Sunes nya humör!

Sune har dom senaste dagarna fått ett riktigt jävla humör. Får han inte som han vill spänner han sig, blir helt röd i ansiktet och skriker som en dåre. Får han det han vill då slutar han direkt och fortsätter va glad, annars fortsätter han gorma ett tag. Men nyss va han asglad iaf, ja busade med honom så han skrattade som en tok. Till slut blev han övertrött av skrattet så han började grina samtidigt som han skrattade haha.

Försökte få honom att sova precis, men det gick inte för sig, så han får va uppe å härja ett tag till. Hoppas bara att han sover bättre inatt.

Imårrn fyller min älskade bror år. Hoppas på att det blir fika vid elva, för sen ska ja va på John Bauer kl 12.45 och vara med i juryn och ge mitt utlåtande om vem som gjort bästa Marysoul-event-idén.

Har inte fått svar från fabriken i Kina än, hoppas det kommer snart. Ja vill veta hur det blir. Men ja ska nog sätta mig å leta efter andra fabriken ikväll när Sune somnat. Ja mailade ju flera förut, men fick bara svar från den här. Men ja ska leta lite mer, så man har nåt att välja på å jämföra priser osv.

Kommentarer
Postat av: Gubben:

Angående Sune: That is what we in sweden call egen vilja!

2008-11-13 @ 23:24:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0