Chokladfestival.

Jag är heeelt sjukt slut i kroppen. Har jobbat på Chocolat idag, var kö ända ut genom dörren. Hur mycket som helst. Ändå trodde jag aldrig att dagen skulle få ett slut för det var så tråkigt å gick så sakta i början. Hoppas morgondagen flyter på bättre.

Jossan å mamma har vart här å kollat på tv, käkat potatis och purjolössoppa, och ätit massa godis. Eller egentligen för lite godis, det är massa kvar.

Jag har köpt världens coolaste grejer till Chilla. För Chilla mina vänner, är det våran kommande lilla dotter ska heta. (Nej, vi vet inte om det är en tjej, och nej, jag har ännu inte lyckats övertala Fredrik). Först har jag köpt vagnen som jag babblat om, sen har jag köpt ett par asshysst Nike's och en cool wct-adidas-dress. Sen har jag hittat en sjuuuukt cool skinnjacka som jag funderar på. Sen har jag råkat skicka efter lite roliga basgrejer också. Och mamma ska sticka en overall och en tröja. :)
image22



image23

Och när jag ändå höll på att tanka bilder från mobilen hittade jag några gullisar till, och dom delar jag mer än gärna med mig av.
image24

image25

image26

image27

Bengt ligger just nu helt utmattad här breve och sover efter att ha ätit potatisgratäng och köttbullar för typ 10 pers. Jag tyckte han var värd en lyxmiddag. Så han har serious mat-koma, och jag hoppas att hans tre bajshögar han la nyss när vi var ut räcker till imårrn bitti. För nu vill jag sova, så jag orkar med en festivaldag till.

På måndag fyller pappa år. Så jag måste komma på nån grym present. Svårt. Men vi ska iaf till nya stället Tilltugg å fira, det blir mysigt. En spansk tapasbar.



En liten notis så jag kan avreagera mig innan jag ska sova en skön sömn.
Jag förstår inte hur man kan bete sig som ett jävla svin mot en vän, barndomsvän, en vän som alltid ställt upp för en i vått och torrt. Jag har alltid gjrot allt för dig Alex, och du har aldrig en endaste jävla gång ställt upp tillbaka. Och jag är ens inte ledsen över att säga det, du är inte min vän längre. Äntligen har det gått så långt så jag vågar säga ifrån och stå upp för mig själv och inte ta skit. Jag har stått ut med många svek, och annat, mycket smågrejer men som ofta betytt mycket och gjort mig mycket ledsen. Jag har alltid funnits för dig när du behövt, även när du aldrig brytt dig om mig när du deppat klart. Jag har bara dugit för stunden, och har stått ut med det. Men nu har du visat att du inte är värd ett jävla skit. Säger som John sa: Du har gått från kompislistan till skitlistan, fast Johns ord var "Han har gått från kundlistan till skitlistan". För ens inte en jävla tatueringstid kan du passa, eller boka av. Det säger rätt mycket om din karaktär.
Vafan, du skyllde ifrån dig på mig när du fick skäll för att inte rastat din mammas hundar, och sa att det var mitt fel. Jag hade gått dit istället för dig, för du inte pallade, men du hade inte lämnat dörren olåst som vi bestämt, och jag fick skiten för det. Jävla svin helt enkelt. Är det så man behandlar en vän? Jag lånade ut min fina lila cykel till dig, och vad hände med den? Jo, du sket i att vara försiktig, den ruttnade typ sönder och blev helt förstörd.
Jag bjöd dig på kaffe när du och Lisa bråkat, och satt med dig på trottoaren en kall natt och tröstade dig när du grät över Lisa-problem. vad hände dagen efter? Jo, ni blev sams och jag glömdes bort lika snabbt.
För fan, jag fixade ett jävla cribb som vi skulle dela på. Och du lämnar mig i skiten. Jag förstår inte hur man kan vara så jävla sjukt egoistisk.
Vi har vart kompisar i typ 15 år, och jag har alltid trott att du skulle finnas i mitt liv när jag någon gång skulle få barn, gifta mig, eller annat bra, men det kommer du inte göra. För du finns inte längre för mig. Jag orkar inte längre vara arg på dig, så från och med nu finns du inte. Jag önskar dig ingen lycka.

Lite pics.

Äntligen lite bilder. Fotograf Josef Hansson. Det kommer fler bilder från en annan fotograf som heter Bengt, och även lite egentagna bilder från olika håll. Så håll ut. Men här är lite gobitar.

Först ut, en stressad höna vid namn Mary.
image7

Petra, lika vacker som alltid.
image9

Farfar, the one and only Reggaefarfar. Bäst helt enkelt.
image10

Bea, assnygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image11

Marcus, väääääääääääärldens bästa brorsa!!
image12


Jossan, snyggaste soul sistah evah!! Bäst i världen.
image14

Josse, som alltid snygg som en dröm.
image15

Patrik, min bästa extrabrorsa. Coolingen.
image17

Challe tha maaaan!
image18

Marysoul clothing.
image19

Petter och Victor när som är som bäst.
image20

Sylvester, den coolaste killen evah!!
image21

Ni som inte fastnade på bild. Ni är också grymma, snygga, snälla, bäst, vackrast och allt annat bra. Ni vet ilka ni är.

TACK IGEN!!

Fucking jävla succé!

Sjuuuuuukt bra blev det igår.

Först: Tack till alla inblandade, modellerna var helt fantastiska, tusen ggr bättre än jag trott, och ändå hade jag sjukt höga tankar om er. Alla sång och musik-fåglar, tack till er för att ni satte some sweet flavor on it, de va grymt!!! MAMMA & PAPPA!!! Ni är bäst, jämt, oavsett vad. Synd att pappa blev sjuk bara :( :( Du får se bilder sen daddy!!! Marcus, tack som fan för du skötte baren och allt runt om!! Tack Gary, för vi fick låna stället! Tack Freddieboy för att du fanns där. Reggaefarfar och gitarrfaster, thank you ,för en grym insats! TACK ALLA SOM KOM!!! Vilket ju va väääääldigt många. Det var 100 på listan ungefär, och alla kom inte, men det var nog 80 pers iaf tror. Det var helt enkelt fullsatt.

