Lugn dag

Idag har vi vart en sväng ut till Lekia och tittat, hade en rabattkupong där. Men hittade inget vidare. Förutom en mintgrön Fiat 126 som stog utanför. Me like! Den vill jag ha. Fett jävla snygg. Där inne hittade ja iförsig en tv som ja funderar på om den bortskämda lilla Sune ska få i julklapp.

Den är ju skitsöt och kommer göra sig väldigt bra i hans kommande djungelrum. Plus att den var nersatt från 3000 till 990, och så har ja 100kr rabatt. Så de blir ju bara 890. Som hittat! Men Fredrik tyckte att han e för liten för att få en tv. Men man kan ju se det som ett gosedjur istället. Jag måste få utlopp för allt mitt shoppingsug innan han blir tillräckligt gammal för att förstå sånt, han får helt enkelt bli superbortskämd tills han förstår. Och då blir det hårda puckar. Haha, eller inte. Jag kommer aldrig kunna sluta köpa onödiga saker åt honom.

Efter besöket på Lekia drog vi till KB, som dagtid nu är KB Café. Det var mysigt där inne, och hembakt fika! Det är inte många ställen i stan som erbjuder det. Så ta er ett besök dit nån dag vettja!
När vi var klara där åkte vi hem så Sune fick sova en snabbis, han sov bara 20 minuter, innan Bea hämtade upp mig för vi skulle hem till Helena på Gangstar-party. Vi plockade upp mamma på vägen oxå. Det var trevligt, och Sune fick sig två väldigt fina presenter av sin snälla mormor i namnsdagspresent. (Bortskämda lilla älsklingen)



Så sjukt snygga! Den där baceballjackan kommer göra sig jävligt bra på Sune tillsammans med ett par hårdtvättade jeans till sommaren och ett par Air Max 90, om han vuxit i nåt av dom paren då. Annars Funkar Reebooksen jävligt bra till oxå! :) Ser nån modellscout honom då, ja, då är min framtid säkrad.

Fredrik hämtade upp mig å mamma hos Helena, släppte av mamma på KB och sen köpte vi Donken på vägen hem, skitäckligt tyckte båda, så det blev köttfärssås å makaroner strax efter. Sen har vi bara hängt i soffan och Sune har spytt på som vanligt. Han är helt värdelös på att äta sen magsjukan, det mesta kommer upp. Jag tänkte gå på bio med Josse, men de va ju inte en enda bra film. Jag hade sett fram emot massa filmer med Will Ferrel och Ben Stiller, men när ja letade fanns inte någon alls med dom. Surt. Så de får bli en annan dag. Har vi tur kommer väl Semi Pro och Step Brothers på hyrvideo snart så kan man se dom då.

Sune och Fredrik sover nu, typ tredje gången idag för båda dom. Jag är pigg som en mört efter att ja slocknade tio minuter på soffan tidigare, så ja kommer nog sitta uppe ett tag till. En bra film hade ju vart kul, men de verkar va filmtorka på tv.

Jossan! Innan ja glömmer. Kolla med nån polare om ni kan dela flyers på stan i helgen!! Lördag vore bra, för ja hoppas på Fyris park på söndag.
Jag har köpt några varupartier på Tradera, bland annat 500 julsaker, nya i förpackningar, lysarmband, rosa slickepottar, headset till mobilen med Tiger från nalle puh, skitsöta. Tror de va allt. Nej visst ja, har köpt 50 stycken dataspel, 25 st soduko och 25 st Lassemajas detektivbyrå och sen ytterligare 25 barn-cd-skivor. Tänkte sälja allt på Fyris park för 10-20 kr styck och göra en liten förtjänst. Skivorna betalade jag bara 1kr för 25 skivor för, plus frakt. Värsta klippen! Loppis kanske får bli mitt nya sätt att försörja mig, för ett jobb verkar jag ju inte få. Men imårrn är det måndag, vilket betyder påfyllnings på både ams och hemnet. Nu är inte hemnet ensamt om att ha mitt beroende, nu är ams med på den dagliga abstinens-listan oxå. Kollar hela tiden och blir lika besviken varje gång det inte kommit ut nåt nytt, eller om det kommit ut ännu en annons där dom söker forskare av nåt slag. Eller folk med körkort. Eftersom ja inte ska få nå julklappar i år kan jag ju passa på att önska mig ett körkort oxå! Håller jag tummarna tillräckligt hårt kanske tomten är snäll.

Nu ska ja blippa igenom tvn och se om det är nåt dåligt som kan slötittas på.

So long!

NIKE WMNS NIKE BLAZER MID PLUS MTR (lila metallic/weiss)

När vi var i Sthlm såg jag dom här fantastiska rackarna på rea på Wedins, dom reade ut allt för dom skulle stänga. Och jag var så jävla dum och köpte dom inte, vilket jag ångrar fett mycket nu. Enda sidan som har dom på nätet är en utländsk där dom kostar 119 euro. I sthlm gick dom på knappt 800. Jävla klantskalle jag är. Dom hade passat mig perfekt.

SWEET SWEET SHOE!!!


Så om det är nån som bor i Sthlm som går förbi Wedins i sergelgången, hooka gärna ett par åt mig då.


G Shock!

Jag vet vad jag önskar mig i julklapp. Den här pärlan.


Ska ju bara köpa julklappar till barnen i släkten, alltså ska jag heller inte få några julklappar. Men jag har hittat en perfekt och dyr present till Fredrik som är för bra för att låta bli. Så därför hoppas jag att jag kommer få den här :)
Han har en sån fast svart, som han fick i konfirmationspresent när han va 15 om ja inte minns fel, och jag har aldrig riktigt gillat den. Men så såg jag den i rosa, och vips så är den plötsligt sjukt snygg. Så den håller jag tummarna för att Fredrik ger mig. Jossan, om jag känner dig rätt så kommer du önska dig en likadan, visst då?

Så kan det gå...

Fredrik och jag har senaste tiden bråkat om allt och inget. Och nu har vi bestämt oss. Vi ska inte vara tillsammans längre. Det känns rätt för oss båda. Vi måste bort från varann innan vi slår ihjäl varann. Problemet är att jag mår konstant illa och har ont i magen och är ledsen när jag tänker på att jag inte kommer få ha Sune varje dag, det dödar mig. Jag vill inte vara utan honom en sekund. Har innan det här haft ångest över då han ska börja på dagis och man ska va borta från honom hela dagen. Och nu kommer det antagligen bli hela veckor utan honom. Det vet jag inte alls hur jag ska klara. Sen att jag inte har ett jobb gör ju inget enklare heller.
Fredrik ska iaf titta på en lägenhet imårrn, jag stannar i den här tills jag hittar nåt mer passande. Jag vill ha en uteplats så Sune kan få sig en liten gräsmatta och kanske en kattunge eller så. Vill att han ska få ett djur att växa upp med. Vi var på julmarknad på St Erikstorg idag, där fanns det en åsna, en gigantisk häst, en mellanhäst och en pytteliten. Sune var imponerad. Och han älskar hundar. Han har en stor schäferhund (gosedjur) och när ja frågar vart vovven är hoppar han till den. Min älskling.

Nu ska ja vila lite i soffan. Fredrik å Sune sover.

Heldag i STHLM

Nu är vi hemma efter en heldag i Sthlm som avslutades med en god drink på KB.
Jag och Sune tog tiotåget till Sthlm och träffade Cajsa. Det var ett kärt återseende, va länge sen. Vi shoppade lite å fikade sen skulle Cajsa bort på jobbintervju. Sune fick ett par grymma jeans av Cajsa i namnsdag/julpresent. Från H&M, de e typ en ripoff på G-star. Sen fick han ett par jeans å en hoodie av mig, och dom jeansen e typ en ripoff på Artful Dodger. Haha, kul att dom där kedjorna kan komma på egna idéer, dom bara snor andras. Men det funkar för Sune. När Cajsa drog mötte vi upp min mamma och fortsatte shoppa. Dom hade 30% på allt på Cubus, så ja handlade upp mig på tshirts å linnen. Sune fick ett par pyjamaser. Sen tänkte vi gå till andra Cubus som bara e barnkläder, men den fanns inte kvar. Vi tog tjugo i sjutåget tillbaka till Uppsala och mötte upp Jossan å pappa på KB och tog som sagt en god drink. Sen gick ja å Sune till bussen och nu är vi äntligen hemma. Sune somnade precis innan vi var hemma å vaknade 30 sekunder efter. Men jag fick honom att somna om till slut.

