Rackarns!

De blev inge Berlin, för de första kom aldrig biljetterna till mässan. Dom kom idag av nån sjukt jävla dum anledning. Sen bangade han som skulle köra bilen till skavsta flygplats, men vi tänkte att de e lugnt vi tar tåg/buss/whatever. Men de va inte så lätt som vi trodde, utan de kostade mer och tog typ ett halv dygn för att synka ihop de å komma fram i tid. Sen fick Benny inte ledigt, så de va ja å Marcua kvar. Båda lagom opepp så vi sket i det. Och nu när ja kommer hem idag så ligger de fyra fina biljetter i brevlådan. Balle! Ja e sjukt besviken, för fy fan va kul de hade kunnat blivit, om allt bara blivit som de va tänkt från början. Men de får bli mässa nästa gång, fo shure!
Idag har ja istället haft en mysig dag med Sune å Fredrik, va en sväng i stadsparken, å en sväng på stan. Igår blev de tre par nya skor för mig (eftersom ja va tvungen att kompensera för Berlin) och idag ett par till. Två Adidas, ett par Nike och ett par som ja har glömt bort. De va fina tygskor från Footish, men konstigt osynligt mjukt fodrade, så fötterna va genomblöta innan dom ens kom i skon. Visst ja, ett par typ gladiatorliknande sandaler blev de ju visst idag oxå...
Sen hookade ja iaf med mamma, jossan å lena och de blev lite tapas på plock. Sjukt dålig service idag, de brukar va jättemysigt å bra där, men idag hade servicen annat i huvet. Plus att de inte va samma som de brukar. Rookies kanske.

Imårrn drar ja, jossan, mamma å marcus till leksands sommarland å busar av oss, oxå i kompensation för berlin. De finns ett par platser kvar i bilen, så vill du me, säg till. Fort. Vi drar vid halv nio imårrn. De ska bli en mysig utflykt. Fredag har ja funderingar på typ skansen eller liknande.. Vi får se! Ja e rastlös som en gris. På tal om grisar, de va 4H djur i stadsparken idag, ja klappade en griskulting. OH MY GOD, ja vill ha en gris. De har ja alltid velat, men ja hade glömt bort de å nu blev ja ordentligt påmind. Men de kliar å andra sidan som bara den i mina fingrar efter en Kompis. En Basset hound alltså, som ska heta kompis. Ja vill att Sune ska få växa upp med en hund, och ja har alltid velat ha en sån... men mamma säger att ja inte får. Men å andra sidan brukar inte de hjälpa att hon säger så. Fast idag fick hon osm hon ville, de blev ingen näs-piercing för mig. Fredrik tog hål i örat å ja såg att man kunde köra pistolen i näsan oxå, å blev sugen. Men när ja väl bestämde mig så kunde man inte sätta den där ja ville. Så ja sket i de.

Nu ska ja slappa i soffan, helt ensam, å kolla på So you think you can dance. Sen packa lite inför imårrn. De ska bli fun fun fun!! Ev ska Fredrik å Sune me men de verkar som de inte blir så.. Vi får se. De blir kul hur som helst!!!

Kommentarer
Postat av: Sassa

kika in , ska vi följa varandra på bloglovin?

Kramissar sassa 2 barns mamma.

2009-07-04 @ 18:06:41
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Kul med leksands sommarland! Vi har funderingar på Skara... :) Hoppas solen skiner!

2009-07-08 @ 23:27:07
URL: http://hannamariak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0