Några minuter för mig själv!

Nu blev det en sån här dag igen, gick hemifrån tidigt och kom hem nu. Som dom senaste dagarna. Inbillar mig att det är det som gör att Sune börjat sova bra på nätterna! Nu har Fredrik Sune så jag kan få sätta mig själv i några minuter för första gången sen i tisdags. Det är skönt, samtidigt som man saknar honom på en gång när han inte är hos mig. Men det är rätt avslappnande att blogga ur sig lite, och gå igenom vad som hänt, för mitt minne har blivit kasst så jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort under dagen om jag inte tänker igenom det.

Lilla tussen är inne på sin 15e bajsfria dag! Har försökt med katrinplommonpuré, messmör, magmassage. Men inget hjälper. Magen börjar bli riktigt hård och han kräks upp det mesta han käkar verkar det som. Jag tror att det är för att det är proppfullt i magen blandat med att det är varmt. I torsdags hade han gått ner två hekto oxå, så på måndag tänkte jag gå till öppna mottagningen på BVC och väga honom för att de att han inte går ner mera, och sen kolla upp om det finns nåt effektivt att e mot magen. Sempers magdroppar funkar inte, så dom har vi slutat med.

Det var väldigt kul att träffa mormor å morfar! Det var trevligt ute i Storvreta på kalaset oxå, god mat. Men jag känner mig fortfarande hängig efter nattens incident.

Nu har jag äntligen tömt kameran oxå, så här får ni lite bilder från senaste veckan:

image266

image267


image269

image270
I hörnet till vänster ser ni grabbarna som jag skrev om i förra inlägget, som trodde att jag fotade dom istället för dom söta ankungarna! Det var fyra ungar, inte tre som jag skrev innan.

image271

image272

image273

image274

Bilden på Jossan och Björn får ni sukta efter, jag trodde Jossan skulle slängt upp den på sin blogg http://sistahsoul.blogg.se så jag kunde ladda ner den. Men icke. Så gör det nu Josie!!!!!

Sammanfattning!

Har inte blivi mkt skriva, å de blir de inte nu heller för sune sitter i knät å bökar.

De tre senaste dagarna har jag å Sune vart på stan från typ tio  på morgonen till elva på kvällen. Skönt! Superväder ju!
Igår var vi på Port22 tyåp hela dan, sen Commedia, sen KB och efter de hookade vi upp med Josse å käkade bagel i doppas färskost (som fyra timmar senare ledde till att jag spydde som en gris i två timmar, och Josse höll på att spy). Det har blivit resturangkäk alla dagarna, det är skönt och lyxigt.

Idag ska vi ut till kusin Nicklas på 18årskalas. Mormor och morfar kommer snart oxå, vilket blir väldigt mysigt!!!

Haha, när vi gick från Commedia till KB igår, och gick över bron vid fyrisån så simmade en andmamma förbi med tre supersmå ungar. Jag sliter snabbt fram kameran (ni får se bild sen) och försöker fånga dom små liven på bild, när vi plötsligt märker att de sitter två killar på kanten av ån som tror att jag slitit upp kameran för att fota dom. pappa skriker nåt om änder, dom upptäcker ungarna och blir lagom generade. haha. Mamma fick ett riktigt skrattanfall och var helt knallröd i ansiktet av skratt! (varför fotade jag inte det?)

Väl på KB dracks de lite cola, sen drog och jag Josse. Sen kom Jossan till KB och fick en glimt av Björn Gustafsson! WOHOOO!! Ni ska få se bilden sen när hon skickat den till mig!

Nu ska jag ner på stan och lämna ett par jeans till Dig it som en kund frågat efter. Sweet!

Uppdaterar er mer sen när jag har två händer och lite mer tid! Nu ska jag svepa fruksoppan och rusa iväg innan jag hinner märka att dom där tre timmarnas sömn inte var tillräckligt.

SkejtSune!

