången idag, den första gången var med mamma, vilket resulterade i att han fick en ny tröja å mössa, tack tack! Han fyller ju faktiskt 7 månader idag, och det är typ första gången ja e på stan å inte köper nåt åt honom, det är nästan så man får dåligt samvete, haha. Äh, kompenserar det imårrn, hittar säkert nåt kul i Hudik. Vi åker kl två imårrn, så innan det ska ja ner och träffa journalisten från Word. Kollade posten nu, har fortfarande inte fått nån Relationtidning, så dom har väl glömt att skicka en, men ja såg repotaget hos mamma å pappa, det var fint. Men jag hade däremot fått tidnigen Sko & Mode, och det var ett litet inslag om Marysoul där, nästan en havlsida, med en bild. Så det var skoj. 

Nu är jag trött som bara den efter allt gående idag, imorse gick ja först å lämnade Sune hos mamma, sen upp till Övre Slotts, va där ett tag, sen ner på stan, sen upp igen, sen ner på stan och sen hem. Så nu ska ja slänga mig i soffan å vila benen. 

Visst ja, de e nån jäkel som ringt mig två ggr idag med hemligt nr, och jag har inte kunnat svara nån av gångerna. Inget meddelande lämnat. Sånt gör mig tokig, finns ju en anleding till att jag har en telefonsvarare. De kan inte va nån försäljare, för dom får inte ringa med hemligt nr längre.. Så vi får väl se om det rings upp igen. 

Bilder!












Dom var lika goda som dom ser ut, så ni som inte kom, det där var vad ni missade! YUMMI!

Word.

Ringde en journalist från tidningen Word precis, ska träffa henne på fredag. Jag var med i Word för typ två år sen också. Det är en gratistidning som finns på massa skolor. 
 Jag skiter i filminspelningen som ja berättade om förut, för dom mailade ju å frågade om jag ville vara med. Men nu fick jag tillbaka att så många tackat ja, så att det får bli provfilmning först, och så gärna vill jag inte vad med. Om dom frågar efter mig tänker inte jag bevisa att jag duger, det borde dom tycka att jag gör innan dom frågar.

Homepartyt gick för övrigt bra. Det va många som inte kom, men det vart rätt fullt ändå och jag lyckades sälja en del. Så det kanske blir ett nytt om ett tag. Ska orka lägga in bilder på datorn sen oxå så ni får se dom fina muffinsarna. Men nu är min Tacogratäng klar, och vi ska käka. GOTT!!

Ni höll inte tummarna tillräckligt hårt!

Sune sov verkligen inte hela natten igen, nu var det tillbaka till det vanliga, nappinstoppning med jämna mellanrum, och ett mål välling. Så det var väl bara en tillfällighet att han sov så bra. Men så småningom borde han ju komma på att det är skönare att sova ordentligt, så min sovtid kommer nog tids nog.

Idag har vi vart å käkat lunch med mamma å pappa på ett ställe ute vid boländerna. Vi (tillsammans med mamma å pappa) köpte en bil igår, en Chrysler Voyager, så på fredag bär det av upp till hudiksvall för att träffa mormor, morfar, moster och hennes familj. Min nyaste kusin Elton ska döpas på söndag. Sune sitter skitdåligt i babyskyddet, så vi passade på att åka ut till Babyland å kolla på ny bilbarnstol, och självklart går vi inte tomhänta därifrån, det är inte våran stil, haha. Det blev en fin rosalila blommig sak som han sitter perfekt i. Och han sitter högre upp, så det kanske till å med blir roligare för honom att åka bil, för det tycker han inte om så värst mkt. Passade på att köpa en söt cykelhjälm åt honom oxå, självklart var den rosa med blommor. Han måste ju ha en hjälm så vi kan börja använda lådcykeln så fort den är fixad med bromsar å lite annat småfix som behövs. Det känns iaf skönt att han nu sitter bra i bilen. Tänkte passa på att åka å kolla på Bengt och hans valpar i eftermiddag, men har inte fått tag på ägarna, så vi får se om det blir nåt. Det hade vart kul, nu när vi äntligen har bil igen.

Igårkväll jobbade jag en sväng på Lindex, det var inventering, och så passade jag på att handla massa nya kläder till Sune eftersom han blivit stor å snabbt å växt ur det mesta. Så det blev en hel kasse full, hade tänkt köpa nya underkläder till mig själv, men det räckte inte pengarna till, Sune är ju viktigast, så det fick bli hans grejer den här gången. Men en tröja unnade jag mig iaf, en jättemysig lång stickad polotröja. Asskön!

