Yeah.

Igår va jag, Jossan å Bea på modevisning å kvällsöppet i Stuk-gallerian. Var skönt att komma ut å göra nåt, fast det var inte superkul. Vi åkte hem rätt tidigt, men fick iaf i oss en varsin chai och lyckades hitta några små fynd inne på designtorget.

jag har för övrigt gjort en bok som jag på måndag ska fixa ihop å skicka in för bedömning på designtorget. så vi får se om det funkar.

Jossan sov här i natt å ska göra de till på söndag för mamma å pappa är i gbg och festar loss, eller nåt :)

Jag har tyvärr börjat tröttna på Alfons nu också. Så jävla irriterande, både Alfons å Ängla var skitovanligt för 10 år sen när det blev mina kommande barnnamn, och nu ska alla jävla idioter döpa sina barn till det. Ängla är uteslutet, Alfons ligger fortfarande kvar, men på en rätt darrig plats. ist ligger Algot på topp!
Så mina favoritet är nu Chilla för tjej och Algot för kille!! Det känns som sjukt coola/fina/söta/gulliga/grymma namn, som också kommer hålla sig tillräckligt ovanliga. Funkar både på liten och stor människa. Ung och gammal också för dn delen :P

Nu är Fredrik å käkar lunch med Dale, men sen är dom e klara ska vi besikta mammas bil. Visst ja! Först köpa torkarblad och baklampa. Sen ska vi till Ikea, ÖB, Chilli och säkert massa andra ställen, och köpa lite halv nödvändiga grejer så vi snart kan få det fint och klart här hemma! För om vi har tur kommer soffan på måndag, och då jävlar blir det snyggt här!! :)

Annars händer inte så mkt, ja e tokförkyld och kan inte sova för ja blir så täppt och har ont i halsen, har spytt några gånger senaste dagarna. Trodde att det vara över, men icke. Ryggen har dock vart ok senaste dagarna eftersom ja tagit de rätt lugnt. Idag är går jag in i v.26, vilket betyder att det bara är 14 veckor kvar!! Det är helt galet. Om 14 veckor kommer de liksom vara en liten Chilla/Algot här. Vi har köpt en assnygg bilbarnstol också! :)
Dopet blir nog i maj, så att bejbin inte blivit för tjock för släkt-dop-klänningen :P Försökte få Fredrik att fria till mig så vi skulle köra bröllop samtidigt, men han nappade tyvärr inte på idén. Så det blir bara dop :)

Guitar herofest!!

Den 15e december blir det guitar herofest här hemma!! Typ kl 19.

Tema: Gott som hör julen till.
Alla tar med sig nåt som går att äta som har med julen att göra. What ever! Allt från nötter till janssons frestelse till pepparkakor! :)

OSA senast 10 dec via sms, mail eller kommentar. :)

Snällare.

Idag ska ja va lite snällare mot min kära man. Igår efter ja skrivit inlägget å skällt lite till på honom slog de till, han damsög å diskade lite!! Woho!!
Sen idag hjälpte han till att plocka ur tvättmaskin å hänga upp. Berodde mest på att Patrik behövde maskinen å Fredrik inte vågade säga nej när ja frågade å Patrik va breve :P Så den taktiken kanske funkar med resten också! :P

Vi va å bytte däck på mammas bil idag. Gick bra. Däckgubbarna älskade dock inte skrothögen å tyckte väl att däcken va värda mer än hela bilen.

Fick mail från fabriken som gjorde att ja är ledsen, nervös, arg och irriterad typ.
Så här står det:

We accept your order under the following conditions: Payment conditions: cash payment-half the invoice                                60 days- the other half Best Delivery date: 1st week February.

Min tolkning är att jag får halva fakturan på 60 dagar, och andra halvan.... så fattas det text.
Det kan ju vara 30 dagar, eller så kan det vara halva i förskott. Då är jag körd. Så nu ska jag snällt ta mig en hög med rischoklad, sätta mig framför tvn och tycka synd om mig själv ända till jag får svar från fabriken (vilket säkert kommer ta en vecka).

