Borta grymt men hemma bäst!

Hemma efter en vecka i soliga spanien och ett dygn i köpenhamn. Grymt! Har haft de astrevligt med världens bästa familj, tyvärr inte komplett dock. Marcus va inte me.
Sune har vart skitduktig alla flygresor, alla bussar, tåg å taxifärder. Grymmare unge får man leta efter. Nu sover han som en stock.
Längre uppdatering kommer, nu ska ja somna innan ja somnar  här.
Kort sammanfattning av dagen, en serverings-kille och en uteliggare har lyckats hälla öl på mina ben idag vid två olika tillfällen. Ja har köpt ett par sjuuuuuukt snygga Humör-jeans, som ja hade tänkt köpa här hemma på nyöppnade BLÅ (gamla Levi's) men hittade dom i en tvätt i KPH som ja gillade bättre så de blev dom. Knallat runt på ströget tror ja gatan hette, sen blev de tåg (som ändrade spår en minut innan de skulle avgå så vi sprang me all packning å vagn å allt ner för en trappa, igenom en tunnel, upp för en trappa - å då åkte tåget. Så tillbaka till första spåret för där skulle nästa tåg gå. Vilket de gjorde. En halvtimmes tågfärd till malmö, sen ut p ågatan för å ta flygbuss till Malmö airport som låg 40 minuter bort. Sen taxifree-godis-shopping, köttbullemacka å nyponsoppa och efter det en timmes flyg till Bromma där Ricke hämtade oss i våran bil som tog oss hem, sune somnade när vi nästan va hemma så ja kunde bära in honom direkt till sängen, SKÖNT.

Tack för de nu orkar ja inte mer. Kanske imårrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0