Freddie goes mästerkock!

image43

image44

image45

image46

Det vart jättegott. Den röda gjorde sig bättre på bild än den gula dock. :P

Bengt the man!

image41

Snyggast på jorden! =)







image42
Och såhär söt är en dag gamla Oliver. :)

Fucking finally!

Igår skulle ju kameran komma, senast kl 16.00. Jag känner på mig att det kommer bli strul, och ringer därför å kollar läget för säkerhets skull. Och självklart är det strul. Massa tjaffs och jag blir skickad fram och tillbaka. Och till slut säger dom att dom kommer lämna paketet på företagarcenter, SENAST 16.00. Jag är där 16.05 och har bara med mig leg eftersom gubben i telefon sa att de va allt jag behövde. Tanten i luckan blir sur och säger att jag självklart måste ha kollinr oxå. Så jag ringer till Jossan och hon fixar fram det. Sen letar hon efter paketet men hittar det inte, och tror att jag gått till fel ställe, eller att det på nåt sätt är mitt fel, och ber mig kolla upp med info och komma tillbaka idag ist. Jag säger att hon kan ju iaf ringa och kolla vart det är eftersom det var hit jag skulle enligt kundtjänst. hon ringer, och Annsofie som hon tydligen heter, som kör postbilen, är försenad, och kommer om en kvart halvtimme. FAN vad mitt hjärta slog arga snabba slag vid det här tillfället. Jag sätter mig ner och väntar och tiden går, jag blir mer förbannad och kön växer. 16.55 kommer pakethelvetet, inte ens en ynka liten ursäkt för att det var försenat, och jag betalat 120kr extra för att få det i tid, utan hon kollade surt på mig och sa att mitt paket var framme, och jag fick gå dit och ge henne 14 st 500lappar motvilligt. Jävla kärring.

Efter det skulle jag cykla med kartongen som var mkt större än jag trott, till Stabby spel och tobak och hämta babysittern och dom andra grejerna vi beställt. Och dom paketen vad såklart mkt större än jag trott oxå. Och så var det kö ända ut till dörren. Så jag står där inne, fet som en flodhäst och svettig som en gris. Men till slut får jag mina paket och cyklar hem.
Väl hemma packar vi upp allt och humöret kommer tillbaka, för babysittern va assnygg, och kameran fantastisk. Men jag har fortfarande inte förstått hur man tar en svartvit bild, och hur man ser det man vill fota på displayen. Instruktionsboken är inte till nån hjälp heller, för jag hittar inte nåt svar där. Så om nån vet, holla at me.

Imorse var vi på sjukhuset som vanligt. Tog två timmar igen, dom är så sjukt sega! Hade 1+ på äggvita i urinen, lite högra blodtryck, tre kilo vätska till i kroppen, allmänt dåsig och huvudvärk. Alltså alla symptom på havandeskapsförgiftning, vilket dom oxå reagerade på. Men dom verkade ändå tycka att det inte var nåt speciellt, utan att det säkert var fel på proverna eller nåt. Dom är som virriga hönor där uppe. Ska iaf tillbaka på måndag och lämna nya prover så får vi se om det är samma eller bättre/sämra. Är det samma/sämre blir jag antagligen inlagd till bebis tittar ut.
Barnmorskan klämde som en dåre på magen oxå för att känna hur den ligger, trodde jag skulle skrika för hon klämde så hårt. Men hon kunde inte avgöra hur den låg, så nästa vecka blir det ultraljud för att kolla vilket håll den ligger.

När vi äntligen var klara gick vi in och hälsade på Tina, Erik och Oliver. Jäklar vad söt han var! Och pytteliten! Verkligen suuperliten. :) Fredrik höll i honom oxå! 2600gram vägde han :) Tina är så jävla rolig, hahah. Hennes första kommentar när han las upp på magen var "Åh vilken äcklig". Hahahah. Och jag kan verkligen se det framför mig :P
Men det hade gått jättebra, och långt ifrån så ont som hon trodde. Vattnet hade gått hemma en kvart efter hon klagat på nån smärta i kroppen och Erik svarat med "Nu är det inte långt kvar" :) Och så blev det översvämning av fostervatten kvarten efter. :P Sen hade hon verkar med en minuts mellanrum och var helt öppen när dom kom in. Så det lät väldigt enkelt. Hon verkar va gjord för att föda barn, så dom lär ju kunna skaffa en hel del utan problem. : )

Nu ska jag kolla på film som pappa hade brännt ner, kommer inte ihåg vad den hette nu, men om en 16årig gravid tjej, den går på bio nu. Och ena snubben från Super Bad (som förövrigt är så sjukt jävla kul).

