Ingen träningsvärk!!

Vaknade upp utan träningsvärk idag, förvånande! Betyder det att jag inte tog i tillräckligt, eller att ja kanske inte är så otränad som ja trodde? Det tål att tänkas på.
Drog till badet vid elva idag, cyklade dit, väntade in Josse och så hoppade vi i bassängen med alla gamla tanter och farbröder som fyllde bassängen och simmade så sakta att vi simmade in i deras fötter. Efter knappt en halvtimme gav vi upp för det var helt värdelöst, man kom ju ingen vart. Blev väl kanske 10 längder bara. Men vi hängde i varmpoolen å bara mjukade upp oss en stund sen blev de köttfärslimpa med rotfrukter å sallad till lunch. Sen hookade vi med Marcus å Putte en stund innan vi drog vidare själva på stan. Sen cyklade ja till Commedia, eller ja cyklade halva, för sen kom en polisbil å ja fegade ur å hoppade av cykeln eftersom ja inte har nå lysen. Käkade supergott där med mamma pappa å jossan sen cyklade ja hem. Imårrn blir de simma klockan elva igen. Ja börjar bli stressad över att ja inte kommer hinna gå ner så mkt ja vill. Mitt första delmål är -5kg till den 20 feb. Vi får se helt enkelt.

Igår hittade ja Sune mitt i en hylla som han höll på att krypa igenom. Sötnöten!







Och Sunes senaste favvogrej är att bada i slasken. Och då ser han ut såhär:














På söndag ska ja stå på en baby- och barnmässa på Fyrishov med förhoppningen om att bli av med lite av Sunes urvuxna grejer. Hoppas de går bra!!

Träningsvärk imårrn!!

Imorse kvart i elva hoppade ja på cykeln å drog till centralbadet för att simma. Brukar simma 40 längder (1km) på 40 minuter. Men jag simmade i den snabbare banan idag för de va så mkt folk i den vanliga. Och då klarade jag 40 längder på 30 minuter. Efter 20 tänkte ja att shit nu måste ja vila men sköt upp det till 25. Samma tanke där men sköt upp det till 30. Då vilade ja 30 sekunder och sen flåsade ja dom sista tio men hopp om att inte sjunka. De va skitjobbigt men jävligt skönt. Sen blev det lite stretcha i varmpoolen, men jag tror de kommer bli träningsvärk imårrn ändå. Men det får tränas bort för då blir det simma igen minsann.
Efter cyklade ja hem å hämtade Sune å drog ner på stan och nu kom vi nyss hem. En som va här nyss å tittade på lägenheten men de blir nog inget som vanligt.

Till er som e intresserade. Söndagen 15 februari kl 14.00 är det 1årskalas hemma hos oss för Sune. Osa via mail eller telefon!!














Godisförgiftning.

I torsdags va jag å Josse på smygpreimären av Oasias nya lounge. Vi förberedde oss med typ fem godisbitar i var för att vi trodde att lite socker i kroppen kanske behövdes om man ska förtära alkohol. Det slutade i att Josse fick värsta migrän och jag mådde spyilla hela natten. Drog hem till mamma vid halv tolv redan och då vaknade Sune till så jag tog över honom till Jossans säng där jag skulle sova. Men det skulle jag inte ha gjort för han vägrade somna. Höll på att böka fram å tillbaka tills han bestämde sig för att bli förbannad istället. Så vid halv fem på morgonen tog jag Sune och gick hem. Kl sju somnade han och vi sov till tolv. Igår var jag och Josse på en asrolig bio. Zack and Miri make a porno tror jag den hette. Vi garvade såklalrt mest av alla. Askul!! Josse va trött å skulle upp tidigt å jobba så det blev sova för henne medans jag hooka med Marcus å en kompis till honom. Vi hamnade med tre galna finska pantertanter på O Connors. Den ena ville spöa Jonas och den andra ville hångla med honom. Den tredje berättade sitt livs historia för mig. Vi hade asroligt. Kom väl hem vid fem och av nån dum anledning bestämde ja mig för att simma kl elva i förmiddags vilket var jäkligt jobbigt. Det kändes som det var ström i vattnet och att ja inte kom nån vart när ja simmade. Men ja simmade mina 40 längder och mötte sen upp mamma jossan fredrik och sune för lunch.
sen blev de till å packa ihop alla kläder ja har på frid & fröjd och åka hem med. Fredrik lyckades sträcka ryggen på nåt dumt sätt när han löft en kasse och går nu som en gammal gubbe. Jag hade tänkt träffa Josse m.fl men de verkade inte bli av för Fredrik kunde inte ta hand om Sune men nu börjar ryggen räta ut sig så jag kanske tar mig en sväng ner på stan ändå.