Nu ska ja skriva lista på vad som ska handlas, det blir nog en sväng ut till Maxi senare idag.

Haha oj..

Vad mycket fel det blev i dom två förra inläggen, fingrarna gick verkligen inte att styra, även att jag siktade på rätt tangent så träffade jag fel. Oops.

Men nu har ni nåt att göra, klura ut vad det egentligen ska stå, haha.

Visst ja!

Måste brömma Sune för att han sitter HELT NÖJD på golvet nu oxå, han brukar alltid vilja ha sällskap på golvet, och jag får absolut inte sitta vid köksborder och äta nånting, avsolut inte leka med datorn utan att han får va med å knappa. Men nu sitter han lugnt och fint på volver vid stora nallarna och sin krypspegel å leker för sig själv. Duktiga unge!!!  (Nej, krypa kan han inte, men jag hoppas att krypspegeln ska lära honom så småning om).

Nu håller vi tummarna!!

Haha, tack Marina för snälla kommentaren!!

Jag har 2.1 i vlodsocker och kan inte träffa rätt rangenrer beckrar det som. Så jag ska nog drocka min nutella hot chok
innan jag forsätter....

SÅ, nytt försök! Nu har ja min choklad här brecis, och en muffin oxå. Ni ska få se bild sen på hur fina muffins min älskade mamma och syster gjorde till igår. Men jag är fortsarande låg så vi tar der sen. Ska bara betätta om den underbara natten. Igår ttp kl halc elva somnade Sune i sin egen säng, och nu kl halc tio vaknade jag av att han låg och smackade och försökte suga på sin stunga. HELA NATTEN har han sovit. För sörsta gången. Jag har ens inte stoppar in nappen en ensaste gån. REKORD!!! Tack Sune, du är väsrldes bästa. Senaste nätterna har jag var låg i blodsockret  flera ggr oxå (vilket jag fortsarande är, det är därför bokstäverna kommer helt fel, jag försöker veckligen, men det är rätt kul att se hur fel det blir ibland fast jag troe att jag träffar rätt). Men Sune har iaf cäkt mit varende aång jag vart låt, det är nog nåt övernaturligt (eller kanske bara naturligt) fenomen mellan mamma och barn, för dom gånger han vaknar och velar äta senaste nätterna har jag tagir blodsocker och legar tun 1.5-2.9.  Kärpning Maria, jag vet, ska ta mindre av den långsverkande, för det är inge bra att va så låg, men det är änvåd coolt att lilla Sunny hjälper mig. Världens bästa! 

Nu ska jag dortsätta med min muffin och choklad så jag får pli på skrivringdrarna, så får ni vilder senare. Var bara stungen att berätta hur duktig Sune va i natt. Håll tummarna för ayy dey fortsätter såhär, dock får min huvudverk gärna försvinna, huvet har fårr sova för mkt så det håller på att mögla där inne. Men de kanske blir bra när jag vant mig med sömn. 

So long dudes!  


Marysoul Home Party Day!

Ikväll kl 17.00 är det kädparty här hemma. Jag borde ha skrivit upp folk som tackat ja, för mitt gulfiskminne minns inte alla för tillfället. Men det ploppar väl upp. Dom jag kommer ihåg nu, och har skrivit ner, det blir ca 20 vuxna och 8 bebisar. Kalas!

Igår var det ju kulturnatten, jag och Sune var nere på stan på dagen med några kompisar, sen på kvällen gick vi förbi hemma hos Carro och kollade in hennes nya crib. Sen gick vi hem och hängde med Bea, Elton och Josse. Vi kollade lite halvdant på Hostel, så jävla äcklig film. Den som kommit på storyn lär inte va helt frisk i skallen.
När vi va nere på stan igår gick vi till ett café vid Domkyrkan där dom hade barnsång, Sune var suuupertrött innan vi gick in, och han borde ha sovit, men vägrade såklart somna. Så vi gick in, han tyckte att det var jättekul med sång och grejer. Han ville hoppa i mitt knä heeeela tiden, annars blev han arg, så jag var helt svettig med mjölksyrade armar när vi var klara. Haha. När det var slut gick vi ut till vagnarna igen, och jag skulle byta bjölja på Sune, när jag knäppte av blöjan så somnade han, haha, han var så himla trött, bara slocknade. Vaknade till när jag bökade och la av några sköna skratt, sen somnade han ingen, i typ en kvart innan det var dags att bli klarvaken igen.