Jag kan inte säga annat än att jag är så jävla nöjd. Förlåt till er som jag aldrig hann prata med ordentligt, mitt huvud var inte riktigt skarpt, var så jävla mycket att tänka på och jag sprang runt som en vimsig hamster. Men faaaan vad bra det blev. Oslagbart skulle jag tro!! Ni som inte kom, ni missade nåt, helt enkelt!

Det var jättekonstigt när jag stog i dörren i början, folk stog i kö (asroligt) och sen kommer en par tjejer, den ena går in, och när den andra precis ska kliva in ser jag att hon gömt en liten minihund i sin väska. Jag säger snällt att, tyvärr det här är en resturang, och det är inte tillåtet med djur här. (om dom inte är döda, hahaha, de borde jag sagt:P) Hon påstår att den är ju liten och allergivänlig. (nej, den är inte allergivänlig, för jag vet vad det var för ras, men kan inte riktigt stava, dvärg pincher tror ja de stavas iförsig) och den är inte allergivänlig. Jag säger att tyvärr, men jag vill inte riskera att stället får stänga pga häslomyndighetstjaffs bara för en liiiiiten hund, och frågar samtidigt mamma bakom att visst är de inte ok, och nej det är inte ok. Hon ska bli sur och prata med sin kompis mitt i entren, så dom stoppar trafiken, tills dom kommit på att den utan hund stannar, den andra går  hem. Dom som har små hundar blir sura om man kallar dom marsvin, och då ska dom helt plötsligt faktiskt vara som vilken annan hund som helst, men när de handlar om situationer, som denna, när hundar inte är ok, då är det helt plötsligt en accessoar som ingen får påstå kan göra nån skada. Den kan säkert inte ens pissa då. Jävla idioter. (Ja, just nu drar jag alla över en kant, och hoppas att dom ramlar hårt).

Back to reality. Den lilla lilla incidenten var det enda negativa på heeela kvällen. Annars vad allt perfekt, och allt gick asbra!! Väldigt synd att alla drog hem så fort efter bara, jag hade hoppats på lite fest. Fast samtidigt var det ganska bra att det inte blev fest, för min hjärna var helt paj efter bara några timmar sömn, sen en kass tv-inspelning där inga mickar funkade, kameramännen var förvirrade och programledaren ställde samma fråga två ggr, och jag stog som ett jävla fån och sa typ  hela tiden och blev nervös och kunde inte svara på frågorna. Efter det var det bara att speeda till radion, och det blev jag nöjd med, för där flöt det på, med en bra programledare och vi satt liksom bara å snackade. Mycket bättre. Sen resten av dagen var bara att irra runt och försöka få i ordning på allt som skulle ordnas. Och till slut kom alla människor, och det roliga började. Och som sagt, det blev succé.

Jag är sjukt nöjd. Och bilder kommer så fort jag fått dom!


TACK IGEN!!!

Magen samarbetar inte.

Nu ska jag snart iväg till TV4. Självklart har jag knappt sovit nåt alls, och mår för tillfället väääääldigt illa. Får inte i mig nånting alls. Och det är inge bra, för jag har inte lust att kräkas i tv. Där går gränsen. Vet inte om det är nerverna som bråkar, eller den lilla rackaren i magen. Vad det nu än är så tycker jag att det ska sluta. För det är inte rätt dag för trubbel!

Till slut löste det sig med Bengt, han ska vara hos Dale ikväll. Skönt. Men det har inte löst sig med kamera tyvärr. Så det blir ingen inspelning av kvällen, vilket hade vart sjukt kul att ha. Hade det vart en månad där vi hade pengar över hade vi kunnat köpa en, för vi vill ju säkert filma bebisen sen när den kommer. Men det är tyvärr ingen guldmånad, så det får vi skippa.

Nu ska jag tvinga i mig filen å dess fullkornsflingor och sen borsta mina tänder så dom skiner.

Dagen innan.

Imårrn smäller det. Tv, radio och modevisning. Shit. Mina nerver kommer gå sönder ikväll när jag kommer på att jag måste sova för att va pigg å fräsch till imårrn.

Har dock två problem till imårrn.
1. Ingen videokamera, jag vill verkligen ha visningen på band!
2. Bengt. Vem fan ska passa Bengt? Alla jag känner ska ju komma på visningen, och han kan ju inte va ensam. Så det problemet måste lösas. But how?

Resten är typ under kontroll. Mamma ska hämta mig om en timme typ, så ska vi börja lassa grejer till KB, börja stryka kläder och gå igenom vem som ska ha vad. Det är nog typ det vi kan fixa idag. Morgondagen blir nog lite mer hektisk dock. Väääldigt mer hektisk.

Jag måste ringa Nisse å alla andra inblandade idag. GLÖM INTE!!

Vi var på bio häromdagen, Supersugen. Hahaha. FAAAAN vad rolig den var!! :) Måste se till att ladda ner den. Verkligen asrolig. Trodde det skulle va en flopp, men icke. Fick nästan träningsverk i magen av allt skratt. Lovely. Innan vi va på bio käkade vi hemma hos Josse, de va ja, Freddie, Josse å Robin. Vi spelade lite guitar hero också, så Fredrik blev frälst, och äntligen förstår han vad jag tjatat om. Så nu är det han som tjatar mest. :) Men det får bli en annan månad. Den här månden ska vi vara glada om vi lyckas köpa vagnen vi måste köpa på ondag, och byta toaletten på Geijersgatan innan den 25e okt. Det ser mörkt ut. Men jag har en reservplan som kanske kan fungera.