Imårrn ska ja ta bilder på Sune i hans nya snygga kläder så ska ni få se.

SOV GOTT!!

FYYYYFAAN!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3857399.ab
VILKA JÄVLA IDIOTER!!!
Nåt bättre sätt än att skjuta små oskyldiga grisar måste det väl finnas. JÄVLA IDIOTER! Jag tycker förövrigt att det svenska försvaret känns extremt jävla överflödigt, då det antagligen inte kommer bli krig, och alla dessa miljoner människor som gjort/gör lumpen osv, dom kommer aldrig behöva använda sina kunskaper. Visst, dom får ett minne för livet, å vissa tycker det är kul. Men finns det inte bättre ställen att placera pengarna på? Och om dom nu måste lägga ner alla dessa pengar på försvaret, se till att inte skjuta små oskyldiga grisar då. Då kan dom nog göra nån slags låtsasmänniska att träna på istället. USCH!!! Hur är man funtad som människa om man går med på att provskjuta levande djur? Aldrig i hela mitt liv att jag skulle gå med på att göra det, även om jag gjorde lumpen och någon påstog att jag var tvungen. Big no no.
Dom skjuter grisarna, försöker rädda livet på dom, och sen avlivas dom och bränns upp.

Pigg

Nu är Sune pigg igen, igår var han oxå piggare. Men Fredrik är hängig fortfarande.
Ja å Sune va på stan en sväng idag med Bea å Elton, vi käkade lunch. Sune mådde nog bra av lite frisk luft för nu han vanliga Sune igen. Han står och gnager på en helosan-salva-flaska, det är hans bästa gnag. Det är räfflad kork, verkar va skönt för tänderna.

Imårrn blir det Sthlm, ska bli väldigt kul att träffa Cajsa!! Hon skulle bort vid halv fyra, så då tänkta ja kolla om ja kan ta bussen till mammas jobb på tidningen och hälsa på en sväng där innan hon slutar å vi går vidare på stan. Det kliar i mina shoppingfingrar så ja hoppas ja hittar nåt kul.

Vi skulle ha kollat på en tre i Löten igår med uteplats men de gick ju inte pga sjuklingarna. Utropspriset va 895 000 men såg nu att dom börjat buda på 800 och nu är den uppe i 835. Så de hade kanske vart ett bra läge. Behövde renoveras lite, men det kan man ju ta lite i taget. Den andra vi kollade på, som va renoverad för 200, den gick upp till 1 500 000. Så det här hade ju vart värsta kapet. Men vi har ju inte löst detaljerna med lån, så vi kan inte göra nåt. Men ja hoppas på fyran i Nyby som vi ska kolla på nu på söndag.

Sune säger mamma hela tiden nu, vet inte om han förstår vad han säger eller om de bara e ljud. Hoppas att det är med full förståelse :)

Nu får det vara nog.

Igår kväll blev Fredrik också sjuk, så nu är killarna magsjuka båda två igen. Fredrik spyr blod för slembanden är utslitna enligt sjukupplysningen. Sune börjar bli bättre, han har fått behålla frukosten och en halv isglass. Skulle till Sthlm imårrn å träffa Cajsa men nu var hon oxå dålig. Så det lär väl inte bli nåt. Om inte alla mirakeltillfrisknar. Har aldrig hört så många sjuka på samma gång av kräksjukan, brukar bara höra nån per säsong, men nu är fan alla sjuka. Nu får det va nog.

Nu ska ja försöka få lilleman att somna.

Samtal från Bryssel!

Stog å lagade mat nyss, och då ringer först en kille från ett företag jag sökt jobb hos, och vill att jag ska komma på intromöte. Dock hade det blivit nån miss, så det var inte i Uppsala utan Stockholm. Så jag får se hur jag ska göra med det. Direkt efter ringer en trevlig tjej från Bryssel och säger att jag är nominerad till nån slags Årets entreprenör i Europa. Va tydligen totalt max 30 personer nominerade från hela Europa och jag var en av dom. Vad jag förstog så ringde hon från Ung Företagsamhet, och nomineringen var för dom som drivit UF i skolan och sen fortsatt med företagandet efteråt. Tack den som nominerat mig, vem det nu kan vara. Vart tvungen att prata engelska, vilket är rätt jobbigt från början, och med en skrikandes Sune i bakgrunden blev jag inte mindre stressad, så ja lät väl som en riktigt idiot, men hon var snäll ändå. Dom skulle göra nån slags broshyr om alla nominerade så ja skulle maila iväg bild å lite mer info, så nu väntar jag bara på hennes mail som jag skulle svara på direkt.

Nu ska ja röra om i grytan innan mailet måste besvaras!

Facebook

La precis upp ett gäng bilder på facebook. Vissa ligger på bloggen oxå, men inte alla. Så kika om ni vill.
http://www.facebook.com/album.php?aid=61932&l=4c237&id=619592282

Sune ligger å sover med Fredrik. Sovit i 1½ timme nu. De e inte vanligt. Men de e jobbigt för honom att va sjuk. Men han e inte alls lika dålig som sist, vilket känns väldigt skönt.

GALET vad mycket det snöar. Det tar ju aldrig slut. Jag tänkte att Sune skulle få testa åka pulka när det inte snöade längre, men det kommer nog hinna bli mörkt innan det ger sig. Halv fönstrena är täckta med snö, och hela balkongen. Vi som har en hel del junk ute på balkongen, hade kanske vart bra å kasta all den skiten innan snön kom, men nu får det väl ligga kvar till i vår, eller tills vi flyttar. Om det nu blir flytt någon gång. Vi har lite svårt att enas om område. Fredrik vill bara bo i Luthagen, medans jag kan tänka mig bo där vi hittar en fin lägenhet vi har råd med, och det är ett barnvänligt område. Perfekt i Nyby där ja hittat en bra lya nu, inga vägar som måste korsas, utan Sune kommer kunna springa över själv till grannarna utan problem. Plus att det är en stor fin uteplats. FANTASTISKT! Och priset är rimligt. Nu vakna Sune..

Jävla skit.

Igår fyllde ju Jossan år, hon fick massa fina presenter, kolla hennes blogg http://sistahsoul.blogg.se så kommer hon säkert skriva om allt fint å visa bilder. :)
På kvällen gick vi till KB och käkade, lika gott som alltid. Jag åt en Beef toast, och Sune åt potatismos och drack bebis-juice genom sugrör. Han lärde sig tricket att dricka ur sugrör igår. Duktiga pojken!

Va en sväng till Gränby igår med Bea oxå å kolla in UFmässan. De va kul. Åkte dit en sväng idag oxå, med mamma å Jossan. Hittade några roliga grejer. Igår köpte ja ett assnyggt halsband gjort av Brills by Sweden UF, ett par glasögon av pärlor som hände på en silverkedje. Mycket fint! Idag köpte vi nå rolig grej man sätter på mjölkförpackningen, så den stabiliseras och håller sig frashare längre, man häller liksom genom en grej. On top UF har jag för mig att dom hette. Kul grej.
Sen åkte vi hem till mamma igen, de va tänkt att ja skulle stanna på middag, men Sune verkar va sjuk igen, så vi gick hem. Jävla skit att han ska bli dålig igen, jag orkar inte med en till magsjuka, så jag hoppas det är nåt kort tillfälligt bara. Nu ligger han och sover i vagnen och hoppas att han fortsätter med det ett tag till så jag får vila upp mig. Det är som ett riktigt mördar-träningspass att dra vagnen genom snön på alla oplogade gator. Nästintill omöjligt. Hjulen står oftast till så man få plöja igenom. Så jag är totalt slut i kroppen och den värker som efter värsta spinningpasset typ haha. Dags att göra nåt åt konditionen kanske? En annan dag.