Nu springer Sune runt naken efter att ha kissat ner sitt livs först par kalsonger och kissar lite här å var som en liten valp.











-2kg.

Yeeey! Jag har tappat två kilo. Det är nog en blandning av att ha vart magsjuk ett dygn och GI-maten.
(Mary, du kan äta allt utom vitt mjöl, potatis och socker typ. Alltså ersätt pasta, potatis, ris, socker med köt kött kött och gröööööönsaker :) Piece a cake dudette!)
Det känns asbra och nu är det bara 8 kilo kvar till mitt mål och det känns faktiskt inte helt omöjligt. Vilket det säkert kommer göra om några veckor, haha, men nu känns de bra och jag vill fortsätta sköta mig. Försökte få i migg ägg å bacon till frukost som första mål efter magsjukan vilket inte alls funkade. Men imårrn borde magen vilja samarbeta bättre och det kommer bli en god omelett med skinka, pesto, keso och självklart ägg till frukost!

Nu ska ja låta Sune sova i fred här brevid i sängen och kanske jag också kan slumra till!

Omelett.

Sune sover, han är piggare nu, lite snorig bara. Jag sitter med en nystekt omelett och drömmer om en påse lösgodis. En vecka avklarad. Tre kvar, sen ska ja ha gått ner 5 kg. Vilket känns rätt osannorlikt med tanke på att ingenting hänt den här veckan. Eller ja gick först upp ett halv kilo som jag idag hade gått ner igen. Men ja håller tummarna för att vågen snart kommer bli min vän. För ja ska banne mig ner tio kg till i sommar.

Idag var jag och Sune på Ikea tillsammans med mamma å pappa. Ja blev toklåg och pappa sprang å snodde åt sig festis till mig. Mer action än så blev det inte. Sune fick en stor gosedjurselefant i elvamånaderspresent.

Imårrn ska ja träffa broren och fika. Kolla på snowboard oxå, ja e sugen på att köpa en bra, och nu när de e rea blir de ju billigt. Eftersom ja inte åker så ofta så kan den ju till å med hålla rätt länge då när den mestadels kommer va i källaren :) Men ja vill att Sune ska lära sig åka, och då är de ju bra om ja oxå har en. Det är för mkt peppar i min omelett märkte ja nu. Tur att ja har en soda streamer så ja kan skölja ner det med gott bubbelvatten :)

Idag hade Sune för första gången sina air max 90s på sig, och självklart hade jag mina matchande. Hade för bråttom för att hinna byta till orangea skosnören på sunes, vilket störde mig enormt, men de får bli tills imårrn.



Nu snackar vi snygga skor minsann!

11 månader!!

Idag fyller lilla Rune 11 månader!! Det betyder att han måste få nån present, och eftersom han oxå är lite sjuk måste de bli en ännu finare present! :) Yes!

Jag fick en sån här av en kompis:


Tack å bock!

Då var tydligen grejen med den att man ska skicka vidare och nämna den man fick den av. Jag fick den av Mari, http://marilundin.blogg.se/nyhar
Och jag ska skicka den vidare till... Hmm, ja läser ju inte så många mammabloggar. Men vi skickar den till Hanna!
http://hannamariak.blogg.se/
Sen ska ja tydligen skriva till henne att ja gett henne den så hon kan skicka vidare.

90 jävla spänn!!

Precis kommit hem från mamma, har vart där sen i eftermiddags. Fikade först med Josse å Helena på stan, mysigt. Sune har dock hög feber och är hängig så ja orkade inte va på stan så länge. Ja känner mig lite hängig nu men efter promenaden hem blev ja lite piggare och Sune är nöjd ensam på golvet nu för första gången idag. Kan bero på att en halv flaska välling fick stanna i magen.

Håller på att fixar med nya bytesannonser. Blocket har höjt priset till 90 jävla spänn för en bytesannons. Galet. Tänk om man grundat Blocket, vilka pengar man skulle tjäna!

