TACK!

Nu var julen över. Tusen tack för allt till alla inblandade. Sune fick massa fina grejer. Själv har jag fått några fina klappar oxå. En stavmixer/lökhackare/elvisp, ipod-hållare till träningstillfällen vilket är perfekt och boken som ja nu glömde namnet på men som filip och fredrik skrivit. Innan jul fick jag även en sån där volume master tror jag den kallas. Grymt! En bra men kort jul. Va över nästan före den kom känns det som.

Idag har vi vart på rean en sväng, och lite presenter blev det till oss. Sune ska dock få gå loss i leksaksaffären imårrn oxå. Varken orkade eller hann det idag. Men det som handlades idag var:















Feliz navidad för fan!!

Nu var de väldigt länge sen ja skrev. Inte haft nån lust alls. Men de e synd, för mitt guldfiskminne behöver bloggen för att minnas vad som händer i livet när de rusar förbi. Tiden går snuskigt fort, men för tillfället gillar jag att den gör det. För snart två veckor sen bestämde ja mig för att börja träna, och träna ska de göras gärna måndag till fredag, och tur för mig så har jag ju världens underbaraste familj som ställer upp och passa sune under tiden. Har försökt få hans pappa att ta ett par dagar till i månaden men det är lönlöst. Familjerätten i januari igen, får se om de kan få honom på andra tankar. Sune mår inte bra av å träffa sin pappa så lite. Så ja känner att antingen ett par dagar till i månaden, eller ingenting alls. För de skulle sune må bättre av. För vem vill inte ha en bra kontakt med både sin mamma och pappa? Och det är ju självklart att man vill vara önskad och att ens förälder ska vilja va med en. Men det är som det är. Jag är väldigt glad att jag har mina föräldrar lyckliga tillsammans så man sluppit allt detta tjaffs under uppväxten. Jag har nog haft en av de bättre uppväxterna, och såhär till jul ska man väl passa på å tacka för det man är tacksam för. Så jag vill tacka min underbara familj för att ni finns! Och tack sune för att du är världens solstråle och gör varje dag bättre än bäst. Sen har jag ju helt otroliga fantastiska vänner. Några nya, några gamla. Och jag älskar er också, och är oerhört tacksam för att ni finns. Även att en del i livet är meckit, krångligt å tufft för tillfället så har jag det ändå så sjukt jävla bra, och det är jag väldigt tacksam för. Så god jul för fan!

Åter till träningen! Idag körde ja intro-pass på gymmet, har bara kört löpbandet tidigare, 6-10 km per tillfälle. Mest powerwalk men lite avbrott me springande. Men ja e ju kass som fan på å springa. Inom linjerna av en fotbollsplan har de alltid vart hur lugnt som helst, men så fort de ska springas rakt fram bir ja flåsig som en passa direkt. Men övning ger färdighet! Jag ska bli bra på det. Men efter idag blir de så att gymma två ggr per vecka, och kondition tre. Å då inte bara bandet, utan cykel och crosstrainern också. Och gärna nåt abs-pass nån gång oxå. Kanske spinning men ja e rädd att ja inte kommer orka å de blir pinsamt att ramla av cykeln. Men kanske! Som sagt, övning ger färdighet. Planen är att ja ska va smal som ett papper om två veckor. Vi får se hur de blir med det. Plus tre kilo sen ja börja träna, ätit mycket bättre och i princip tagit bort allt onyttigt, bara ett par tillfällen har fuskats. Mycket bättre än i vanliga fall är det. Men jag är ju inte som alla andra. Jag kan nog inte gå ner i vikt. Tjock å lycklig som Markoolio brukar säga. För de e jag ju!

Imårrn är det julafton. Sune har lärt sig massa nya tecken, bland annat håller han fram handen, vilket betyder att han vill ha paket av tomten, och han är jätteduktig och förstår att tomten inte kommer förrän imårrn, och väntar tålmodigt. Vi hade minijulafton hos farmor och caj i söndags, trevligt! Sune hjälpte jossan att dela ut dom paket som fanns, och han är så jävla duktig, har inget emot alls att ge bort paketen, försöker ens inte ta dom själv. Han är ett snällt barn har jag hört nån säga nån gång, och jag håller med. Han är grym. Kung Sune kallas han av ett par stycken oxå, och ja, jag kan inte annat än att hålla med. jag är överdrivet stolt över min lil' dude.

Juldagen! Då hoppas jag på fest. Planen är med Alex. Det ska bli kul! Hade dock hellre vart Suneledig på nyårsafton och firat den ordentligt för första gången på typ evigheter. Har många roliga alternativ då. Men det blir Konsertbaren me familjen, det blir ju skitbra det med. Men de finns annat som lockar oxå. Men de blir roligt, ska köpa värsta kostymen till sune så han kan dra runt som en liten pimp där. asbra!

