Sune i gåstolen

Sune håller på att slå sovrekord, kl är 11.46 och kan vanknade just för att käka (han åt två ggr i natt oxå) men sen slocknade han på en gång nu igen. Så vi får se hur länge han tänker sova.

Det ösregnar ute och känns inte kul att göra nånting, så jag ska försöka mig på att vara hemma hela dagen idag, för första gången sen Sune kom. Men det kommer antagligen inte gå, för jag kommer börja klättra på väggarna och dö av tristess.

Här är iaf lite bilder på Sune in action:







Backa gick bra, men framåt verkade va mycket svårare. Men även att man åker bakåt kan man ju ändå komma en bit på vägen. Snart kanske benen börjar gå i rätt riktning.

Imårrn kommer Freddie hem, ev drar vi direkt ut till Möja, verkade som att Fredrik ville det, men hinner vi inte det får det bli Möja på onsdag. Det ska bli skööööööönt!

JOSSE 25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SIDEKICK SOM FYLLER 25 IDAG!!!!! WEEEEEEEY!!

Igår firades det med en asmysig kväll ute i Storvreta. Det bjöds på dom godaste hamburgarna EVER!! Ni förstår när ni ser bilden.
Arnes monsterburgare:




En sån hade jag inte bangat på nu till frukost.

Förutom det fick vi cola, goda drinkar, tårta och kaffe. Perfect! Josse fick massa fina presenter, av mig, Sunny å Freddie fick hon en picknickutrustning, en frysväska innehållandes kylklampar, plast-vinglas, minifläkt, strandtennis, jordgubbsskål med jordgubbsgodis, cider och en smart filt med plast under, så den inte blir smutsig av gräset. Av dom andra fick hon tex ett par shyssta vintageskor, kubbspel, dag i Sthlm med föräldrarna, fint linne och halsband å lite till. Massa välförtjänta saker helt enkelt!









och sen en skön avslutning på dagen:



Josse, du är bäst!

Älsklingen!


Sunes nya ljud!


SUNE SKRATTAR!!!!!


Kort sammanfattning.

Sune sover, så ja passar på att uppdatera er lite snabbt.

En kul grej från midsommar:
Vi sitter på resturangen där Marcus jobbar å käkar gott. Fram kommer en stupfull 18årig tjej och skriker typ 40 ggr per sekund att sune är "fett söt, fett söt alltså". Sen frågar hon hur gammal jag är och sen frågar hon mamma vem hon är. Hon svarar mormor å tänker ju då mormor till Sune såklart, men bruden trodde hon menade mormor till mig, och att Josse var min mamma. Hahahah.

Sune käkar mat för fullt. Idag åt han en halv burk potatis & blomkål till lunch, och till det fick han morotsdricka. Mums! Nu på kvällen skulle ja göra min smarta lösning med banangröt med lite extra vatten i, så den blir tynnre som välling och han kan käka i flaska. Men det har han tröttnat på, sked är mycket roligare! Mat från mig går bra några ggr per dag, men helst ska han käka mat som kommer in i munnen med sked, för de e roligast.

Vagnen har han tröttnat på totalt, den är skittråkig, och det slutar jämt med att jag drar vagnen med en handen, och bär honom i andra, för då e han nöjd. Men igårkväll när ja verkligen inte orkade bära honom för min rygg skrek av smärta, då satte jag på lite India Arie i mobilen och la den i vagnen med musiken spelandes, och då gick det skitbra att ligga där å somna in. Så idag har mamma hjälp mig rota fram högtalar till mp3spelaren, som är i lagom size för vagnen, så nu har han sin egna lilla musikanläggning där och kan ligga å va nöjd. Hoppas den lösningen funkar ett tag till.

Fredrik å Daniel är i Spanien nu och har det skitbra. Jag hade verkligen velat åka med. Det hade vart välbehövt, för ja kan inte sova nu när vi är tillbaka i stan. På Möja kunde jag slappna av och somna på kvällen, för där slapp jag all stress och tänkte inte på alla problem. Men här hemma snurrar tankarna, och det som är mest surt är att ja förlorade flygbiljetten eftersom mina få sparpengar gick till en företagsräkning. BLÄÄÄÄ!!!! Jag och Sune hade kunnat sitta på Paulinas i Nerja nu å sippat cola i värmen med grabbarna. Men icke! Det får bli i jul istället, hoppas jag!

På tisdag kommer boysen hem, och onsdag drar jag Fredrik å Sune ut till Möja. Det ska bli mysigt. Mamma, pappa å Jossan åker på tisdag. Det blir nog en vecka där då. Lovely!

Köpte två tavlor idag, Gallerix hade 75% rabatt på allt, och ja köpte två stycken tavlor av Roy Lochtenstein (har ingen aning om hur efternamnet stavas, sorry). Assnygga! Inte lika snygga som den jag fick i present av farmor förut, men det är ju samma konsnär, så dom är nästan lika snygga iaf! Den ena tavlan var egentligen en serie med två tavlor, men nån padda hade sålt den ena delen (jävligt smart!) så jag fick nöja mig med att köpa en halv tavla. Fast det ser man ju inte om man inte vet att det ska vara en tillhörande. Men jag hade helle haft båda, såklart. Men så blev det inte.

Annars är de väl inte så mkt mer som hänt, står still på lägenhetsfronten, verkar totalt omöjligt att byta lägenhet. Har fått lite erbjudanden om minimala ettor i utkanten av stan, och det vill jag inte ha, så jag väntar på nåt bättre istället.

Sune testade sin gåstol idag för första gången! Han satt skitbra i den, de trodde jag inte. Han förstog ju inte hur man skulle använda den, men ratten på fungerade utmärkt att käka på, så den var rolig ändå, en kort stund. Sen fick han bada en sväng idag också, och det är lika opoppis som vanligt, det blir hysteriskt skrikanfall som bara går att bota med amning som sen slutar i att han somnar av skräck. Man skulle ha ett badkar, för när jag badade med honom förut så gick det bra.