Sune skejtar för första gången! Hann ens inte plasta av brädan innan han rusade upp på den! Så om några veckor kommer han nog vara proffs!

Jag och Sune har vart hos Josse och blivit bjudna på supergod middag. Vi snackade om det kommande eventet och kollade på nån konstig dokumentär om en snubbe som hade samlar-mani och inte kunde skiljas från sin avföring och funna cyklar. Så hans hus var PROPPFULLT av bajs och cyklar. Hmm. Wierd! Att Sune har vart vaken i princip hela dagen med undantag för några snabba powernaps gjorde sig påmind, för han var så övertrött så ögonen var helt röda men ändå ville han inte blunda. Han skrek som en tok och jag kände att det var bäst att bege mig hemåt innan han somnade och blev tvungen att bli väckt igen, eller innan nån granne kom å klagade. Det slutade med att jag spillde ut cola på Josses golvkudde, fick inte på mig mina egna skor med sune knuten på magen och utan skohorn, så jag snodde åt mig Josses skor som var enklare att komma i. Och så fort jag kom utanför dörren blev Sune tyst och koncentrerade sig på att kolla på alla intressanta saker med sina uppspärrade ögon. När vi satte oss på bussen blev han lite ledsen, men så fort den startade och började bullra så somnade han sakta men säkert in. Väl hemma sov han så djupt så jag kunde tråckla ut honom ur sjalen och ner i sängen utan att han vaknade. Tussen. Ibland är han så söt så man nästan börjar gråta. Min pärla!
image264
Att han var så liten! Går inte att minnas hur mkt jag än försöker. Lilla lilla Sunny!!

...och typ tre månader senare ser han ut såhär:
image265


Time flies!

Skit-tull!

Idag fick jag brev från posten att jag ska komma och betala 266kr för att få hämta ut mitt paket från 80spurple.com. Jäkla skit-tull! Men nu har jag väntat så länge på paketet, så jag betalar gärna dom där pengarna för att hämta ut det! Men nu är ju klockan för mkt, men imårrn, då jäklar!!!

Har vart å fixat massa på stan idag. För er kära bloggläsare kommer förhandsinfo om kommande Marysoulevent:
Tisdag den 3/6 kl19.00 på Port22 (mitt favvo-fik) kommer det vara en Marysoul Girls Night (Boys allowed), bättre namn kommer till flyern, måste fundera ut nåt klurigt!
Det som händer är att jag kommer ha massa kläder där, en maskin så man kan få costume-slitna jeans (fett!!!!), köper man en hel outfit får man en proffsbild tagen på sig av den otroliga fotografen Josef Hansson. Creative Make up är på plats för att ge er råd om sminkning och en frisör kommer även vara där. Faster Alexandra kommer vara där och sjunga sweet sweet soul! Så se till att vara där! För att säkra en plats släng iväg ett mail till [email protected] med namn på dom som vill komma. Begränsat antal platser!

Måste ta mig till Marcus och hämta kameran, kanske ikväll, för nu saknar man den massor när Sune gör massa framsteg som inte går att dokumentera. Han åkte bräda för första gången idag! Tog bild med mobilen, kan ladda upp sen. Nu måste städa lite till innan ett par kommer och tittar på lägenheten. Efter det ska Freddie skjussa mig till sista-minuten-brevlådan och sen hem till Josse där hon ska bjuda på käk och vi ska planera inför eventet.

Min första Mors dag som mamma!

Sune väckte mig imorse med ett stort leende. Det var en fin present från honom! Solen skiner och jag hade tänkt gå ner på stan, men nu pratade jag med Marcus, och han ska spela match vid fyrisfjädern idag, och det kändes som en solig dag som denna, passar det utmärkt att kolla på fotboll. Det var sjukt länge sen jag kollade på en match, och det känns efterlängtat. Jag har vart skitsugen på att spela fotboll senaste tiden, men med min brist på kondition, trasiga fötter och svaghet för fika, så känns det som att det är säkrast att hålla sig till sidan av planen och bara titta. Sune måste ju få se sin första match oxå, så det blir nog så att vi går dit.