va förövrigt på tilltugg igår, mamma, pappa, jossan och thomas va med. och sune såklart. Han spang runt å busa å va glad, dom normala människorna skrattar å ler åt honom, men så satt en liten surfitta i ett hörn å när sune sprang förbi, och ja följde efter hörde ja henne säga nåt i stil med "ungjävlar borde inte få va på sånna här ställen". Ja blev så jävla lack så ja mer än gärna hade hällt hennes töntiga mousserande vin över henne om de inte vore för att de antagligen skulle bli ganska pinsamt. så istället tog ja sune å sa "din lilla ungjävel, du får inte va här" å kittlade honom så han skratta. Då fick ja en härlig mördarblick tillbaka. Sånna där bittra idioter borde däremot inte få vara på sånna där ställen. Så jävla svenskt att inte tycka om barn. Du har ju för fan vart barn själv! Hellre hemma i soffan och ha tråkigt, än ute å va glad bland folk!? Finns ju inget mysigare än ställen där familjer, vänner och släkt kan samlas samtidigt. Det är ju kärlek om nåt! Mer sånt till folket. Kärlek har man väl aldrig dött av? Commedia är ju ett bra ställe för sånt. Där är de familjekänsla. Tråkigt att dom har julstängt nu, hade sett fram emot en middag där igår, men tilltugg var ju en bra ersättare om man räknar bort den sura bruden. hoppas hon aldrig får egna barn. Jag åt rostad potatis och baconlindade dadlar. De va gott. Hade gärna kört chevretoasen oxå, men ja ska ju försöka att inte käka bröd så ja hoppade den. Men en öl till blev de ju. Öl räknas inte har ja hört.

Jag å pappa satt febrilt å letade billiga resor till malaga häromdagen men de gick sådär. Inte förrän i januari kan vi komma över hyffsade. Och det är ju NUU vi vill åka. Så vi får se hur de blir de den saken. Ryan Air börjar köra till malaga i juni, då blir de lätt att komma dit för typ en tusenlapp tur och retur. Fett fräsht! Så frågan e hur många veckor man ska va där i sommar. Kanske en hel månad? Nää.. Ja e ju lite hemmakär så de blir nog för länge för mig.. Det visar sig, ska dit ett par veckor iaf. Nerja, vi ses snart!

Nu kommer sune snart hem igen, han va hos fredrik några timmar medans ja tränade så mamma skulle slippa idag. Imårrn äre jul. Konstigt men kul. Å där fick ja till årets rim. Det får räcka. Ett par bilder på de så blir de ett avslut:







Guldfisken!

Jag börjar seriös oroa mig över mitt minne. Ja e en guldfisk. Eller värre. Typ en guldfisk som fått slut på vatten att simma i, fått ligga vattenlös, blivit hjärndöd å sen ändå överlevt. SÅÅ dåligt minne har ja för tillfället! Så om ja råkat glömma dig eller nåt ja sagt ja ska fixa, hör av dig!

Idag börjades dagen me pannkakor, sen en mysig lunch me bra sällskap. Sen fika me Thomas, lika kul som alltid. Sen kom Sune å vi gick å leta vinterskor. Men vinterskor är för de första så bedrövligt jävla fult, vilket sune också verkade tycka för han brukar gilla att kolla på skor, men nu blev han bara gnällig å de va nästintill omöjligt att få pröva. Väl på var de ju som tegelstenar å han kunde knappt gå. Hänga undan ett par täckbyxor åt honom som ja ska köpa imårrn om overallen han har inte är bra. (Nu gjorde sune en smart grej, han nådde inte till tv-avstängningsknappen, gick då å hämta sin skateboard så han kom högre, å vips så nådde han) Det blev alltså inga skor. Istället ett pussel från BR. Sen fika på Barista me Thomas å Marcus. Sune blev tokspeedad efter två cocoabollar å dansade runt som en glad galning, varpå han sen flög in i en tegelvägg me huvet å fick sig en bula. Lilltussen. Ingen vagn hade ja, å när han slår sig brukar han somna efter, vilket han gjorde i min famn, och ja fick mjölksyra i armarna efter typ 50 meter men hade sån tur att han vakna till då. Så då sket vi i att leta vidare skor å hälsa på Josse som tanken var. Vi tog bussen hem istället. Som självklart inte kunde passa tiden utan var tio minuter sen å ett gäng arga tanten skällde ut busschauffören som inte ville tro på dom att vi stått å väntat å tavlan som visar tiderna ljugit för oss. Ja la mig i å sa att de faktiskt va som tanterna påstog, då blev han tyst.

Väl hemma så käkade vi mat å nu ska vi kolla lite mer film. De e typ de enda sune vill göra. Pusslet har vi lagt lite oxå.

Jag har fixat twitter. Tycker de verkar konstigt men ja blev nyfiken å ger de ett försök. marysoul va upptaget så de fick bli maryandsunny. vet inte va de e för adress innan man ska använda för att nå de. Men de går nog å luska ut för den som e nyfiken!

VISST JA!!! Vi har skaffat fadderbarn, en underbar liten flicka me namnet Finda-Mariame. Ett par månader yngre än Sune. Hur bra som helst. Så söt så ja vill adoptera henne istället för å bara ha henne på papper. Helt galet söt. Ja skulle ta henne direkt om ja fick. Men tror tyvärr inte de funkar så. Men ja ska börja spara pengar så att vi om några år kan åka och hälsa på. Kommer bli hur grymt som helst, en ovärdelig upplevelse och erfarenhet för Sune! För mig också för den delen, men speciellt för Sune. Bra att han får veta hur mindre lyckligt lottade människor lever. Ja längtar!!!

Underbara söta lilla flicka!

RSS 2.0