ADIDAS FOR LIFE!

Mark ringde igår och sa att han ev inte kunde komma på visningen, men idag ringde han med goda nyheter, och kan visst komma. Så det lugnade mig rejält.

Har vart på stan med mamma pappa å jossan idag. och sune såklart. Vi tänkte gå på Tilltugg men de va abonerat så det blev hem till dom ist.

Sune hade igår för första gången sin Adidas Body Suit. Alldeles för stor men fantastisk ändå. Vi var på kalas hos Carro igår, jag och Sune. Det var trevligt. Blev lite senare än jag tänkt, och var lite läskigt att gå med Sune genom stan bland alla fyllon, man hinner ju komma på rätt många och rätt konstiga tankar om allt som kan hända honom.
Kameran är såklart urladdad, så ni får nöja er med mobilbilder idag.
image152
Bengt smakar på Sunes napp med lite hjölp av Fredrik. Vi var tvugna att testa :) Han spottade dock ut den rätt snabbt, men de hade vart kul om han gillat den. haha.


image153
Här är mammamia med sunerune i sin fantastiska dräkt!


image154
och lillen i vagnen...


image155
Här ligger han och myser på bordet hos sin mormor i sin andra fantastiska adidasdress, oxå den på tok för stor, men SÅ underbar.


Nu ska jag å Sune kolla lite tv och sen försöka sova. För en timmes mindre sömn gör mkt när de inte e mkt man sover, och kl sju ska vi upp och städa, för då kommer Fredrik hem, och jag fick den dumma idén (men nödvändiga) som jag kommer ångra nåt så extremt imårrn bitti, att vi skulle storstäda när Fredrik kommer hem från jobbet. Efter det ska jag å Sune ner på stan å affischera med Cajsa å Josse, för att sen dra hit och käka skinka och mozarellapizza, det nya bästa!!!

Torsdag. En dag mindre kvar till visningen.

Jag börjar bli nervös inför visningen, men det kommer nog gå bra. Men snart är tisdag här, och jag ska skaka hand med Adam Tensta. Fett. Fett är för övrigt nåt jag har alldeles för mkt av. Dom dyra hållainmagentrosorna jag köpte var värdelösa, och ja upptäckte att ett par 3för99krtrosor var bra mkt bättre. Surt. Men jag har hittills gått ner 17 kg iaf. 9 kvar till ursprunget. 9 jobbiga kg. Blä.


image148
Här är dom fantastiska presenterna Sune fick i påskägget från hans mormor & co.

image149
Här är en glad prickigkorv.

Han har för övrigt skrattat medvetet en gång i var till mig å Freddie. :) FANTASTISKT! Igår gjorde han det till Fredrik, och imorse till mig. Båda gångerna var när vi lekte med skallran han fick från spanien av mamma&co.

image150
Här en en till söt intelikaprickigkorv.

Nu ska jag plocka in grejerna i kylen från storhandlingen, lite sent, men vad gör man inte. Mail och blogg är viktigare. :) Fredrik har diskat och gjort fint på bänken så jag sen ska kunna baka piroger. Mums! (Inte piroger till dopet, dom står mamma för, bara hemma-piroger) Mamma fick en ny matberedare av oss idag eftersom den andra gick sönder av allt pirogbak.


Yeah!

Josse krängde ett linne på butiken i Gävle typ direkt. Asbra. Så idag får vi se om det blir mer sålt när det är lön. Sen ska UPS förhoppningsvis komma med sista lådan!

Sune fick ett påskägg i helgen som var typ lika stort som honom. :) Av hans mormor & co. Jag tänkte lägga in en bild på dom fina presenterna, men kameran vill inte samarbeta för tillfället, så det får bli senare! Igår fick han massa fina femveckorspresenter oxå :) Hittade massa fint på HM, både rea å billigt ordinarie, så de blev en hög med kläder för nästan inga pengar.

Och eftersom jag har en mage värre än den värsta flodhästen men inte har råd med fettsugning fick det bli ett par dyra hålla-in-magen-trosor för en del av barnbidrgaet. Det är ju Sune som är anledningen till magen, då är det väl inte mer än rätt att barnbidraget går till att gömma den. Haha. Han är ju självklart värd att förstöra kroppen för, men om man med enkla medel kan göra den lite bättre, så är inte jag den som bangar.

