T.I - Slide show.

En av mina favvolåtar för tillfället.


Fick idag hem brev från posten att vagnen är fast i malmö hos tullen och dom måste veta vad som finns i paketet och vad det kostar. Rackarns. Men snart är den väl här då får man hoppas!

Imårrn blir de sthlm med fredrik å sune, och nya glasögon ska införskaffas. Kuuul! Va lite sugna på kolmården först, tillsammans med Annie, hennes bror som fredrik jobbar med och ett par kompisar. Men de blev inte så, hade vart kul. Får bli en annan gång!


Familjen samlad!

Har precis kommit hem från Möja där hela familjen va samlad. Så här länge har vi inte varit kompletta familjen på superlänge. Pappa jobbade mest tyvärr, men några stunder fick vi. Tex igår när mamma fyllde 45 hade vi en supermysig middag, drack champagne och åt bagarns supergoda jordgubbstårta. Inte en enda present fick mamma. Inte så mkt att välja på där ute på Coop nära och Trålboden. Så de får komma i efterskott. Har haft de väldigt mysigt iaf men nu är de skönt att va hemma igen, med rinnande vatten å nygjord smoothie. Sune är lämnad hon Fredrik, va jättejobbigt den här gången, han va ledsen och klamrade sig fast i mig och slog mig när ja försökte säga hej då. Men till slut gick de bra. Ja önskar att ja fick ha honom hos mig jämt. Även att han har de bra med sin pappa är ja egoistisk och vill ha honom för mig själv. Jämt.

Har laddat upp massa fina bilder från dagarna på möja. kika på länken här: http://www.facebook.com/album.php?aid=106516&id=619592282&l=d0320eedc8

Nu ska ja slänga i en maskin tvätt å sen slöa framför tvn, ja e helt slut efter dagens långa resa. Båtresan är dryg som satan, 3,5 timme och sen tåg på de. Men sune va extremt duktig hela dagen. Världens bästa unge.

Kärlek!




Teckenspråk-sune!

De blev inge skansen, men vi drog en repa på stan i sthlm å inhandlade lite smågrejer. Tiden gick för fort så skansen struntade vi i.

Idag har ja sune å jossan vart nere på stan, sen ut till ikea å handlat pesto i ikea-mat-butiken, den e grym. Den blandades ner med grädde och kyckling tillsammans med pasta och blev en duglig måltid, inte alls så bra som de brukar bli men jossan blev nöjd. Sune va supertrött, vart vaken hela dan, vilket iförsig har blivit en vana, men nu jäklar va han trött men med ketchup gick maten ner. Sen skulle jossan till en kompis å ja å sune satte oss i soffan för å kolla in nyköpt disneyfilm, men de hann ens inte gå fem minuter innan pluttis somnat. Så nu kommer ja få lida för om ett par timmar när han vaknar för så här tidigt har han aldrig somnat för natten, hade den vart halv nio nio iaf så hade de nog kunna gått, men inte nu. Men ja håller tummarna! 

Imårrn kommer mormor å morfar till stan för å hooka med oss så drar vi hela gänget ut till möja där mamma å pappa redan e. Marcus å jossan åker me oxå. ska bli mysigt me hela familjen, händer inte ofta. 

Sune pratar ju inte så mkt, eller inte alls rättare sagt. Han säger mamma och vissa lyckliga stunder även jävlar, de gillar ja. That's my boy! Men skulle han ha ord för allt han har tecken för skulle han inte göra annat än å snacka. Lite exempel: Lukta illa, då håller han för näsan. När han vill sova lägger han huvet på sne mot axeln. Vill han ha nappen säger han "Öhh" och stoppar pekfingret i munnen. Håller ja i ett glas med dricka tex, som han vill ha så pekar han på glaset, säger "öhh" och klappar med handen på bordet framför sig, då är de bara att ställa glaset vid honom. Nickar med huvet betyder musik, finns ingen musik läggs de till ett "Öhh" så ska man sätta på musik. Klappar han sig med händerna i huvet och nickar samtidigt vill han lyssna på musik i sina hörlurar. Handen mot örat betyder telefon. Handen över munnen betyder både tvätta munnen om de finns vattentillgång, och annars vill han ha dricka.  
Så han gör sig förstådd iaf, min lilla kille.