Vilken gen saknar männen?

Kl är två, och de senaste 2,5 timmarna har jag tvättat, bakat bröd (som är klara om 15 min, MUMS!!!), lagat lunch, skruvat isär en stor dubbelsäng och ställt undan den och madrasserna, dammsugit, plockat undan massa skit överallt, skrivit handla-lista mm.
Det jag ska göra nu är att tjata lite till på Fredrik (som suttit och kollat på tv under tiden jag gjort allt annat) att han ska gå till nelins och handla lite grejer som jag behöver så jag kan sätta igång med nästa projekt. En köttgryta. Sen ska jag bråka på honom att han ska bära ner saker i källaren (som jag bad honom göra för ett par veckor sen).

Men det jag inte förstår, är att det verkar vara så i de flesta förhållanden, att männen lever kvar på stenåldern, och i deras värld så behöver man inte bry sig om hushållssysslor, utan det är sånt vi kvinnor älskar att göra, och gör för att vi tycker att det är så himla kul. Det är skittråkigt för killarna att göra det, men dom verkar aldrig förstå att det är minst lika jävla tråkigt för oss, som gör det jämt. Alltså ännu tråkigare till å me.
Visst, Fredrik jobbar jättemycket, och är jätteduktig. Jag är sjukskriven och gör inte så mycket. Alltså tycker jag det är okej att ta den större delen av det som ska göras hemma. Men samtidigt så var det ju exakt så här när jag gick i skolan och hade flera jobb på sidan om. Och när jag hade tre jobb och fredrik pluggade två förmiddagar i veckan så vad det ändå jag som fixade allt. Så därför tycker inte jag att det riktigt duger med förklaringen att jag faktiskt inte jobbar heller... Sen så är jag ju sjukskriven av en anledning, och jag börjar få sjukt ont i ryggen och svanken, och det kanske inte direkt blir bättre av att göra allt skitjobb själv heller...

Vi köpte tex en tvättmaskin för drygt en månad sen. De tre första dagarna hade jag tvättat ikapp all tvätt vi hade, tror det var ca 12 maskiner. Sen dess har jag tvättat ett par ggr i veckan. Fredrik har aldrig tvättat, aldrig hängt upp tvätten, och aldrig vikt in i garderoben sen vi köpte den.

Så eftersom mitt tjat inte funkar, och de heller inte funkar att be snällt (vilket ens inte ska behöva göras, eftersom jag ser själv att saker behöver fixas, då borde ju han också kunna se att det finns saker att göra. Eller?) Städschema har jag testat. Ja, typ allt. Och nu finns inget tålamod kvar, så på sista tiden blir det bara skrik, och då blir det tvärtomeffekt, och jag är den som är elak och dum i huvet. "Be snällt så hjälper jag till". Men nej, det funkade ju inte heller. Men iaf. Nästa steg är att jag börjar handla åt mig själv, laga mat åt mig själv, diska, städa och tvätta åt mig själv. Så kan han sitta där i sina smutsiga kläder och tugga på okokta makaroner i sitt dammiga hörn i rummet.

Och med tanke på att jag gör allt det där för honom sen tre år tillbaka, kan man ju tycka att det inte är så mycket begärt att gå ut med Bengt en eller två gånger per vecka. Men icke. Han gick ut och kissade med honom för en vecka sen, jag hann inte fylla en kastrull med vatten innan dom kom tillbaka in igen. På riktigt alltså. Så snabbt gick det. Wow. Han fick kissa en gång precis utanför dörren. Det räcker nog! Eftersom jag inte tog hand om Nero medans han bodde här, och jag ville inte ha Nero, men jag var ute med hundarna själv flera timmar varje dag då. Men Fredrik kan inte släppa att jag tog hem Bengt utan att jag fick, så han kör fortfarande med att Bengt inte var välkommen. Men det är fan det enda jag gjort sen vi blev tillsammans, som innebär att jag bara gjort det för min egen skull. Allt annat gör jag för oss. Men Bengt var för MIG. Och jag ångrar inte en sekund, och Bengt är fan bland det bästa som hänt mig. Han stannar. No matter what. Och det tycker jag Fredrik får acceptera, eftersom jag ställer upp så mkt på honom och gör allt för honom. 

