Bilduppdatering!

Länge sen ni fick se bilder på Sunnyboy, men här har ni!!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=102017&id=619592282&l=3ec7eb3bf5

Bartenderkurs!

Igårkväll var det fest på logen i östervåla, farmor å caj brukar fixa det för sina vänner, och igår var det dags. Jag och Benny stog i baren, typ hundra pers va där och det var verkligen superkul. God mat, roligt folk, bra musik, mycke dans, och drick-glada gäster. Så vi fick leka lite bartender, och ja blev sjukt sugen på att ta en bartenderkurs, gärna utomlands. De e nog de enda ja skulle kunna tänka mig "plugga" till, har aldrig kännt mig sugen på nåt som har med plugg å göra, men en sån kurs skulle va fantastiskt roligt. Tyvärr kostar de typ tio lax för två eller tre veckor. Billigt iförsig, för de ingår boende, lunch, utbildning å massa smågrejer, typ som solstol på stranden haha. Men de ska ja nog ha som mål att försöka spara ihop till inom en inte allt för lång framtid. Sweet!! En väldigt lyckad fest var de hur som helst. Ja längtar till nästa.

Idag har ja fått en inneboende, de känns kul. Vi ska koppla in hans stora tv snart å lira lite guitar hero, sweet.

Nu ska ja plocka lite så de blir bättre ordning, eller försöka. De blev ju inte mindre grejer nu om man säger så. Min lägenhet är ju redan som den va överfylld me grejer. Satt ut annons på min sängstomme för den är så stor, tar upp så mkt onödig plats, får ja bort den så kan Sune få sig en egen liten hörna i sovrummet eftersom han förlorade sitt egna rum idag. Känns tråkigt att inte ha ett rum till honom, men de blir bra de här, ja måste för pengarnas skull, och för Sunes skulle spelar de ju ingen roll om han har eget rum eller inte, men ja tyckte de va mysigt. Men som sagt, de här blir bra!!

Sunnyboi!

Har vart rekorddålig uppdatering här senaste tiden men ja har verkligen inte haft lust.

Studentuppvaktningen va mysig, om man bortser från en blodig incident med två fulla tonåringar som krockat med en bil varav den ena hade hål in i huvudet å ja ringde ambulans å grejer. Men som sagt, bortsett från de var de en väldigt mysig dag. Sune busade på som bara den och efter några skedar tårta somnade han i sin mormors knä på knappt två sekunder.

Idag har ja skaffat mig en ny mobil, en sonyericsson, rosa och guld. ja e nöjd. Älskar sonyericsson när de kommer till sms. yeeey! Va på stan me först Frida idag, sen mamma en snabb sväng upp till farmor å sen benny en snabb sväng.

Sune har blivit väldans svårsövd igen, i princip omöjligt att få honom att somna innan tio elva. Vilket börjar göra mig väldigt trött men de ordnar sig väl snart hoppas ja. Han har kindtänder på gång, en som kommit fram och en som orsakat en blodblåsa i munnen på honom, vilket kan förklara hans grymt växlande humör senaste dagarna, och svårsovandet. Men de har blivit dags att inte låta honom sova på dagarna tror ja, för gör han de är kvällen körd. Dom dagar han håller sig vaken hela brukar han somna innan tio iaf. De e lyx!
Men trots detta är han ju världens ljuvligaste unge, han e så fantastiskt att ja inte vet vad ja ska ta mig till. Typ världens roligaste unge (nej ja e inte partisk). Han säger inte mkt annat än mamma, jävlar har han slutat med (tyvärr, ja gillade de). Men han gör sig förstådd med sitt ÖHHH och sitt pekfinger. Idag när mamma satt vid matbordet å han ville bada pekade han på mamma, sa öhh och pekade in till badet. Mamma frågade "Vill du bada?" och han sken upp och gjorde sig redo för å hoppa i. Man behöver inte kunna så mkt mer än Öhh+peka, man klarar sig.

Nu måste ja sova för imårrn ska ja upp sju, först lämna sune, som tur var ställde mamma upp me bil så sparar ja några minuter. Ska va på jobbet klockan nio, jobba nere på tag självlagret hela dagen, börjar med inventering. Ja e redan trött. Har en monsterförkylning på gång känner ja, inge kul alls.

Här kommer några bilder på Sune. Sov gott på er!!














En speciell hälsning till morfar ute i skärgården från Sune!

Update!

Okey, här kommer en update på kärleksfronten. Jag har träffat en fantastisk kille, som oxå jobbar på Ikea, på varuutlämningen. Han har ett av de bästa namnen i världshistorien tror jag. Benny! You just gotta love it.
Vi har sjukt kul ihop å typ klickade direkt. Grymt!

Igår var ja, sune, benny å mamma på fyrishov, skitmysigt. Självklart brände ja sönder övre delen av ryggen. Plus att ja lyckta stuka foten eller nåt liknande så ja e svullen å har apont. imårrn ska ja å annie gå blodomloppet på 5 km, så foten måste ´bli bra idag.

idag blir de en sväng hem till bennys mamma i björklinge.

på fredag kommer mormor å moster :) YIPPIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0