Nu ska ja ta hand om lilla vampyren och försöka få oss att sova.

Trött som tusan!

Idag är fjärde dagen med GI rivstarten och INGET socker alls har ätits i någon form. Jag är trött som faaaaan! Känner mig överkörd idag, ont i hela kroppen och skulle kunna somna på en sekund. Har vart å jobbat på Frid&Fröjd idag, extremt lite folk resulterade i att mina ögon blev ännu svårare att hålla öppna. Mina grejer går segt igen, sålde ett linne å en tshirt idag bara. Bättre än ingenting men trist att det inte blir mer. Hemsidan har de sålts rätt bra från några veckor men nu är det dött igen.

Det är 26 dagar kvar tills det har gått 30 dagar med GI och enligt papprena jag har att följa så garanterar dom -5kg på 30 dagar. Så jag hoppas att det stämmer, annars blir jag arg. Jag SKA ner tio kilo till i sommar.

Fick mail från Paypal nyss, väldigt svår engelska dom använde sig av, sånna ord ja aldrig hört förut. Men vad jag förstår så ska jag få tillbaka pengarna jag la ut för vagnarna inom 5 dagar. Så jag hoppas att jag förstog rätt. 170 + 215 dollar. Det ska rakt in på sparkontot så att det kan bli en solsemester snart, för det behöver jag. Iaf när ja gått ner minst 5kg, då ska jag belöna mig själv :)

Imårrn ska ja gå å hämta ut ett paket från Recognize med två par mjukisbrallor från Pelle pelle och två par tishor, en till Marcus å en till Freddie. Hoppas allt passar. Sen hoppas ja på att Bea å Tina ska vilja fika. Annars får ja å Sune ta å hitta på nåt annat. Och med fika menas då te och ev en liten bit mörk choklad. Nu blev ja sugen på det, så nu ska de kokas te å brytas en liten chokladbit. Håller tummarna för att de e nåt bra på tv ikväll för ja orkar inte göra nåt annat än att ligga still. Tur att Fredrik är hemma så ja kan låta honom ta hand om huliganen.

VINST!

Igår var jag och gjorde klart Sunetatueringen, det blev asbra. Efter det gick ja hem till mamma, Sune var där. Vi åkte och handlade på Maxi. Efteråt köpte jag en varsin trisslott till mamma och mig. Vann 75kr på den ena, skitglad över att ha vunnit mer än någonsin bytte vi in dom till tre nya. Jag hann säga till mamma att vaffan, skulle tagit pengarna istället, man vinner ju aldrig igen. Och så skrapas det fram tre tusenkronor. SWEET! Vi vann alltså tusen spänn på Triss. Det satt fint!

Nu sitter ja å velar om ja ska dra utomlands imårrn med Sune, hörde att man kommer till lite olika varma ställen för typ 900 spänn en vecka med hotell. Ingen som kan följa med, så då tänkte ja att ja drar väl själv då.. Men vi får se. Pengarna borde egentligen gå till vettigare saker, men ja känner att lite glad sol är välbehövt just nu.



Och förresten, jag ska gå ner tio kilo. Första målet är fem kilo, på 30 dagar. Började med GI-rivstart igår. Än så länge går det bra haha :)

Ny vagn!

Idag drog vi på vagnjakt efter att ja kommit på att ja inte pallar en dag till med skitvagnen som håller på att rasa samman. Det fanns inte mkt att välja på, och servicen sög på stans alla tre barnbutiker. Även att vi frågade saker och visade att vi faktiskt ville köpa en vagn så var det ingen som orkade hjälpa till. Skitställen. Varför anställer dom inte bra folk för? Ja ville inte handla vagn av nån av dom bara för att visa på att servicen sög, men har man inget val så har man inte. Det blev en Emmaljunga. Fredrik fick välja för att om ja väljer går de sönder eller är bara skit. Dock är den såklart lite vind för högra framhjulet nuddar oftast inte marken utan slår bara i och stör mig som fan. När jag är inblandad i ett köp av nåt blir de alltid fel. Jag skämtar inte, så är det jämt. Helt värdelöst. Sen är korgen under vagnen asliten vilket jag hatar. Men de fanns ingen annan vagn med rimligt pris med bättre korg så ja får väl vänja mig. Men ens inte två paket med jeans eller en liten väska får plats. Så lycka till att gå å handa mat med den om man ska ha mer än ett paket mjölk, för det är ungefär det som rymms. Varför gör man inte stora tygkorgar till alla vagnar? Som det var på Mini-bmx-vagnen vi hade, som vi reklamerade. Den hade bra stor korg. Likaså Kronanvagnen. Men förutom det så är vagnen väldigt bra och bekväm. Blir liten när man fället ihop och den är lätt att dra. Tina har en likadan å hon e jättenöjd, så när jag väl har kommit över korg-problemet och hjulet e fixat så kommer den nog få lite mer kärlek. Men jag har väldigt svårt att tänka mig att ja ska komma över korgproblemet. Det stör mig som fan. Verkligen. Jättemycket. 2370kr betalade vi för vagnen. Snuskigt dyrt om man jämför med USA priser. Dom två vagnarna ja beställde gick ju på typ en tusing mer, och då va de inkl frakt. Att ja nu blev blåst är ju en helt annan femma och hör inte hit. I usa är alla vagnar snorbilliga. Men inte här.