Nu har jag lättat mitt hjärta och fått ur mig alla aggressioner. Det behövdes, för fan vad irriterad jag vart idag. Fredrik är helt jävla underbar och världens bästa kille. Men det förstör så jävla mycket att jag inte får hjälp, för det leder till så jävla mycket onödiga aggressioner och bråk. Plus att jag har mått jävligt illa hela dan också, och gjort allt det här ändå. Nu piper brödet. Så nu ska ja ta mig en god macka, och se om han märker att jag gjort allt det här och kanske säger tack iaf!

Summan av mitt inlägg är iaf att män är världelösa på att tänka på någon annan än sig själv verkar det som, jag vet att Fredrik inte är ensam. Det verkar tyvärr vara en folksjukdom som bara drabbar det manliga könet.
Dock är pappa världens bästa och snällaste. Mot mig iaf :) Jag hoppas han inte är dum mot mamma å inte hjälper till!

Is och sol.

Nu är det helt ok att det är kallt, för nu har det frusit på, men solen skiner ändå. Då känns det härligt. :)

Va på Jossans dansuppvisning igår, hon va så klart superduktig. Sen gick vi till comedia å käkade efter. Mysigt!

Nu ringde Bea, så nu ska vi ner på stan å kolla lite julklappar. Vi har bestämt att vi inte ska ha några julklappar i år inom släkten och så, men dom närmsta ska få nåt litet iaf.

Jag behöver för övrigt massage för min rygg dödar mig.

Chilla och Charley är tjejnamnen som ligger på toppen för min del.


Bebisnamn.

Dom här namnet gillar jag, men vi har inte kommit på nåt namn på tjejdelen som båda gillar. Alfons tycker båda om på killsidan. Harry skulle ja hellre vilja om min dumma mun kunde säga R.

Tjej:
Chilla
Infinity
Nellie
Kelly
Molly
Wendy
Bonnie
Rut
Charlie
Lilly

Kille:
Alfons
Harry
Algot

Släng hit massa förslag på kommentarsidan!

På Jossans begäran!

Jossan tyckte att de va lite länge sen ja skrev, så ja får väl helt enkelt snabbt berätta vad som hänt senaste dagarna, för alldeles snart ska jag kolla på Hundprogrammet på TV4+. :)

Jossan är för övrigt den bästa syrran i hela världen. Helt underbar. Och på torsdag fyller hon 12!!! Hon fick en för tidigt present för ett par veckor sen, en pussmuntelefon. Men ja ska nog komma på nån mer rolig liten grej hon ska få. :)


De va asskönt uppe hos mormor å morfar. Tyvärr va Elliot sjuk så vi kunde inte träffa dom, så de får väl bli en sväng upp snart igen. :)
Man sover så jäkla bra där uppe. Man blir helt avslappnad och lugn. Vi fick supergod mat å allt va bara bra... Bengt gillade inte morfar denhär gången heller och när han gick ut med Abbe å Bengt själv så smet Bengt och sprang tillbaka till huset :P
men han älskade mormor och hennes potatismos!

Byxorna ja sydde till Elliot passade som tur var!

Bilen gick bra och de va roligt att åka långt i en bra bil som man kunde åka skönt å slappna av i.

Idag har ja lagt värsta monsterspyan i hallen och mått allmänt dåligt. Började dagen me en härlig promenad i stabby me bea å hundarna, asskönt väder, solen sken. när ja kom hem började ja känna mig hängig å började spy som en dåre och sen har ja legat i sängen hela dan med huvudverk å ont i nacken. men nu mår ja bättre efter en alvedon!

Men nu har programmet börjat så ja måste ta en hög mandariner å smaska på medans ja ska titta! :)

Shit vilken natt.