Jag hade för övrigt två syskon som hette Ringo och Felix när ja va liten, dom var Dalmatiner, och den genen har nu slagit igenom på Sune. Han är superprickig, och har vart de drygt en vecka. Hoppas det går över till dopet. Tror att det är min perfym som e boven i dramat, så jag går över till hippielivet nu å skiter i att lukta gott. Så får vi se om det blir bättre. Igår hade jag ingen perfym å det ser lite bättre ut, så vi håller tummarna.

Lite bajssnack oxå. Sune hade inte bajsat på fyra dagar, men trixet är att lämna honom till hans morfar, för då jävlar hände det grejer. Blöjan blev överfylld å han hade bajs ända upp på axlarna. haha. Så det fick bli till å bada skrutten i morfars diskho. Innan bajsrejset såg han ut som en masksmittad kattunge på magen, och efteråt såg han ut som en pyttesmal lite bebis bara (med inslag av dalmatin i ansiktet).

Nu ska jag städa inför element-lagar-snubbarna ska komma. Sen blir det kanske en långpromenad med mamma, om UPS kommer i tid. För solen skiner, och snön ligger vit på marken, som värsta julafton.

Lägger upp bilder senare om kameran vill funka.

MEN ÄNTLIGEN!

Jeansen kom i förrgår, 9 av 10 lådor kom iaf, UPS hade tappat bort en på vägen, men den borde komma på tisdag.
Fick min första order på webbshoppen, och självklart var det byxan som ligger i den saknade kartongen. :P Men det är ju snart löst. Det var ca 30% av alla jeans som kom.

En till glad nyhet är att Miine älskade kläderna, även Dig it. Josse tog med å visade grejerna för sin chef på Blå i Gävle, och dom gillade oxå grejerna, så där ska jag sälja på kommission eller vad det heter =) Men bara tjejgrejerna, men det är ju fantastiskt!

Så det blev helt enkelt en bra dag då i förrgår. Idag ser ut att bli bra oxå, ja badade precis Sune i diskhon, och det gick mkt bättre än baljan. Solen skiner, och ja ska ner med lite ¨påfyllning till Miine.

Ikväll ska vi hyra film med Daniel. Annars står det inte mkt på schemat.

Time to go.

Bildlager!

Josse har fått stå modell för grejerna ikväll, tyvärr är jag kass fotograf, så det ser långt ifrån proffsigt ut, så vi får ta om det ute i solen någon annan dag med en bra fotograf. Men det får läggas upp på shoppen så länge iaf. Imårrn kommer jeansen!! Jag har till å med fått tracking-nummer, så det är nog på riktigt att det kommer imårrn! Jag håller tummarna sten-sten-stenhårt!!!
Innan vi drog hit å fotade så var jag, sune å josse på commedia å käkade pizza. De va trevligt. ett sällskap bakom oss som klagade  på att sune lät, lät han va lite ledsen typ 30 sekunder, så skojade vi om att de vore kul om han la en kastspya på klago-tanten som satt bakom mig, och hade ja rapat honom på axeln då, så hade han gjort det, men ist la jag honom i vagnen för ja trodde han var klarrapad. Då kom världen kanonspya över hela honom. Så det var lite tur att han inte låg på min axel, för då hade tanten fått den över sig. :P
Det är ungefär det sune gjort idag, gråtit lite, och spytt. Mer än vanligt. Det äckligaste var när vi kollade på top modell, och sune låg på mage på mig mage och la världen jäkla spya ner mellan mina bröst. haha. de va rätt äckligt. Tur att de finns våtservetter. :)

Måste lägga upp alla bilder här för på webbshoppen måste ja tyvärr länka dom från annan internetsida för att få upp dom där, så det här får bli ett lagringsutrymme för dom bilderna, tills dom fixat den funktionen, som tydligen var på gång.

Hur som helst så öppnar ju webbshoppen i princip typ så fort ja fått upp bilderna, så shoppa på nu! :) Dock bara mot postförskott än så länge, ska till banken imårrn å fixa med kortbetalning, men de tar nog en vecka eller så innan det kommit igång.

Nu är jag trött som ett jävla svin, och måste lägga mig innan hela ryggen brakar ihop, den mår som en gammal tantrygg för tillfället.