Hade tänkt ringa videosamtal till sunes morfar ikväll, men han somnade ju för fort. Men imårrn ses vi istället! Men videosamtal e grymt, han har snackat med sin mormor ett par ggr å gillar det, och när han va hos fredrik sist prata han med mig. Asbra! Nu har ja sune ända till den 22a, helt fantastiskt. Men sen blir de nästan tre veckor utan honom, bara nån enstaka dag ja kan ha honom för ja jobbar varje dag fram till 2 augusti då ja åker ut till sandika och är där på diabeteslägret en vecka som lekledare. Ja längtar! Och hoppas att sune kommer ut å hälsar på. Lägret är verkligen en av årets höjdpunkter. Va där tre år som barn, och tror att de blir min sjunde gång som ledare nu. Eller sjätte kanske? Många e de iaf, och fler ska de bli. Ja älskar de!!!

Fick mail från paypal nu med ett tracking-nummer på min vagn att den nu har skickats, men de va för tidigt att söka på de, men imårrn innan vi åker kanske. Hoppas de, så ja vet när den kommer. Ja längtar! Borde sätta ut annons på dom befintliga vagnarna redan nu kanske..

Ska förbi Dig it imårrn innan ja drar oxå, ska köra en Marysoul-drive där igen å rea ut lite grejer.

Nu ska ja passa på å städa undan maten medans sune sover. Visst ja pappa, vi har en liten present till dig som du får imårrn! Eftersom mamma snart fyller år, och ni i princip sitter ihop så får du en oxå. Men mamma, du får komma med lite förslag på vad som önskas! De privilegiet är du ensam om, pappa får bara, han får inte önska sig.

Gröna lund!

Haft en fantastisk dag på gröna lund idag med mamma, jossan, marcus, moster, mosters kille och två kusiner. och sune såklart. ja mamma å sune åkte kärlekstunneln och sune va så fantastiskt gullig, helt facinerad av allt. otroligt söt. sen va han otroligt söt när han satt å klappade å mös med en superstor mjukishund som man kunde vinna om man köpte dyra lotter, efter för många lotter gav ja upp. trodde att tjejen skulle bli charmad å låta honom på en ändå, hon blev ordentligt charmad men inte tillräckligt, tyvärr. de va en fin hund. sen åkte vi lite karuseller och sune blev jätteledsen när de va slut. han har hållt igång hela dan utan en minuts sömn, och nu somnade han som en stock när vi kom hem för en kvart sen. ja e helt slut, orkar knappt lyfta fingrarna för å skriva. så ja ska ta mig en dusch å sen blir sthlm imårrn igen, då blir de först lite shoppa, sen skansen tror ja. sweet!

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!

Ja har senaste veckan letat ihjäl mig efter nå USA-företag som vill sälja en Jeepvagn å skicka till sverige men typ ingen vill. Men NUUUUUUU så har ja beställt en Jeep Liberty-vagn med music on the go. Man kan alltså hooka in ipoden så sitter högtalarna i sufletten. Sweet like whoa!

Ja köpte två sånna vagnar förut via en ebaybutik men blev blåst såklart. Men paypal hade nån försäkring så ja fick tillbaka pengarna till slut, så därför kände ja att ja vågade chansa igen, och den här säljaren hade nästan 300 positiva omdömen, istället för 10 negativa som den andra hade.

Så nu hoppas ja bara att de går snabbt att få den hem, och att ja lyckas sälja dom två vagnar han redan har, they aint got shit on this. Jag längtar!!!!!!!!!!