Sthlm gick skitbra! Dom två största och bästa butikerna var sugna, skulle höras om en vecka och följa upp, så jag hoppa hoppas hoppas det blir nåt! Det vore underbart. Dom andra butikerna som vi var in i, förutom dom två som va intresserade, dom var uppnosiga och tyckte att vi va små parvlar som inte alls kunde nåt om kläder, och dom försökte visa att dom var bäst. Dock gick det inge bra, för Josse har svar på tal om allt som har med jeans/kläder att göra. Så det kändes asbra att ha ett sånt proffs med sig! Tack baby!

Som jag nämnde i fotbollsstycket, så har jag ju trasiga fötter, och dom fick lida som fan i Sthlm, jag har fortfarande skitont när jag använder dom. Vi åkte niotåget till storstan, och kom tillbaka till Uppsala vid halv åtta tror jag, då käkade vi middag på KB. Jag och Josse va helt slut, jag hade kunnat somna vid bordet. Dagen efter kändes som den värsta baksmällan ever, inte riktigt kanske, men inte långt ifrån. Det var en lite för lång dag för min otränade kropp. Men ändå fett värt! Kläderna som vi släpade på fick vi vsa på ett ställe bara, dom andra nöjde sig med lookbooken, men det var ju ändå ett av de bra ställena vi fick visa på, och det gav ju resultat, så det var värt att släpa på! När jag snackat med butikerna igen och vet fall det blir nåt så avslöjar jag vilka dom är!

Nu ska jag slå in Mprsdagpresenterna som mammi ska få, sen måste jag springa ut i solen innan den försvinner.

Marcus har lånat min kamera, så det har inte blivit bilder på några dagar nu, men ikväll ska jag få tillbaka den, så då kommer Sune-uppdatering så ni får se vilken bjässe gullungen har blivit!

Visst ja, igårkväll spontandrog vi till Gränby och käkade pizza med Bea, Elton och Charlie. FAN vad skönt det var att kunna göra en sån simpel grej och slippa tänka på att fixa hundvakt. Frihet!

Här är en bild jag fick från Bengts nya matte, en bild på honom och nya bästisen Amie:
image263

Damn it!

image262

Hittade bara den här, och den var ungefär 2000kr för dyr.
Nu när ja bestämt mig för att ja vill ha en rosa kommer jag inte kunna släppa det förrän den finns hos mig, så jag hoppas jag hittar ett billigare alternativ så jag inte råkar impulsshoppa den här sen. Dock e inte den risken allt för stor.

Nu ska ja möta grannen och gå ner till mammgruppen på stan!

Vill ha vill ha!!

image261
Jag önskade mig ju en rosa vattenkokare och brödrost i present, men det var såklart slut när Fredrik tänkte köpa det till mig. Men förrigår fanns det två ynka rosa vattenkokare i ett hörn på Rusta, så jag köpte såklart den ena. Nu är det brödrosten jag måste hitta! Ringde precis Rustas kundtjänst, och det var slut i centrallagret oxå. Det fanns på vissa butiker i landet, men dom skickade inte mellan olika butiker tyvärr. Så nu blir det till att googla och leta fram den här pärlan, för jag vill verkligen ha den.

Dom var och kollade på lägenheten igår, men det verkade som att dom inte va så intresserade, sa att dom skulle tänkte några dagar. Jag vill supergärna ha deras, men det är ingen som vill ha den här skitlägenheten, den är för liten för vad den kostar.

Idag ska jag fika med föräldagruppen, som blivit mammagrupp, för inga pappor följer med. Efter det ska jag till pappas kontor och fixa sista grejerna inför Sthlm, som redan infinner sig imårrn. Tiden går så sjukt jävla snabbt, hinner ju inte med!