Men vi hoppas på att morgondagen blir bättre än dom andra dagarna när jag trott att jeansen ska komma.


image126image97

image98

image99

image100

image101

image102

image103

image104

image105

image106

image107

image108

image109

image110

image111

image112

image113

image114

image115

image116

image117

image118

image119

image120

image121

image122

image123

image124

image125

image127

image128

image129

image130

image131

image132

image133

image134

image135

image136

image137

image138

image139

image140

image141

image142

image143

image144

image145

Glada Sune!

image96
Lyckades få fram kameran och fota medans Sune låg och super-log! :) Lyckopillret Sune!



Kul att Kerstin hittat hit till bloggen oxå! Tänkte på dig häromdagen att jag måste få fram din mailadress, så jag kan skicka inbjudan till Sunes dop. Maila mig på [email protected] så skickar jag tillbaka en inbjudan!!!

Påfyllning i bildgalleriet!

Nu kommer det lite bilder.
För överigt har jag fått upp det mesta på webbshoppen nu. Imårrn kompletterar jag med bilder på tjejgrejerna, och så fort jeansen kommer blir det bättre sånna bilder. Så kolla in www.marysoul.com

image88
Bengan är nybadad, inte allt för glad över det.

image89
Här är han dock väldigt vacker! :)


image91
Här ligger Sune och filosoferar.

image90
...och här flörtar han lite!
image92
Här leker Sune mongo! :)

image93
Här är han bara sjukt söt!

image94
Och här pussas han med Bengt!

Shit vilket kaos!

Det här med att samarbeta med en fabrik i landet "vi gör allt halvdant och imårrn" går inte så bra. För det första garanterade dom att allt skulle vart här för fem veckor sen, igår kom det fram att dom sytt upp den jeansmodellen jag valde bort istället för en jag skulle ja. Så idag skickade dom 200 jeans i fel modell. Jag skrev ett args mail om att det börjar bli för mkt jävla strul, och fick tillbaka typ "Jo, vi gjorde 200 jeans i fel modell, jag vet. Men hur gör vi med frakten" Haha. Jävla idioter. Inte ens ett förlåt. Dom gick till slut med på att göra 100ex av den modellen jag skulle haft, och leverera 4april, dom står för frakt, och drar av 20%. Oj, vad generöst, tack så mycket, nu vill jag jättegärna betala för dom 200 felbeställda jeansen. Plus att hon försökte smöra, och sa att "Jag tvivlar dock inte på att du kommer göra succé ändå, eftersom byxorna faktiskt är väldigt fina". Haha, det går fan itne att göra annat än att skratta. Fredrik har stått modell och vi har fotat alla grejer utom tjejsakerna, dom ska Josse modella med imårrn. Men det vi märkte nu var att tshirtmodellen som är v-ringad är ca 1 dm för kort, och den röda tshirten med djtryck har dom glömt trycka gulddelen på. Shit vad jag ska ha kompensation för allt det här sen när allt kommit.

Förutom allt det kaoset har vi vart och kollat på ett hus på Norrlandsgatan med sex lägenheter i, som vi tänkte skulle va bra att dela med mamma och co, och några typer. Dock var det ungefär det skabbigaste huset någonsin. Det var trasiga fönster, dusch i garderober (på riktigt alltså), ena spisen hade gammal spagetti och köttfärssås som säkert var flera år gammalt såg det ut som. Sen såg det oxå ut som att det typ bott illegala gömda flyktingar där. Unfresh var det helt enkelt. Men det var ett mysigt gårdhus, där inne stog en gammal hamsterbur som jag var tvungen att kontrollera så att det inte låg nån stackars avliden hamster i, det gjorde det som tur var inte. Trappan till övervåningen var sne så det kändes som att gå i lustiga huset.

Innan det var jag och Fredrik på sjukhuset och Sune var hos sin mormor. Det gick bra. Jag ska tillbaka och operera handen nångång inom tre månader.

Fan vilken dålig dag. Bengt måste hitta nånstans att va under modevisnings och dopveckan. Det ser mörkt ut.

Nu ska ja retushera alla bilder, lägger upp lite Sunebilder sen oxå!

Ny dag, nya tag.