Fredrik ska jobba ikväll igen, vilket ja inte tycker om. Inge kul när han e ute å kör bil hela nätterna i det här skitvädret. Dom varnar ju för storm å halka å hela köret, så man ska hålla sig inne om man kan. Vid sånna tillfällen borde alla yrken som innefattar att köra fordon (förutom plogbilarna som istället borde köra mer än dom gör) bli pausade, så dom blir lediga istället. Fredrik är väldigt duktig på att köra, så ja tvivlar inte på att han gör sitt bästa, men under omständigheterna så kan de ju vara många andra faktorer som spelar in och kan orsaka olyckor.
Vi måste fixa vinterdäck till våran bil så den går att använda, känns jobbigt att gå överallt om den här snön fortsätter.

Nu ska ja lägga mig på soffan å slappa ett par minuter innan Sunny vaknar igen. Han har förresten blivit superduktig på att gå runt saker nu, håller sig först tex i fåtöljen hos mamma, så tar han ett par steg själv å han går till soffan eller bordet istället. Sen har han tagit ett par krypsteg och blivit ännu bättre på att hoppa på rumpan. Nu kommer han till mig när ja ropar på honom. Älsklingen.

Skaka på huvet!!

Visst ja!! Idag när ja å Sune fikade med Bea och en annan Maria, då satt ja å Bea å tjatade på Sune att skaka huvet, så nu har han lärt sig att skaka huvet på komando. :) Vet inte vart ifrån han fick idén om att skaka på huvet, men han är så jävla rolig när han gör det. Så det känns bra att man kan framkalla det nu haha. Han har även klappat händerna väldigt duktigt idag och vinkat ett par ggr. Gått runt som fan har han gjort oxå, längs hela tvbänken, till leksakslådan och tillbaka. Han har kommit på att han kan vända sig å ta tag i nåt annat å gå i annan riktning då. Roligt att se. Börjar även bli lite bättre på att sätta sig försiktigt och ta emot med händerna när han ramlar, duktiga killen.

Hittat ett par intressanta lägenheter. Bland annat en fyra i Nyby med uteplats, men Fredrik vägrar Nyby. Skittrist. Hittade ett hus fö 1,5 mille 3 km från stan men Hemnet ville inte samarbeta och visa, så ja hoppas de börjar funka snart så ja får se vad det är för nåt.

Nu blir det till att söka jobb igen. Har suttit flera timmar varje dag å hållt på med det .Värdelöst, skittrist. Ja gör fina personliga ansökningar till vart enda ställe å ändå hör ingen av sig. Sen har ja börjat få jätteont i magen igen, magkatarren är tillbaka antar jag. Och det kommer så fort jobbstressen bråkar i huvet med mig. Vinna på lotto skulle sitta fint.

Tatueringsresultat!

Så här fint blev det. Som sagt, hann inte påbörja Sunes ansikte, det görs klart i början av januari, om inte tidigare.




Blommorna är Svart/blå/turkos/mintgrön/guldgul. Bladen är svart/ljusgrön/mörkgrön. Skugga runt om är ljuslila/mörklila.
Det blir alltså nio olika färger som han gnussat in och på samma ställe flera ggr. Inte konstigt att armen är som en falukorv idag. Fett värt! John är fan den duktigaste jag vet. Ni ska se alla hans tavlor (som oxå alla är förverkligade i gaddningar) som finns i hans studio. Jag skulle vilja ha allihopa. Fan vad grym han är. Vilket några fler oxå märkt av, för han e fullbokad typ ett år framöver.

Elementloggan nere på handleden är de dock inte John som gjort, om han hade gjort den hade den inte blivit så kass.

Sune sover redan!

Sune har precis somnat, och klockan är ens inte elva. Bra jobbat! Han och Oliver har busat hela kvällen så han va helt slut. Men han vaknar till typ var femte minut ändå, han sover aldrig nå bra så här tidigt på kvällarna.
Josse skulle ha kommit å käkat oxå, men de va nån som hade hoppat framför tåget tragiskt nog, så tåget blev flera timmar för sent. Men trots väntetid lät det som du hade de helt okej i bistron med herrar och vin ändå Josse, haha.
 
Imårrn fyller min kära syster 13 år. YIPPIE!!!! Ska dit på fika klockan tolv. Innan dess ska ja till gränby med Bea å kolla in alla UF-elever som ställer ut sina grejer. Ska bli kul.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna:

















hemma igen

Nu jäklar e ja trött i kroppen. Förmiddagen spenderades på Nickis. Sen en kort sväng med farmor på stan innan dryga tre timmars tatuering. Först två timmarna va helt lugna, men sen började det fan göra riktigt ont. Blev inte klara, rosorna blev så extremt detaljerade å välgjorda, så sunes ansikte får göras nästa gång.
Nu ska ja lägga mig i soffan med en glass =)

3 timmars sömn

Sune somnade hyffsat igår, vid elva. Men jag satt å leta jobbs om en dåre till klockan två, sen gick ja å la mig fast ja va klarvaken. Låg å vred å vända mig minst en timme innan ja slocknade. Runt halv sju imorse kom Sune på att han skulle börja klättra på mig, krypa runt i sängen och abslut inte sova. Fram till klockan åtta försökte jag få honom att somna om. Sen gav jag upp. Vi gick upp allihopa, han fick gröt å nu sover han å Fredrik igen. Jag är trött. Kommer va helt slut ikväll efter först lek på Nickis, vi ska dit snart, sen tre timmars tatuering. Men då kommer jag nog få sova gott i natt iaf, som herr Sune tillåter förståss.

Nu ska ja göra mig i ordning innan dom vaknar igen, så ja e klar då.

Söka jobb

Sune och Fredrik har gått å lagt sig. Då passar jag på att söka jobb. Kom in på en sida där man kan göra ett test som visar vad man borde jobba med. Så här blev mitt resultat:


Din persontypkod: ENFP


"Fokus på att undersöka alla möjligheter"

ENFP-typer är ofta kreativa, dynamiska och inspirerande personer som tycker om att hjälpa andra människor med att ta fram deras potential och resurser. Deras talang ligger i att kunna upptäcka den djupare meningen, finna sanningen och motivera andra. För dem finns det en mening och betydelse i varje handling som sker omkring dem, något som andra kan tycka vara besynnerligt och oförståeligt.


För ENFP-typer är det därför viktigt att organisationen eller företaget är obyråkratiskt så att det finns möjlighet till snabb handling. Ofta hittar man ENFP-personer i jobb där de kan använda sin talang till att undersöka alla möjligheter och motivera andra. Därför hittar man dem ofta i befattningar där de kan arbeta med människor och vara med att främja deras personliga utveckling och tillväxt, så att dessa människor hittar sina resurser och potential. Oftast hittas de inom:


Följande kända personer har persontypen ENFP: Carl Rogers, Molly Brown, Bill Moyers

-Jag har inte den blekaste om vem av dom kända personerna är. Noll koll där.
Men inte stoppar det mig från att leta vidare, jag tänker ju iaf inte bli någon paparazzi.


Bilder och video!

Nu kommer det lite bilder från senaste dagarna, och även ett par videos. :)

Idag har vi bara gjort ingenting. Åkte å handlade en sväng, de va väl de mesta vi gjorde idag. Sune är trött å speedad nu så vi hoppas få honom att somna lagom till Oskyldigt dömd.























Så här är Sune klockan ett på natten när han vägrar sova:
Och lite Suneskratt:
 

Rekord!