När filmen är slut så är batteriet till kameran laddat oxå, och då ska jag föra över bilderna. Då ska ni få se en superfin bild som Fredrik tog på Bengt!!! : )

Bankdag!

Imorse var jag på banken och skrev på sista papprena inför lånet, det gick bra!

Nu har jag suttit och tokletat efter något ställe att köpa webbshop från, men det är ju sjukt jävla svårt! Har hittat ett ställe som hetr Bizstore. Den verkar bäst, men jag ska leta vidare några dagar till först!

Fick sms av Tina när jag var på väg till banken. Dom hade fått sin bebis i natt! Exakt en månad för tidigt! Men dom mådde bra, det hade gått asfort. 1 timme 45 min. :) Tänkt om man skulle få det så enkelt. :) Imårrn när vi vart på mödravården ska vi hälsa på dom! Får se om det blir en Oliver, som dom hade bestämt sig för innan! Kom på då att både hennes å Angelicas bebis heter Oliver, och båda var fyra veckor för tidiga. :P

Annars händer inte så mkt, ja har asont i höfterna idag och känner mig rätt seg. väntar på kameran som aldrig verkar vilja komma. Men den ska komma innan kl fyra, så vi får väl se! Med min tur så kommer den antagligen inte! Imorse halv åtta ringde en gubbe från posten och sa att han skulle komma med kameran, men eftersom det ska betalas postförskott ville han veta om ja hade kontanter eller om han skulle lämna till postcentralen vid alliansen och jag hämtade själv. Då frågade jag om han inte kunde lämna här på lokala utlämningsstället, och då märkte han att han tagit fel paket, och det inte var hans område. Så nån jäkla Annsofie skulle ringa senare när hon var på väg, men hon hade inte börjat jobba än.. Så ringde ja till posten nyss å kollade hur de gick, då va paketet utskickat halv tio, så det ligger och guppar i nån bil och virrar runt nånstans som inte är här. Grr. Jag borde tackat ja till allianshallen och dragit dit å hämtat ist! Allt ska alltid krångla.

På fredag fyller Fredrik år, så ja ska kolla med honom om vi ska ha födelsedagsfika på torsdag eller måndag eftersom han jobbar i helgen.

Bengt my man!

image37

Det finns ju faktiskt ingen underbarare varelse! Såhär ligger han breve mig i soffan just nu och snarkar! :) MY LOVE!



image38

Supersnygga Bengt, som alltid lättar upp humöret! :)


image39

Vem skulle inte vilja kramas med den här puddingen?

image40

Eller bara titta på den här! :)

Canon EOS 400D på väg!

Helgen har vart bra! I fredags var Helena, Manne å Signe här. De va jättekul, å jag blev så glad att det gick bra med Bengt! :) Och Signe är typ hur söt som helst! :) Och Helena hade klippt sig SJUKT snyggt.

Fredrik har lagat mat i helgen oxå :) Hemma hos mamma så lagade han och mamma mat tillsammans och testade recepten som hon ska ha med i sin kokbok "Kan Fredrik, kan du". Det kommer bli asbra, och Fredrik var riktigt duktig. :) De blev supergott. Så nu när han visat att han faktiskt kan laga mat, så kommer han inte slippa undan. Dealen blir nu att han får laga mat när han e ledig, så fixar jag när han jobbar. :)

Jag har fått nåt jäkla skit i händerna, kar-nånting-tunnel-syndrom som gör att ja får asont i händerna och inte kan greppa saker till och från, och fingrarna domnar. Rätt drygt!

Träffade ett par från Västerås ang Bengt, dom var jättetrevliga och det kändes bra! Imårrn ska jag träffa en annan, som bor lite bättre till, i Valsätra. Hoppas nästan på att hon inte ska va nå bra, haha, för då blir de lätt å bestämma. :P Annars vet ja inte riktigt hur ja ska göra. Men idag när solen sken och energin flödade så kändes det som att ja inte alls vill lämna bort honom ens några dagar. Men för hans skull så behöver jag det! Det blir en tillfällig lösning hur som helst!