För övrigt tycker jag att alla ni som läser bloggen genast ska surfa in på www.marysoul.com och handla massa kläder! Bums!

Ni får ett par bilder, en påminnelse om hur liten Sune var för typ 4 månader sen!







Lilla lilla skiiiiiten! :)

Dedicated to Paulo:

Hi Paulo, look at all the great pictures from the time Me and Jossefin visited Portugal.


Paulo the man!!!








































WE MISS YOU PAULO!!!!!!!!!!!!!!!




Till er svenskar som inte fattar vad detta handlar om, så gjorde jag en roligt grej, jag gick in på resedagboken som vi skrev under tiden i Portugal, och här kommer allt från den veckan. Fan  va kul vi hade, trots alla konstiga händelser!!
Läs, och njut!

2007-04-04 19:06 Porto, Portugal: Dag ett.
Hej.

Vi skulle till Portugal för att hälsa på enfabrik. Vi började dagen med kaos.

Kl 8.30 landade maria hos jossefin och allt började gå snett. Snabbt konstaterade vi att väskorna var för små (tre kilos övervikt, på vägen dit!!!!) Observera resans längd, sex dagar.
Vi gick ner på stan för att slösa bort våra sista pengar innan vi drog, de gick bra.
Sen skulle vi printa ut skisser, gick mindre bra. Sen skulle vi tillbaka till josse och packa det sista, på typ fem minuter innan tåget skulle lämna oss. Josse lyckas spilla ut en liter vatten,typ överallt. Mycket spännande.
Vi glömmer lägga in justinskivan i datorn och springer iväg. Väl p åtåget, svettiga som simbassänger så åker vi, tillsammans med våra nyköpta brädor, när tågkonduktören kommer och ska ta betalt säger maria såklart "två till portugal, tack".
Så blev det, vi kom till arlanda, checkade in hos värsta surpaddan som flexade med sina 53åriga nakna ben framför oss. Mycket otrevligt får vi snart veta att vi får ta reda på allt själva, vart brädorna ska tex.
Men vi lyckades, men hon lyckades tydligen inte. För väl framme i Porto så kommer inget bagage.
Vi går till Lost and found och träffar en överklasstant, även hon en surpadda, som tydligen är designer för GANT, hon va tvungen att fråga vad vi gjorde där när hon såg våra kycklingkläder, vi konstaterade snabbt att vi jobbade inom samma bransh, hon var ju dock den bättre part av oss.
Vi försökte få idioterna på hjälpavdelningen att förstå att vi hade livsnödvändig medicin i väskorna, men de gjorde ingen skillnad.
Vi beslutar att stanna och invänta nästa flyg för att se om väskjorna kommer där. Vi väntar på ett äckligt fik med ful personal som bara serverade oss alldeles för mycket socker samtidigt som dom skrattade åt oss kycklingar. för en gångs skull tyckte vi inte om alla äckliga sötsaker. Till slut går vi ne till bagaget och går såklart tomhänta där ifrån, inväntar nästa plan, samma sak händer då. Sista chansen. Vi ligger på ett iskallt golv och lyssnar på reggae och blir snetittade på av de få liv som fanns där. Sista chansen, bagaget börjar rulla ut, maria skriker av lycka när hennes bräda kommer utploppandes, som om de vore den vackraste bebis, sjäälvklart tror vi då att resten av grejerna ska komma, men självklart inte. Sura som fan beger vi oss till en taxi. trötta och sura kommer vi till hotellet, som var fint, och en trevlig Paoulo i recepteionen med alldeles för tighta byxor, busig som han var smög han åt oss en internet kabel, som sen visade sig inte funka. "Im not allowed to do this, but i dont care".
Vi går upp och somnar som troll, vaknar och ringer fabriken i tron om att de inte skulle svara den här gången heller, de visar sig att dom försökt nå oss hela dagen innan utan framgång, och dom ville ses för 20 minuter sen. Vi skjuter upp till kl nio för att lyckas få på oss några kläder från någon lokal butik, och borta tänderna med annat än den stenhårda tandkrämen som även Paulo gett oss. Vi skyndar oss som dårar, och sen ringer de ner från receptionen och Francisca väntar. BROTTOM! vi springer ner, träffar henne, åker till fabriken och sitter där i måmnga timmar och går igenom tyg, färg och skisser. Sen bjuder hon och hennes man (som ägde fabriken) oss på lunch. Dom åt inte kött, men de gjorde vi. dyrt och gott. sen världens cheescake och chokladtårta till efterrätt. i resturangen hade dom ett supervackert akvarium med stora djur, som man fick peka på och äta om man ville. Vi avstog.
På väg tillbaka till fabriken fick vi oss en ordentlig sightseeing, där vi bland annat upptäckte rekordmånga kyrkor, och även en We-store. Sweet. Liten stad, asmycket butiker. Dom konsumerar som dårar här, vi vill inte verka annorlunda, så det gör vi också.
Äntligen tillbaka på hotellet, inget bagage har kommit. Vi drar till ett köpcenter som hade öppet ända till elva!!!!!! Vi handlade en del. Se bild. Visaförsäkringen betalar. Hoppas vi. Annars gör flgplatsen det, iaf 100 dollars.


------------------------------------------------

2007-04-04 19:15 Porto, Portugal: Onsdag:
Dagen burjade med att vi vaknade, drog pa oss samma skitiga snuskklader och gick ner till den underbara frukosten. Massa ananas och melon. sweet som fan. sen gick vi till receptionen for att hamta varat bagage som hade kommit till ratta, dock inte josses board, den e borta tyvarr. hoppas den kommer tillbaka snart, for imorrn ska vi till porto, och de vore sjukt sweet att dra dit med boardsen.