Det bara gick inte att somna igår kväll. Jag låg och vred och vände på mig, skakade på huvet för att försöka få bort alla jävla stenhårda spänningar. Räknade får, men de funkade inte för dom gick för sakta och jag tröttnade. Räknade myror, men de va äckligt för ja va tvungen att putta bort dom en efter en när jag räknat, och då blev vissa mosade. Så efter 45 st slutade jag. (Det var ifrösig bara 45 st som stog i ledet jag skulle räkna).

Jag hade ont i tänderna för ja spände käken så hårt och kunde inte sluta, ögonen ville explodera och huvet ville huggas av. Och vad beror detta på? Jo, jag skulle tippa på att det va en liten stressorsakad åkomma pågrund av att jag igår la min order till fabriken på 2400 plagg. Jag har dock inte fått någon bekräftelse än på att dom mottagit den, för ja hade ett par punkter dom var tvungna att acceptera innan dom kunde se det som en lagd order. Så vi får se när det kommer ett mail från Francesca Do Vale.

Idag fyller Marcus år! GRATTIS!!!! Och eftersom han alltid är omöjlig att hitta nån rolig present åt, blir det en halvtråkig. Men han får skylla sig själv, för allt han ville ha var en platt-tv, och det räckte inte min myntsamling till. Det får bli sen, när jag är rik. Det lovar jag.

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Eller jo, jag v ar på banken, och sen på Länsförsäkringar och tog emot mitt ambassadörskapspris. Banken gick inge vidare, och nu kom ja på att ja ens inte kommit ihåg att lämna in kreditansökan. Så det måste jag göra idag. På Länsförsäkringar fick jag inte veta nåt om Ambassadörskapet, för det var Ewa och hennes kollegor som nominerat mig som skulle lämna över priset, sen ska Svensk Näringsliv kontakta mig hoppas jag och berätta mer. Jag fick en åse med handduk, paraply, termos å lite andra reklamprylar. Men det bästa var att Ewa är så snäll, så hon har fixat att Länsförsäkringar ska sponsra mig med företagsförsäkring ett å i taget, beroende på hur bra det går för mig. (När jag blir rik får jag betala själv). Det var asshysst, för det är sånt jag nog hade skitit i att fixa annars!

Vi har bestämt att vi ska upp till mormor å morfar på fredag med nya bilen. Det ska bli såååå himla skönt!! Jag längtar verkligen mer än nånsin. Även att jag inte jobbar nåt nu, och mest bara är hemma, så känner jag mig ändå sjukt jävla stressad över massa saker, främst företaget så klart. Så det ska bli skönt att komma bort, inte kunna kolla mailen (hur fan ska det gå!?!?!) och bara ta de lugnt ett par dagar. Ska kolla upp om man får bada bubbelpool när man e gravid (har hört att man inte får), men får man så ska vi nog åka till Hasselabadet å bara koppla av. Annars blir de väl promenader på piren, god mat, Dollar store å lite annat kul :)
Innan vi åker ska jag följa med Fredriks mamma på en professorinstallation (tror jag att det kallas?). Det blir spännande :P Har ingen aning om vad det innebär egentligen. Men det blir kul att träffa lite folk.

Jag ringde till Lena, en hundpsykolog precis, men fick inget svar. Ska kolla vad det kostar att göra en problemhundsutredning med Bengt. Jag blir galen av att han inte kan va ensam. Han mår nog heller inge bra av det, med tanke på att ibland, väldigt supersällan, så får han va ensam och blir då helt förstörd. Igår sprang jag och handlade på Nelins, var borta exakt 11 minuter. Shit va snabb ja va :P Han va tyst när ja gick å tyst när ja kom hem, men ha var helt flåsig och degglig när ja kom tillbaka, så han hade skällt å ylat under tiden iaf. För han blir så då... Sen kanske hon kan göra nåt bra så han inte är rädd för barn och morrar på folk ibland. Får se hur de går med morfar den här gången :) För sist tyckte inte Bengt om honom efter att Bengt sprang in i ett elstängsel och på nåt sätt fick det till morfars fel och efter det gick han bara omvägar och morrade åt honom :P Så vi får se om han kommer ihåg.