Sune har inte sovit så bra inatt, men självklart somnar han som en stock så fort jag går upp. How come?

Bengts nya matte Lisa ringde nyss. (på hemtelefonen först, och den funkar ju inte, så det hördes inget, kanske ska köpa en ny idag...) Hon berättade att hon satt och åt frukost med Bengt, att Amie hade lärt honom att rymma till grannen och att hon utan problem hade klippt hans klor. Så det låter ju helt utmärkt.

Nu ska jag dricka te medans jag utforskar internet efter den rosa brödrosten.

Bye bye Bengan!

Nu har Mr Bengt flyttat. Det känns fantastiskt skönt. Jag fick väldigt ont i magen på vägen till Järlåsa, men så fort vi kom fram och jag såg det stora fina huset, den underbara trädgården, och framförallt Bengt nya kompis Amie, som ser ut som Bengt på pricken till form och storlek, och pälskvalitet, bara att hon är helbrun! Hon rusade fram till oss, och började tokleka med Bengt. Hon löpte för tillfället, och dom hade väl inte tänkt göra nåt speciellt för att hålla dom från varandra. Kanske inte världens bästa idé, men egentligen, varför inte?
Vi får iaf komma ut och hälsa på när vi vill och hur mkt vi vill. Så det känns bara bra! Han kommer få det oerhört mkt bättre där än hos oss, så därför kändes det inte sorgligt ens!

Så hej då Bengt, och hej till mitt nya olåsta liv!

Imårrn kommer det en och kollar på lägenheten, dom har en tvåa i Ekeby som är som ett radhus tydligen, med uteplats och nyrenoverat. Så det håller jag tummarna stenhårt för!!!

Fullt upp!

Shit, jag som trodde nästa vecka skulle bli lugnt. Icke sa Nicke.
Det som ska göras är:
- Affärsplan och alla ansökningshandlingar till Rookies & Playermässan. Om jag nu ska ansöka, för det är sjukt krångligt, dom vill ha klädprover, färgkartor, inspirationsmaterial, kläder, moodboards, ALLT. Och när det är inskickat och om man går vidare, då vill dom ha ännu mera saker, och affärsplan och ALLT OCH ÄNNU MER. Plus att man sen ska betala dryt 7000kr för platsen. Så det känns lite overkill. Som Josse sa; Lägg pengarna på en grym sälj road trip ist! Jag får klura på saken!

- Lookbook att ta med till alla butiker som ska besökas i Sthlm på torsdag när jag och Josse ska dit och försöka kränga grejer!

- Måste då först fixa papper till den Lookbooken.

- Rita klart kollektionen och måtta allt, sen skicka iväg till fabriken.

- Ringa och boka om/boka av spanienresan.

- Hitta lägenhet

och säkert massa mer!

Nu är jag iaf supertrött och ska låta datorn vila, så får butikssökandet inför torsdag fortsätta imårrn! Då ska jag även träffa en potentiell Bengt-övertagerska också. Kl 12! Håll tummarna. Bengt är stissig som ett jävla monster, och behöver komma till nån som orkar med honom, snarast!

SOVDAX!


Check this out!

Gårdagens höjdpunkt:
image251
En supersvettig Promoe med Marysouljeans på scen! Sweetness!
Tyvärr var Embee och Supreme tråkiga och ville inte ha nå kläder, fastän dom behövt, dom hade sunkiga shorts båda två. Det var ju ett rätt kasst betyg att dom väljer sunkshorts framför mina jeans. Men alla kan ju inte gilla dom! Var iaf helt sjukt kul att se Promoe i jeansen! Deras manager Perry, som vi även luskat ut har jobbat som modell i usa, paris och massa coola ställen, han ville ha samma jeans som Promoe, så dom ska jag skicka till honom tillsammans med ett skivspelarlinne! Fresh!