Hahaha, idag har vi vart med om spannande saker.
vi har glididt runt i stan och checkat butiker, inte mycket att ha, men de fanns en WE store, dock liten. Men den va fin!
Efter att ha irrat runt som darar och letat mat hamnade vi i samma shoppingcenter som igar, dar vi kakade donken. en valdigt sweet barnfamilj satt bakom oss a va supernyfikna pa oss och log och vinkade glatt. sota som bara den!
Sen irrar vi vidare, slutar pa ett shysst caf'e i solen dar vi dricker cola och smaskar glass. de star en skum gubbe i ett horn och glor lite, till slut gar han darifran, och pa vagen bort sa kastar han en smutsig ihopknolad servett med flit pa josse och gar vidare som om inge hant. helt bananas. vi blev upprorda, och typ chockade och garvade, n snubbe vid bordet breve skrattade oxa lite forundrandes. Wierd!!!!
manga mindre snygga manniskor har smo e sjukt bra pa att titta snett pa oss. men det ar ratt kul anda :)

Snubben vi skrev om sist, som snodde sladden fast han egentligen inte fick, honom har vi skojat om att vi ska forsoka dricka ol med, och nu nar vi kommer tillbaka ch fragar om nat shysst dansstalle sa sager han lite smart att han ska till ett stalle i braga ikvall och dansa, och vi far garna aka med honom for att slippa paya taxi. hahaha. lilla paulo!!! josse har saklart forsta tjing eftersom hon diggade hans atsittande jeans like madass. och hans slickade frilla :) Vi ska till ett student-house-techno-stalle i braga ikvall alltsa. upplockning utanfor hotellet en halvtimme efter midnatt. det kommer bli galet :)

vi ska nappa lite nu, sen gora oss vackra, sen ut a kaka gott, sen dricka lite spriiiit och sen ut och shaka loss!! i vara klader som kommit!!!!


fun fun fun.

inget jobb idag, det e skçnt, men vi ska nog traffa fabriken i slutet pa veckan igen. i slutet av manaden kommer forta provplaggen. sweet like madass.


tjingtjonglongkalsong

------------------------------------------------

2007-04-04 20:06 Porto, Portugal: Tillägg om Paulosituation!
Glöm allt som stog i förra inlägget då det numera är hemligstämplat. Paulo ringde och bad oss göra det utan att kollegorna skulle få veta, men hoppades att vi litade på honom ändå.
Josse visade mig (maria) lite survivorknep såsom värsta supertakewondo-strypgreppet som man dör direkt av, så allt är ko-lugnt.


------------------------------------------------


2007-04-04 23:54 Porto, Portugal: TECHNOFEST PÅ TVÅLFABRIK!!
Det händer bara oss, Maria får äran att testa vinet, efter att vi beställt mat, där servitören ignorerade maria och bara tilltalade josse. AFörst tänker jag att "äh, det är bara en korkbit i vinet, jag smakar ändå, jag vågar inte s´äga till". Sen tittar jag igen och ser att det är en skalbagge som är avhuggen mitt på magen. "It´s a bug!" Hahahahahaha. Vi skickar ut vinet och får nytt.

När vi ätit upp maten kommer servitören återigen och pratar med jossefin, han berättar om en rejäl chokladtårta, men vi är sjukt mätta och ber om att få veta resten på menyn Josse: "Tell us about the other stuff" och jag säger "Shoot". Det slutar med att han tror vi velat ha två st av chokladtårta, av någon anleding. Efter mycket mod vågar josse säga att nåt gått snett, och vi kommer fram till att vi istället vill ha ananas med fruktsallad. vi får in den, och dom har flamberat för mycket så de smakar bränd knäck.

Vi gissar på att notan skulle sluta på ca 800 svenska dollares, med det går bara på typ 350. sweet,


Nu ska vi fixa oss inför tvåltechnofesten med paulo.
vi ska till ett disco som spelar trance som är på en gammal tvålfabrik, typ 2-3 mil härifrån. Vi måste göra oss pigga med kinderägg och sprit för att orka nu.

Berättar med sen. Ciao!!


------------------------------------------------


2007-04-05 01:01 Porto, Portugal: Nu har vi krossat Paulos hjärta!
Vi blev alldeles för trötta och orkade verkligen inte gå på technofest även att det lockade som glass i solsken, vi gick ner till Paulo i receptionen och berättade om vårat tidiga möte imorgon som gör att vi nog inte orkar.
han blev lite ledsen. Vi är elaka.
men det hade vart annorlunda omd et vart en rnbfest. stackars paulo. vi ska gottgöra honom på fredag på lokala discot Patrimano.

Förlåt oss gud.


------------------------------------------------

2007-04-05 20:42 Porto, Portugal: Land of freaks!!!!
Det första vi möter när vi kommer till Porto, efter en lång tågresa, är freaks!!!!!!!
Först är de en skitzosnubbe på tåget, som går igenom tåget skrikandes med paraply viftandes bakom ryggen och typ inga tänder, creapy guy!!!

När vi kliver av tåget möts vi av en ful man med bara ett öga. Strax därefter ligger en man krälandes i ett fönster på någon slags filt, helt madass.

Vi letar reda på turistbyrå, som vi hittar med hjälp av en snäll farbror som springer efter oss när han kom på att han glömt att säga vart den är, där berättar tanten att enda chansen till shopping är genom deras äckliga turistbuss för hundra spänn var. Vi struntar i henne och drar upp på gatan som snälla mannen tipsat om. Där hittar vi asshyssta butiker, värsta shopping-meckat. Vi lyckas spendera på tok för mycket pengar, iaf maria.
Vi glider in i en galleria där en kille på kanske 16 bast faller pladask för josse, tänk dig låten "Lean back" och en kille som tror han är lite för cool för sitt eget bästa. Han lutar sig bakåt och spanar in josse från topp till tå, medans han nickar gillandes och säger nåt på ett främmande språk. Hahahahaha.

Sen när vi shoppat klart och ska bege oss tillbaka går vi förbi två hiphopkillar som hänger i ett hörn, vi antar att dom kommer tycka vi är coola, men till våran förvåning skriker dom "SKANKS" efter oss. VADDÅ!?!?!?!?!?!? Dom är helt galna.