Igår beställde jag kamera, en Canon EOS 400D. Känns lite jobbigt för ja får ångest för den va dyr, men samtidigt kommer det vara fett värt! Kommer kunna ta underbara bilder på både bebis och Bengt, och sen kommer jag kunna fota kläderna bra till hemsidan! Så den ska komma imårrn, så morgondagen kommer bli full av att lusläsa instruktionsboken :) Men först ska ja till banken och skriva på papper, och sen träffa hon ang Bengt. Sen ska Jossankossan sova här, för mamma och pappa ska ut och fira 25årsdag, dom gamla getterna. :)

På onsdag morgon är det dags för sjukhuset igen, får se om det blir vändningsförsök då, eller bara info om det, för vad jag förstår har den fortfarande inte flyttat sig från att ligga tvärs över.

Och på torsdag är det föräldragrupp igen, och sen visning av förlossningen! :)

Vi beställde kammo-babysittern häromdagen också! :) Så jag hoppas den kommer snart!! Sen har vi nog inhandlat allt. Förutom blöjhink, bärsjal och babygym. Blöjhinken kommer vi nog köpa nån dag framöver, men det andra känns inge brådskande.

Jag har en ny favorit på kill-listan
 - WINSTON -
Algot ligger fortfarande bra till, men Winston är ju faktiskt sjukt coolt.

Tjejlistan ligger fortfarande till såhär:
Chilla
Doris
Hope

Chilla kommer jag aldrig få igenom, så det är ju egentligen uteslutet, men man kan ju drömma :) Dom andra verkar svåra oxå, men jag tror rätt hårt på Doris iaf. :)

Bea har vart här ikväll. VI hade väldigt mysigt =)  Kollade på Super bad. Haha, den är såååååå sjukt jävla bra! Helt underbar film! Sen åt vi såklart godis och semla oxå! :P Dumt vore ju annars!

Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och äta ännu en apelsin =)

Bra start! :)

När jag väl somnade i natt så sov jag faktiskt väldigt bra, i typ tre timmar, innan jag fick gå upp å käka för jag var låg. Sen sov jag bra igen i ungefär tre timmar.
Sen tvingade jag mig att gå upp av nån anledning, och nu sitter jag här och funderar på att gå å vila igen innan jag ska ta mig an dagens sysslor. Som iförsig inte är många alls. Jag ska till Nelins och handla, städa lite och sen laga mat. För på eftermiddan kommer Manne, Helena och Signe och hälsar på! :)

Det blev iaf en väldigt bra start på dagen, Fredrik hade diskat undan allt i köket, och satt på tvättmaskinen. Det kändes sjukt skönt att komma upp till det istället för världens diskberg och tvätthög. Tack baby!


Och idag går jag in i vecka 34. Nu är det inte långt kvar. Ändå känns det som en hel jävla evighet! Tiden går skitsakta samtidigt som den flyger iväg. Bebisen ligger fortfarande med huvet uppe i hörnet, och verkar inte vilja flytta på sig minsta millimeter.
Har läst lite om vändningsförsök och föda i sätes. Men har inte blivit särskilt mkt klokare. Det är tydligen en liten liten större risk för att de kan gå dåligt vid sätesfödsel. Vändningen ska dock vara ofarlig tror dom.

Häromdagen var mina falukorvar till fingrar mkt bättre, och jag kunde till å med stänga händerna, men senaste dagarna har dom biffat på sig igen, tillsammans med resten av kroppen. Så nu kan jag knappt böja benen och greppa saker med händerna är jobbigt. Skriva sms är typ ett helt projekt, vilket är skiiiitjobbigt. Ni som känner mig kanske vet att jag brukar få iväg några sms per timme iaf. :P Men jag börjar dra ner på dom nu för det är inte lika kul å skriva när det är jobbigt.

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och slappa lite med en kopp hallonbladste! För det får man börja dricka v34, det ska på nåt sätt förbereda kroppen inför förlossning. :P Så vi får väl se om det funkar.

Hell yeah!