Nu så, ganska precis kl 01.00 somnade Herr Speedo efter en lång kamp. Det är hans rekord, har vart runt tolv han somnat senaste veckan, men nu jäklar slog han på stort och drog över en timme. Han hoppade runt som en tok i sängen å garvade hela tiden, till slut somnade han in till en Daniel Lemmalåt med huvet på min rygg när ja låg breve honom på mage. Han somnade in djupt på en gång så ja lyckades till å med få över honom i hans säng utan att han vaknade. Men självklart somnade han lagom tills min trötthet hade gått över. Så här sitter jag. Tänkte att ja skulle svara på lite mail som ja inte hunnit med under dagen, men min skitmail säger att ja har skickat för många mail idag, så mina utgående meddelanden är spärrade pga att ja inte ska kunna skicka spam. Idioter! Ja har skickat massa mail idag till olika barnbutiker och kollat intresset för glasflaskorna ja tänkte importera. Skickade ganska sent, när de flestas arbetsdag var över, men jag har ändå fått några intressanta svar redan. Så håll tummarna för att de kan bli nåt.
Jag filmade Sune när han var  som mest speedad ikväll, ska försöka hinna lägga upp det imårrn så ni får se huliganen in action. Det går ju inte att låta bli att skratta åt honom heller, han är ju skitrolig. Han slog mig i ansiktet, så sa jag åt honom bestämt att "nej, klappa fint". Då blev han tyst, tittar på mig, och börjar garva. Haha, ja då är det inte annat att göra än att skratta med, försökte verkligen hålla mig men de va hopplöst. Sune kommer komma undan med alla sina bus med hjälp av sitt underbara skratt, vem kan motstå det liksom?!

Gick inge bra att få nåt i magen. De blev ett halv glas saftsoppa och 7 stycken Pringleschips. Jippi.

Nä, ska man tvinga sig till sömns nu kanske...

huliganen vägrar

Nu har jag försökt få Sune att somna flera ggr, men han vägrar. Han sätter sig upp i sängen och börjar busa och klättra runt. Den lilla huliganen. Så nu gav jag upp, nu får han springa lite i gåstolen och trötta ut sig innan nästa försök. Han somnade till i typ 1 minut, men sen slog han upp ögonen och var klarvaken igen. Förstår inte hur han orkar va vaken så länge. Kl är 23.34 och jag börjar bli trött. Men mest hungrig. Har ätit en gång idag, å då åt ja bara lite för maten blev inge god. Skulle göra ost å skinksås med pasta, men såsen ville inte gegga ihop sig, hade gratängost, och den bara blev ostklumpar av, smälte liksom inte tillräckligt. Så ja slängde in allt i ugnen så blev det typ en spaghettigratäng. Men det va inge gott. Fredrik å Sune gillade det, men inte jag. Så nu sitter ja här tom i magen å önskar att kylen va full av goda grejer istället för att den ekar tomt.

Nu sitter Sune framför tvn å klappar händerna. Skitungen :)

Puckon!

Det ringde precis från Uppsalahem, dom undrade om förråd nr 42 var vårat. VIlket det är. Han sa att grannar har ringt och sagt att det luktar rök i hela huset (förrådet är inte i vårt hus, utan ett grannhus på gården) och att röken skulle komma från våran grill. Dom hade sagt att det såg ut som att vi just grillat och ställt ner den igen.
För det första, vem grillar i det här vädret som vart senaste dagarna. För det andra, det står kartonger uppepå grillen, hade det brunnit i grillen hade garanterat kartongerna fattat eld. För det tredje, det är fullt av grejer runt om och framför grillen, om vi ställt in den när den fortfarande var varm, ja då hade vi riskerat att allt runt om skulle brinna upp, plus att det syns att en hel del grejer ställts dit efter. Hur tänker man egentligen?
Men rök luktade det, det luktar fortfarande om mitt hår. Jag ringde när ja var där nere och sa att det är garanterat inte från våran grill (som stått där i snart 1,5 år) som det luktar, men att det luktar massvis ute i trapphuset. Han sa att dom skulle kolla upp det imårrn eftermiddag. När ja kom in i våran lägenhet ringde ja igen, och sa att dom kanske borde kolla det på en gång, för det luktar precis som när vårat hus i storvreta brann, och jag tyckte att det luktade mer när ja gick upp några trappor. Dom skulle kolla.

Men ja tycker iaf de va väldigt konstigt av dom som påstått att de e från vårt förrås de luktar, för de luktade bara pyttelite inne i förrådsdelen, de va trapphuset det luktade mest i. Och antagligen i den lägenheten det brinner. För det borde det göra nånstans. Om det inte är typ skorstenen, som det va i storvreta. Vad vet jag. Hoppas att det löser sig, och att våra saker slipper brinna upp.

Sune är astrött men vägrar sova, så ja får inget gjort alls. Hade tänkt äta frukost, men han blir arg så fort ja försöker. Tänkte diska men det kommer inte på tal. Vi får se om det blir nån lunch. Nu sitter ja på golvet med Sune och han slänger sig mot datorn hela tiden.

Det snöar ju ute! Eller regn/snö. De suger. Snöa kan de göra när de e kallt så de ligger kvar.

Pissväder

Halloj!
Sune sitter och leker på golvet efter en rätt så bra natt. Bara ätit en gång och vart hysterisk en gång, i samma veva som maten. Sen en massa napp-instpooningar, men bra mkt mindre än vanligt iaf. Skönt!
Mindre skönt var att han somnade halv tolv. Jag var så extremt trött i kroppen igårkväll, kände nästan inte mina ben för dom va så trötta. Hade gått ett långvarv i stabby, sen ner på stan och käkat julbord hos mamma, hon gjorde ett repotage till Aftonbladet och maten är ju dumt att kasta, så de blev lite julfest, sen skulle jag ta bussen hem. Men den där JÄVLA idiotbussen åkte när ja stog utanför dörren, så sprang jag till bussen bakom för den går ganska nära hem oxå, han gjorde samma sak och FLINADE åt mig. Jävla paddor. Jag ringde till Upplysningen å va asförbannad, men hon kunde inte göra nåt, och sa åt mig att gå till Upplysningen nere på stan idag, men jag tänker verkligen inte ta en promenad ner i det här pissvädret, de spöregnar ju. Och åka buss tänker jag minsann inte göra. Betala 20kr för att åka dit och bråka om att ja ska ha tillbaka pengarna för biljetten ja aldrig fick åka för igår. Men jag ska skriva ett jävligt argt brev, och gå till upplysningen så fort vädret är bättre. Jag ska ha kompensation för att ja fick gå hem i mörkret med en hysterisk unge. Hade vi fått åka med bussen hade vi vart hemma på knappt 10minuter och sune hade kunnat sitta i mitt knä istället för att ja fick släpa honom gåendes. Kan oxå tillägga att trafikljusen som var två meter framför busshållplatsen såklart var röda, så när han åkt stog han ändå kvar två meter framför å väntade på grönt, så han hade inte förlorat en enda jävla sekund på att släppa in mig. IDIOTBUSSGUBBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Morfar, du får komma å köra buss här och lära dom lite vätt!!!
De va en jättegullig liten kille som körde bussen förra veckan, ung, han stannade vid övergångsställen och körde jätteförsiktigt, så jag gick fram å berömde honom innan vi gick av. Han verkade bli glad.

Nu ska ja passa rumphopparen som håller på att knalla runt soffan.

Hoppa på rumpan!

Idag var vi på visningen! Lägenheten va aaaaassnygg!! Men den kändes ändå inte så stor som den borde. Den är 14kvm större än våran nuvarande, men dom kändes typ lika. Men fett jävla snygg va den. Men de va skiiiitmycket folk, så de e nog bara att ge upp direkt, och rikta in oss på den skabbiga för 900k istället, så får vi rusta den själva.
Innan vi drog på visningen va vi hem till Marcus en snabbis å fikade, hans present har inte kommit, skickade efter från internet. Hoppas den kommer imårrn.
Vi åkte till Nickis med Bea, Charlie å Elton efter visningen, vilket inte var den smartaste idén. Fyfan vad mycket folk det var!! Men de va kul ett tag tills barnen va så trötta så dom nästan somnade sittandes. Då drog vi hem, va hemma tills Sune sovit klart å sen hem till mamma å pappa på lite glögg å sen bjöd min snälla pappa oss på middag på en ny Irländsk pub. De va trevligt! Levande musik å allt.