Sist men absolut inte minst:
ANTONIO! Freak of the day, totally!!!!
Vi sätter oss på tåget, i en ledig fyra, snart kommer två st och tar upp dom lediga platserna. Den första blir inte så långvarig, men hinner äckla oss rejält genom att gräva upp i näsan efetr sin hjärna och sedan inspektera fyndet. Creapy!!!!!
Han kliver av och Antonio tar sig friheten att först ställa upp sin lilla lilla påse på det lediga sätet medans vi trängs med alla våra shoppingfynd. Sen tar han sig friheten att börja prata med oss. han faller pladask för Josse och spanar in henne rejält när hon ska ta av sig sin tjocktröja för det blir varmt på tåget.
Vi berättar att vi inte är några fan av staden och dess fula och otrevliga befolkning, han tar illa upp. Så vi försöker göra honom glad genom att säga att han har fin frisyr, snygga sneaks osv. Det resulterar i att han tror att vi är kär i honom. Han bjuder ins ig själv till ett foto genom att säga "Will you take a picture of me?" hahahahahahhaaha. maria fattar inte riktigt vad som hände, men efter några tänkandes sekunder får jag upp kameran och tar ett härligt kärleksfoto på Antonio och Jossefin. Se bild. Det resulterar i att han vill ha bilden själv, han var ju ute efter en bild på honom och den snygga svenska kärleken, så han får marias "buisnesskort" och ska maila, så vi får hans mailadress så vi kan skicka tillbaka med kortet.
Vi funderar på att skicka bilden där josse sitter med sin sil. Se bild. (marias diabetesspruta som råkade sticka ut ur väskan och in i josses finger)


------------------------------------------------

2007-04-05 20:45 Porto, Portugal: Gonzales the babe.
Vi sitter på en varsin grön stol i solen och smuttar på våra calippo med ananas/apelsinsmak.
Fram kommer en sjukt söt liten pojke och hoppar upp i stolen breve och tycker att det passar bra att sitta där. Vi tog självfallet tillfället i akt och fotade. Se bild.
Sjukt söt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi vill ha.



------------------------------------------------

2007-04-05 20:49 Porto, Portugal: Paulo continues....
Uppdatering av Paulosituationen.
Vi kommer tillbaka från shoppingrundan och möts av en lite trött Paulo.
Frågar hur festen var, han berättar att han e lite sliten för han vart så full (tur att vi inte åkte bil med honom!!!!) Dom hade haft ganska roligt.
Han berättar att det finns ett annat ställe i braga som har öppet ikväll där dom spelar Braziliansk musik, och Shakira. Han indikerar lite på att han kanske ska dit (om vi skulle vilja). Men vi väljer att stanna hemma och kolla på film, vi väntar nu på hemkörning från Pizzahut (bild kommer hoppas vi) Men imorgon ska vi till Patriano och lyssna på latinsk musik och clubba med paulo och hans sidekicks. Dom kunde tydligen bli lite jobbiga när dom blev fulla, men om vi också blir fulla ska det inte va nåt problem trodde han. Det är ibland jobbigt om ena part är nykter tyckte han. Men det ska vi nog lösa.

Han berättade även att Josses bräda är återfunnen och kommer förhpnningsvis imorgon, då ska vi glida runt i solen hela dan och njuta. Sen clubba på kvällen :)

YEAH!

------------------------------------------------

2007-04-05 20:51 Porto, Portugal: Den minsta toaletten någonsin.
Vi ska gå på toa, för Maria självklart är sjukt kissnödig, IGEN.
Vi går in i toalettstallet, Maria ser den första öppna dörren och ser där inne en SJUKT liten toalett. Tänkter att "Ja, dom är väl små här kanske" och tänker gå in. hejdas sen av skylten på dörren som berättar att den är rekomenderad för treåringar och yngre. SJUKT LITEN!!!
Se bild!!!





------------------------------------------------


2007-04-07 02:27 Porto, Portugal: Brasilianska fotbolssproffs älskar oss.
Vi delar våning på hotellet med ett division tvålag från Brazilien, dom ligger etta i divisionen.
Dom älska oss, tjuvringer och smygknackars på dörren.
"Come to room 213, bye" "are you coming or not?" tänk er en väldigt upphetsad röst så förstår ni vad ni snackar om. Ex: Heta linjen.

När tränaren skällt ut dom för att dom inte gick å la sig och dom äntligen la sig, då kommer tränaren med sina homies och attakerar. Det slutar med att en farbror på kanske 65 bast kommer in och tigger till sig en drink i ett tandborstglas. Extra strong. Det leder till att vi ska käka lunch ihop imorgon och sen sällskapa till den coola matchen. Dom fixar in oss. VIP?!

Vi får en lapp genom pappersflygplan. Maria plockar upp och det står ett namn tror maria "Kolmi" och sen ett nr. Josse är lite mer snabbtänkt och förstår att dom menar "Call me". Hahahahahahhahahahah. Gullis. Vi fick även msn. Tvekar dom att lägga till pga ev trakasserier. Men nu gjorde vi det ändå. Inte online.

Runksnubben. Blääääääääääääääääääääääääääää.
Han står i ett hörn och kikar fram medans han gnuggar sina genitaler. Om och om igen. Det blir rätt snabbt sjukt äckligt. Men han tror typ att vi gillar det och fortsätter, även när kompisarna kommer ut.

Vi bestämmer oss sen för att lämna freaksen och dra till Patriano som paulo tipsat om, även tjejen på Pizza hut, som bjöd in sig själv och sa att hon tyvärr inte kunde följa med för hon skulle hem och sova, men det va "the place to be", så vi drog dit i taxi. Asmycket bilar på parkeringen och även poliser. vi går till entren, men blir snabbt tillrättavisade att kvällen var ung och vi skulle komma tillbaka vid halv tre ungefär, för det var då folk kom. Så vi går hem igen, och här är vi nu. Marias blodsockersmätare visar "Hi" och groggvirket är snart slut.
Dock ska vi snart bege oss tillbaka för att ägna natten åt trance och techno. För att det är så jävla vi. YEAH!