Sune vaknade bara en gång i natt, vilket resulterade i att jag har fått sova alldeles på tok för mkt, från kl 24-08 med bara ett vällingavbrott och enstaka nappintryckningar. Så nu bankar mitt huvud som om det vore värsta atombomben. Sune sover redan igen, men inte så djupt tyvärr. Jag skulle behöva städa, men så fort jag bara går runt så vaknar han till. Så han ska få sova i fred en stund istället, han har sovit så dåligt senaste dagarna.

Nu ska jag planera lite för ikväll. So long!

R!

För er som känner mig, och har pratat med mig, vet att jag inte kan säga R. Vilket jag hatar, och alltid tyckt vart skitjobbigt. Men som tur är verkar detta gå mot ljusare tider. Jag har en underbar vän, Tina, hon håller på att utbildar sig till talpedagog och har kollat upp vad jag ska göra för att bli av med mina hemska R. Så igår fick jag lite övningar av henne, som jag skulle göra typ en minut 40 ggr om dagen. Men jag har inte gjort nåt förrän nyss, då jag satt i typ tio minuter. Och vips, nu kan jag säga TRE, TRETTON, HARRY, TROLL. WOHOOOO!!! Tänk om nån kunde lärt mig det för typ 15 år sen, ad enkelt allt vart då, för jag har alltid skämmts jättemycket för att ja inte kan säga R, och känner att det verkligen hindrat mig. Igår berättade jag för Tina att det värsta med den eventuella reklamfilmsinspelningen är att jag inte kan säga R, så då tog vi tag i det och hon berättade hur jag skulle lyckas, men hon trodde att det skulle ta några veckor. Men jag ringde henne nyss och sa mina nya underbara tre, tretton, harry och troll. Hon blev jätteglad å stolt över mig, haha. Så om nån behöver lära sig säga R kan jag hooka upp er med stans bästa R-lärare. Oh yes!

Lååååångfika & Commedia

Kl tolv mötte jag Tina och Bea på Port22, vi långfikade till strax före fem. Då begav jag mig med Sune, mamma, pappa och Jossan till Commedia och käkade goda pastakuddar fyllda med härlig ost. Det var fullsmockat med folk, så vi blev inte så långvariga. Dom skulle vidare till KB sen men jag drog hem, och på vägen hem var jag sjukt rastlös och ville hitta på nåt. Men jag kom inte på nåt att göra, så det fick bli till att hänga vid datorn nu. Och lägga in lite nya bilder, för jag fick en pik från mamma att det var länge sen det var bilder nu.

Uppsalatidningen kom idag med en liten ruta om mig i. Pappa hade läst Relation oxå, vilket jag inte gjort, tydligen så hade jag svurit, haha. Sånt gör väl inte jag?? Ptss, dom måste ha hört fel. Nej då, självklart har jag svurit, jag gör det i var och varannan mening, och det kan ju inte vara så farligt om dom nu väljer att skriva ut det, för det hade ju vart rätt lätt att låta bli att skriva ut om dom inte gillade det. Men jag har funderat på att skärpa mig med svordomarna så att Sune inte svär så mkt, men vafan, det kan jag börja sluta med en annan dag.

Här kommer lite goa bilder, så kolla på söta Sune så kommer ni bli glada!










































...Visst blev du glad nu? :)

Puss!

Sune har somnat, han var jättetrött efter grötfrukost och dusch, så när han låg i sängen nyss pussade jag honom på kinderna tills han somnade. Han är den mest underbara som finns min lilla Sune. Han ska få sova lite till i sängen, men sen får han fortsätta sova i vagnen, för vi ska ner till Port22 å käka lunch med Tina, Oliver, Bea och Elton.

Åka moped!

Idag har ja vart på stan och fikat med en massa mammor och barn. Det var mysigt. Efter det gick jag å Fredrik en sväng till Port22 (som vanligt) sen drog vi hem. Fredrik fixade i ordning mopeden, så vi har precis vart ut å provkört. Det var roligt, nostalgi, haha.
Tina och Oliver har vart här, Oliver är så jävla cool. Han är som en liten Tarzan, klättrar och kryper som en galning, hänger sig i Dundee, deras hund som var med, som är supersnäll. Sunes farmor kom över en snabbis oxå för att hälsa på Sune en sväng innan hon skulle hämta bensin med Fredrik till moppen. Snällt!
Sune somnade som en stock för typ en timme sen, men vaknade nyss å va så täppt att han inte kan andas genom näsan, och då kan han inte ha nappen, å kan han inte ha nappen kan han inte sova. Så han har haft ett lite utbrott, men flyger nu framför tvn med sin pappa.