Idag har jag och mamma vart på stan och kollat lite på Adam Tensta, men det var inge vidare, ljudet var skitdåligt. Sen fikade vi som vanligt på Port22, åt en asgod Foccacia (stavas?) med skinka, mozarella, pesto och massa annat gott. Och dom ingredienserna är ju mina favoriter, det är vad som brukar finnas på mina typ dagliga varma mackor. Nu blev jag så sugen så jag nog måste slå på ugnen och göra mig en goding i väntan på nästa foccacia.

Det blir nog inget med lägenheten, verkar alldeles för krångligt att byta med en 87åring tant, hon blev sur när jag sa att jag skulle skriva ut bytespapper på internet, även att jag förklarade att det är samma som man får hemskickat, hon trodde inte på internet och menade på att det inte skulle bli rätt. Sen är det ju en bostadsrättsförening som hon hyr av, och det verkar som att det inte är ett säkert förstahandskontrakt, utan att de e lite osäkert. Så jag skippar den och håller tummarna för att det dyker upp nåt annat. I mamma å pappas trappuppgång fick Fredrik erbjudande om en liten etta, och förut så vill dom i tvåan över mamma byta till en trea. Så det vore kul om vi båda fick en varsin lägenhet där. Nära och smidigt! Men det låter lite för bra för att vara sant, så vi får se hur det blir.

Idag åt jag årets första jordgubbe! Mamma köpte en låda gubbar som hon glömde under vagnen, så vi fick äran att behålla dom. Men hittills har jag bara smakat än, men snart blir det fler! Dom var väldigt goda iaf, dom försäljaren sa "100% söta och goda". 15:- bara. Sweet!

Jag skulle ha gått på BJ ikväll med Josse, men jag känner mig ashängig, har mått illa massor, huvet verker och kroppen skriker efter massage. Sune är oxå hängig. Så det fick bli till att stanna hemma istället.

Fick mail från Rookies & Playermässan. Sista ansökningsdagen är 23 maj. Så jag måste skynda på allt! Skicka iväg alla skisser till fabriken på måndag, så att provkollektionen hinner bli klar till 13 augusti. Sen måste jag göra en fullgod affärsplan, för den är med i bedömningen fall man får vara med. Jag hör tydligen till Player-delen, inte Rookies som jag trodde. Så jag kommer alltså dela lokal med alla etablerade märken, cool! Om jag nu kommer med. Det här fick jag till svar när jag frågade om det var svårt att komma med: "Det är relativt svårt att komma med, vår jury är väldigt noggrann. De kräver ett visst mått av originalitet och unik eller personlig stil från våra utställare. För att vi ska stödja en liten designer krävs alltså att man levererar något som är annorlunda, nytt, och framför allt inte kopior av redan existerande märken."

Fredrik lagade för övrigt middag idag! Weeei! Inte ofta det händer. Det blev korvstroganoff, en väldigt god sådan! Bra jobbat Freddie!

Nu ska jag visa er lite bilder från senaste dagarna, sen ska jag gå och mysa med Sunnyboy!

image252
Sunny vid middagsbordet hos mormor&co


image253
Mitt söta sällskap på Looptroop! Marcus hade (som ni ser) solat solarium!

image254
Träffade på Phillie-boi där oxå, alltid lika kul att träffa min gamla diabeteskompis!


image255
YEAH!

image256
Bengt passar på att gymma lite när det är ledigt! Hade för övrigt nästan bestämt mig vart Bengan skulle få flytta, så hade ja fått flera intressenter när ja kollade mailen nyss, så på söndag ska jag träffa någon som bor på Ringgatan.. Så vi får se hur det går. Fortsättning följer helt enkelt!

image257
Sune suger på tummen!


image258
SÅ jäkla cool!

image259
Tusse!!!!


image260
Dags att införskaffa en matstol till Mr Kiddo, för den där är kanske aningen stor.

Nu har jag vart utan Sunny alldeles för länge, så nu måste jag springa och pussa honom!!!!!


Looptroop Rockers!