Inatt har det inte blivit mkt sova. Vi hyrde film med Daniel igår. Black Sheep. haha. Det var den konstigaste filmen jag någonsin sett. En "skräckis" med får. En galen farmare genmanipulerade och befruktade fåren själv, så det blev monsterfår som åt upp allt och alla dom såg. Hur konstig som helst, men ändå helt perfekt för kvällen. Vi hade kul. Vi frågade Daniel om han ville blir Sunes gudfar, och han blev ärad och väldigt glad. Så det känns skitkul. Marcus ska oxå vara Sunes gudfar. :)

Vi var ju på dopmötet igår med prästen, det gick jättebra, inte alls nån läskig präst, utan hon va rätt cool (för att vara präst alltså, inte cool som om hon vore en vanlig person, som vanlig person var hon nog bara okej, eller lite över okej kanske. Skit samma, hon va grym präst iaf.) Hon frågade ens inte om vi trodde på Gud eller varför vi vill döpa. Så det var skönt att slippa komma på nåt att säga om det.

Nu ska vi snart iväg till BVC och väga lillsune. Mamma ska komma hit och vakta porttelefonen under tiden, för det ska komma en klädleverans idag, och den vill jag ju inte missa. Har dock inte fått nåt sändningsnr, så jag kan inte ringa och kolla om dom har rätt adress tyvärr. För förra gången råkade hon skicka till Geijersgatan. :P


Och här kommer dagens Sunebilder. Dock mobilbilder så dom är rätt kass kvalitet på, inte tagna med min superkamera. Men dom e ju väldigt fina iaf.

image86

image87

Till mormor och morfar!

Vill bara säga att när, och om ni ska flytta från underbara Skålsvedja. Då tycker jag, och alla andra familjemedlemmar här nere i Uppsala, att ni ska flytta ner hit och bo närmre oss så vi får träffa er oftare, för vi saknar er!!!!


Och om ni inte flyttar hit kommer Sune bli såhär arg och ledsen:
image85

Sune på hiss-äventyr!

Idag har vi  (jag, sune, fredrik, mamma å jossan) vart på stan och jag hittade ett par jeans på Weekday som va supersköna och passade någolunda trots min flodhästrumpa och mina elefantlår. På Skank köpte ja två par DC-sneaks, vilket kändes väldigt skönt. Dom va på rea, så det blev billigt å bra.
Satte upp lite affischer och lämnade flyers på olika ställen.

Sen drog vi hem till mamma och skulle käka. Jag, Sune och mamma åker hiss och lyckas såklart fastna, så efter 30 min och tre ringningar till jouren så lyckas vi komma ut. Så Sune fick sig ett litet äventyr. Det gäller att lära sig fastna i hissar i tid, så man kan hantera det på rätt sätt. Hmm. Eller? :P Det var rätt kul iaf. Se bilden längre ner med en toalettnödig mamma sittandes på golvet och hålla sig. Haha.

Imårrn ska vi träffa prästen och ha dopsamtal, det känns lite läskigt eftersom vi båda är lite rädda för det där med kyrkor och gudar och shit. Men det blir nog bra. Kyrkdelen får bli som den blir, huvudsaken att det blir en mysig tillställning sen efteråt, och speciellt på Katalin sen. Vi gör det ju mest för att det är tradition, och för att Sune ska få ha en stor rolig fest. :) Så det kommer nog bli bra trots att Gud ska lägga sig i.

Fick mail från fabriken idag, dom tror att dom kan garantera att grejerna skickas på fredag, men troligvis inte allt. Så det känns piss att det är så jävla sent, men jag kan ju inte göra mkt åt saken, så det är väl bara att fortsätta vänta och sen försöka få dom att ge mig nån slags kompensation.

Vagnen håller för övrigt på att braka, vilket oxå känns rätt kasst. Den är ju så sjukt jävla snygg, men den känns jätte ostabil och funkar inte som den ska. Så tyvärr måste vi nog offra pengar på en ny, för det känns inte säkert. Och den kommer garanterat inte hålla att transporteras till Spanien av alla oförsiktiga bagage-kastnings-människor. Kommer ju aldrig hitta en lika snygg vagn som den här, så jag tror tyvärr att jag måste gå med på nån tråkig ful enfärgad vagn i inte-kammo. FAN! Men om det är någon som kan trolla fram en shysst kammovagn (gärna den jag såg på annons på blocket för flera år sen, som jag varken vet vad den heter eller vart man kan hitta, men GOD DAMN IT vad snygg den va, ännu snyggare än den vi har) så utlovar jag en fet belöning. :) Så börja leta nu!!!!!!