Sune har lärt sig hoppa på rumpan. Det blir inget krypa av här inte. Hoppas han inte får dysleksi hahah, de va en gång en tjej som sa till mig att de inte va bra alls att han inte kröp. Han kommer få dysleksi och sen kommer han få lära sig krypa i skolan. Haha, yeah right. Sune hoppar på sin söta rumpa fram till saker som han kan ställa sig mot. Det går inte så snabbt med hoppandet, men de va typ igår kväll han kom på det, och hemma hos mamma å pappa idag så gick det undan. Eller de gick iaf inte skitsakta.

Ja e supertrött nu efter en lång dag. Jag ska för övrigt börja importera glasflaskor, nappflaskor. Så kan man sälja dom å tjäna en hacka. Nu när det är så hypat ang BPA giftet, tror det är sjukt många som googlar å söker på BPA free, så en google add på dom orden så säljer man nog några flaskor om dan. Bra där!
Fortfarande inte hört nåt från fabriken ang barnkläderna, men det är ju trots allt helg. Imårrn kanske.

Nu blir det te framför tvn. Mitt nya favvo-te är Rooibos med vaniljsmak. Det gillar sune oxå. Rött te är bra för barn, kan till å med motverka kolik sägs det.

Tack å adjö.

in med er och handla!

www.marysoul.com

In och handla nu innan det tar slut. Snorbilligt är det!

Det gick bra

Det gick väldigt bra på John Bauer och det var roligt. Vi snackade en massa, jag och ett par lärare å den andra som satt i juryn, fick en hel del bra idéer och tips ang företaget.
Det var roliga idéer som eleverna kommit fram till. Bland annat ett showroom i anslutninge till Uppsala danscenters julshow. Och sen ett gitarr hero-event på Gränby centrum. Ev ska det förverkligas, det vore kul!

Igår va Josse här, vi käkade å kolla Idol. Robin åkte ut. Det borde vart Johan. Johan är ju rolig, men han e ju värdelös på att sjunga, det börjar bli pinsamt nu. Jag hoppas att Kevin vinner, han är så jävla rolig. Och duktig.

Nu ska vi börja göra oss i ordning, sen ska vi ner på stan å fika med JosseX2.

Har fortfarande inte firat Marcus, men det blir nog imårrn.

Imårrn är de visning på lägenheten. En saak som e jävligt bra är att de kommit ut tre stycken likadana lägenheter till på samma gata. Den vi ska kolla på är nr1. sen finns en på 3,4,5 oxå. Dom e ju inte så fina, men dom kostar 900 000 istället för 1,2 mille. Och eftersom dom lagt 200 på renoveringen så betyder ju de att de ett överpris på den lägenheten, tycker jag iaf. Så förhoppningsvis kanske inte lika många e intresserade av "våran". Skulle den gå upp för mkt kan vi ist satsa på den orenoverade med uteplats för 900 som visas veckan efter. Bra plan. Måste bara få med Fredrik på den fullt ut, han ändrar sig varannan dag typ.

Sunes nya humör!

Sune har dom senaste dagarna fått ett riktigt jävla humör. Får han inte som han vill spänner han sig, blir helt röd i ansiktet och skriker som en dåre. Får han det han vill då slutar han direkt och fortsätter va glad, annars fortsätter han gorma ett tag. Men nyss va han asglad iaf, ja busade med honom så han skrattade som en tok. Till slut blev han övertrött av skrattet så han började grina samtidigt som han skrattade haha.

Försökte få honom att sova precis, men det gick inte för sig, så han får va uppe å härja ett tag till. Hoppas bara att han sover bättre inatt.

Imårrn fyller min älskade bror år. Hoppas på att det blir fika vid elva, för sen ska ja va på John Bauer kl 12.45 och vara med i juryn och ge mitt utlåtande om vem som gjort bästa Marysoul-event-idén.

Har inte fått svar från fabriken i Kina än, hoppas det kommer snart. Ja vill veta hur det blir. Men ja ska nog sätta mig å leta efter andra fabriken ikväll när Sune somnat. Ja mailade ju flera förut, men fick bara svar från den här. Men ja ska leta lite mer, så man har nåt att välja på å jämföra priser osv.

Vilken natt

Sune har vart helt hysterisk i natt, typ tio omgångar har han bara skrikit som en tok och inget har gjort honom glad, så efter ett tag, vissa ggr fem minuter, andra femton, har han somnat igen. Sen låg han vaken nästan en timme i morse och lyssnade på musik på min mobil och tuggade på den. Kl nio somnade han, och då ringde min klocka. Ja snoozade till halv tio. Nu borde ja skynda mig så ja hinner bli klar tills Tina hämtar upp mig halv elva för att åka till Nickis igen.

Det blev en kontig frukost, ostkaka och fruktsoppa. Men gott.

äntligen.

Nu har Sunnyboy äntligen somnat. Ända sen klockan sex har han vart övertrött å behövt sova, men han har istället vart klängig grinig och asglad. Jag har försökt lagt honom tre ggr, och nu äntligen så somnade han. Skönt för oss båda.

Kollade på Oskyldigt dömd nyss, det var ett spännande avsnitt. Förra va skitdåligt, men nu blev jag nöjd.

Jag börjar få panik efter ett jobb, det finns ju ens inga tråkiga jobb att söka, ja har sökt allt jag kan söka men inget svar från nån. Tråkigt. Jag har inte så många mammadagar kvar nu, exakt hur många har ja faktiskt ingen aning om. Men absolut max två månader. Sen är det Fredriks tur att va hemma. Men då behöver ju jag ett jobb... Det är delade känslor. Ska ju bli kul att jobba igen, samtidigt som ja vill ju inte sluta va med Sune. Ett roligt jobb vore det bästa, men hur lätt är det att hitta. Det bästa vore ju om företaget skulle rulla igång tillräckligt, men det är inget att hoppas på. Eller mitt nya projekt tror jag stenhårt på, men det är en bra bit tills det är igång, om det ens blir nåt.

Nu ska ja drömma mig bort bland dyra kläder och lägenheter på internet.

Nu säger dom på nyheterna att arbetsmarknaden ser mörk ut och arbetsförmedlingen förbereder sig på sämre tider. Allt mindre jobb finns, och allt fler sökande. Jippie! Det är min tur det, alltid kass tajming.

Nickis igen.

Vi var på Nickis idag igen, och ska faktiskt dit imårrn med. Fast först ska ja börja dagen med tandläkaren. Hoppas ja kan signa upp mig på den där försäkringen, för patientavgiften finns det inte pengar till iaf.
Sune kan förflytta sig, men det syns inte hur. När vi va på Nickis så flyttade han sig typ en meter ett par ggr, men ingen såg hur. Han smyger fram.

Vad med i UNT igår. Synd att dom valde en tråkig bild på mig istället för en bra som Sune var med på. Domf otade Sune en del. 

Har precis ätit god mat. Började med Baconlindad haloumi. Sen blev de fläskfilé i gräddsås med rotfrukter som vart i ugnen. Gott! 





 

Nu jäklart e ja slut i huvet.

Nu har ja suttit ett par timmar å ritat och måttsatt min barnkollektion. Min nya idé är ett märke där jag ska göra barnkläder. Det är ett så jävla bra namn, så jag kan inte avslöja det förrän det är reggat. Men kollektionen är nu mailad till en fabrik i kina, så får vi se hur det fortsätter. Ska få pris på provkollektion till en början. Hoppas att det kan bli nåt.

Ja kan knappt tänka för min hjärna e så trött nu. Så det blir nog till att krypa ner i sängen nu. SOV GOTT PÅ ER!

Visst ja, hade rekordmånga unika besökare idag tror jag. 54 stycken. Inte illa. Jag antar att det är sötsune som lockar er :)

Fullt upp idag!

Halloj.