Kommer säkert en uppdatering i natt när vi kommer hemranglandes. Hoppas att Fransesca hör av sig imorrn så vi får se patchen, verkar dock inte ha nån framförhållning elle planeringskunskaper här, inte kösystem heller, men hon står nog här nere och ringer upp och säger åt oss att komma ner imorrn, utan förvarning. Vore bra att träffas en sista gång innan vi återvänder till vårt kära fosterland med hög servicegrad.

Peace out!!!!!!!

------------------------------------------------

2007-04-07 20:51 Porto, Portugal: Barnfamilj dricker öl mitt på ljusa dan....
Vi sitter och fikar på ett mysigt café i den gamla delen av stan. Mysigt som fan. Vi sitter i tre timmar och beställer in lite käk, glass å dricka, vilket vi senare på kvällen fick bekräftat av en snuskgubbe på discot som kom fram och berättade exakt det. Att vi suttit där i tre timmar och solat, och vad vi hade beställt in, och att josse brännt sig på halsen och armarna. Tur att han berättade, ifall vi hade missat. Hon hade även en rosa liten klänning berättade han. CREAPY!!!!!! När han berättade detta gav han oss samtidigt en ordentlig mundusch. Blääääää!!!!!!

Mitt i den sköna solen kommer en familj, mamma, pappa två barn. Tjejen kanske 15 år, killen kanske 10. Dom beställer in grejer till hela familjen. FYRA ÖL!!!!! Ungarna sveper sina snabbare än föräldrarna. Se bild!!!! Helt sinnessjukt!!!!!!!!!!



------------------------------------------------

2007-04-07 21:06 Porto, Portugal: Technodisco!!!
Efter förfesten med fotbollssnubbarna drar vi till patriano som vi blivit tipsade om. Vi kommer dit men blir snabbt hemskickade igen för vi kom för tidigt, klockan var typ ett. Vi skulle återkomma om några timmar. När vi kommer dit igen faller Josse pladask för vakten som är en farlig snubbe. Se bild. Tur att det var en ansiktsbild, för byxorna gjorde honom inte gott.

Vi blev påhoppade av snubben som va skyhög som berättade om våran dag i solen. Sen kom en annan snubbe och berättade om sina drömmar för maria. Se bild. hans högsta dröm var att få lära känna maria och höra om hennes kläder, var inspirationen kommer från osv. Därefter är hans högsta dröm att få gifta sig med Josse.

Därefter kommer många snubbar fram och förklarar sin kärlek för Josse, och även sin förvåning över att hon är så lång!

Vi blir bjudna på superstarka shoots av våran vän paulo. Se bild.

Vi dansar lite, bland jättehöga fula människor som säger sig älska techno, men ingen går inför det fullt ut, utan står å mellanstadiedansar med benen från en sida till en annan. Jävla töntar!!

Det som var helt madass, det är att alla tar bilen till stället, och även hem! Hur högs och fulla dom än är.
Paulo erbjöd oss skjuss hem, men vi valde att gå.
När vi väl gick, runt fem på morgonen, så hör vi en snörvlandes äckelkille som är snorfull, och helt snorig av allt snortande skulle vi tro. Han skramlar med sina nycklar, får fram dom och hoppar in i sin vita skåpbil för att sedan köra hem. Helt bananas!!!!!!!!


Det äckligaste av allt på kvällen var när toaletterna svämmade över och hela övervåningen och trappan ner till undervåningen badade i typ 3 cm toavatten. SJUKT ÄCKLIGT!!! Ingen verkade vara förvånad, utan de verkade som om de hänt förr. DISGUSTING!!!!!!

Paulo avslöjade även hans första tankar om oss, när vi kom i våra kycklinggula overaller och en longboard. I portugal ska tejer ha tighta kläder, och absolut inga brädor. han trodde vi va värsta freaksen, och blev väldigt förvånad när vi kom in på hotellet. hahahahaha.

------------------------------------------------

2007-04-08 01:20 Porto, Portugal: "I hate them motherfuckers"
Vi är nu tillbaka efter två timmars pratstund med Paulo, på hans betalda arbetstid. (Han jobbar sex dagar i veckan och får ut 500 euro, tragiskt)

Han är så sjukt JÄVLA rolig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi kom in på att snacka om homosexuella, om dom är accepterade (Ninne och Josephine, var glada att ni inte var med!!!) Hans första kommentar var "I hate them mother fuckers". hahahahahahahaha. Man såg ilskan och hatet i hans ögon och han knep ihop knytnävarna. Det är sjukt tragiskt och trångsynt, men så är landet. Landet har brister med kvinnosyn, mycket prostitution och låga löner, Paulo är 27 år och bor hos sina föräldrar och hoppas kunna flytta när han är 35. Men vi väljer att bortse från det tragiska, och väljer att ta det med en stor smula ironi.
Vi försökte övertala honom att komma till sverige unde pridefestivalen, många skratt, men han ville inte. Han ser själv ironin i det, han förstår vad vi menar, men för honom är det en helt annan värld, att acceptera homosexuella. Att homosexuella kan leva öppet i ett samhälle, här finns det ett par stycken, dom är prostituerade, blir misshandlade och skjutna. Sjukt tragiskt som sagt.

Vi satte oss i fåtöljerna i lobbyn, för efetr en stunds pratande kom han på att hans chef ser honom på videon, så vi gick å gömde sig, men han la ändå till "But I don't care". hahahahaha. sn satt vi i två timmar å snackade, och garvade hejdlöst åt hans syn att se på homosexuella, och hans sätt att uttrycka sig.

Hans kroppsspråk är helt fantastiskt, har sköna technomoves med händera och när han känner typ, whatever, då slår han ihop händerna och fnyser på ett speciellt sätt.. hahahahahahaha.

han berättade om en gång då han bråkat med två killar, men hans kompisar kom å hjälpte honom så dom vann, men paulo blev lite slagen. Sen dagen efter kom killarna gåendes på gatan emot honom, på varsin sida, och som i en film slog han dom samtidigt med varsin hand, se bild!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahhahahahahahhahahahahahha.

Sen skulle vi ta shyssta avslutningsbilder där han skulle göra nån rolig pose, eftersom han är en rolig kille, det slutade med först en "retarded" och sen en "gay" pose. Se bilder!!!
hur många receptionister har du haft som poserat sådär?!?!?!?!?!?!?!??!?!

För övrigt kan ni se fram emot att träffa den ökände mannen om ca ett år då han ska försöka anlända till landet sverige och bekämpa sin bögfobi.
Han vill dock tillägga att tjejhomosexuella är helt okej (undrar varför?!?!) och alla homosexuella får gärna leva, men inte röra honom, helst inte prata heller. Han lovar att han kan säga på fem sekunder om en kille är bög eller inte.
Han har en gång i sitt 27-åriga liv skakat hand med en bög, handen var som en död fisk, så jobba på det grabbar ;)

Som sagt, det är sjukt roligt om man bortser från det moraliska, det är tragikomiskt. Missförstå oss rätt.


------------------------------------------------


Shit vilken resa!

Midsommar på Möja!

Hade en fantastisk midsommarhelg ute på Möja. Orkar inte skriva nåt för mitt humör är på bottennivå, och inget går som jag vill. Energin börjar ta slut. Men ni får se lite fina bilder från helgen iaf, så förstår ni hur mysigt vi haft det!





























































Sunes Sommar i bilder:










Så här snyggt blev det på Dig it:







...och tillbaka till Buddha:


Första gången i hoppgungan, som är lite för lång för att armarna ska komma i, så det fick bli en nödlösning tills jag orkat sy om den:

















Där ser ni min snygga klocka oxå! :)





Imårrn blir det säkert lite nya bilder när vi återigen ska heja på Sverige. Dom andra gångerna har vi vart på KB å kollat, vi får se om det blir där imårrn med. Sune är iaf fotbollsredo med sina hörselkåpor, och en annan sak som han ska överraska morfar med imårrn! Yeey!

Nu ska jag passa på att ta en kopp te medan Sune sover som en gris, sen ska jag krypa ner brevid honom och pussa på hans tjocka kinder.

Later!

Sunes sommar!

Det här är ju faktiskt Sunes sommar, in real life. Sune är ju en sån där liten knähund som helst inte ligger nån annan stans än i en varm famn å gosar. Vilket är fantastiskt! Men det är det som är den största orsaken till att jag inte skriver så mycket längre. Tråkigt att skriva med en hand, å jobbigt. Men nu har han somnat som en stock efter att ha käkat banangröt som jag spädde ut så det funkade att käka med flaska ist för sked. En enklare variant. Han får träna på skedätandet imårrn istället. Han åt faktiskt en kvarts banan till lunch idag oxå, så han har fått sin dos av sked-träning.

Hur ska jag summera tiden sen jag skrev sist? Fattigare är nog en bra ord. För dom senaste dagarna har jag som vanligt vart på stan hela dagarna, men nu handlat ännu mer än vanligt. Så nu finns det precis pengar så det räcker till midsommarresan till Möja. Så kommande två dagar får bli snålisar. Jag drar ut med Josse på fredag till Möja. Mamma, pappa å Jossan drar på torsdag.

Det som är nytt på Sunefronten är att han börjar bli duktig på att sitta hyffsat själv, som en liten Buddha! En fantisatisk liten Buddha. Perfektion (Josse, you kow what I mean, haha). Sen har han skrattat som en tok två ggr, en till morfar å en gång till sin far. Han skrattade så högt att jag vaknade av det en morgon. Fantastiskt! Sen börjar det komma nytt hår för skorven börjar försvinna. Det ser ljust ut. I dubbel bemärkelse (har jag skrivit det där förut kanske? Kommer inte ihåg, men jag kände igen det). Det ser iaf ut att bli typ blont. Å de verkar växa snabbt. Så jag hoppas på en långhårig Sune snart. Nästa sommar: En skön mössa, brädan under armen och sina Reebooks. Oj oj oj! Mamma å Jossan hade sett nåt program med nån unge som skejtade, som va typ 1,5 år. FETT!

Nu ska ja ladda upp bilderna på datorn från kameran, så lägger ja snart upp ett nytt inlägg med massa bilder!


Torsdag.

Jäklar vad tiden går fort. Den försvinner ju bara.

Igår kollade vi på Adam Tensta, han hälsade tydligen till mig genom Jossan, det var ju kul! :) Det var rätt kasst ljud, för högt så det bara skålade. Men det var ju kul att göra nåt iaf. och vi hade rätt kul med att glo på alla småbrudar i alldeles för små kläder. Vi var riktiga brykärringar som klagade på alla. Hahah. Efteråt drog Josse med hem till mig å drack te. Cajsas cykel blev snodd, skittrist.

Igår kväll när Josse gått fick Sune sin skrikperiod igen. Han hae fått för sig att tömma sig ordentligt på gråt på kvällarna. Fast igår va inte så farligt jämfört med dagarna innan iaf. Det är skitjobbigt när han blir så ledsen, eftersom han aldrig vart ledsen på det sättet innan så vet man ju inte vad som e fel. Jag tycker så synd om honom, känner mig som världens sämsta mamma som inte kan trösta honom direkt. Men han verkar gilla mig rätt bra ändå, så det är nog ingen fara.

Nu ligger han å busar på golvet. Han har fått lite mer tålamod senaste veckan oxå, och klarar att ligga själv ett tag. Förut har han inte alls velat va nån annan stans än i knät. Det är både och. Jag saknar honom när han ligger på golvet, men det är ju bra träning.

Igår var jag på Digit stor del av dagen med Josse och mamma. Josse hjälpte mig att fixa iordning med alla kläder. Det blev assnyggt!! Så jag tycker att alla ska rusa till Digit och kolla in Marysoulhörnan och handla massor!!!!!! NUUUU!!!