Igår skulle jag och Freddie göra nåt kul tillsammans, så det slutade med att vi åkte till Gävle utav alla ställen. Vägen dit var rätt otrevlig, ja fyllde en hundbajspåse (utan bajs) med spya och fick torka mig runt munnen med en gammal godispåse. Men sen vart de bra igen! Vi överraskade Josse på hennes jobb,, vilket jag tror vi lyckades rätt bra med! =) Sen åt vi lunch och kollade runt lite. Sen åkte Josse med oss tillbaka till Uppsala.
Det var helt enkelt en väldigt mysig dag, å de va skönt att göra nåt!

Imorse var vi på föräldragrupp, de va rätt långtråkigt. Ja blir nervös som en jävla skit bara av att behöva säga vad ja heter och vart jag bor, så ja typ fick blackout medans ja pratade. :P Men sen kändes de lite bättre när rodnaden lagt sig och vi fått prata lite med varandra. Jag ska komma ihåg att ja e skyldig tjejen mitt emot 20 kr förja hade inga kontanter till mitt å Fredriks kaffe å te.
Vi var yngst, och skulle ha först. En tjej var nog typ i våran ålder, dom andra drygt 30. Men det var inte så farligt som de först verkade. Det kändes ok.

Efter de åkte Fredrik hem å sov å ja åkte med mamma till Gränby Centrum och strosade runt lite. De va mysigt. Sen fick ja god mat hos mamma å pappa, som vanligt. Sen lyckades ja till å med få skjuss hem. :) Sweet. Fredrik jobbar som vanligt, tyvärr.

Men det absolut bästa med hela dagen, eller typ hela veckan är iaf att Daniel Lemma äntligen svarade på mitt mail. Han skrev att han skulle utomlands när visningen var och kunde därför inte vara med. Dock skulle han till Uppsala rätt snart på nåt litet gig, och spelade då gärna in en videohälsning eller liknande. SWEET! Det känns som att ja typ är 10 år och ska få träffa Backstreet Boys. :) Synd att man bara får gifta sig med en i Sverige, ja skulle ju vilja gifta mig med Fredrik så småningom. Men ja skulle ju vilja ha Daniel som en bonusman också. Han skulle kunna sitta på en stol i ett hörn hela dagarna och bara sjunga och spela. Tänk vad bra livet skulle vara då! Man skulle nog inte ha ett enda problem. Han kanske vill gofta sig med oss helt enkelt. Eller bara bli köpt. Jag får fråga.
Precis när ja svarat på det mailet och skrytit till Jossan på msn så fick ja mail från Adam Tensta. Han tyckte de lät bra och verkade alltså sugen på att vara med på visningen, och bad mig kontakta hans management, och gav mig mailadressen till dom. Så håll tummarna! Det vore fett!

Så nu är min kväll gjord iaf, ja kan sitta här och sväva på mina lyckomoln hela kvällen.


Häromdagen satte ja ut annons på blocket och undrade om nån kunde tänka sig ta hand om Bengt ett par dagar per vecka eftersom ja inte klarar av att ge honom all den motiov han behöver för tillfället. Jag känner mig som världens sämsta människa och skulle helst låta blir. Men för hans skull måste jag. Jag fick iaf massor av svar, och imårrn ska jag träffa första kandidaten. Hon hade haft en hund i tolv år, som hette Niklas, som dött för två år sen. Niklas kunde inte heller vara ensam och var bortskämd. Så hon kan säkert förstå sig på Bengan. :) Så vi får se hur det går! Efter promenaden imårrn med henne funderar jag på att dra till Fyrishov å hänga i varmvattenbassängen och låta mina överbelastade leder slappna av. Vi får se. Vet inte om ja vågar visa mig med min nya frisyr i blött tillstånd då jag ser ut att vara en sjukt fet gravid kvinna från 80talet med krullig hockeyfrilla och finnigt ansikte. Så vi får som sagt se hur det blir med den saken.

Nu ska jag titta på dokumentären, dom sista tio minutrarna av den iaf, om den där superfeta kvinnan, och se vad jag har att vänta.

Men summan av kardemumman, som ja brukar säga (?) är iaf att det blev typ en underbar kväll. Tack Daniel!