Ja e helt slut idag. Var först på styrelsemöte. Sitter i styrelsen för Ung Företagsamhet. Det är spännande, och känns väldigt vuxet, haha. Jag har inte riktigt kommit in i det ordentligt än, andra mötet för min del bara, men snart så känns det nog bra. Ser fram emot marknaden på Gränby Centrum där alla UF-elever ställer ut sina grejer så man kan handla. Det är 21-23 november, så har du möjlighet - ÅK DIT!!!

Efter det mötte ja upp Freddie och Sunnyboy på stan och vi irrade runt lite innan vi kom på att åka till Nickis äventyrlekland eller vad det heter. :) Det var jättemysigt, mötte upp Bea där å sen va de lite andra kompisar med sina barn där. Sune älskade att hoppa med Fredrik i uppblåsbara borgen, och sen tyckte han om att åka rutchkana. Ska dit på torsdag igen. Ska bli kul. Kostade inget att gå in om barnen inte kunde gå. Sweet.

Sen åkte vi förbi Coop och handlade lite, sen hem och åt. Jag gjorde momsredovisningen som ska va innen imårrn, så Fredrik fick leka hjälte och åka med brevet till sistaminutenlådan och lämna den. Så då hinner den fram i tid.

Nu sitter ja å slöar i soffan, håller på att kolla på en julklapp till Fredrik. Hade inte tänkt köpa julklappar i år, men den här är så perfekt att jag måste. Svider lite i plånboken just nu, men vad gör man inte. Synd bara att de e så långt kvar till jul, ja kommer inte kunna hålla mig. Så ev väntar ja med att beställa, för då kan ja inte råka ge den i förväg. Men vi får se, ja gillar ju att handla, så mina shoppingfingrar kanske knappar hem den redan ikväll. Vi får se helt enkelt.

Elisabeth: Iordräkten köpte ja på Tradera för typ ett år sen, nån från USA som sålde. Den var köpt där borta. Men ja budade på en björndräkt igår, som ja hoppas att ja vinner. Den va köpt på Buttericks i Sthlm för 199kr, så där finns de säkert fler roliga att välja på :)
Ja ska se till att Sune har söta maskeraddräkter jämt, e ju skitroligt ju.

Snart börjar hemmfruarna. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!

Typiskt

Det är så typiskt. Kl 04.00 vaknade Sune och var jätteledsen, det tog en stund innan vi fick honom att somna om, och självklart var jag klarvaken när han väl sov igen. Så nu i en och en halv timme har jag legat och försökt omna om, utan resultat. Jag är pigg som en mört och lagom irriterad eftersom jag ska upp om en on och en halv timme. Då ska jag till John Bauergymnasiet och berätta om Marysoul så att deras entreprenörelever kan göra en marknadsföringskampanj om Marysoul som jag sen ska bedöma. Det ska bli spännande att komma dit, samtidigt som jag hatar att prata inför folk och är lagom nervös inför det, och därför hade lite sömn suttit bra. Men så blev det ju inte. Har ingen aning om hur lång tid det tar att cykla dit, men jag hoppas att jag hinner på en halvtimme.

Ja e lite låg nu oxå, så ja ska dricka lite fruktsoppa och sen lägga mig på soffan och blunda i en timme iaf, så är jag kanske lite pigg när jag väl ska upp efter fem timmars sömn.

Självklart måste jag tänka på alla möjliga problem som inte går att lösas för tillfället nu när ja inte kan sova, så att ja får lagom mkt huvudvärk dagen till ära oxå. Skit oxå.

Nytt försök, nu ska ja vila.

Ior har vart på Ikea.

Idag har vi vart en sväng på Ikea, och sen gränby. Men när vi kom till gränby så plingade en påminnelse på min mobil att reprisen av hemmafruarna börjar om tjugo minuter (ja missade sist eftersom ja va på sjukhuset med sune) och då blev det bråttom. Vi köpte det vi skulle å åkte sen till mamma å pappa för en fars dagmiddag som var väldigt god.
Sune spelade fotboll och asgarvade under tiden. Sunny is back!! Han har bara vart lite gnällig ikväll, mest glad. Nu sover han som en stock, helt slut efter allt spelande.

Han hade sina bästa kläder idag, se själva:

Sune vid sin Oboyfrukost.

















Jag trodde att jag skulle slippa betala på Ikea för Sune va så söt, dom borde blivit helcharmade. Men det funkade tydligen inte så. Men mitt hjärta har han vunnit för länge sen.

Sune och hans kompis Apan
















Äntligen en kort stund med glada Sune. Inte riktigt gamla vanliga glada, men ganska glada Sune.

Bilder!

Sune hatar för övrigt blåbär. Vill försöka få i honom de så maginnehållet tjocknar på sig lite men det är fan omöjligt. Ja har testat blåbärssoppa, blåbärskräm och barnpuré med blåbär. Han ryser och kniper ihop munnen och vägrar. Har fått i honom lite puré som är med hallon, blåbär och björnbär. Men de va inte många skedar som gick ner. Får försöka snart igen. Han har lekt lite nu iaf, men är väldigt gnällig och trött.

Lite nya bilder på pärlan:




















Skitnatt.

Inatt blev de inte mkt sammanhängade sömna. Jag var uppe minst en gång per timme och böt blöja på lilla skrutten. Han spydde flertal ggr och sov dåligt. Förutom på morgontimmarna, mellan åtta och halv elva sov han bra.
Nu ligger han och myser med sin pappa i soffan och kollar på tv. Det är mysigt när han är så lugnt och gosig, men de e tråkigt att han inte är lika glad som vanligt. Även att han blir glad så blir han inte glad på samma sätt, han ler lite bara, sen orkar han inte mer. Men när mamma kom förbi i morse och hämtade bilnyckeln, då skrattade han lite iaf, men inte lika mkt som vanligt. Men han är ändå piggare än igår och hittills idag har magen inte tömt sig lika mycket.

Jag kan inte sluta tänka på lägenheten. GUD VAD JAG VILL HA DEN!!! Tänkt om man skulle vinna pengar till kontantinsatsen iaf, vad mycket enklare allt skulle bli.

Nu ska ja fundera lite på hur jag ska göra med utförsäljning, om ja ska ha en sån nere på stan nu vid löning...

Plutten sover.

Senaste två timmarna har ja bytt översvämmade bajsblöjor med kisskonsitens tolv gånger. Konstigt att det inte sugs upp som kiss bara, de rinner ut över kanterna istället. Ja e helt slut efter alla byten haha. Fredrik mår fortfarande dåligt.

Sune har legat å myst i sin babysitter, inte använt den på länge, men nu låg han bra i den med en mysig filt under. Så somnade han in nu när han fick sin välling.
Han är så jävla söt. Han gnällde, å ja tog upp flaskan från golvet och bar Sune på höften, när han såg flaskan spottade han ur nappen och slängde sig på flaskan och började suga. Tusse. Sen när ja tog tillbaka den för att diska och göra ny välling blev han jätteledsen ända tills han fick återse sin kära vällingflaska. Han drack upp halva och det fick stanna kvar. Men jag undrar när fan magen ska bli bra. Nu har han haft diarré i fem dagar, och det blir inte minsta lilla förbätring, det blir nästan bara värre känns det som. När han bajsar låter det som vattenkranen är på, och kommer typ en halvliter åt gången. Helt galet. Och han är så lätt, väger ju ingenting längre, å så e han så försiktig. Det är gulligt, men det är inge kul. Jag vill ha tillbaka skrattande Sune. Hur mkt ja än kittlar å busar så skrattar han inte, bara ler lite försiktigt. Och det är inte Sune, Sune ska skratta!!!!!!!

Älskade ängel

Lite bilder på spinkisen som nu bara väger 10.4 kg. Lillfisen.






Ser lagom skeptisk ut. En flygande apelsin är inte varje dag man ser.


Men han tar igen den konstiga minen med en fantastisk pose här neranför:


Tror inte det är möjligt att bli vackrare än såhär.