Imorse fick jag ett mail med frågan om jag vill vara med i en reklamfilm som ska sändas på Uppsalas biografer. Jag tackade ja, även att jag HATAR att filmas/fotograferas. Men det kan bli bra marknadsföring. Jag kan berätta mer vad det handlar om när det spikas. Men jag lär va full vid inspelningen om jag ska våga va mä, hahah.

Tidningen Relation har kommit ut nu oxå med repotaget om mig, det skulle va kul att se så jag hoppas tidningen dimper ner i lådan imårrn.

Nu ska vi kolla på Dödligt vapen. Frågan är om jag ska skicka Fredrik på moppen till Statoil för att köpa godis, det skulle sitta fint. Det där godisförbudet går sådär. Nu verkar det som att ett kakförbud skulle sitta mer på plats.


Visst ja. Angående söndag. Säg till ni som vill komma. För mamma ska baka amerikanska cupcakes (sånna där smarriga med glasyr å grejer) så det vore fint att veta hur många som behövs.
Alla som kommer får 100kr att handla för under kvällen, och det är inte bara cupcakes som utlovas. Ni får saft och shyssta priser oxå. Så förbered er på att fika och shoppa.




Jag har en idé som är hemlig, men jag hoppas att det kan bli nåt. Om det blir nåt så berättar jag det då.

Bra start på dagen!

Imorse blev jag väckt av Fredrik, han hade gjort frukost sa han. I köket står de juice i stora glas, och så hade han gjort iordning nybakade baguetter. Det var snällt. Inte varje dag man får sån lyx. Ikväll blir det mer lyx, då ska vi gå å käka på Konsertbaren. Det ska bli sjukt gott, jag längtar till efterrätten. Haha. Min älskade bror är den som är skyldig till den extremt goda maten på KB. Han är bäst.

Nu ska jag packa i ordning vagnen och snart gå ner mot stan.

Styrelsemöte!

Idag har jag och Sune vart på öppna förskolan och träffat massa andra kompisar till både mig och Sune där. Det var mysigt. Efter det gick vi å träffade mamma igen (gjorde det innan förskolan oxå), och fikade igen, haha. Vi gör inte så mkt mer än att fika om dagarna. Men jag har hört att det är så att vara mammaledig, och min mamma är ju mormor, och dom ska tydligen va bra på att fika dom med har jag hört.
Efter det fick Sune följa med mamma hem, för jag skulle på styrelsemöte med Ung Företagsamhet. Det var trevligt, och dom andra i styrelsen var väldigt snälla. Det var till å med en av dom som hade Marysouljeans på sig. Plus i kanten!  Jag kände mig dock helt vilsen när alla snackade om allt som dom var insatta i. Men det kanske blir bättre nästa möte. Det var väldigt intressant och kul att lyssna på iaf. Det var det jag gjorde, satt mest tyst och försökte förstå mig på allt. Men det känns hur som helst jäkligt kul att vara delaktig i det, för Ung Företagsamhet är ju skitbra inkörsport för kreativa ungdomar som vill satsa på sina idéer.
När jag efter mötet kom hem till mamma och pappa för att hämta Sune möttes jag av världens gladaste unge, han blev jätteglad när jag kom, vilket såklart kändes skitbra. Packade ner honom i vagnen och drig hem till Josse för att bli bjuden på middag. Det var SKITGOTT!! Färsk pasta med bacon, champinjoner och ädelostsås. Smaskens!! Vi kollade en sväng på top modell, och klagade på hur extremt konstiga deltagarna är. Beter man sig verkligen sådär? Finns det folk som gör det? Madass. Dom är galna. Sen såg vi Vem kan slå Filip och Fredrik. Det var ju askul! Så det ska ja se igen. Men imårrn lär det fan va Idol, annars blir jag arg. Det borde vara lag på att Idol borde gå varje dag.
Men nu är vi hemma, och Sune har slocknat. Hoppas han sover bra inatt. Min rygg behöver få vila ut. På lörsdag och söndag ska jag och Josse simma. Hahah, hoppas vi gör det oxå. Det behöver vi båda. Mjuka upp oss litegranna.

Nu blir det bums i säng. Imårrn förmiddag ska vi förhoppningsvis fika med ett gäng mammor och barn, om det är några som kan. Jag skickade nyss sms å föreslog fika till några stycken men har inte fått svar. Vissa mammor och barn kanske sover nu.

Ny vagn!