Ska fika med mammagruppen idag. Så nu ska ja göra mig iordning.

Gör ett snabbt försök med bilder först:









Soliga Sunny!


Det här var den enda bilden som gick att ladda upp. Måste va nåt fel på bloggsidan. Ni får njuta av den här så länge!

Nu ska ja slänga i mig frulle för att sen packa lådcykeln full med kläder och rulla till Digit.



Tvånoll.

Yes, såklart vann vi matchen. Jag och Sune kollade på matchen på KB tillsammans med mamma, pappa, Jossan och Josse. Det var trevligt. Härlig stämning med alla tokiga gubbar! Vi fick sitta ute i baren för det vart för högt för Sune inne vid storbilden, jag glömde såklart hans hörselkåpor hemma. Men där ute gick det bra.

Imorse var vi på jossans skolavslutning i pingstkyrkan. Jossan sjöng en bit i en sång tillsammans med Ebba, och dom var såklart bäst av alla som sjöng! Sen kom hennes killpolare in och gjorde en duett av låten som Björn Gustafsson framförde, Carina Berghlåten. Det var kul.

Imårrn ska jag till Digit med massa kläder. Josse ska hjälpa mig att fixa coolt med grejerna oxå. Det ska bli kul! Efter det ska vi kolla in outfits till midsommar när vi ska ha Stekar-tema. Hahah. Så vi ska på jakt efter en varsin sailor-hatt och blåvitrandiga shorts med guldknappar. hahah. Det kommer bli fett! Scchhtekare!  Och efter det är det dags för Fett med Kärlek på fyrishov, Adam Tensta ska spela, och några andra. Det blir mysigt, speciellt om vädret blir bra.

Jag hade tänkt visa lite bilder, men hemsidan vill inte samarbeta, så jag får inte upp nåt. Ni får stå ut ändå. Men ja lägger upp det på Facebook och ut med länken här sen om jag lyckas med det, så kan ni kolla där. Om det funkar. Annars nytt försök imårrn.

Händelserik dag!

Nu måste jag skynda mig att berätta om dagen innan Sune vaknar. Började dagen med att käka lunch med Josse på Max, min tur gav mig mögligt hamburgerbröd. Gick lite på stan efter och sen hem till mamma för att käka lite med mormor och morfar som kom för att hämta Abbe (han var hos oss under deras semester i kroatien) sen åkte dom vidare hem till skålsvedja. Jag och mamma gick ner på stan och drack en cola så Sune fick komma ut i friska luften och sova lite. För hans nya grej är att hata att vara inomhus, så det är bara attt gilla läget och gå ut å röra på fläsket. Viket e mkt skönare än att sitta hemma såklart. Efter colan följde mamma med hem och hjälpte mig att städa hela lägenheten som vanligt. Min hand är mycket värre igen, så hon var snäll och underlättade lite. Sunes farmor kom sen på snabbesök och busade lite med Sune. Sen följde jag med mamma till Le Parc för att träffa pappa, jossan å några till för att se fotbollen. De kurrade som vanligt i magen, så en hamburgertallrik fick lov att beställas.
Mitt i allt ringde Fredrik på min mobil, och väldigt lägligt som kom just Mikael Persbrandt förbi då, jag skriker på honom och frågar om autograf och får ett "visst visst" som svar. Fredrik hör så klart på en gång att det är hans största idol genom tiderna som befinner sig i bakgrunden, jag slänger på telefonen och går och fixar autofgrafen till Fredrik, sån snäll människa jag är. Ber honom skriva "Till Fredrik" och får till svar "Fredrika heter du väl". Höhö. Lev väl, och ett litet konstigt hjärta i hörnet fick han plats med på lappen. Sen ringer jag upp Fredrik och säger att biffen är kirrad, och stackarn önskade att han hade sluppit jobba så han kunde komma dit och hånga med Micke istället. Sen smsar jag Josse, som ringer upp med världens asgarv och det som snurrar i hennes huvud är nog oxå hångeltankar! Dock låg hon nerbäddad för natten, så nåt Mickehångel fick vi inte se, varken med Fredrik eller Josse. Synd, de hade vart kul!

Det som är störande, och typiskt min tur, är att jag sa till mamma innan vi gick att det är svårt, för varje gång man skiter i att ta med kameran så händer nåt man vill fota, och släpar man med den - ja då händer inget alls. Sjävklart lämnade jag den hemma. Ödet. För hade jag tagit med den hade Micke verkligen inte vart på plats.

Nu ska jag försöka hinna med att tvätta bort sminket innan tusse vaknar till!

Här får ni bild på den omtalade autografen:


Sommar!

Sunes första lunch!











































och sist, men inte minst - bläddra ner för att se vad man kan man hitta på vinden i våla..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................
..........................................................................................................................................................................................

Ögongodis!

Lite bilder från dom senaste dagarna!






Fina blommor på Port22 som Jossan tagit fina bilder på!
 






Josse och jag gör Hästen.


..och igen!


...och igen!




OBS, det är inte jag som dricker öl.





SÅ jävla SÖT!




Nu får det va nog med magträning!

Ännu en solig dag!

Vilket betyder att det absolut inte går att vara hemma, för lägenheten är som en bastu, och varken jag eller Sune tycker det är särskilt skönt. Men vi ska snart iväg på mammaträffen på Port22.

Hade tänkt lägga in lite nya bilder, men batteriet tog precis slut på kameran, så då går det ju inte att få in bilderna. Jag tycker kameran borde få ström genom usb-sladden, men icke.

Var på Commedia, igen, igårkväll med Josse och den här gången var Fredrik med oxå. Sune sov sig genom hela middagen, tror faktiskt det är första gången! Det var jättegod mat, men min mage som börjat bråka igen ville inte ha så mycket.

Nu ska jag borsta mitt (lös)hår och sen hitta nå passande kläder till den varma dagen.