Sune är trött som bara den idag, sovit mestadels av dagen, men inte spytt en enda gång, så ja hoppas de håller i sig. Fredrik spyr desto mer. Hoppas det är över snart med den här magsjukan. Önskar att ja kunde byta med Fredrik, att han fick va frisk å ja spydde lite. För han behöver ju verkligen inte tappa nån vikt, men jag däremot skulle må bra av en släng magsjuka, haha.


YIPPIE!!

Nu har jag hittat drömlägenheten. Tänkte häromdagen på att man skulle vilja ha ett så stort badrum att man får plats med både dusch och jacuzzi. Vips! Så kom det upp en sån bild. Sen tänkte jag att ja vill ha en kyl/frys i silver (rostfritt som det kanske kallas) med sån här lyx så man kan ta vatten/is från utsidan bara genom att trycka på en knapt. Trolleritrollera. Så kom det en sån bild oxå. Då tänkte jag att har man en sån här lägenhet klarar vi oss utan uteplats. Men vad tror ni kommande bild visar? Jo, en uteplats med både veranda och egen gräsplätt. Shitpomfritt. Den ska vi ha. Ligger i löten. 1195000. Småpotatis. Eller inte. Ja mailade Nordea nyss å bad om att få komma å snacka lån, så får vi se om det funkar bättre där. Handelsbanken kom vi iförsig fram till en hyffsad lösning med. Men de är väl kanske bra att kolla med flera banker, dom verkar ju tycka lite olika. Hoppas min gamla kompis mamma jobbar kvar, ja frågade efter henne i mailet iaf. Bra om man kommer till nån som e snäll.
Nu behöver ja bara övertala Fredrik om att löten är helt okej ställe att bo på. Men när han ser hur fin lägenheten är tror jag inte att han bangar, för den är killing. JAG VILL HA!! Det är nog faktiskt den bästa lägenhet jag nånsin sett. Inget behöver ändras, allt är redan perfekt. Det är bara flytta in oss som fattas.

Äntligen!

Så fort vi kom till sjukhuset blev han bättre. Han fick i sig en hel flaska vätskeersättning och några skedar päronpuré medans vi väntade på doktorn. Eva följde med den här gången oxå. Skönt med sällskap. Sen när doktorn kom var ju Sune rätt pigg eftersom han fått i sig allt det, och det inte kommit upp. Så vi fick såklart åka hem igen. Väl hemma så drack han nästan en hel flaska välling och det fick stanna kvar. Han hulkade lite inatt, men det stannade kvar i magen. Nu håller han på att vakna, så vi får se hur han mår idag.




Uppdatering.
Han har ätit lite glass, lite mango och en till flaska välling. Än så länge är allt kvar i magen. Nu sover sjuklingarna och jag letar efter ny lägenhet. Det blev inget med den i Stabby som vi kollade på, den gick upp till 1,2 mille direkt, och så mkt tycker vi inte den va värd så vi drog oss ur direkt. Så nu blir det till att leta vidare.

nu bär det av

¨Dom tyckte att vi skulle åka direkt. Så nu blir det en till kväll på akuten.


En till sjukling.

Nu ligger Fredrik å spyr oxå. Konstigt att inte jag blivit smittad.
Sune har fått i sig lite glass idag som stannat kvar, men allt annat har kommit upp. Lite fruktpuré i förmiddas fick stanna oxå. Ja sitter i kö till sjukupplysningen nu, kom inte fram direkt till akuten.
Nu har han ju vart sjuk i fyra dagar, och igår å idag har de vart monsterspyor hela tiden. Så ja tror dropp skulle sitta fint. Han har bara kissat en gång sen igår kväll, och det är alldeles för lite.
Han är törstig som fan, och vill sluka vatten, men då kommer allt upp som en fontän, så man måste ge honom skedvis och han blir så ledsen då för han vill väl släcka törsten, inte hålla på å fjanta med skedar.

Kan dom inte svara snart..... NU!

Fortfarande sjukling

Lilla Sunnyboy är fortfarande dålig. Han spyr som en spymaskin och bajsar som en bajsmaskin. Inte kissat på hela natten, men nyss så kom det. Ska vänta ett tag å se om vi får i honom nåt som stannar annars kanske de får bli sjukhuset igen. Fick i honom en dl vätskeersättning nyss, men de kom upp som en dusch över hela mig. Men sen åt han en halv burk fruktpuré, så ja hoppas den stannar kvar i magen.

Visst ja! Läkaren på sjukhuset hade en ettårig granne som hette Sune. Hoppas det inte blir fler. Sune får inte bli ett modernt namn.

Nu ska ja ta å tvätta Sune, han har torkat kräk i öronen från nattens bravader.

ont i magen.

Jag tror Sune har ont i magen. Han har skrikit till å bökat runt säkert 50 ggr i natt, men han har inte vaknat varje gång utan sovit vidare när han skrikit klart. Skönt för honom. Jag har såklart inte kunnat somna om på en gång, men det gör mig mindre.
Nu när han sover som bäst, vilket han alltid gör på morgonen, så är jag pigg, eller inte pigg, men totalt o-trött iaf.
Hoppas att han är bättre i magen idag, ja har fått i honom en flaska välling under natten. Jag måste ner på stan och möta en tjej å lämna kläder samt posta några ordrar. Så jag hoppas att han är bättre i magen. Komma ut mår han ju bara bättre av iaf. Men smittar det? I så fall borde väl vi ha blivit sjuka... Han får väl sitta för sig själv om vi går ut, han behöver ju inte pussas med folk vi möter.

Nu ska jag försöka hitta nya påsar på Tradera som ja kan skicka kläderna i. Gulpåsarna jag skickat i nu köpte jag via tradera.

Nu ska jag ta mig en tallrik Sheperds paj (hur det stavas har jag inte en aning om) som jag gjorde igår men inte var nå sugen på då. Men nu så.


Sunes första besök på barnakuten.

Puh. Har precis kommit hem. Sune har haft diarré hela gårdagen och hela idag. Han har vart gnällig och hängig och det har varket gått att få i honom vätska eller mat. När det kom ett stort lass svart bajs blev ja lite orolig och ringde sjukupplysningen som frågade hur mkt vätska han fått i sig och tyckte därefter att ja skulle åka till sjukhuset. Sunes farmor va snäll och sjussade och sällskapade. Fick vänta ett tag men ändå inte överdrivet länge innan vi fick komma in. Kommer in till en jävla surkärring som tycker att ja e den sämsta mamman i hela världen. Hon klagade typ på allt, att Sune va röd i stjärten (han har diarré, hur fan tror hon att hans stjärt ska se ut?), hon klagade på att han fått äta lite blåbärspuré, vilket doktorn sen inte hade nåt emot. Hon sa att ja skulle ge honom majsvälling, men inte förrän diarrén va slut, först skulle han få nån annan extra mild. Doktorn sa sen att majsvälling på en gång blir skitbra. Doktorn trodde för övrigt att Eva var min mamma, och eftersom ja va så ung så bodde jag antagligen hemma hos henne. Så jag antar att han tog för givet att jag var ensamstående oxå. Men jag klargjorde att jag bor med min jobbande fästman. Doktorn var för övrigt väldigt impad av min Sunetatuering.
Hur som helst, Sune mår bra. Han väger 10.790 kg. Stora killen. Jag ska fortsätta att mata så mkt jag kan, få i honom lite i taget och ofta. Det är nån virusinfektion som satt sig i tarmen, INTE TÄNDER!!!!!!!!!!!!!! Ja e helt emot att alla skyller allt på tänderna, så fort det är nåt fel så är det tänderna. Men icke, det är inte hans tänder som gett honom en virusinfektion i tarmen, utan han råkade bara få tänder först, och sen infektion.
Doktorn tyckte att Sune var en charmig unge, och jag kan inte annat än att hålla med. Han är världens bästa. Han va hängig innan vi åkte, men så fort han kommer ut bland folk å lite ny miljö så blir han kalasglad och vill bara busa. Min älskade lilla sjuksune.