Nytt och fint! =)

Mamma och Jossan har vart här och hjälpt mig fixa i ordning. Har bytt mellan sovrum och kontor, så nu är sovrummet mindre, men mysigare! Det blev jättefint. Fick en snabb släng ångest när vi fick in sängen för ja trodde de skulle bli dåligt, men när det var klart blev det superfint! =) Imårrn tänkte ja lägga in bild, orkar inte resa mig nu :P
Kontoret blev också bättre, och nu känns det som man kanske kommer utnyttja balkongen mer i sommar. För när Fredrik jobbar natt och sover på dagarna är de ju inte så trevligt att ta med kompisar genom sovrummet och ut på balkongen :P
Jossan hjälpte mig att sy överdrag till korg-bebis-sängen. Det blev jättefint!! Så nu står den redan där och väntar. :) Jag tycker att bebisen borde komma snart, för det börjar bli tråkigt att vänta. Men nu när kl är 00.04 så är jag ju faktiskt i v33. 7 kvar bara! Tror det är typ 57 dagar eller nåt sånt! :P

Häromdagen sorterade jag alla bebiskläder i storleksordning så det är lättare att se vad vi har. Tror det är ganska lagom. Ska inte handla mer iaf. Jag måste försöka hålla fingrarna i styr. Svårt!

Jag läste på lite om havandeskapsförgiftning idag och märkte att jag har alla symptom som beskrevs, så jag ringde förlossningen för säkerhets skull, men det var ingen fara. Blodtrycket måste upp högre, och mer äggvita i urinen. Men dom tyckte att jag skulle ta det väldigt lugnt iaf och inte stressa upp mig, så kan det slippa bli nåt! Så ist för att vila började jag städa, för jag kan inte slappna av när det är stökigt, och sen möblerade vi ju om nu. Men det är iaf skönt att få fint hemma, lättare att slappna av då! Så imårrn kanske ja kan slappna av lite =) jag har iaf blivit pigg nu igen precis när ja tänkte sova, så det bir nog en till dålig natt skulle jag tro.

Nu tycker jag att Fredrik ska komma hem och titta hur fint det blev i rummet innan jag bäddar upp och lägger mig :)

Imårrn ska jag nog gå en sväng till banken och skriva under alla lånepapper och fixa med det! Jag har bestämt mig för att köpa en digital systemkamera på företaget =) Jag tror den kommer komma väl till användning, både för kläder, modevisningar och bebisbilder! Ska bara se till att undersöka saken ordentligt innan jag bestämmer mig, så det blir nåt bra!

Det låter väl för er som läser, väldigt negativt allt mellan mig och Fredrik. Det är inte meningen att bara klaga och klanka ner, men det har vart lite för mkt dåliga stunder nu, men jag tror vi är rätt stressade båda två, men hanterar det olika. Jag tar tag i saker, och Fredrik gömmer sig. Jag hoppas det kommer bli ljusare tider snart, och Fredrik fyller snart år och presenten jag tänker ge honom är välbehövd, och jag tror den blir ordentligt bra! Så, nu ska jag lägga mig i soffan och vila, och vänta på ljusare tider!

Jag hittade förövrigt en förjävla söt hundvalp på blocket som jag vill ha. Så om det är någon som känner sig som tomten, så är inte jag den dom är den. Jag tar gärna emot en valpgåva. :)image36

Tillväxtkontroll!

Morgonen började med att nån idiot ringer och väcker mig fem minuter innan väckarklockan. Men jag trodde de va väckarklockan som ringde och hann därför inte svara. Vilket var tur för då hade jag nog blivit arg. Klockan var ju faktisk bara 06.55. Enligt hitta.se var det