Jag bakade scones igår, så nu ska jag nog ta å trycka i mig en till. Visst ja! Vi köpte världens äckligaste pizza igår!! Jag har velat testa Napolis panpizza asmånga ggr, men glömmer varje gång att ta en sån. Så igår efter våran lilla powernap vi hade, vaknade jag med ett sug i magen efter panpizza, så jag ringde och beställde. Chicago lät bra, köttfärs, tomater, vitlök och tabasco. När vi kommer till pizzerian å jag går in å ska hämta så stinker det vitlök i HELA lokalen. Tänker inte mer på det, förrän vi går ut och det stinker vitlök i hela parken. Jag börjar misstänka att det är våran pizza som luktar, och Fredrik som är lite kinkig påstår att han får ont i magen av bara lukten. Hmm. Men jo, de va typ så illa. Vi kommer hem, öppnar kartongen och ser en oljig vitlökspuzza. Det är alltså pressad vitlök, som täcker hela pizzan. For real. Jag överdriver inte. Det var verkligen ett täcke av vitlök. Jag drog av all påstoppning och åt en tugga av brödet bara, tänkte att det kanske är lika gott som Billys panpizza, när man tar bort osten, för det är killing, fan vad gott det är, men icke. Det smakade tråkig macka, med vitlök såklart. Fredrik tröck i sig nästan en halv pizza ändå, och dränkte varje bit i bea-sås. Jag åt en skål med yoggi å hallon istället. Det var godare. Nu när jag på morgonen skulle öppna kylen för att ta ut frukost, så slås jag av en doft, undrar vilken? HELA kylen stinker nu vitlök av den andra halvan pizza som ligger å sover i sin kartong i kylen. Damn it. Ät aldrig en Chicago från Napoli. Trust me.

Nu ska jag äta en scones till :)

Shit pommfritt.

Ja å mamma va i sthlm idag, tog med en väska full av kläder som vi tänkte att vi skulle sälja in. Det slutade med att vi inte öppnar väskan, bara är tvungen att köpa en till för att stoppa ner alla Blammoskor vi hämtat till visningen, båda är aströtta å kroppen bara värker.

Nu är jag alldeles för trött för att orkar skriva mer, så ja ska samla energi genom att göra chai, sen kolla på idol, sen sova, och sen ta tag i morgondagen som kommer bli fullspäckad känns det som.

Puh....

Bara jag som lyckas med det.

Igår vart jag intervjuad av Uppsala tidningen, våran snälla inneboende Patrik ställde upp som modell i sista stund då det körde ihop sig. Vi begav oss upp med fotografen på St Per-taket, och Bengt väntade snällt nere med journalisten, som förövrigt blev kär i honom, så klart. Uppe på taket fanns det som kubaktiga grejer av plast över hål ner i taket, för att släppa in lite mysigt ljus. Det fanns flera på rad, och fotografen tyckte det vore coolt om ja sprang och hoppade på dom och kom mot henne, jag frågade om dom verkligen höll för sånt, och det trodde hon verkligen. På den sista plastgrejen hade jag fått upp lite fart, och alltså mer kraft/tyngd. Självklart ska det smälla till och den brakar sönder. Sjuuuuuuuuukt pinsamt, och så jävla jag. Haha. Bara jag som lyckas med sånt. Fotografen asgarvade och vi hade rätt kul åt det och bestämde oss för att hålla det som våran lilla hemlis. Hade jag haft liiiiiite mer kraft hade båda lagren plast spruckit, och jag hade flugit ner i kontoret under. Så det var rätt skönt att det iaf var två lager plast.

Vi fortsatte fota på lite andra ställen, sen gick jag, Bengt och journalisten Andreas ner till ån å snackade. Det var så jävla fint väder, och när vi var klara bestämde jag mig för att hänga kvar med Bengt och njuta av den sköna sittpositionen jag lyckas få in, och njuta av kanske den sista sköna soliga dagen i kortärmat. När det är som skönast och jag känner att det är en jävligt bra dag, så cyklar en kille förbi och tvärnitar framför mig och frågar om jag vill lyssna på reggae. Han ser lite ensam ut, och luktade lite äckligt, så ja tyckte synd om honom och kunde inte neka honom att få spela lite reggae för mig. Så han slog sig ner beve och lät mig lyssna i hans mp3 på bland annat Gentleman, medans han satt och predikade om alla reggaeartister han kände till. Han var rödhårig och hade fräknar, definitivt fler fräknar än kompisar. Han jobbade med att renovera lägenheter men lönen var slut, och han frågade mig om jag kunde ge honom 10 kr, men jag sa att jag bara hade mina exakt 32kr till en chai inne på barrista, som ja snart skulle gå å ta med Emma. Han såg lite ledsen ut, men jag kände att min chai var faktiskt viktigare än hans öl. Jag började bli lite obekväm i situationen, och önskade att Emma snart skulle ringa å säga att hon var framme, och då ringer det!! Dock är det Bea, jag säger högt att "ah, står du å väntar? Ja kommer direkt". Hon skriker att hon inte alls står å väntar och att det faktiskt är Bea jag pratar med. Jag lägger på, ner om ursäkt till killen, men jag måste verkligen dra. Han tackar för stunden och jag flyr därifrån. Ringer upp en förvirrad Bea och förklarar mitt konstiga betende. Sen ringer Emma, och vi tar en chai å snackar buissness.

Efter det drar jag upp till farmor på hennes kontor, pappa är där. Möter upp pappa å bestämmer att ja ska ta hans cykel hem till dom å plocka upp fredrik på vägen, pappa blir bilhämtad. Sen träffas vi igen hemma hos mamma å pappa å käkar en utmärkt god middag med farmor på besök. Det var trevligt trots allt.

På vägen hem hyr ja å fredrik Zoovillage för han tror att jag den tredje gången kommer tycka den är rolig, men den är fan inte särskilt rolig. Det är den sämsta filmen där Ben Stiller å Owen Wilsson spelar tillsammans. Till å me Will Farell är med, men det gör inte saken bättre, för det är fan ingen bra film, trots korta små roliga incidenter, men det är inte tillräckligt. Annat är det med Starsky & Hutch, och Dodgeball. Det är grejer det.

Nu sitter ja å degar å lyssnar på Daniel Lemma, skulle vilja göra nåt kul, men det känns inte som det kommer hända idag. Jag borde ringa massa samtal, men jag har tröttnat på att babbla i telefon, så ja skulle behöva någon som tvingar mig att göra det, typ mamma  på kontoret, men hon jobbar på Lindex idag, så jag får kanske skjuta upp skiten till imårrn.

Blä för huset.

Huset var sjuuuuukt skabbigt. Pallade ens inte kolla in hela för det luktade gammal rutten gamling, och allt var snuskigt. Så det blev de inget av med. Men vi funderar på att bo kvar, kanske är bra här ändå. Å nu när lägenheten är såld så tänkte vi lägga lite pengar på en bil, och en ny soffa, sen sätta undan resten på sparkonto. Det kändes som en bra idé.