Nu ska ja dricka upp min saftsoppa (jag är låg) och sen ska jag nog krypa ner till sune. Jag missade för övrigt hemmafruarna som jag sett fram mot en hel vecka. Måste kolla upp när reprisen är.

Skeppohoj!

Visst ja! Vi kollade på en lägenhet i Stabby idag, väldigt fin, eller med enkla medel kan den bli väldigt fin, den är helt ok nu. Får se hur budgivningen artar sig, antar att mäklaren ringer imårrn. Fan vad underbart det skulle vara med ett eget ordentligt hem. Sune ska få ett asballt djungelrum.

Morgonpromenad

Har precis kommit hem igen efter en vända i Stabby med Tina och Bea. Väldigt skönt väder. Sune sov pyttelite i vagnen, va mest kinkig.
Jag ska ev ta mig en cykeltur till Bea om en stund, måste fundera först vilken väg ja ska cykla, och om jag vågar, haha. Sune ska alltså åka i släpet i så fall.





Mina älsklingskillar myser.


Måste bli bättre på att ta kort, de har blivit alldeles för lite på sistonde. Skärpning!!
Ja funderar på om man kanske ska köpa en liten digitalkamera oxå, för systemkameran e inte alltid så smidig att ha med.

glömde det viktigaste.

Sune tog två steg idag, han stog helt själv utan att hålla i sig, och tog två steg framåt och sen ramlade han. Var väl bara en lyckoträff och jag vet inte om det gills, men det var väldigt kul iaf.

lilla sune

Idag har vi fikat med Bea å Elton på stan. Sen blev vi alla totalt uttråkade å ville hitta på nåt kul, men med dom plånbok kommer man inte långt, så vi gick båda hem. Vilket var tur för Sune fick värsta diarré och har fortfarande. Har bytt rekordmånga blöjor idag. Och jag börjar få ont i magen. Så det kanske är nån skit som går.
Pär har vart här en sväng, mycket kul, de va skitlänge sen.

Imårrn va tanken att jag å sune skulle på cykelutflykt med tina å oliver, men vi fårse hur magarna mår.sen fattas de en cykel. så vi får se.

nu ska ja byta blöja igen.

Starsky and Hutch

Det var jättekul när Tina och co var här. Sune hade jättekul med både Oliver och Dundee. Han skröt en del med att stå helt själv utan stöd rätt långa perioder. Duktiga älsklingen. Han asgarvade när Dundee tvättade hans fötter och kinder.

Nu är det min ÄLSKADE ÄLSKADE film Starsky and Hutch på tv. Den är så otroligt jävla bra. Men jag har sett den så många ggr så ljudet räcker, ja passar på att kolla alla internetgrejer samtidigt så länge Sune är med Fredrik. Njuta maximalt av den korta studen vuxenfrihet haha.

Sune har för övrigt vart skitduktik idag, som vanligt. Han har bara sovit pyttekorta stunder, typ 2X15 minuter. Men ändå är han världens snällaste och gladaste. Han e lite sur nu, Fredrik håller på att få honom att sova, och då måste man såklart va lite tjurig, men det är helt överkomligt. Sune är verkligen världens coolaste bebis. Men det är väl inte så konstigt, han har ju världens coolaste mamma. På mässan fanns det "föräldra coacher", man fick prata med dom, så man fick tips och råd om hur man kunde bli den förälder man ville vara. Då tänkte jag att, om jag skulle vilja vara på ett annat sätt, då är det väl bara att bli så? Vet man vad man vill ändra på är det ju bara att ändra. Jag skulle faktiskt ärligt talat inte vilja vara på ett annat sätt, jag är jävligt nöjd över hur jag tar hand om Sune. Det enda jag är missnöjd över är mitt shoppingberoende som ibland går över styr och inte går att kontrollera, samtidigt som det ju är kul att handla, och jag tycker om att ge presenter både till Sune och andra.

Nu ska ja kolla över ordrarna som ska packas och postas imårrn, det kommer en del ordrar nu när det är så snuskigt billigt. Det börjad till å med ta slut i vissa storlekar. Så surfa in nu och handla lite innan det är helt slut. GÖR DET NU, BUMMS!!!
www.marysoul.com



Visst ja!

Jag köpte oxå ett litet armband för 100kr, där hela hunkan gick till barnen i Kenya som ska få sig en förskola. Man kunde även lägga bud på skitsnygga tavor på kändisar. Fredrik blev förälskad i en tavla på Micke Persbrandt, och jag blev kär i en med Henke Larsson. Minsta budet man kunde lägga var 10 000kr. Så det blev bara ett armband. Alla pengar för auktionerna skulle oxå gå till dom behövande barnen i Kenya. Bra projekt och snygga bilder. http://www.preciouspeople.se/media/kenya/doc/projectkenya_webb.pdf

Heldag.

Vi har vart på Älvsjömässan hela dagen. Det var UnderbaraBarnmässan. Vi var där klockan tio för att vi hoppades va bland dom femhundra första som fick en presentpåse. Men det var alldeles för många före, så vi fick inga. Så det fick vi ta igenom genom att handla ännu mera haha. Handlade massa smågrejer, bland annat tre stycken nappflaskor utan sånt där dumt gift, en i glas och två i ekologisk plast. Sen hittade ja ett bra regnskydd till sittvagnen. Sune vann ett gulligt förkläde. Jag hittade sånt där sele med tillhörande koppel, så man kan hålla reda på Sune sen när han lärt sig gå och man är ute bland folk, haha. MIn lilla knähund, som att han skulle springa bort haha, men nu kan han iaf inte, om han skulle få för sig att testa. Sune fick en Bamse-dvd som han är helt klistrad framför nu. Vad vart det mer... Nån kombinerad påse/läskhållare/förvaring som man hänger på styret på vagnen. Ja, och lite andra smågrejer. Dom visade en asgullig vagga som ja önskar vi sett när sune var mindre, han fick testa den och låg bara å garvade, han tyckte den va skitrolig, och ja tror en sån skulle göra sunes kassa nätter till bra nätter. Den kostade typ 2000, så de va lite overkill att köpa nu när han e så pass stor för den va rekomenderad upp til lsex månader bara. www.sovgunga.se. En sån ska det iaf bli till nästa barn. Så det så.

När vi kom tillbax till stan hängde vi med in till Manne å Helena en kort sväng. Vi åkte alla i våran bil, satt som packade sillar, alla utom dom två barnen som åkte lyx med större utrymme kring sig än vi vuxna. Men det gick bra, lite klättrande å fixande så. Sune var ovanligt lugn hela resan, lite gnällig på vägen dit, men vaken hela vägen. På vägen hem va han först glad sen somnade han med vällingen.

Nu ska ja städa lite för Tina, Erik, Oliver och vovven Dundee kommer snart. Sune kommer bli glad, han älskar hundar.

Det är mig det är fel på.

Vi har skitkul igår, va hemma hos Josse först å drack massa goda drinkar, lyssna på musik å hade allmänt trevligt. Vid tolv drog vi till BJ där det som vanligt var massa dryga människor. Men vi hade kul ändå, dansade och tog några vändor ut för att hämta luft. Vissa mådde mer illa än andra haha.
Vi halv tre pallade vi inte va kvar så Bea tog taxi hem och vi andra drog till Stora torget, jag och Tina hookade upp med cykeltaxi-carl och josse handla burgare. Carl cyklade oss till ringkiosken där vi skildes åt mot våra olika håll.
När ja kom hem vaknade Sune till, och det var ända gången han hade aknat inatt. Så det är säkert mig det är fel på, att han inte sover bra. Så ja får väl fortsätta sova på soffan, för det gjorde jag när ja kom hem så ja inte skulle väcka honom. Han sov ju bra när ja va borta å jobbade på lägret i somras oxå. Så han vaknar väl av mig på nätterna säkert, Fredrik hade ens inte behövt stoppa in nappen nångång under natten. Skönt.

Nu e ja lite halvseg, vi ska på Signes ettårskalas om några timmar. Hoppas mamma å pappa hinner tillbaka med bilen, annars blir det buss.

RSS 2.0