Träffade Minna en sväng häromdagen. Väldigt mysigt =) Länge sen!! Hon var på hemvisit från Luleå och vi gick en sväng på Ikea och sen åkte vi förbi Chilli och jag visade soffan vi beställt. Man somnar nästan när man sätter sig i den för den är så skön!! Helt underbar. Ja längtar som fan! När den sen kommit hem hit och det är fint å städat här ska vi ha guitar herofest. Det blir roligt :)

Nu ska ja gå en sväng med Bengt förbi en brevlåda och posta mitt läkarintyg till Försäkringskassan, lite sent. Men jag hoppas det är lugnt.

Hey there, Big spender!

Igår var en bra dag!! Maria kom hit från Örebro, vi hookade upp på stan, käkade lunch med fika direkt efter och bara tog de lugnt.. Tog en sväng i Dragarbrunnsgallerian som så klart var lika tom på nyheter som på folk så det gick fett bort att spendera överblivna pengar där. Istället gick vi till Game och impulsshoppade ett Ps2 med guitarr hero 1 och rock the 80's. Så nu e jag stolt ägare till Guitarr hero!!! :D Woooohoooo!!

Jag permanentade för övrigt affro i förrgår, samma som ja hade på min Bling-fest, fast den här gången på riktigt. Det känns bra än så länge men de har vart stunder av ångest å tvivel. :P

Efter att vi spelat guitarr hero massa timmar så ja trodde att mitt huvud skulle sprängas (som jag sen kom på var på grund av att ja hade ett hårband som satt alldeles för tight, som när ja väl tog av det så försvann mina sjuk-känslor och jag trodde inte längre jag skulle dö, utan jag fick tillbaka blodet till huvet och allt blev som vanligt igen) då drog vi iaf till Katalin å kollade på Kapten Röd å Svenska Akademin. Jag är ju inget stort fan av nån av dom, men det var ändå skönt att göra nåt roligt och komma ut bland folk! Så det blev en bra kväll. Imbillningsfulla gick vi vidare till Mc Donalds å köpte låtsas-fylle-käk. Tjejen i kassan var vääärsta bitchen och sjukt jävla otrevlig bara för vi kom 5 min innan stängning å hon försökte få köket att säga att det var stängt, men dom sa att de va lugnt, och det är öppet, då blev hon ännu surare å va tvungen att ta våra beställningar och var sjukt otrevlig. Sen kom de in massa folk men dom slängde hon ut igen å sa att de va stängt. Jävla sopa. Byt jobb för fan!!!!!!!! Hatar folk som jobbar med jobb där man träffar andra människor, och låter sin bitterhet gå ut över kunderna. Då är de för fan dags att ta tag i sig själv å skaffa sig ett jobb man kan sköta å va trevlig!! Ja har för fan också jobbat på Donken, å de va inte alltid de roligaste, men även när ja va sjukt trött på stället va ja inte otrevlig mot nån som inte förtjänade det. Idiot.

Nu är de bara typ 3,5 timmar kvar till vi ska hämta våran bil. Sjukt lyxigt känns det :) Hade dock glömt att mamma å pappa skulle till Älvsjö på matmässa, så mamma kan ju inte skjussa ut oss å ha Bengt under tiden, så ja måste försöka hitta en lösning. Mikaela är första chansningen på en löst lösning, men hon sover säkert fortfarande. Så jag väntar lite...

Ikväll är det den där grejen på GUC å ja kan inte bestämma om ja ska gå... Är inge peppad alls för tillfället, men samtidigt kanske de blir skitkul...? Man vet ju aldrig. Antagligen kommer de ju bli tråkigt å ja kommer ångra att ja gjorde mig besväret.. Så de kanske helt enkelt blir en Guitarr Herokväll. :)

Måste göra en ny affärsplan och preliminär budget i helgen oxå som banken ska ha på måndag för att se om jag kan få ta lån på företaget. Hoppas!!!!!!