Den 26e ska jag åka och köpa vagnen!!

Va med mamma på rusta å Ikea idag medans Jossan va på dans. Köpte fina garner som mamma ska se till att göra mössor av. Hon sitter å virkar fingrarna av sig så jag ska ha lite marysoul-mössor till visningen.
Finns ingen snällare än mammi. image3

Fredrik jobbar ikväll, inge kul. Det har vart en bra dag å ja hade velat göra nåt kul med honom ikväll. Vi var å storhandlade idag, bara massa nyttig mat och inget onödigt (förutom lite mazariner å mandelkubbar). Vi brukar alltid börja tjaffsa mer eller mindre när vi är å handlar, ofta för ja blir irriterad på hans sätt att handla (bitch, jag vet). Men idag gick det iaf jättebra, och det var mysigt.

Jävla skitväder. jag hade sett fram emot skogspromenad med Bengt med nån hundkompis, för så här många dagar har de inte gått förr utan att han fått leka med nån kompis. Men nu orkar jag inte anstränga mig å gå ut i regnet, så jag bangar. Bengt sover ändå. Han är för övrigt såååå jävla snygg. Jag blir helt förvånad varje gång jag ser honom, att någon kunna bli så perfekt. :) Och eftersom jag kommit på hur man lägger in bilder så länger vi in en på honom här.

image6

Jag skulle behöva köpa ny usbsladd till min kamera, för Fredrik gjorde en smart grej när han skulle posta min mobil som jag sålt, han skickade med kamerasladden, och snubben som fick den skickar aldrig tilbaka. Så det får helt enkelt bli till att leta upp en ny, för kameran är full av roliga bilder.


Nu ska jag koka te och ladda inför Miami Ink. Fan vad jag vill gadda mig. Hade tid den 18e, men bokade av för de e inge bra å göra när man e gravid. Så det får vänta, men jävlar va trevligt det hade vart.

Snart min.

image2
Jag har lyckats få ägaren till denna fina vagn att sälja den till mig. Hur bra som helst. 2500 kr bara. Som hittat. Jag tror ju stenhårt att det kommer att bli en tjej, men annars om det skulle råka bli en Alfons, då får det helt enkelt bli en söt liten gay-Alfons. Det går lika bra det.

Igårkväll var en konstig kväll, det blev inget KB som vi tänkt, för dumbengt hade ingen kompis att hänga hos och kan ju inte vara ensam, så det uteslöt vi ganska snabbt. Dock ringde en gammal jobbarkompis och hade blivit anklagad för stöld, hon var helt förstörd och jag drog dit.

Igår var jag med i UNT, men jag har inte sett det, men min coola pappa var med i Uppsalatidningen igår också, det stog att han var en hunk, och han lät som en riktig brat när man läste vad han hade på sig. :) Pradaskor och en dyr kavaj. Men byxorna var ärvda av sonen, och det jämnade ut det hela litegranna i iaf. Han såg riktigt cool ut iaf där på modesidan. Uppsalatidningen ska interjua mig på måndag, och måndagen efter det är visningen och även Nyhetsmorgon. Det blir bra, jag kommer vara världskändis om några minuter, hur ska jag orka med det? Hmm...

Jag tog ut min piercing i läppen igår!! Jag pallade inte med den, jävla äckligt köttsår på insidan, och så fick ja dumma finnar precis breve. Så nu är den borta, sjukt skönt. Men känns tråkigt. Jag som hade stått ut så länge. Men jag vågade ju iaf göra det, till skillnad från Alex the banger, som bangade när det var hans tur. Fan vad arg jag blir när jag tänker på Alex. Så nu slutar jag med det.

Vi ska titta på ett fint hus idag kl 14.00. Utgångspris 1,2 mille. Ligger 2 kilometer bakom Maxi, så det känns som ett helt okej avstånd. Och det var ett lagom stort hus. Så jag håller tummarna.

Nu ska jag dricka upp mitt gröna apelsinte och äte upp min tomatmacka, och sen busa lite med Bengt. Sen kommer mamma å pappa å hämtar upp oss för visningen. Sen bär det av mot 60årsfest hos Fredrik moster. SHIT!!!!!!!!!!!!! INGEN PRESENT!!!!!!!!!!!!!!!! Fixa fixa fixa.......

Dagens goda gärning är utförd.

Kom precis hem. Fick sjuss av Marcus tjej Mikaela. Precis när ja hoppat ur å dom skulle köra iväg vinkar jag som en galning till dom att inte åka för det stog en tax mitt i vägen. Jag springer över gatan å ropar på den och försöker få den till mig. Bengt börjar skälla, men taxen kommer mot oss ändå, sen ploppar ägaren fram, och när hunden nästan var vid mig springer den över gatan till andra sidan igen. Det slutar med att den kommer in i KJ's Maskiner och dess inhägnade gård med taggtråd på toppen. Vi lockar på vovven och försöker få fram henne, jag får tag på henne och låter hennes husse ta över, men han tappar henne och vi börjar om på nytt. Till slut hittar han en ingång och lyckas plocka upp henne. Han tackar så mycket för hjälpen och jag går in till Bengt igen som jag rusade upp å slängde in i lägenhten och testade min (o)kondition som bara blir värre och värre för var dag som går. Men det kändes bra att den lilla sötnosen kom till rätta. Strävhåriga taxar är allt bra söta.

Jag kom ifrån mamma när detta hände, va där å käka god middag, min pappa är bäst på att laga mat. Det är nåt alla barn säger, men alla har inte rätt, som jag. Bengt tiggde på en helt annan nivå än vanligt, han är grym på det där. Hm. Kanske inte den bästa egenskapen, men det gör inget. För han är så snygg. Var en gubbe på stan idag som tyckte att jag och Bengt var gjorda för varandra å passade så bra ihop. En annan tyckte att han var stilig, och en tredje söt. Sen var det säkert hundra personer som blev kära i honom utan att berätta det. För sån är han. Älskvärd är ett bra ord som förklarar honom. Best of the best. Soul food helt enkelt.

Uppsalatidningen mailade mig och ville intervjua nästa vecka. Så imårrn är det UNT, nästa vecka Uppsalatidningen och den 24e är det nyhetsmorgon. Yeah, här kommer jag världen/uppsala.