Ja ligger i sängen, la mig med Sune kl nio å kände mig väldigt trött å tänkte att ja skulle somna, men efter några sms med lillasyster så blev ja piggare å gick å hämtade datorn. Men eftersom min superdator har gått å blivit över ett helt år gammal så är den ju typ slut, batteriet håller i typ 20 minuter. När den va ny höll den tre timmar utan problem. Skitgrejer.

Så här ser vagnen ut:


Den matchar Sunes overall väldigt fint. Ja hade gärna tagit en rosa, bara för att fortsätta va kärringen mot strömmen och låta Sune ha vilka färger han vill (eftersom allt för många tycker att pojkar inte får tycka om alla färger och det är nåt som stör mig ännu mer än korgproblemet) men den fanns inte i rosa och därför fick den här fina bruna duga till lilla prinsessan Sune.

Nu ligger batterit på dödbädden och ja ska sova.

Så jävla typiskt!!

Jaha.. Då blir de väl inga vagnar för Sune då! Va in på Ebay precis å kollade på säljaren sida, vagnarna har ju fortfarande inte dykt upp. Självklart har personen fått flera negativa omdömen där folk skriver att varorna aldrig kommit och sen har personen avslutat ebaykontot. Så där rök mina pengar och här står ja med en pissig jävla skitvagn som håller på att rasa ihop. Och jag är inte ens förvånad. Just my luck! Sjukt typiskt mig.
Jag betalade via paypal, så har jag tur kan jag kanske få tillbaka pengarna. Har anmält båda transaktionerna till dom och förklarat läget. Helst av allt vill jag ju att vagnarna bara ska dyka upp, men jag är rätt säker på att de inte kommer bli så. Fan va less jag blir. Hade ju verkligen sett fram emot hans nya Jeepvagn med inbyggda högtalare. Bläääääääää.

Sune sover en sväng nu. I sin säng, i sitt rum! :)

Sune har fått ett rum!!!

Typ hela dagen igår, och fram tills nu idag har ja å mamma röjt i lägenheten. Innan har vi haft sovrum i största rummet, som ändå är rätt litet. Och sen lager för kläderna i det mindre rummet. Men nu tog vi tag i det och har fixat så det största rummet nu är Sunes och det lilla är sovrum. Kläderna är intryckta i alla garderober och våra kläder ligger i sopsäckar i väntan på bättre förvaring.
Det börjar bli ordning och det känns superskönt! Nu kommer mamma med förvaring! Lägger upp bilder på Sunes rum sen! :)



Tillbaka!
Nu har ja laddat upp bilderna på facebook. Orkar inte ladda här oxå. Men tryck på den här länken på kan ni bläddra bland alla bilder!
http://www.facebook.com/album.php?aid=68955&l=870c3&id=619592282

Nu ska ja ta tag i säckarna med kläder. Men först lite soppa!

IRRITERANDE!!!

Jävla skit. Nu har ja suttit i en timme och laddat upp flera hundra bilder som ja tänkte framkalla. Självklart försvinner alla bilder när ja skulle gå vidare till kassan. Så sjukt störande. Nu orkar ja inte börja om. De får bli en annan gång. Hade ja vart smart hade ja ju på samma gång kopierat alla bilderna till en ny mapp, men de orkade ja såklart inte.. Skit.

