ÄNTLIGEN E HAN TILLBAKA!

Daniel Lemma kommer till Katalin den 18 november såg ja precis i ett mail min kära far skickade mig. FUNKY FRESH! Jag längtar. Daniel the man. Ja borde gifta mig me honom.

Borta grymt men hemma bäst!

Hemma efter en vecka i soliga spanien och ett dygn i köpenhamn. Grymt! Har haft de astrevligt med världens bästa familj, tyvärr inte komplett dock. Marcus va inte me.
Sune har vart skitduktig alla flygresor, alla bussar, tåg å taxifärder. Grymmare unge får man leta efter. Nu sover han som en stock.
Längre uppdatering kommer, nu ska ja somna innan ja somnar  här.
Kort sammanfattning av dagen, en serverings-kille och en uteliggare har lyckats hälla öl på mina ben idag vid två olika tillfällen. Ja har köpt ett par sjuuuuuukt snygga Humör-jeans, som ja hade tänkt köpa här hemma på nyöppnade BLÅ (gamla Levi's) men hittade dom i en tvätt i KPH som ja gillade bättre så de blev dom. Knallat runt på ströget tror ja gatan hette, sen blev de tåg (som ändrade spår en minut innan de skulle avgå så vi sprang me all packning å vagn å allt ner för en trappa, igenom en tunnel, upp för en trappa - å då åkte tåget. Så tillbaka till första spåret för där skulle nästa tåg gå. Vilket de gjorde. En halvtimmes tågfärd till malmö, sen ut p ågatan för å ta flygbuss till Malmö airport som låg 40 minuter bort. Sen taxifree-godis-shopping, köttbullemacka å nyponsoppa och efter det en timmes flyg till Bromma där Ricke hämtade oss i våran bil som tog oss hem, sune somnade när vi nästan va hemma så ja kunde bära in honom direkt till sängen, SKÖNT.

Tack för de nu orkar ja inte mer. Kanske imårrn!

Snabbmakaronersblogg

Är helt off vad gäller bloggningen, men nu har ja tre minuter till min utsökta middag e klar. Snabbmakaroner. Ja e trött som en apa, jobbat hela veckan, även imårrn å måndag. Va ut igår och förrgår. Igår va monsterroligt och därför vill ja inte köra en tredje kväll ikväll, ska sluta när man e på topp har ja hört.

Pappa är hemkommen från möja men snabbt bortflugen till spanien, dit ja å sune även drar, på onsdag. Funky fresh! Fan va skönt de ska bli. Ja ska bli smal i spanien hade ja tänkt. Eller mindre tjock iaf. Pappa gick ner typ tio kilo över sommarens hårda jobb, bra där!

Lägret va som sagt grymt, har så jävla roligt med Anna, en tjej som oxå e ledare. Träningsverk i magen typ hela tiden för vi skrattar så mkt. Sen drog vi reggaefestivalen på lördagen när vi kom hem. Sweet! De va roligt.

Nu är makaronerna klara. Hinner ja inte uppdatera innan ja drar så får vi se alla bilder när ja e hemma igen nångång i slutet på månaden. Ska även tatuera mig på tisdag, blommor blir de nog, john får fria händer och sune pekade på blommor när vi diskuterade, så vi får se. Fint blir de iaf. Ciao!

Det jag trodde var så bra...

Igår när ja kom hem från diabeteslägret (som va grymt men nu orkar ja inte skriva om det) så hade ja fått ett konstigt mail. Det stog kort att Bengt hade dött och att ja borde få veta eftersom dom som hade honom inte sagt det. Det var i vintas.
Ja skrev tillbaka och undrade så klart vad som hänt, vem är han, hur vet han vem jag är, varför har dom inte sagt nåt, hur vet han att dom inte sagt nåt osv.
ja fick ett långt svar att paret tydligen var bedragare, och sen valparna kom förra sommaren hade amy (mamman) och bengt blivit mindre omhändertagna, fick ingen mat, inga promenader, ingenting. Amy och Bengt hade dött instängda i en bil i ett 30 grader varmt garage. Jag är så jävla upprörd nu så ja inte vet vad jag ska ta mig till. Jag trodde verkligen att han hade det bra. Paret hade tydligen flyttat runt sen dess för dom blir utkastade. Tror dom har valparna kvar om ja förstog de rätt, två eller tre valpar. Fyfan vad ja ångrar mig ännu mer att ja inte kämpade för att ha honom kvar. Jag ska fan kämpa för att få nån rätsida på det här, och sånna människor ska aldrig få ha djur. Ja ska slåss för Bengt och hans valpar. Bengt var ju verkligen den finaste i hela världen. Ja vill spola tillbaka tiden.


RSS 2.0