Lägenheten blev såld idag!! FAAAAN vad sweet. Vilken jävla lättnad. Nu är det bara en månad till med dubbel skit, sen är det borta, och vi kan bestämma om vi ska bo kvar här å göra hemtrevligt, eller flytta någon annan stans där vi faktiskt vill bo. Men jag börjar gilla det här stället. Har pratat och jagat hundar med ett par stycken nu ju, så det börjar kännas som att det finns ett liv på denna planet på fyrisvallsgatan. Och det är positivt.

Var å Yll och Tyll idag och köpta virknål och garn så mamma ska kunna virka marysoulmössor till visningen, fick äntligen mail från fabriken med deras nya adress, som var anledningen till att jag inte nått dom på den förra. Jag bad dom posta lite patches å labels som vi kan ha till mössorna. Så det hoppas jag hon gör omgående. Det blir fett. 

 Var på sjukhuset idag också, hann speedhänga lite med Bea innan, det va bra. Glöm inte att du är så jävla bra gumman. På sjukhuset var allt bra. Jag hade sänkt mitt HBA1C från 8.5 som jag hade en månad innan jag blev gravid, vilket är asjävladåligt, till 5.6 vilket är typ helt jävla perfekt. Dock vill dom att jag ska sjunka ännu lite till, vilket känns helt livsfarligt, men det ska tydligen inte vara lätt att vara gravid, så det är väl bara att lyda order helt enkelt. Dom tyckte iaf att jag var så duktig så jag behövr inte komma tillbaka på tre veckor, en vecka mer än vanlig, skönt. Skulle komma på en onsdag ist den gången, jättekonstigt. Men det är ok med mig. Nästa gång alltså 3 okt 10.55. Bra, nu kommer jag inte glömma. Den 10 okt, okänd tid hittills, ska vi göra nästa ultraljud. Fett. Då kommer man se mycket bättre. :)

Nu ska jag lyssna lite med på Leela James, sen ta av mig min älskade mössa för att tvätta av mig den jobbiga mascaran, å sen kanske ta på mig mössan igen, för då kanske jag sover bra, som jag tänkte försöka mig på.

Förvirrad tjockis som klagar väldigt mycket.

Jepp, det är så jag känner mig. Jag har fan vart förkyld i typ två veckor, med en dags paus, och den dagen blev jag typ återsmittad. Jag har int i hela jävla kroppen, huvudet tänker långsammare än någonsin, och allt känns mycket bättre för varje gång jag säger högt hur ont jag har, och får någon att tycka en smula synd om mig. Kräksituationen har dock blivit sjukt mycket bättre vilket glädjer mig, för den var inge kul.

Ikväll har alla inblandade inför modevisingen vart här å testat kläder å snackat å så. Det känns bra, men jag trodde det skulle bli väldigt organiserat och att min sekreterarinsats skulle fungera jättebra samtidigt som alla typ åtta(?) modellerna testade grejer i helt ologisk ordning, och alla frågade vad de skulle ha på sig och lite passade bra och lite passade perfekt å vissa grejer inte alls. Det slutade med att jag bara stog och sa till mamma och alla andra för den delen, att jag bara var förvirrad och klagade på det, och dom fick ta för sig av kläder kakor och te så mycket dom ville, för jag kan inte tänka. men det blev bra till slut.

Min supermamma har vart här och natzi-städat idag. Det är bra, för det är enda gången jag trivs i lägenheten, när det är riktigt nystädat och man kan gå från toa till hall utan att hoppa, och man kan komma ut genom ytterdörren utan att ha fastnat i, och släpat med sig en soppåse på foten, ett par extraskor å lite annat trams på något sätt ut i trapphuset, som man sedan måste kasta in för att göra hela röran ännu rörigare. Så nu ikväll trovs jag i lägenheten, och ville egentligen inte att folk skulle gå hem, för ja kände mig så sällskapssjuk och tyckte det var så jävla mysigt med folk runt om mig, så jag hade gärna velat att alla skulle hänga kvar å dricka flera liter te å typ kolla på film. Eller nåt liknande.

Fredrik skickade sms och sa att jag inte skulle glömma att han älskade mig. Det kändes bra, och det gjorde hela kvällen ännu bättre. Nu vill jag bara att han ska komma hem och slås av den städade lägenheten, helt pladask, och hålla med om att tak-kronan Bea å Challe köpte, även skulle passa snuskigt bra hemma hos oss, och sen trolla hit den.

Min underbara superbästa megabra mamma bjöd mig först på lunch idag, väldigt mysigt, till å me marcus va med!!!!!! Det var kul å hänga en snabbis med alla samtidigt. Jossan va dock inte med, och lät bli å skolka å gick till skolan ist. Dum idé. Men vi mötte upp henne på stan efter några timmar å drack en varsin underbar varm chai, och sen gick vi en sväng till stadium, som ja först inte trodde ja skulle palla pga min klagande kropp. Men det slutade i total lycka. Jag hittade en perfekt mössa. Verkligen perfekt perfekt. Jag kommer nog aldrig ta av mig den (men jag funderar på att be gunnel att sticka en likadan fast med små ändringar jag har idér om, till mig, och ha en till helt enkelt, fast med en marysoul-label på. Det vore fett). Men iaf, jag kommer nog aldrig ta av mig den och den är bara så jävla gjuten för mig. Jag älskar den, och det bästa var att när jag hittade den stog mamma i kassan på stadium å skulle precis betala jossans mjukisbyxor, å ja visade den för henne och hon erbjuder sig att köpa den till mig, för jag har bara 23 kr på mitt konto. Jag blev så himla glad. mamma är verkligen den bästa. Tänker alltid på andra före sig själv. Sen har hon namnsdag i dag också. Grattis igen.

Fakturan från fabriken kom idag, fan vilken lättnad, jag har hållt på å blivit glaen av nervositet ang vad den skulle komma att sluta på. Men det var way better than i thought. Typ 15.000kr bättre. och det är sweet like madass.

Nu ska jag äta ett till supergott svenskt äpple som mamma handade åt mig (shit vad generös hon vart idag). Det var ett helt underbart äpple som smakar som dom gjorde i farfars stora trädgård i storvreta som var full av goda äppelträd. Eller alltså, träd som producerade goda äpplen. Det är sjukt bra.