Ja har jobbat senaste dagarna, vart skitmkt å göra, men kul!
Ikväll blir de bullit me benny å några från jobbet, sen ska ja till BJ med Charlotta som ja jobbade med på bikbok, en helt otroligt underbar tjej, de ska bli skitkul :) Sen imårrn ska ja äntligen hämta sune å ha honom tio dagar, fantastiskt! De blir en sväng till sthlm söndag eller måndag för å träffa moster med familj som e där på semester. Sen torsdag blir de nog möja, då kommer mormor å morfar dit. Underbart! En helt fantastiskt vecka alltså. Som kan avslutas med Leela James på jazzfestivalen på lördag om ja inte snålar ur, de vore hur coolt som helst, hon är en av mina absoluta favoriter... Men de e typ 700spänn för en dag, å bara henne ja egentligen vill se. Men kanske! Grym vecka med massa fantastiska människor anyhow.

Ja hoppas att ja lyckas få med marcus ikväll, de skulle va kul. eller att ja får me honom ut till möja oxå kanske!


Rackarns!

De blev inge Berlin, för de första kom aldrig biljetterna till mässan. Dom kom idag av nån sjukt jävla dum anledning. Sen bangade han som skulle köra bilen till skavsta flygplats, men vi tänkte att de e lugnt vi tar tåg/buss/whatever. Men de va inte så lätt som vi trodde, utan de kostade mer och tog typ ett halv dygn för att synka ihop de å komma fram i tid. Sen fick Benny inte ledigt, så de va ja å Marcua kvar. Båda lagom opepp så vi sket i det. Och nu när ja kommer hem idag så ligger de fyra fina biljetter i brevlådan. Balle! Ja e sjukt besviken, för fy fan va kul de hade kunnat blivit, om allt bara blivit som de va tänkt från början. Men de får bli mässa nästa gång, fo shure!
Idag har ja istället haft en mysig dag med Sune å Fredrik, va en sväng i stadsparken, å en sväng på stan. Igår blev de tre par nya skor för mig (eftersom ja va tvungen att kompensera för Berlin) och idag ett par till. Två Adidas, ett par Nike och ett par som ja har glömt bort. De va fina tygskor från Footish, men konstigt osynligt mjukt fodrade, så fötterna va genomblöta innan dom ens kom i skon. Visst ja, ett par typ gladiatorliknande sandaler blev de ju visst idag oxå...
Sen hookade ja iaf med mamma, jossan å lena och de blev lite tapas på plock. Sjukt dålig service idag, de brukar va jättemysigt å bra där, men idag hade servicen annat i huvet. Plus att de inte va samma som de brukar. Rookies kanske.

Imårrn drar ja, jossan, mamma å marcus till leksands sommarland å busar av oss, oxå i kompensation för berlin. De finns ett par platser kvar i bilen, så vill du me, säg till. Fort. Vi drar vid halv nio imårrn. De ska bli en mysig utflykt. Fredag har ja funderingar på typ skansen eller liknande.. Vi får se! Ja e rastlös som en gris. På tal om grisar, de va 4H djur i stadsparken idag, ja klappade en griskulting. OH MY GOD, ja vill ha en gris. De har ja alltid velat, men ja hade glömt bort de å nu blev ja ordentligt påmind. Men de kliar å andra sidan som bara den i mina fingrar efter en Kompis. En Basset hound alltså, som ska heta kompis. Ja vill att Sune ska få växa upp med en hund, och ja har alltid velat ha en sån... men mamma säger att ja inte får. Men å andra sidan brukar inte de hjälpa att hon säger så. Fast idag fick hon osm hon ville, de blev ingen näs-piercing för mig. Fredrik tog hål i örat å ja såg att man kunde köra pistolen i näsan oxå, å blev sugen. Men när ja väl bestämde mig så kunde man inte sätta den där ja ville. Så ja sket i de.

Nu ska ja slappa i soffan, helt ensam, å kolla på So you think you can dance. Sen packa lite inför imårrn. De ska bli fun fun fun!! Ev ska Fredrik å Sune me men de verkar som de inte blir så.. Vi får se. De blir kul hur som helst!!!

RSS 2.0