Iförmiddags åkte jag och mamma ut till Babyland för att reklamera den blå vagnen vi köpte till Sune. Den gick knappt att styra och sen var det lite andra småfel oxå. Dom var jättesnälla å hjälpsamma där. Bytte istället till en superbra vagn, en BMX LYX. Den känns bra mycket ordentligare, lite större hjul som är mkt mer lättsvängda. Så det känns bra. När det va klart tog vi en sväng på Ikea som slutade med nya kuddar, lampskärmar å lite annat jox.

När vi kom in till stan igen mötte jag upp Mari och hennes son Hampus. Hampus är 30 minuter äldre än Sune. Vi gick hem till mig och hänge här några timmar. Sen åkte dom hem, och jag gjorde en lasagne lagom tills Josse kom över. Planen var att vi skulle njuta av Idol, men det var ju ingen Idol ikväll. Skit.
Innan Josse kom fick Sune fnatt, och skrek konstant i nästan 40 minuter. Han var helt skakig och svettig, helt hysterisk. Inget hjälpte, ens inte musik på mobilen eller rinnande vatten. Han var helt bestämd på att inte somna, bara va ledsen. Han har aldrig vart ledsen så länge med mig nångång och det kändes skitjobbigt, inget jag gjorde hjälpte. Tillslut va både han å jag så svettig, så jag la ner honom i vagnen och gick ut. Han fortsatte skrika en stung men sen slocknade han. Hoppades på att han skulle sova länge så jag fick återhämta mig, för det där tog på krafterna. Men icke, typ 20 minuter skulle han sova. Sen skulle han va vaken ett par timmar igen för att nu somna efter mycket om å men. Vi låg i sängen med datorn och lyssnade på hans Sunny-skiva medans han drog mig hårt i håret. När han drog så snabbt å hårt att ja skrek till för det gjorde ont, då blundade han och somnade, haha. Nu är jag skittrött, men måste fixa lite grejer. Ska plocka ihop ett set kläder som ska skickas till Lund för fotografering till en tidning. Men sen ska jag nog försöka sova för jag behöver återhämta mig.
Imårrn ska vi nog till Öppna förskolan på dagen, sen på kvällen ska jag på styrelsemöte för Ung Företagsamhet, och sen hem till Josse. Sune ska va hos sin mormor när ja e på möte, för Fredrik jobbar.

Svettigt!

Nu har vi vart på Elgiganten och köpt en mobil till Fredrik med moppe på köpet. Sweet. Men svettigt. Fredriks mamma va snäll å skjussade. Efter Elgiganten vart de en snabbis in på Biltema för att köpa lås. Jag sprang fram å tillbaka, så fort vi trodde att vi hittat det vi skulle ha och kom till hyllan så var det slut. Så då var det till att söka upp nytt i datorn eftersom man inte kan få hjälp där efterom det verkar va personltorka. Sprang till nästa hylla där det var slut. Men efter ett tag så hittade vi nåt som kunde passa. Hjälm sket vi i att köpa, för det borde finnas nån kvar hos mamma, för när ja hade moppe förut så fanns tre hjälmar, och det vorde ju dumt att kasta, så det borde som sagt finnas kvar.


Nu ska ja dra ner Sune i vagnen, han har precis somnat, så ska vi möta Fredrik nere vid moppen, han är å lämnar tillbaka kärran man fick låna på affären och sen ska han lämna av Eva och bilen. Dale kommer över och skruvar oxå.

Om ett par timmar kommer Manne, Helena, Signe, Tina, Erik och Oliver oxå. Då ska vi käka pizza. Så hoppas att moppen är klar då, annars kanske det blir utepizza. :)

Det blev ingen hustitt, men ja ska ringa mäklarn imårrn å se om de va mkt folk där, blir det budgivning är vi ju körda direkt för utropspriset är redan för högt. Men är intresset dåligt kan man kanske lägga ett skambud.

Man skulle ha en bil...

Om en timme visas ett hus som vi är lite intresserade av, men vi får inte tag på nån bil att låna... Supertråkigt. Sen tänkte vi ha åkt ut till Elgiganten efter, för det är sista dagen idag att få en moppe på köpet när man tar ett mobilabbonemang. Och Fredrik vill ha en moppe att åka till jobbet med. Så det verkar inte bli nåt sånt heller, svårt att ta en mopedlåda på bussen.

Ibland är det bra att ha bil minsann.


Favvosune!




















Lååång dag!