Måste komma ihåg att boka om Spanienresan oxå. Jag är såååå jävla sugen på att åka, men nu är det fjuttiga sparkontot tömt för att betala en räkning på företaget, så nu finns det absolut ingen chans alls att jag har råd att åka. Tyvärr. Eller nu slipper jag vela, för det inte går, men faaaaaan vad skönt det hade varit. Men jag och Sune får hålla oss till i vinter.

...

Gårdagen var mestadels otrevlig, men kvällen blev väldigt mysig. Dåligt med folk, men dom som kom var ju underbara, så det gjorde inget att det inte var så många! Bättre lycka nästa gång. Vi hade iaf väldigt mysigt, och det var asskönt att sitta där på fiket sådär på kvällen. Perfekt! Fick sälja lite kläder också, så det var roligt.

Carl the man, cykeltaxin, han kom förbi och jag gav honom jeans, en tisha och ettt glas färskpressad juice. Han blev glad. Han är en sån där människa man bara vill hjälpa, han är så snäll och go, och sliter som ett jäkla djur. Cyklar 12 timmar om dagen, och nu skulle han börja bo nån mil utanför stan, så då cyklar han väl dit också. Där kan vi snacka arbetsmoral. Han är grym!

Idag känner jag mig helt slut och tänker inte göra ett skit tror jag, fast om en kvart haf jag väl antagligen tröttnat på det och blir tvungen att dra ner på stan. Sune gillar inte att va inomhus, igår var han helt superupprörd och jag kunde inte trösta honom, dels för att ja va lika ledsen jag, och dels för att lägenheten kokade av värme. Det var första gången jag inte lyckades göra honom glad, och det kändes förjävligt. Men det var en dålig dag helt enkelt.

Nu ska jag försöka trolla fram nåt att äta till frukost. So long!

Några bilder från igår:







Fly.

Just nu är jag sugen på att packa en ryggsäck, knyta sune i sjalen på magen och ta billigaste flyget bort och gå under jorden ett par månader.

Fast efter ikväll förståss, för jag ser fram emot kvällen. Hoppas att det kommer lite folk bara, sjukt dålig respons på Facebook, har folk verkligen bättre saker för sig en tråkig tisdag?

Välkommen tillbaka MrMagkatarr.

Nu har jag så jävla ont i magen så jag inte riktigt vet hur jag ska palla fortsätta med det som är grunden till problemet. Fyfan vad less jag blir. 

Josse var här igårkväll och vi lekte med jeansslipen. Askul! Sen klippte vi av ett par jeans till Josse så det blev short, och självklart blev hon assnygg i det. Så ikväll kommer hon ha Marysoulshorts, och jag ett par superslitna jeans, rätt fult slitna, men överdrivet mkt, så man ser att det finns möjlighet att få dom fixade!

En annan sak som hände igår var att jag skämde bort mig själv med löshår. Tog tag i min hårångest, och Sabina fick trolla i långt hår. FAAAAAAAAAAN vad skönt! Äntligen slipper jag skämmas för kaluffsen. ALDRIG MER EN SAX I MINA HÄNDER!!!!

Nu ska jag ta en låååååång dusch, eller kort troligtvis för det är så det brukar sluta. Men jag ska iaf värma mig i duschen och försöka att inte tänka på alla problem under den korta stunden.

Jävla skit.

Jag blir galen!!!!

Vet inte hur många timmar om dagen jag sitter och letar efter byteslägenhet. Har suttit i typ två timmar nu. Finns det verkligen ingen som skulle vilja ha en modern snygg lägenhet, som har en mindre med uteplats? Är det verkligen totalt omöjligt? Fan vad less jag blir. Jag struntar fullständigt i hur den ser ut invändigt, allt jag vill ha är en fungerande lägenhet i stan med UTEPLATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag så frustrerad att det är bäst att jag går å lägger mig.

Imårrn ska jag lära mig trolla fram en byteslägenhet!

Jossan&Bear!

                    image287
LOVE!!

Tillbaka till favoritämnet: Sune!

Idag har vi vart ute på äventyr hela dagen igen. Först åts det lunch på Nybrogrillen med mamma och pappa. Sen kom Josse förbi där och följde med till Barista för att köpa ischai. Never again! Fan vad less jag är på det stället, vet inte hur många som gick från kön för det tar sån extrem tid för dom att fixa fika. Tror vi stog i tio minuter och det var bara en kund framför. Vet inte vad det är som är så svårt. Men där ska vi aldrig fika igen, Chris som jobbade där i början var grym, men sen han slutade har det bara gått utför. Trist! Efter det gick vi ner en sväng till ån, där Sune bajsade (han gjorde det igår kväll oxå) och sen nu igen. Så nu har han slagit rekord, tre gånger på mindre än ett dygn! Bra jobbat Sunnyboi! När jag och Josse gick upp till gågatan igen träffade vi Jossan och hon hängde på til några affärer. Vi hittade superfina avslutningskläder till henne på JC. Perfa!
När det var klart hämtade Fredrik upp mig och Sune för en sista tur i bilen, för imårrn hämtas den av köparen, vi drog ut till Maxi och köpte Sunes favvo-napp: Rock star baby. Ny nagelsax och blöjor fick han oxå. Sen drog vi till Le parc och mötte upp la familia igen för att nästan direkt gå vidare till Lucullus. Där käkade vi middag, och nu är vi hemma. Puh! Fullt upp! Vi hann med att köpa lite nya kläder till Sune ute på Lindex oxå. Köpte dom fina kläderna som jag inte fick köpa för mamma och Cilla på stan. Se bilderna nedan så förstår ni!

Här kommer lite bilder från dagen på mestadels Sune a.k.a Doris:
image276

image277
Haha, Jossan fick till en grym min, men ja bjuder på en minst lika ocharmig bild på mig själv här under. Dock är sunny sockersöt!

image278

image279


image280

image281

SÖTNOSARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image282

image285

image286


First and foremost!

image275

RSS 2.0