Om 4 min är jag inne i v 15, 14+3. Det är också sjukt bra. Tiden går ju tydligen framåt. Yeah.

No one like India Arie.

Fan, hon är ju så jäääävla bra.



Two, one, two, one, two, two, two, one
(there's hope)
two,one,two,one,two,two,two,one
(ther's hope)
two,one,two,one,two,two,two,one
(the india arie)

Back when I had a little,I thought that i needed alot. A little was over rated, but alot was a little to complicated. See zero didn't satisfiy me , a million didn't make me happy. That's when I learned the lesson that its all about your perceptions. Hey, are you a papa or a super star so you act ,so you feel, so you are. It aint about the size of your car, It's about the size of the faith in your heart

There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that.There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that. There's hope

Off in the back country of Brazil, I met a young brotha that made me feel that, i could accomplish anything. Ya see just like me he wanted to sing he had, NO windows and NO doors, he lived a simple life and was extremely poor. On top of all that he had no eye sight, but that didnt keep him from seeing the light he said, Whats it like in the USA, and all I did was complain. he said living here is paradise, he taught me paradise is in your mind,you know that ....

There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that.There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that. There's hope

Every time i turn on the t.v ( there's hope)
Somebody's acting crazy (there's hope)
If you let it'll drive you crazy (there's hope)
But im taking back my power today (ther's hope)
Gas prices they just keep on rising(there's hope)
The government they keep on lying (there's hope)
But we gotta keep on surving, keep living our truth and do the best we can do because

There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that.( Yea yea ).There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that. (Yea yea yea) There's hope

Stand up for your rights, Keeping shining your life, and show the world your smile

Stand up for your rights, Keeping shining your life, and show the world your smile

There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that.( Better thank God for that) .There's hope. It doesn't cost a thing to smile, you dont have to pay to laugh, you better thank God for that. Yea yeaThere's hope

Two, one, two, one, two, two, two, one .....

Som sagt, there's no one like India. Kan man lyssna på den här låten utan att få gåshud? I do not think so.

Idag ska ja å pappa fixa klart inbjudningarna, det börjar bli på tiden. Skjuts upp av saker som kommer ivägen hela tiden. Men dom kommer bli coola. Guld på svart bakgrund blir det, tidtryck - here we come. We slopade idén att skriva ut själva, det blir bättre på tryckeri.

Nu är det ett par från en lantgård som ska hälsa på Berit, mamma å co har kommit överrens om att ev göra ett försök att omplacera henne, hon är alldeles för vallig och har för mycket border collie i sig för att bo i lägenhet. Hon är så lycklig när hon får vara på landet och springa, och man ser på henne att det är  så hon ska leva. Sjukt tråkigt, jättesorgligt. Men det är ju för hennes eget bästa. Hon kommer bli lyckligare där. Om det nu visar sig vara ett bra hem vill säga, dom ska ju så klart inte släppa henne om det inte är perfekt. Så vi får se hur det går. Bengt verkade förstå igår när jag ringde dom, han betedde sig konstigt å såg ledsen ut :(  Om det blir så att Berit flyttar så kommer vi ha lite delad vårdnad om Bengt, hjälpas åt att lära honom vara ensam hemma och så. Och "av-mammifiera" honom lite. Han är så jäkla fäst vid mig, vilket jag i för sig tycker är jävligt mysigt, men det kommer bli svårt när bejbin kommer sen, för då kommer ju inte han få all uppmärksamhet. Så kan måste bli lite mer indipendent Bengt.

Min jäkla förkylning blir bara värre å värre, det ger sig inte. Jag snorar som en jävla gris och har ont i hela huvet å axlarna å ögonen å blääääää. Jag trodde att det typ hade gått över häromdagen, men sen fick jag typ tillbaka skiten. Ja å mitt imunförsvar skulle kunna vinna VM. For real. Det typ suger stenhårt.

Nu blir det dusch, sen kontoret å träffa pappi.


Rainy day.

Blä vilket jävla tråkväder!!! Oavbrutet regn sen jag vaknade. Men det har ändå vart en rätt bra dag. Va först ut förbi ica maxi och kollade på ett hus där ute, nybygd väldigt fint. Men vi kollade bara utvändigt, för han som skulle hyra ut den kunde inte komma just då. Men kanske kan vi kolla invändigt om ett par timmar. Låg väldigt bra och det var väldigt fint. Dock vill han inte hyra ut det till någon med hund pga slitage. Men han var ev sugen på att sälja, och det tycker jag känns bättre. Han var också intresserad av våran lägenhet som del av byte. Så jag hoppas att det kan gå att lösa på nåt bra sätt. För det huset kändes bra mycket enklare än drömhuset i ramsta, absolut inte lika personligt gulligt vackert osv, men väldigt bra. Gör man ett litet potatisland och fixar en pool så är det lugnt. Var ett litet uthus på gården med loft där man kunde sova, å litet kök å så, men det kan jag i så fall ha till kontor! Det vore bra. Så, jag hoppas helt enkelt att vi kan göra nån bra bytesdeal.

Sen var jag upp till Rebecca och sydde upp en klänning åt henne, det gick snabbt och bra. Sen förbi Bikbok å hälsade på Mikaela, de va länge sen. Trevligt.

Sen begav jag mig hem till faster Alexandra å drack te å kollade på filmen Tillsammans. Roligt, de va länge sen =) På måndag flyttar Pi till tyskland å ska gå på seriös dansskola. Fett.

Å nu är jag hemma hos en rastlös Bengt som gärna skulle ut å leka, men jag orkar bara inte. Har ont i varende millimeter i kroppen och borde lägga mig å vila en stund för ja sover så kasst på nätterna. Men det va inge kul å vila. Jag vill bara åka till huset. Så jag tycker att mamma å pappa ska komma hem snart så dom kan hänga med ut. :) FAN vad jag måste hooka ett körkort. Blä. Jag som alltid trott att jag skulle ha körkortet i min hand på min 18 årsdag. Men så blev det verkligen inte.

Inga nyheter om modevisningen. Eller jo, lite. Juvelen kunde inte spela. Men farfar är i stan å repar inför sitt framträdande. Ev ska Alexandra sjunga lite soul också. Inbjudningarna ska tryckas på måndag, det blir bra. Blir nog guldtext på svart bakgrund. Sweetness.