Igår var ja nästan hela dagen på Ikea och äffererna runt om där med Bea och en släkting till henne. Det var mysigt, å ja shoppade inte allt för mycket, även att vagnen typ va proppad. Men allt är relativt. När ja kom hem hade ja sett fram emot en middag som Fredrik lovat bjuda mig på, men så blev det inte. :(

Imorse gick jag upp kl sju och bakade scones, vi käkade frukost tillsammans för första gången på evigheter och sen drog vi till Ica Maxi och STORhandlade, det var rekordhandling. Trötta som fan efter det begav vi oss ner på stan för att träffa Stor-Sune, min farfar. Mötte även upp resten av familjen och vi fikade. Efter det gick vi en sväng på stan, köpte en lära-gå-bil till Sune för han sa att han ville ha den. Hahah, eller jag sa att han ville ha den. Sen mötte vi Josse en snabbis å kollade in hennes nya fräsha frilla.

Nu ligger Sune och Fredrik å sover och jag funderar på att göra nån nytta, men det är ju så tråkigt.

Ska lägga upp lite nya bilder senare ikväll iaf! Håll ut.

Sunes första förkylning!

Sune har vart supersnorig hela kvällen. Så det verkar va hans livs första förkylning på gång. Snoret bara rann, men ändå va han helt speedad, han satt med mig i soffan å kollade på idol, jag asgarvade om vart annat åt honom och åt tvn. Han var skitrolig å gjorde sig till som värsta token. Och det var ju grymt roligt på idol, speciellt med den där nörd-nörden. "Matnyttigt" hahaha.

Nu när Sune skulle somna efter en stor portion gröt så la vi oss i sängen, och jag tänkte låtsas va en sån där bra mamma som sjunger för sitt barn. Men eftersom ja inte kan texten till nån av dom där jäkla sångerna så slutade det med improvisation och att ja fick försöka stänga av öronen så jag inte skulle höra hur jävla illa det lät. För helvete vilken oskön stämma jag har. Blä. Jag skulle vilja kunna sjunga. Men nu sitter ja å försöker klura ut hur ja ska få in hans Sune-skiva och barnsångsskiva i mobilen, men måste först göra om låtarna till mp3 och det förstår jag mig inte på, så det får Fredrik fixa imårrn. Passar på att tömma mobilbidlerna istället.

Imårrn bitti ska vi till BVC och kolla Sunes syn, han skelar ju lite ibland. Så vi får se hur det går.

Lite härliga bilder från mobilen:


















Heldagsfika.

Inatt var ingen bra natt för Sune. Mellan typ 2-5 var han vaken och gnydde, var helt kokhet och rödflammig i ansiktet. Men ingen feber konstigt nog. Vid fyra tyckte jag ändå att det var dags för alvedon, och då började han lugna sig.

Vi gick ner på stan vid elva och mötte mamma, tog en frukost på Port22 och sen gick vi en sväng på stan. Vid ett mötte vi upp Emelie och Casper och gick å fikade med massa andra mammor som alla var runt 20år. Det var trevligt. Vi var på Frälsningsarmén och fikade, vi fick ett helt rum för oss själv med massa barnstolar och leksaker.
Efter det vart det en sväng på stan tillsammans hela gänget. Sen stötte jag på Petra som det var evigheter sen ja träffat, å Moses hade blivit så stor. Vi passade på att ta en fika å catcha upp.
Efter det blev det hemgång och Sune somnade äntlingen. Men vaknade så fort vi kom innanför dörren. Så medans jag lagade mat var han skitgrinig vilket resulterade i en stressig mamma som tömmde hela pepparburken i maten och fick sen lägga kycklingen i durkslaget och skölja av. Å så somnade han nyss igen men vaknade nu igen och är gnällig. Jag som trodde att jag skulle få sätta mig i soffan å äta i lugn å ro. Icke.

Sovdax.

Idol var inte så roligt som jag hoppats på. Seg start. Hoppas att fortsättningen blir bättre för det kändes jävligt halvdant. Nya juryn är ju inte alls lika bra som gamla, men ändå bättre än vad jag trodde. Men det är så jäkla mkt skit runt om, man vill ju se folk sjunga, inte massa reklam å onödigt tjaffs. Men ja håller tummarna för att morgondagens program blir roligare.

Nu ska ja sova på tom mage. Jag har ätit en macka och en kaka på hela dagen. Och två raviolikuddar som smakade skit, därför det bara blev två. Nu är ja äckligt hungrig, men förhoppningsvis somnar jag snabbt så ja inte hinner bli spyhungrig. Ja e trött som tusan, så ja borde somna. Om Sune inte bestämmer sig för att vakna. Han har för övrigt inte spytt en enda gång idag, han har inte fått nån välling alls, förutom den mjökfria nattvällingen. Det vore underbart skönt om han kan fortsätta i den stilen och inte spy så mycket mer.