Nu ska ja äta en bagel med philadelphia. :) Yummie.

...och här kommer bilder!

Här är bilder på just våran pärla!
image30



image32image31

Äntligen!!!

Äntligen har Fredrik gått med på att slå till på en bil. Vi var på Ford i typ en å en halv timme å ja trodde försäljaren skulle ge upp för Fredrik var rätt svårflörtad. :P Men till slut blev det en deal.130.000kr, och så får vi nya vinterdäck, en extra service och lite andra smågrejer med. Så det tycker ja va en väldigt bra deal :) Bilen är från 2003, och har gått typ 7000 mil. En ägare innan den kom till bilfirman.
Sen hade dom nån jätteshysst försäkringsdeal, så första 6 månaderna får vi helförsäkring för 220kr i månaden, och efter det om man vill fortsätta med samma försäkringsföretag är det dubbelt, vilket ju ändå är skitbra. Så nästa vecka när Fredrik är ledig några dagar blir det nog en tripp upp till mormor hoppas jag!! :)
Fan vad lyxigt det känns!!!!

Imårrn kl 10.00 ska jag träffa Expressen, och dom vill att jag ska ha med kläder dom kan fota mig i. Så det blir lite jobbigt eftersom ja glömde hämta kläderna på Dig it idag som dom lånade över helgen. Så jag hoppas jag lyckas lösa det på nåt sätt.

Nu ska jag göra lite chili con carne å sen hade jag tänkt att sy, men jag har inte hämtat upp tygerna från källaren, och vi var å lassade ner ritbord och cykel där idag, så jag kommer inte åt det själv nu. Så det får helt enkelt bli en kväll fylld av tvätt och städ. Det behövs.

Nu har jag fått svar angående ambassadörgrejen också! På måndag ska ja käka lunch med Eva på Länsförsäkringar, och fotograferas när hon lämnar över mitt pris, vad det nu kan vara! :) Kl 12 smäller det. Spännande som fan! :)

Jag fick mail från fabriken idag och eftersom dom tycker om mig så mycket så gick dom med på att sänka minimunorderna till 200 pieces per style. Så nu får vi se om jag kan kirra biffen.

image29
Typ exakt såhär ser våran bil ut. Nu är inte bilden från våran bil, men det är samma lika. :)
Sweet like madass!!

Ångest!!

Det har hänt en hel del sen ja skrev sist...
Bilen blir det nog inget av, för de hade ingen komplett servicebok å då vill inte Frerik ha. Så vi får se om det blir en bil nångång.

Bengt är hemma igen och kräsen som ett svin. Han spottar ut den vanliga hundmaten och förväntar sig få nåt godare. Han blir sur om han inte får tillräckligt med plats i soffan och vill inte lyssna. Typ trotsåldern. Men det är minsta problemet.

Min ångest över att ja inte lyckats sälja in kläderna är högre än högast. Jag har bara Dig it och Miine här i Uppsala som har beställt, och sen är de slut. Jag mailade precis fabriken och frågade om de fanns någon liten möjlighet att sänka minimun till 200 ist för 300 ex, och håller mina tummar på att det ska gå. Mitt mål är att iaf få in grejerna i vilken stad som helst förutom Uppsala. En ensaste butik i landet borde ju gilla grejerna. Saken är ju den att alla ja snackat med som vart intresserade har köpstopp för våren, och då är det ju inte så mycket att göra åt saken tyvärr. Jag måste boka möte på banken imårrn och se vad dom kan göra för att hjälpa mig. ÅNGEST!!! Behöver en asbra säljare som skulle kunna jobba typ onsdag + torsdag och sälja som fan! Vart hittar jag det på så kort varsel? Kanske inte så bra att annonsera på ams för att sen inte betala dom kritvitaste pengarna?