Kulturnatten nu. Känns inte så pepp i det här vädret. Får se om jag orkar mig ner. Jimmy skulle va kalsongmodell på en butik på stan, skulle i för sig vara vädligt roligt att träffa honom, hur länge sen som helst. Men då måste Bengtvakt fixas, å vädret bli bättre för att jag ska orka. Så vi får se helt enkelt.

Nu ska jag nog gå in med kastrull-lock och väcka Fredrik så han får höra om huset =)

Another friday.

Idag har jag vart på mamma å pappas kontor å fixat en massa. Har mailat mer MER, och dom ställer upp med väldigt generös spons till visningen. TV4 Uppland vill att jag ska vara med på Nyhetsmorgon nästa vecka. Sjukt läskigt. Men bra.

Det går framåt med visningen och det känns som att det kommer bli sjukt bra!

Nero har flyttat och Bengt mår superbra och är mycket gladare, så det var ett bra beslut. Bengt är för övrigt så jävla duktig också. Han har lärt sig gå fot utan koppel jättebra, och även "Hämta colan" så att jag kan ligga kvar i soffan å få colan till mig även när colaflaskan är någon annan stans :) Fett.

Mark in the park kunde tyvärr inte datumet visningen blir, väldigt tråkigt. Men jag hoppas han kommer senare på kvällen ändå å tittar å hänger.

Jag mår bra och dåligt till å från. Just nu mår jag lite sunkigt.

Igår var det Fredriks å min förlovningsdag. 3 år. Borde vi inte ha gift oss? Vi var på Commedia med mamma pappa å jossan. Väldigt mysigt, å självklart asgott. Sen gick vi hem å tittade på en halvbra halvdålig film, och jag slocknade som en gris efteråt. 

Nu ska jag ta tag i momsredovisningen, jävligt kul. Jag och kvitton går inte ihop, så det blir nödlösningar och panikletning nu. Men jag har en dubbel Daim att njuta av under tiden. YEAH. 

Imårrn ska ja ner på stan å försöka få byta pappret vi köpte till inbjudningarna, jag blev inge nöjd alls. Alldeles för sladdrigt. Sen ska jag upp till Rebecca å sy till en klännig åt henne. Sen kanske ta det lugnt?  

Ev ska jag till Emma och Muskot å hänga om ett tag, om jag mår bättre.


 

Modevisning 24 september, Konsert Baren i Uppsala.

Just Det. Det är då det smäller. Idag har jag vart på KB och bokat in datum och lite detaljer. Spons är fixat till det mesta, och morgondagens projekt blir att fixa spons till 25 stycken goodie bags till de 25 första gästerna. Även fixa papper till inbjudningar och skriva ut dessa.

Har sett en cool kille i luthagen några ggr, liten kille som alltid har gigantiska coola jeans på sig. En äkta 13årig hiphopare. Sjukt cool. Idag fick jag tag på honom, Sylvester. typ det cooooooolaste namnet. Sjukt ball kille. Jag ringde hem till honom å presenterade mig, frågade om han ville vara modell. Det ville han, ja fick snacka med hans pappa och intyga att jag inte var en pedofil, och imårrn ska jag hem till dom och Sylvester ska testa kläder och vi ska snacka igenom grejerna. Fett.

Hoppas att pappa kan fixa lite tshirts med Marysoul-loggan på. Det behövs.

Nu ska jag förbereda mig inför Neros flytt. Det går helt enkelt inte med Bengt, ingen av dom ger sig, och dom bråkar. Nero ska därför flytta till Marcus flickvän. Det blir bra.

Fortsättning följer... Shit!! Idol om 35 minuter!!!!!!! :) YEAH!

Skitmäklare.

Idag ringde mäklaren som inte lyckades sälja våran lägenhet på första visningen. Han sa att dom som var intresserade hade bangat pga att toaletten måste bytas. Innan han satt ut annonsen sa vi att vi tänkte byta ut toastolen pga att den är dålig, men han tyckte vi var överdrivna, och att det inte behövdes. Vi litade på honom eftersom han är "bäst i stan". Självklart var det dumt. För nu måste vi ju ändå bta ut den, kommer behöva betala en hyra till för den inte hinner bli såld, och ännu mer jävla ränta och skit. Plus att vi inte kan buda på huset förrän vi vet hur det går. Blää.

Idag har jag vart på stan med Hanna, väldigt roligt och väldigt länge sen. Marcus kom ner en sväng också, sen kom även Jossan förbi. Mysigt. Ja fick mig en sjukt jävla god varm chai på Barista och förstår inte varför det var så länge sen jag var där.

AVBROTT!! Fick precis sms av Fredrik, han fick precis reda på att han fick heltidstjänsten han sökt på Securitas, och det är sjukt jävla bra. Grattis bejbi!!!!!!!!

När vi va på stan testade jag ringa Mark in the Park igen för att se om telefonnumret fortfarande inte fungerade som det gjorde när jag ringde tidigare. Men icke, en väldigt trevlig Mark svarade och var aspå idéen. Sjukt kul!! Så om det inte krockar med hans hockey så kommer han att vara med på modevisningen. Fan vad roligt!! Nu måste bara modellerna spikas, och även datum, sen är det bara att slänga ut inbjudningar. Fett.

Pratade också med mäklaren som har hand om drömhuset idag, det hade vart 40 jävla människor på visningen igår. Det är inte bra. Men jag var iaf den första att lämna intresseanmälan, ingen annan som ringt. Så jag hoppas allt ger upp för det anses vara för hård konkurrens. För vi ska iaf lägga bud på utgångspriset, 790k.

Nu ska jag baka pizza på tortillabröd med salami. Mmmmmm. Gott. Sen ska jag bara hänga med dogsen och vilja ut min utmattade kropp. Den är inte van med så här mycket bra grejer på en å samma dag. :)

Har för övrigt mått bra heeeela dagen. Inte ens en tendens till illamående. Känns sjukt konstigt, men så klart jäääävligt skönt. :) Hoppas det håller i sig.

Ciao.

Visning på mitt drömhus.