Sleep tight!

Idol 2008!!

Idag har ja å Sune vart på stan å fikat med mammagruppen. Vi var på mitt stammishak - Port22. Jag åt min favvofacka, en grillad med mozarella, kalkon å pesto. Yummi. En sån skulle sitta fint nu, för det kurrar i magen å kylen ekar för den är så tom. När ja skulle ner på stan tog ja bussen för ja trodde att det skulle regna, vilket det inte gjorde, himlen blev ju klarblå å solen kom fram. Det var iaf en skittjurig busschaffis, inte så ovanligt. Men när vi kör på kungsgatan, korsningen st olofsgatan så tittar jag rakt fram. Från ingenstans kommer en tjej på cykel och bussen tvärnitar, hon ser ut att va typ 1mm framför bussen. En tant på bussen som hade rest sig för att hon skulle gå av nästa stopp, hon flög rakt in i väggen, alla skrek till och jag var säker på att tjejen på cykeln skulle flyga. Men det gjorde hon inte. Tanten som flög fick tårar i ögonen och jag frågade hur det gick, hon gjorde sig inte illa, blev bara rädd. Vilket vi alla blev. Bussacaffisen blev knappast gladare av det här utan stannade och skrek åt ejejn på cykeln som nonchalant cyklade vidare å skakade på huvet. Tur för henne att chaffisen va snabb på bromsen, annars hade hon inte mått så bra. Som tur var satt sune bra i vagnen och han var den enda som inte blev rädd å skrek. Hade nåt hänt honom hade jag nog sprungit efter bruden på cykeln och slagit ner henne. Jävla studentjävlar som cyklar som dårar. Dom sätter ju inte bara sig själv i fara, utan många andra oxå. Plus att dom gör så att alla hatar cyklister, och jag vill faktiskt påstå att jag själv är en bra cyklist som inte förtjänar att bli dömd. Studenter borde iaf ta extrakurser i cykelvett. (Ja, nu drar jag alla över en kam...)

Men till nåt roligare, idag börjar iaf Idol 2008. Känns skittrist att det är ny jury för dom verkar skittråkiga på reklamen. Men det ska iaf bli skitkul att se alla paddor som gör bort sig. Sweet.

Nu ska ja rota i frysen och se om jag hittar nåt ätbart innan Sunemannen vaknar och vill ha min uppmärksamhet.

Är dålig respons på Home partyt. Några köpsugna dudes är ni väl som vill komma? Kan även fresta med att alla som handlar över en femhunka kommer få en tisha på köpet. Det ni!!


Ijin!

Här är dom, mina nya - helt perfekta jeans!




Vi åt middag på Commedia som jag skrev, sjukt gott som vanligt. Jag åt pastakuddar med massa olika ostar i fyllning och sås. Tänkte hänga med till KB för efterrätt, men jag hade glömt insulinet hemma och kände mig inte tillräckligt pigg för att ta det alldeles för sent. Så vi handlade blöjor och gick sen hem.
Häromdagen köpte jag blöjor på Ica City i St Per. Dom fyller aldrig på baby-hörnan varken med våtservetter, blöjor eller mat. Så det var såklart slut på pampers som är dom bästa blöjorna. Libro vägrar jag köpa för dom är dyra och inte lika bra. Så jag köpte Icas billiga blöjor. Helt värdelösa. Dom åker ner och sitter på halva rumpan. Det är shysst att ha häng på brallor, men häng på blöjor är lite overkill. Så det blir väl till att slänga dom skitblöjorna. Eller lägga in i garderoben och ha som nödblöjor till nästa gpng vi glömt handla.


Nu har jag precis vart superlåg i blodsockret, och alldeles svimmfärdig. Så nu ska jag ta mig en marmeladmacka och sen gå å sova. Det är bäst att sova när man vart låg, då är kroppen helt slut och jag hinner aldrig tänka utan bara somnar. Vilket känns välbehövt efter det jobbiga företagsrelaterade samtalet jag hade idag.

Konstig dag!

