Kul å se!

Ja har inte orkat skriva på jättelänge, känns inte så kul för tillfället. Men det är kul å se att det är en jämn ström med besökare varje dag iaf.

Jag jobbar på för fullt, har sune lite drygt halva tiden och trivs bra med situationen. Trivs jättebra i lägenheten nu, och livet för övrigt. Har helt underbara jobbarkompisar, världens bästa sidekick josse. Har även träffat en dude som ja tycker otroligt mycket om.

Ska till Bread & Butter (en sjukt stor street-modemässa) i Berlin 1-4 juli med duden, marcus å danne. ska bli skitroligt.

Men nu ska ja laga lite mat, å sen kommer en barndomskompis över på ett glas vin eller tre. Och ev några jobbarkompisar oxå. Har ja tur kanske Josse springer förbi oxå :)

Nu blir de till å korka upp vinet.

Sune mår för övrigt bra, och lär sig nya saker för varje dag som går, och han är så sjukt jävla rolig. Fan vilken cool unge han är. Världens bästa.

Mormor å morfars hus är i princip sålt vad ja förstått, supertrist, vi va några på jobbet som tänkte gå ihop å låna pengar så vi kunde köpa, men de rann ut i sanden. Skittråkigt, hade verkligen velat ha det kvar. Saknar er för övrigt mormor å morfar. Kom å hälsa på snart!!!!!!!!!

jag vann!!

jag vann dom underbara sneasksen för en femhunka. som hittat!



Och här kommer en gullig unge:


Fler bilder kan ni se på fejjan. http://www.facebook.com/photo.php?pid=2214213&l=5f0fe7de36&id=619592282

RSS 2.0