Vi vad på Älvsjömässan med Bea å Charlie idag. Asmysigt å vi gjorde västa fynden! Hittade en skötväska kombinerad skötbädd å resesäng, i en monter hittade vi en beige för 800 spänn som ja tänkte övertala Fredrik till trots att den inte va så fin, men praktisk! Vi väntade å gick vidare till nästa bås. Där fanns en svart med zebramönster inuti, för 300 spänn!!!! Som hittat! Hur bra som helst. Sista väskan också! Så den slog vi så klart till på. Sen Nova Star sålde ut coola baggys bara för dom bara hade små storlekar kvar. Jag norpade två par, varav det ena va typ från provkollektionen, och fanns inte alls många ex. Så de vart värsta excusie. Sweet like madass. Sen köpte vi lite andra smågrejer, och nu häner skötväkan så fint på vagnen och väntar på att fyllas av blöjor :)

På tisdag ska jag träffa en journalist från Expressens Uppsala-del. Det blir bra. Kan man kanske lyckas smöra henne så hon fixar in mig i pappersexpressen å inte bara internetdelen? ;) Det vore perfekt. Sen efter ja träffat henne ska jag träffa Philips mamma och nån tjej som tydligen har mig som förebild. :P Jättekonstigt men roligt!!

Det sparkar jättemycket i magen nu och känns utanpå magen väldigt ofta. Det är roligt :) På sjukhuset i torsdag fick jag höra fosterljud, vilket iförsig bara lät illa, och sen pulsen, den slog i 140. Coolt. :)
Manne å Helena har fått en (enligt bild) ursöt dotter som ska heta Signe. Det hade gått bra, men vi har inte fått hälsa på ännu. Så presenten ligger å väntar fint.

Lägenhetssäljandet är avslutat och det känns skönt som faaan!! Inget mer att göra på geijersgatan nu! :) Bara häma bilsäte, cykel och ritbord imårrn! Men sen är vi helt klara där. Sjukt skönt!!

Imårrn ska ja å Bea ha syjunta igen. Vi sydde världens gosigaste multi-bauta-kuddar sist, som fungerar som mykudde på massa olika sätt å sen kommande amningskudde. Sen sydde ja en vagga som man hänger från taket smo bebisen kan sova i ett par månader. Imårrn ska vi nog sy lite mjukisar å andra kläder. Några jeans kanske. Det blir bra.

Min hjärtklappning som jag har pga ångesten över företaget börjar lugna sig nu när ja skriver å tänker på annat. Men det kommer inte gå att sova, för då kommer ja bli alldeles för frustrerad å bli galen på att ja inte lyckats sälja in det. Så jag få nog sitta här vid datorn tills jag blir så utmattad å somnar sittandes. Borde inte va allt för svårt eftersom ja sov 6 timmar inatt där jag inkluderade 9 gångers kissande. Så alltså inte så mycket ordentlig sömn. Bättre inatt hoppas jag, sen när jag väl somnar.

Mitt blodoscker har bråkat idag och vill bara vara högt, hur mkt insulin ja än tar så vill de inte sjunka. Kan bero på stress. Så imårrn måste bli en bättre dag.

Min mobil krånglar som fan!! Det gör resten av familjes tremobiler också! Skittre!! Det går typ aldrig att ringa eller smsa. Krävs asmånga försök. Sen tutar de konstigt upptaget å kopplas ner ibland. Sjukt drygt. Så om man försöker nå mig å inte komma fram så rekomenderar jag sms eller meddelande på telefonsvararen om man kommer dit! För sms verkar komma fram direkt iaf. Värre med samtal.

Tiden går så jävla fort. Nu är jag i v 22 och alltså 18 veckor kvar bara. Tills den 13 mars. Känns helt galet, känns som att de typ var mars igår :P Men det börjar bli tråkigt att vänta, mitt tålamod är inte det bästa, å ja vill oftast impuls-införskaffa mig saker för att få njuta av det på momangen. Så det är tråkigt att vänta. Och dyrt. För mitt bebis-shopping-begär börjar arta sig. Sjukt roligt å bebisshoppa. Å fortsätter jag i den här takten kommer vi få köpa fler garderober :)

Nu e de dax för kvällsfika.

RSS 2.0