Var precis på Katalin och överlämnade massa kläder till Looptroop, det vart väldigt positiv respons. Så jag håller tummarna för att dom kommer ha nåt på spelningen ikväll :) Ska träffa dom senare igen, så ja ska försöka få lite bilder då så jag kan dela med mig av upplevelsen.

Hade tänkt hinna förbi farmor å fikat idag, men dagen flöööög iväg som vanligt. Imårrn ska jag till lägenhetsdamen och fixa med papper, sen är det Adam Tenstaspelning.. Så då kommer jag nog inte hinna heller.. Men kanske! Jag hör av mig om jag hinner farmor!

I'll be back!

Dagens bilder!

Idag har jag pratat med damen som har lägenheten, och vi ska byta om det går igenom med båda hyresvärdarna.
Förutom det så...


image245
...har sussat på mage!


image246
och så har han kramats med snyggpappa



image247
..sovit lite mera på mage


image248
..tittat med dom perfekta ögonen



image249
och sen han Sune smakat nyponbarnmat!

image250
Det var gott men konstigt! Sen fick Sunny smaka isglass oxå, som han slickade ivrigt på, men då var inte kameran framme. Men han verkar gilla mer än bara mjölk iaf!



LOVE!

image244image236
Sunnys första picknick!


image237
Snyggbengt



image238
LOVE!


image240



image241
coolast i stan, no doubt!


image242



image243



Tid!

Det verkar aldrig bli tid för att skriva ordentligt här längre. Men nu sover sune, så om jag skyndar mig hinner jag skriva lite innan han vaknar igen.

Idag har Sune och jag vart på stan med Josse hela dagen typ. Sune var superledsen när vi satt nere vid ån, ville varken ha mat från mig, eller vatten på flaska (som han börjat fått lite senaste dagarna när han verkar mer törstig än hungrig, och det verkar han gilla). Men det fanns inget som gjorde honom glad när vi satt där, och man blir lite nervös när man känner folks blickar runt om (som förövrigt är rätt ordentliga har jag och Josse kommit fram till, folk glor på oss som aldrig förr, typ jämt, vet dock inte om det är på ett bra eller dåligt sätt). Men till slut testade jag att doppa toppen på nappe n i fruktsoppan som jag hade i min pappmugg, och det gjorde att Sune somnade på stört. Tänka sig! Så idag har Sune faktiskt fått smaka ett par droppar fruktsoppa, saftsoppa och druckit vatten, förutom den vanliga mjölken. Nu kommer det säkert va folk som rynkar på näsan och tycker att jag är en hemsk människa som låter honom smaka sånt så tidigt, men han verkade inte tycka nåt annat än bra om det, och reagerade inte konstigt, så jag tar det som ett tecken att det är helt ok. Dock ska det inte bli en vana, men det var ju en bra nödlösning när inget annat ville funka!

Lägenheten som jag tittade på var bra, superbra läge, luktade dock tant. Var fula tapeter med små pryttlar överallt, hyllor med porslinsfigurer, tavlor överallt och massa skit på väggarna, så det är tvunget att bredspackla och tapetsera om, vilket inte känns superkul i en hyresrätt. Tanten som har lägenheten verkade gilla min, och vi ska höras i mitten på veckan och då ska båda bestämt sig om vi ska byta eller inte. Jag har beslutsångest, men tror att det blir ett ja.

En till sak som jag haft beslutsångest om är spanienresan, det vore underbart, men jag tror jag skiter i det. jag och sune stannar hemma i sommar, så åker Fredrik ensam med Daniel, jag tror dom får roligare själva, och jag sparar pengar, för det kommer bli ont om dom nu när vi ska flytta isär. Men det känns bra, vi båda behöver leva lite ensamma. Fredrik behöver bli lite självständig och känna på hur det är att ta hand om ett hushåll (för han har blivit rätt bortskämd av att bo med mig, inte direkt behövt göra nåt, så vi får se om vi kan hitta tillbaka till varandra och må bra tillsammans igen om vi bor isär. Känns bättre för Sunes skull också, inge kul för honom att växa upp med föräldrar som bara bråkar hela tiden!