image81
Här är sötnosen i den snygga vagnen, som dock inte syns på bilden. :P


image82
Här är snyggingen i sina nya snygga kläder. Det fattas bara en fet guldkedja. Han såg ut som en riktigt ball hiphopper. :)

image83
Och här är han som en liten leopard. JÄKLAR vad söt han var i den. :)
image84
Och här är toanödiga mamma och Sune i hissen!! Söta som socker båda två.

Mera bilder!

Nu har jag vart dålig på att uppdatera, och efter typ en timmes letande efter usb-sladden hittade jag den i kameraväskan. Haha. Bra jobbat.

Idag har jag, Fredrik och Sune gått långpromenad i Stabby, sen var Fredrik ikväg med sin mamma och köpte bil (hon köpte, inte Fredrik:) När Fredrik kom hem igen så premiärbadade vi Sune, det gillade han inte alls..

Men här kommer iaf lite bilder, för jag kommer inte på nåt vettigt att skriva. :P

image75

image76

image77

image78

image79

image80

Delar av kollektionen har kommit!

Idag var vi och vägde Sune, han vägde 3150 gram. Efter det fick han följa med mig på möte hos revisorn, han uppträdde exemplariskt. :) Medans Sune och jag var på möte så var Fredrik hemma och tog emot 11 kartonger med kläder. Det fyllde en hel garderob och en hel hylla. Och ändå var det ens inte en tredjedel av alla kläder som ska komma. Men det var ju väldigt kul att det kom lite iaf. Så nu hoppas jag bara på att dom håller vad dom lovat, att resten är här inom en vecka.

Bengt är hos mamma och pappa för imårrn ska vi på dop. Det känns rätt tungt med Bengt för tillfället, för det har vart så skönt när han vart i Västerås när man faktiskt kan hitta på saker tillsammans utan att krångla med hundvakt. Bengt är ju underbar, och jag vill ha kvar honom, men det känns som man förlorar mkt roligt när han inte kan va ensam ens ett par timmar... Och det verkar inte bli nå mer Västerås för honom tyvärr. Så det känns lite jobbigt.. Men det är bara att bita i det sura äpplet, och fortsätta ångra att jag inte började ensamträna i rätt tid. Jag kan ju tyvärr inte skylla på nån annan än mig själv.

Nu ska ja sätta kameran på laddning så det kan bli lite fina dopbilder imårrn.
Här är Sune och hans kompis Signe, det är hon som ska döpas imårrn!

image72

Fick svar från Björn Gistafssons bokare idag, han kunde tyvärr inte vara konfransier på visningen, så jag frågade om Özz istället. Så vi får se vad han säger.. Annars måste ja komma på nån annan cooling.

Visst ja. Jag ska maila Daniel Lemma nu oxå, och fråga hur mkt han vill ha för att sjunga på Sunes dop, eftersom han ändå ska till Uppsala den dagen. :)


Sötnosen!

image69

image70

Sune blev riktigt supersnygg i kläderna som Gunnel stickade. Tack!!


Igår var Anders och Emma här, de va mysigt, och Sune fick ett par coola jeans, snygga skor och fin Bamsetröja. Perfekt!!!

Ja å mamma va på stabbypromenad igår, de va jobbigt men skönt. Sen hittade vi en plånbok på parkeringen utanför en bildörr som vi tog me upp för att hitta ägaren till, ville inte lämna den på bilen fall nån skulle ta den. Det var skitsvårt att hitta ägaren till den, sen låg ägarens mammas körkort i den och henne hittade vi inte heller. Till slut fick vi tag på snubben, och mammans körkort var ett minne från henne, hon hade dött. Men vad plånboken gjorde här visste han inte, för han trodde att han tappat den i taxin när han åkt hem till Storvreta i förrgår. Så det var skummt. Antagligen hade väl nån snott den, och sen tappat här.. Eller nåt.. Men typiskt mamma iaf att alltid stöta på hittegods som ska återlämnas. :P
När det va avklarat åkte vi och storhandlade iaf. Dålig tajming, för Sune blev superhungrig mitt i alltihopa och vi stresshandlade klart. Men det gick ju det med...