Idag kl 14.00 är det visning på mitt älskade drömhus i Ramsta. Jag har dödat spindlar å önskat att det ska regna bara för att ingen ska orka gå på visningen, så att ingen budar, och vi kan köpa det direkt. Det har regnat men nu börjar tyvärr solen titta fram, och det är inge bra alls. Alltså, det här huset är verkligen the love of my live. The one and only. Jag skiter i att det är fett jävla mycket jobb med det, det kommer behöva så sjukt mycket tid för att hålla det i trim. Men det är det värt. Jag är medveten om det, och gör mitt val efter det. Alltså, mitt val att vilja ha det så mycket att jag typ skulle göra vad som helst för att få det.

Vi hade visning på våran lägenhet häromdagen, jväal bajsmäklare. Han påstår sig vara the best of the best och beter sig som en jävla slibbig snigel, och ändå fick han inte en enda budgivare av sex stycken intresserade. Det är fan inte nå jävla the best of the best-statistik tycker jag. Ny visning om två veckor. Det är jävligt dumt, för då vet vi ju inte om vi får den såld, och alltså inte om vi kan köpa huset, om det nu inte skulle gå iväg så mkt i pris.

Jag funderar på om jag kanske skulle dra på visningen ändå och skrämma bort dom som är där. Men mamma och pappa är borta med bilen, och därför kommer jag inte dit på något sätt. Hm. Bea vill nog iförsig se huset skulle jag tro. Men hon har väl ingen bil heller. Jävla Juicy, kom tillbaka.

Ialla fall. Ni vänner som vill njuta en fulländad sommar ute med mig å min snart familj ute i Ramsta, med pool, självodlade morötter, fula tapeter, guitar hero på loftet, kanse en minigris i trädgården och allt annat man bara vill leva för, ni lär hålla tummarna för att vi kan lyckas komma över det här huset. För då jävlar ska de bli skönt häng där på sommrarna. Sjukt skönt. helt underbart och så jävla bra bara.

Mark in the park?

Ligger hemma i sängen och hostar och spyr om vart annat. Det är kul. MTV spelar sjukt jävla dålig techno eller liknande skit, och eftersom jag inte har en fjärris till tv'n får jag stå ut med att höra det i bakgrunden av datorns högre musik. Jävligt fin mix.

Va ute på landet från igår till idag, det var mysigt. Alltid skönt å hänga bland mindre avgaser, mer familj, mer mat och mer kärlek. Vi satt å diskuterade hur vi ska få min kommande modevisning så bra som möjligt. Förhoppningsvis kommer jag få ihop make up och styling genom spons, likaså sprit. Och lokal. Även skor. Och modeller är de snälla vänner som ställer upp att vara. Musik kommer att fylla kvällen, blir det som jag hoppas kommer victor aka Dj Akilles snurra plattor, Petter aka Professor P rappa lite och Nisse aka Kung Henry/Henry Bowers droppa shysst poesi. Min smarta lillasyster kom på, först mest på skämt, att ja borde ha "Mark in the park" från Idol som konfransier. Jag tog självklart henne på allvar å slängde iväg ett sms till min ena farbror som känner alla viktiga människor man kan tänkas behöva kontakta, och fick oväntat snabbt ett visitkort tillbaka till telefonen med Marks nummer. Så på måndag ska ja ringa Mark å hoppas att han är sugen på ett litet gig. Det vore sjuky kul, och med tanke på min dåliga tahming (fabrikens dåliga tajming) så ligger ja jävligt risigt till med att få ut kläderna, och måste få dit inköpare och press, och behöver därför lite lockbete. Så jag hoppas det kan funka. Hoppas också väääldigt mycket att farfar ska ställa upp som modell och vilja sjunga lite reggare, för det är han sjukt jävla bra på. Lite Kingston Town by Sune kvällen till ära. Det vore sweet like madass. Men jag ska försöka få in nåt mer känt namn så det lockar lite mer. För jag måste måste måste verkligen få dit rätt folk. Annars blir det tufft, och det känns som att mina 150.000 kronor är lite bortkastade. Och det vore dumt, med tanke på att det är nordeas och inte mina.

Jag är för övrigt sjukskriven pga en del olika anledningar. Väldigt tidigt, väldigt ovanligt att sjukskrivas så tidigt i graviditeten, men jag har en skada i handleden som jag inte få roperera när jag är gravid, vilket leder till att jag inte kan lyfta som jag borde på assistent-jobbet, kan inte bli omplacerad heller. Måste jobba 24 timmar fast min diabetes speciellt nu under grav behöver extra tillsyn och det går inge bra, speciellt när maten kommer upp snabbare än ner. Och lite sånt. Så jag är från och med imorgon officiellt sjukskriven. Men det känns ok. Jag kan ta hand om hundarna, sy bejbikläder, träffa dom jag vill träffa, fixa så mkt jag bara vill med företaget, hjälpa pappa med grejer som han vill ha hjälp med och lite annat bra. Dock kommer de blir sjukt dåligt om pengar, men det är jag van vid. Alldeles för van vid. När kommer framgången och dess belöning? Skulle nöja mig med att ha några fucking jävla kronor kvar efter räkningarna, eller varför inte ha råd att betala alla först? Sålde min älskade alldeles för underbara bil till ett jävla skämtpris häromdagen, jag behövde pengarna, och att säga Nej är inte riktigt min grej, så när killen sa "du får "2500" höll jag på att börja grina samtidigt som jag ville slå honom sjukt jävla hårt på käften, istället säger jag bara "okej, ja pallar inte tjaffsa, ta den". JÄVLA IDIOT-MARIA!! Dom hade för fan åkt från Falun och hade tagit den för det jag begärde om jag bara sagt ifrån. Nu får jag skylla mig själv, och trolla fram sista tusingen till hyran och glömma och fortsätta drömma om mitt playstation med guitar hero. Och aldrig mer träffa min kära Fiat 127 special combi vid det otroligt vackra namnet Juicy. JCY 464. Farväl. Min första och sista bil. Jag vill aldrig ha någon annan bil.

Jag måste för övrigt träffa min kära bror snart och snacka skit, och träffa hans nya tjej så jag kan godkänna henne. Marcus ska bara ha det bästa. Nothing else.


Håll nu tummarna för att Mark är en shysst grabb å inte bangar det här.


RSS 2.0