Pics











It's been a while..

De va ett tag sen ja skrev nåt. Julen och allt som hör till har iaf vart superskönt och lugnt. Igår var det nyårsafton, och den firade jag och Sune tillsammans med Josse och hennes föräldrar ute i Storvreta. Vi blev bjudna på trerätters middag, räk & musselsoppa till förrätt, plankstek till varmrätt (helt galet gott, och fint upplagt!) och till efterrätt blev det en god pannacotta. Fick lite fin champagne också som ja hann ta ett par klunkar av innan Sune välte omkull haha.
Sune var superduktig hela dagen igår, sov två korta svängar och var ändå vaken ända till halv ett. Världens bästa kille. Vid halv tolv kom vi till KB och mötte mamma och Jossan, pappa hade gått hem för han hade ont i magen, vi drack en cider och brydde oss inte direkt om tolvslaget, en enkel skål fick räcka. Kändes inte som att de va nåt annat än vilken dag som helst. Mamma var snäll och tog med sig Sune hem och jag å Josse drog till Marcus för att ha asroligt resten av natten.
Idag har ja mest degat, käkat en pizza, vart å handlat en sväng å nu påbörjat min soppdiet som känns sjukt opepp. Jag har gjort typ fem liter potatis å purjolöksoppa. Supergod, men gud vad tråkigt det är att gå på diet. Håller man det så funkar det ju, men de e så trååååkigt. Känner mig super omotiverad, så vi får se hur det går. Kanske börjar en annan dag haha.
Fick för mig att ja skulle möblera om hela lägenheten och fixa så att Sune får ett rum. Men jag behövde bara titta in i lagerrummet för att låta bli. Usch vad det kommer ta tid att få ordning på allt, tråkigt. Men när de sen blir klart kommer de nog kännas fantastiskt skönt. För det ser ut som värsta soptippen här. Värre än nånsin tror jag. Blää.
Sune är supermammig för tillfället, när ja e hemma kan han knappt va hos Fredrik utan att bli jätteledsen å vill komma till mig. Men är ja inte hemma går de ju utmärkt, men när ja e i närheten ska han bara till mig. Men nu har han slocknat. Vore ju skönt om de var för natten, men de e nog noll procent chans att de blir så, han har ens inte ätit nåt, försökte få i honom mat innan men han var så trött så han ville  inte ha. Så han borde vakna å va hungrig om en stund. Han sov typ fyra timmar tidigare idag, han tog väl igen sig efter gårdagen.

Ja, de va väl det. Ska lägga in lite bilder i datorn nu så de kommer säkert upp nån här snart!

Visst ja! När vi va i Sthlm häromdagen, ja drog dit å hookade med mamma, pappa å Jossan sen käkade vi grym middag på P.A & CO, supertrevligt. Två av tre farbröder var med oxå. Vi var iaf in på Urban Outfitters då, och ja hittade superfina ramar, så ja köpte åtta stycken. Så nu när Sune ändå sover ska ja ta å beställa bilder till dom! Tänkte ha svartvita bilder på Sune i dom. De kommer bli superfint. Tågresan till Sthlm va för övrigt fett jävla jobbig. Ja trodde ja hade tio minuter tills tåget skulle gå, men de va typ 2 minuter, å de va ett intercity tåg, som bara stannar - plockar upp - åker vidare. Så ja stressade som fan, köpte min biljett, Sune vart hysterisk för han inte fick komma upp till mig som han ville, hann liksom inte ta upp honom när ja skulle springa till tåget. Tåget kommer och Sune skriker fortfarande, inte en jävel hjälper till att få på vagnen, när ja äntligen kommer upp är ju tåget smockfullt. Så ja å Sune får stå precis vid dörren hela vägen, kom inte ens in i en vagn för de va så fullt. Sune fortsätter skrika hysteriskt, inget hjälper. Men till slut somnade han i min famn. Jag var supersvettig och helt slut. 40 minuters resa, och stå vid dörren där de låter som fan å e riktigt vingligt, de gjorde att ja va trött typ ett dygn efter haha. Helt slut blev jag. Sen fick ja självklart ingen hjälp av tåget heller, folk suckade bara för jag tog för lång tid på mig att gå av. Idioter. Det kan ju skada att va snäll å hjälpa till nån gång.

RSS 2.0