Nu ska jag snart ringa Björn Gustafssons bokningstjej och kolla om han vill va konfransier på visningen. De skulle va fett. De va såklart Jossans idé eftersom hon är tokkär i honom och det är slutsålt till hans framträdande på Harrys. Så det vore ju bra om det blir nåt nu, så kan Jossan få hänga lite med honom. :)

Nu ligger Sune och kör gympapass i soffan breve mig. Senaste dagarna har han blivit jättepigg och är mkt mer vaken. Det är kul!

Äntligen!!

Nu har jag precis fått svar från fabriken, och senast den 14 ska kläderna vara här. Så vi får väl se. Hoppas hoppas!!!

Idag käkade vi lunch på katalin, jag, Freddie och Sunemannen. Sen kom pappa oxå och vi hade lite möte med Uffe ang visningen. Det gick jättebra, och det kommer bli en grym kväll.
1 april, 19.00. Entré 50:- på Katalin. Featuring Adam Tensta, DJ Akilles + Professor P, Kung Henry och en dansgrupp.
Det blir fett.

Efter det gick jag och Fredrik till Familjerätten och skrev på papper. Dom var supertrevliga där, antagligen för att dom igår började med en enkätundersökning om hur man tyckte att man blev bemött. :P

Sen gick vi lite på stan, jag hämtade ut en ny mobil på 3, en Sony Ericsson W890. Så nu håller jag på att föra över all skit från förra mobilen till datorn. Det går segt...

Middag blev vi bjudna på hos mamma och co, som vanligt känns det som. Fredrik köpte en flaska vin till dom som ett litet tack för all mat vi får. Vi får ta och bjuda på stormiddag snart som kompensation för allt..

Vi bokade dop idag!!! Den 5 april i Domkyrkan, kl 16.30. Sen blir det fika i nån lokal i närheten, och efterfesten blir på Katalin, för allas våran älskade Daniel Lemma spelar på kvällen. Så det blir en skön efter-dop-fest för dom som vill! Inbjudan ska vi försöka hinna fixa i veckan, men nu kan ni iaf boka in det och invänta inbjudan.

Idag är nog första dagen vi inte tagit kort på Sune med superkameran. Det hade dock vart en grym dag att fota med tanke på det fina vädret, men det får bli mer foton imårrn, så håll ut.

Nu ska ja plocka ihop nya telefonen, och snart kommer Daniel och hälsar på.. Så, det får bli mer skriva en annan gång.

Pratade med min älskade mormor idag, som berättade att dom läser bloggen. Så då vill jag passa på att skicka en hälsning till er, nyblivna gammelmormor och gammelmorfar. NI ÄR FANTASTISKA OCH JAG SAKNAR ER!!!!!!

Födelsevikten slagen!

Idag var vi på Barnavårdcentralen och vägde Sune och blev inskrivna. Förra måndagen vägde Sune 2890gram, och idag vägde han 3020. Så nu är födelsevikten slagen, och man vill tydligen att bebisar ska gå upp 100gram i veckan, så det var ju bra gjort. Dock var barnsköterskan vimsig och tyckte att han inte alls lagt på sig som han ska, så vi ska tillbaka på fredag, och väga igen, och ev börja med mera tillägg om han inte lagt på sig mera. Så hon måste tänkt på annat, för de finns ju ingen anledning till när han gått upp 130gram den här veckan...Men vi får se vad som händer. Vi fick massa infobroshyrer att läsa som vi ska diskutera på fredag oxå.

Annars har vi inte gjort så mkt idag. Var ut till Barnens hus och kollade upp så att Sune sitter som han ska i bilstolen, och det var som det skulle. Sen har vi köpt ett gigantiskt lager med våtservetter, för det var superbilligt på ÖB. Gäller å passa på. :P

Imårrn blir det lunch på Katalin och möte med Uffe ang visningen. 

Det går fortfarande bra med Bengan, han är dock lite tjurig när ja håller på med Sune, men det ger sig nog. Men fan vad jobbigt det är att vara låst igen och inte kunna hitta på saker utan hundvakt. Det är verkligen enda nackdelen med Bengt. Det är så himla skönt att bara kunna göra vad man känner för just för tillfället ist för att planera allt.. Men sånt är livet, är ju ingen annans fel förutom mitt... En vacker dag kanske han lär sig. 


