Guldfisken!

Jag börjar seriös oroa mig över mitt minne. Ja e en guldfisk. Eller värre. Typ en guldfisk som fått slut på vatten att simma i, fått ligga vattenlös, blivit hjärndöd å sen ändå överlevt. SÅÅ dåligt minne har ja för tillfället! Så om ja råkat glömma dig eller nåt ja sagt ja ska fixa, hör av dig!

Idag börjades dagen me pannkakor, sen en mysig lunch me bra sällskap. Sen fika me Thomas, lika kul som alltid. Sen kom Sune å vi gick å leta vinterskor. Men vinterskor är för de första så bedrövligt jävla fult, vilket sune också verkade tycka för han brukar gilla att kolla på skor, men nu blev han bara gnällig å de va nästintill omöjligt att få pröva. Väl på var de ju som tegelstenar å han kunde knappt gå. Hänga undan ett par täckbyxor åt honom som ja ska köpa imårrn om overallen han har inte är bra. (Nu gjorde sune en smart grej, han nådde inte till tv-avstängningsknappen, gick då å hämta sin skateboard så han kom högre, å vips så nådde han) Det blev alltså inga skor. Istället ett pussel från BR. Sen fika på Barista me Thomas å Marcus. Sune blev tokspeedad efter två cocoabollar å dansade runt som en glad galning, varpå han sen flög in i en tegelvägg me huvet å fick sig en bula. Lilltussen. Ingen vagn hade ja, å när han slår sig brukar han somna efter, vilket han gjorde i min famn, och ja fick mjölksyra i armarna efter typ 50 meter men hade sån tur att han vakna till då. Så då sket vi i att leta vidare skor å hälsa på Josse som tanken var. Vi tog bussen hem istället. Som självklart inte kunde passa tiden utan var tio minuter sen å ett gäng arga tanten skällde ut busschauffören som inte ville tro på dom att vi stått å väntat å tavlan som visar tiderna ljugit för oss. Ja la mig i å sa att de faktiskt va som tanterna påstog, då blev han tyst.

Väl hemma så käkade vi mat å nu ska vi kolla lite mer film. De e typ de enda sune vill göra. Pusslet har vi lagt lite oxå.

Jag har fixat twitter. Tycker de verkar konstigt men ja blev nyfiken å ger de ett försök. marysoul va upptaget så de fick bli maryandsunny. vet inte va de e för adress innan man ska använda för att nå de. Men de går nog å luska ut för den som e nyfiken!

VISST JA!!! Vi har skaffat fadderbarn, en underbar liten flicka me namnet Finda-Mariame. Ett par månader yngre än Sune. Hur bra som helst. Så söt så ja vill adoptera henne istället för å bara ha henne på papper. Helt galet söt. Ja skulle ta henne direkt om ja fick. Men tror tyvärr inte de funkar så. Men ja ska börja spara pengar så att vi om några år kan åka och hälsa på. Kommer bli hur grymt som helst, en ovärdelig upplevelse och erfarenhet för Sune! För mig också för den delen, men speciellt för Sune. Bra att han får veta hur mindre lyckligt lottade människor lever. Ja längtar!!!

Underbara söta lilla flicka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0