Imårrn ska vi till öppna förskolan för första gången, känns jättetöntigt, jag ska gå dit med föräldragruppen som består av typ 35åringar som inte alls verkar va i närheten av folk jag skulle umgås med, men det är värt ett försök. Den som verkar trevligast i gruppen bor i lägenheten breve oss, så ja å sune var dit å ringde på och bestämde att vi ska göra sällskap imårrn. När vi var där var Bengt ensam, i typ tio minuter, utan att säga ett knyst! Duktig Bengt!!!

Nu börjar barnmorskorna på tv, så det ska jag se nu! Lägger upp lite bilder sen om Sunny inte vaknar :)

Skatten skrattar!

image234


image235
Tussen har börjat sova i sin korg på nätterna, kramandes med sin blå nallemus.




Snart ska jag och Sune iväg och kolla på en superbra lägenhet, för jag och Fredrik ska flytta isär. Berättar mer om det sen. Men vi ska testa på särbolivet och hoppas att det passar oss bättre!

sweet sweet sun!

idag åt ja å sune lunch me josse nere vid ån, sen fikade vi med mormor å morbror, sen med bea. efter det gick vi med bea, charlie, elton, josse å freddiepappsen till svenssons å käka god pizza. nu e vi hemma å trötta som satan. 

 hade två fina bilder ja tänkte visa, men det e nåt fel på ladda-upp-bild-sidan så de får vänta!

Sune in action!

image229
Kung Sune tränar lite i gymmet medans morsan sitter vid datorn.





Och när man tränar bra, blir man belönad med att testa mammas hoj!
image230


image231

image232

image233
Skönt, bra cykel mamma!

Pics!

image223
Sunes nya favvo, MTV!


image224
Supersöta moster med lillrune



image225
Sötnosen!


image226
Söta Cajsa med tjockissune!


image227
Sune tränar självförsvar!


image228¨
Sune kollar MTV igen, den här gången är det "All acess", han måste lära sig allt om dagens kändisar!

ryssen tappa firren!

kom precis hem från stan. jag, josse å karlstadjosephine satt nere vid ån. det kommer två ryssar och börjar fiska. självklart blir den ena störtkär i josse och ler och tittar. när han får upp sin första fisk och går mot en sten för att klubba ihjäl den kollar han stolt på josse å ler glatt  medans fisken hoppar ur hans händer och rakt ner i vattnet. hahahahaha. det är sånt som bara händer när mogomagneten josse är med! tur för fisken!

Några bilder till på mästerverket!

Igår bjöd pappa på resturang, Aspentos, den grekiska. Det gav stark längtan tillbaka till Nauplion (eller hur det nu stavas) och maten var god. Efter det gick vi en sväng till Le Parc och tog en varsin dricka. Sune gillade inte Aspentos först å va lite ledsen (antagligen för att han va inne på sin femte dag utan att bajsa, vilket löste sig så fort vi kom hem). Men Fredrik fick springa och köpa ersättning som han klunkade i sig kall, och efter det slocknade han hos mormor.

image217
Mitt älskade lilla svullo!


image218

image219


image220

image221

image222

Natten till igår slog Sune sovrekord och sov i sin korg typ hela natten med bara två vakningar, inatt trodde jag han skulle fortsätta i samma duktiga stil. Han sov till halv tre, då började han böka och jag vaknade pigg som en mört och går och värmer hans flaska, för han verkar sova bättre när han får flaska på natten och blir tokmätt snabbt och hamnar i matkoma, när jag kommer tillbaka har han somnat om, men han får komma upp och äta ändå eftersom maten är varm, och efter det var det inge kul alls att sova. Så jag får väl skylla mig själv att jag var dum å väckte honom. Han är iaf världens bästa och sötaste.

RSS 2.0