Dagens bild på vackra Sune:
image68 

Ännu en fantastisk dag med Sune, och nu oxå Bengt!

Vi var på mässan på Fyrishov idag, inte så kul. Men sen gick i hem till mamma och pappa, och där möttes Sune av en fantastisk present av mormor morfar och moster. Den är lite stor, men om ett par månader kan den fantastiska kreationen pryda Sunes fantastiska kropp. :) Tack så mycket!
image61


Sen kom Bengt dit, och det gick superbra. Han var först helt tokig, som han jämt blir när man inte setts på ett tag. Men sen hälsade han på Sune och det gick jättebra! Bengt var inte så intresserad, han pussades lite och gick sen å la sig. Så det känns skönt. Nu ligger Bengt på golvet och bryr sig inte alls om att Sune är arg och skriker.
Det var svårt att fånga hälsningarna på bild, och Sune ser ju inte allt för glad ut. men så här gick det till på ett ungefär. :)

image62

och....

image63

Sen kom Gunnel och Alexandra och hälsade på. Och dom hade med sig finfina presenter som Sune tackar så mkt för! En rolig mobil, sån man hänger över sängen, ingen telefon. :)
Och sen fick han oxå ett set med fina kläder som Gunnel stickat:

image64
Gjort i svartvitt för att matcha Bengan. Perfekt!!

Av Alexandra och Elof fick han en grym handdocka, supersöt :)

image65
Den blir rolig sen när han ser längre än några centimeter framför ögonen. Så tills dess får vi träna på att hantera den. :)

Efter att dom gått så blev vi bjudna på en supergod middag, som jag tror vi glömde tacka för. Så tack så mkt!!!
Mamma och pappa är på Magnus Lindberg på Katalin nu, och Jossan är ensam hemma. Hon ville följa med hit, och ja känner mig jätteelak som sa att ja inte orkade. Men du får komma hit sen när jag har mamma-situationen lite mer under kontroll. För som det är nu så går jag runt på nätterna, sover lite i soffan, promenerar i köket och slumrar lite i sängen. Och natten till idag var det så hela natten, för som sagt, Sune har kommit på att det är trevligt att äta var tionde minut. Han åt precis innan ja började skriva det här inlägget, sen innan ja började skriva det här stycket, och nu börjar han mat-gny igen. Så det hinner säkert bli en gång till innan jag skrivit klart. Men förlåt Jossan, vi får ta igen det en annan gång!!! <3

Fredrik lyckades efter middan ta en bild på mig och Sune, där man inte såg alla mina dubbelhakor, som blev ganska fin. Så jag visar upp den oxå.

image66

Och sen en fantastisk bild på enbart the lil' dude:

image67

Det var allt för idag. Imårrn har vi fullspäckat besöksschema, och ska mellan besöken försöka gå en lång promenad med Bengan, så vi hoppas på fint väder. Inte sånt snuskväder som idag. Blä.

The return of Bengt!

Idag kommer Bengt, runt tretiden. Det ska bli underbart. :) Hoppas han gillar Sune. Men det tror jag.
Han ska iaf levereras till mamma, så går vi dit sen när han lugnat ner sig lite.

Fabriken är försenade, och på fredag kommer lite grejer, men jeansen dröjer ytterligare för dom har nåt problem med tvätteriet. Sjukt irriterande. Hoppas dom hinner komma innan 1 april iaf, annars sitter ja i skiten. Och det är störande att banklånet tickar ränta, ja hade ju kunnat vänta med att ta lånet lite till då ist om ja vetat att de skulle dröja så länge. Men skit samma, bollen är hos dom, och jag kan inte påverka. Men ja skrev mail att det var brottom och att en stor modevisning väntade. Så vi får se om det räcker för dom att skynda på.

Sune har vart monsterhungrig hela natten och ätit som en flodhäst. Tydligen brukar de bli så sa mamma.

Nu ska ja göra mig i ordning, sen ska vi till Fyrishov och kolla in UngFöretagsamhet-mässan. Sen hem till mamma. Ska försöka hinna lägga ut lite Bengt och Sune-bilder här ikväll, så kika in då!

Ciao for now.

RSS 2.0