Idag åt ja å Fredrik lunch på Paus, det var ingen höjdare. Åt köttfärslimpa som var torr, rå i mitten och alldeles för salt. Precis när Paus öppnade tyckte jag dom hade skitbra käk, men senaste gångerna har jag inte vart nöjd. Trist.
Efter det gick vi å kollade lite böcker till Fredriks juridikkurs, och sen gick vi till Port22 å fikade och gav Sune lunch. Sen gick Fredrik hem medans jag gick till öppna förskolan med Emelie och Tina och deras respektive bebisar. Mötte massa folk där som vi kände. Det var mysigt och Sune och alla barnen älskade sångstunden. Men jag sjöng absolut inte.
Efter det gick jag och hämtade mina nya Ijin-jeans! ÅHHHHH! Sweet. Jag ska klämma på mig dom nu för pappa ringde precis å sa åt oss att hänga med å käka på Commedia. Så dom ska snart klämmas på.
Men när jag kom hem så ringde jag lite jobbiga dryga konstiga samtal som är jobbrelaterade och alldeles för privata för att dra upp. Men puh vilken hjärtklappning jag fick. Jag är helt konstigt fortfarande. Haha.
Direkt efter det vart de ett till konstigt samtal, dom ringde från Ung Företagsamhet och ville ha med mig i styrelsen. Det var ju roligt, och självklart ställer jag upp. Så nu har jag massa seriösa lunchmöten inplanerade. Första på tisdag.

Nu blir det IJIN!!! Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!

Visst ja, Sune fick mjölkfri välling igår kväll, och fick inte ett enda utbrott i natt, han vaknade å ville ha napp, men han va inte pruttig och hysterisk. Sen har han käkat mat idag bara men nu på vägen hem från förskolan blev han superhungrig och fick ersättning för det var det enda jag kunde få fram snabbt till honom, och nu har han spytt ner hela sig själv, hela min cykel, hela sin pappa och hela sig själv igen. Så nu får han inge mer mjölkgrejer, för det verkar va det som magen inte gillar. Konstigt bara att han e så knubbig fast han inte gör mycket annat än att spy. Nu sitter han i duschen och blir intvålad så att spylukten ska försvinna.

NU blir det Ijin!


Walk hard

Filmen som ja å Jossan såg hette Walk Hard. SE DEN!!

Home Party!

Den 14 september blir det Marysoul Home Party här hemma. Kl 17.00.

Anmäl er om ni vill komma, lägenheten är ju inte skitstor.

Kommer det någon ny okänd kund belönas man med 100kr presentkort att handla för under kvällen.
Så ta med era polare å kom.

Det kommer finnas kläder att testa/köpa, kakor att äta och saft att dricka.

Maila
[email protected] för att anmäla dig/er. Begränsat antal platser. Fast finns det hjärterum finns det stjärterum.

Självklart blir det shyssta kompispriser under kvällen!!

Jävla skit!

Kom hem efter en dag på stan. Va först med mamma å fikade, sen kom Bea och Elton och sällskapade och efter det gick vi ner på stan. Nu är jag mör som fan, och förbannad.
Den här månaden fick vi en elräkning från God El som vi har valt som elleveratör, en räkning på ca 3000kr. Dom har inte fakturerat sen vi flyttade in för elmätarna vart paj. Så det stämmer ju, men de suger att få det i en klump. Inte nog med det. Vi fick samtidigt en räkning från Vattenfall på 200, vilket är okej eftersom man ska betala grundavgiften till dom, och dom inte fakturerat varje månad, så det här var väl tre månader. Men nu när jag kom hem och kollade posten har vi fått ytterligare en räkning från vattenfall på 1700kr. Massa elkostnader + inkassoavgift + påminnelseavgift. Vad fan menar dom med det? Jag har inte missat en enda elräkning, dom har skickat väldigt sällan, så i sånt fall är det dom som glömt. För varje elräkning som kommit hit har betalats i tid. Jag ringde kundtjänsten direkt och frågade vad som stog på, och varför vi ska betala el till dom när vi valt God El som vi betalar till. Då var såklart deras datasystem trasigt så han kunde inte se fakturan. Men han berättade att även om vi valt annan leverantör är det Vattenfall som äger nätet, så dom tar en viss procent på det vi betalar till God El. En jävligt fet procent i så fall, om vi betalar 3000 till God El och nästan 2000 till vattenfall. Jävla skitgrejer. Väldigt roligt att det är 27 dagar kvar till föräldrapenningen kommer igen, och det är redan minus på kontot och en fet räkning ligger å bränner. Den här månaden var inge rolig alls räknemässigt, för alla skiträkningar skulle va extra höga och extra många. Jag som vill ha hus. Det kommer vi aldrig ha råd med.
Nu ska jag ta en powernap och försöka få tillbaka några av mina förlorade krafter. Blä.

RSS 2.0