Magnus Alexander Ullenius

 
Mobil: 070-2456525
som ringde.
Jag somnade typ vid fem i morse, det var en helt omöjlig natt. Jag bråkade på Fredrik igår för ja tyckte han va elak som glömt bort att vi planerat att dra till Sthlm idag, och han ist lovat vara chafför till Daniel och co. Bråket tog upp all tid, så det blev ingen bio heller. Fredrik sov typ till tre, sen va han vaken en timme, sov några timmar till. Vi åkte och handlade och bråkade, sen gick han och sov igen och gjorde det hela natten. Och gissa vad han gör nu? Sover. Snacka om att ta vara på sitt liv. Jag sov några timmar nu bara för jag var helt slut efter att bara sovit en två timmar i natt, och jag spydde upp typ en veckas mat när vi kom hem från sjukhuset, så jag kände mig berättigad till att sova en stund. Och om jag klarar av att gå upp igen utan att sova mer så borde ju han som sovit hela natten klara det. Men icke. Det är bäst att sova bort den tiden vi skulle kunna göra nåt tillsammans på, så att han bara behöver åka iväg med Daniel och co sen. Som för övrigt borde kunna ta egen bil tycker jag, Manne har ju. Daniel också, men den va trasig tror jag. Men Mannes bil borde ju funka lika bra, men jag gissar på att dom vill ha någon som kör för att alla ska kunna dricka öl under spelningen.

Hur som helst. Vi gjorde ju iaf tillväxtkontroll idag. Jävlar vilket fetto det ligger i magen nu, precis som sin mamma. Bebisen hade gått upp 1 kilo på fyra veckor. Låg nu på 2055gram, och jag hade gått upp 4 kilo på två veckor. Helt jävla sinnessjukt. Nu har jag gått upp totalt 18 kilo. Och jag hade ju dom där extra 10 att gå ner sen innan. Så nu ligger jag på totalt 28 kilo att gå ner efter bebisen ploppat ut. Och det lär ju knappast stanna här. Jag kommer säkert gå upp minst tio kilo till. BLÄÄÄÄ!!
Mitt blodtryck vad högre än vanligt, och vikten rusar iväg. Så dom ska ha lite koll på blodtrycket nu. +9 låg bebisen  på viktkurvan den här gången iaf! Allt mellan +-20% är normalt sa dom.

Jag frågade om vi kunde få en bild den här gången eftersom vi inte fått nån som går att tyda, men hela fick inte plats på bild, och ansiktet var vänt mot ryggen, så det såg man inget av. Så det blev ingen bild. Surtanten var lite trevligare den här gången, men långt ifrån normalt trevlig. Jag var helt säker på att jag såg en snopp, men hon förstog inte vad jag menade och sa att det inte alls syntes nåt kön där inte. Och sen ville hon inte kolla mer på det stället.

Chilla är så klart nr ett på min favvolista, Doris nr 2 och Hope ligger som trea. Och torrbollen Fredrik vill inte tycka om nåt, utan håller sig till Ängla. Usch. Jag hatar det namnet nu, efter tio år som jag tyckt de vart världens finaste namn, så är det nu förstört.
Algot ligger kvar som ensam favorit på killtoppen.

Nä, nu ska jag (som vanligt) gå och säga att Fredrik borde ta vara på mig och sitt liv. Men det brukar aldrig ge nån effekt. Så ikväll ska jag möblera om och byta rum mellan sovrum och kontor även fast han inte vill. Det är rätt åt honom. Grr.

Äntligen

Igår fick jag mail från fabriken, ÄNTLIGEN!! Det tog sin lilla tid, typ 3 veckor. Men jag ringde dom igår och bad Ben Stillerkopian att be Fransesca att svara på mina mail, så då gjorde hon det =)

Jag har haft ångest över ett linne som jag gjorde ändringar på, visste inte om det skulle bli bra, men dom skickar ett prov nästa vecka som jag får godkänna som tur är. Så det känns lugnande! Sen skrev hon att kläderna kommer tredje veckan i februari. Lite senare än jag hoppats på, men bättre sent än aldrig!


Va på sjukhuset och punkterade knölen på min hand, äckligt med bra! :P Jag svimmade å spydde, det gjorde inte ont alls, men så fort någon annan fipplar med nålar i mig så blir jag känslig, bättre å fippla själv. :P Dom tömde ut de mesta, men ville inte fortsätta efter ja spydde, även att jag tyckte det, men det är bra. För när bebisen kommit kan jag se till att dom fixar resten, och då måste ju ja va sjukskriven, å då kan Fredrik ta ut pappadagar, så kan vi va hemma mera tillsammans. :)


Mamma, pappa å Jossan sitter väl på Paulinas i nerja och har det alldeles för bra nu kan jag tänka mig! har vart hos dom å tittat till katterna några gånger, och i förrgår va Chilla spårlöst försvunnen, men idag var hon tillbaka igen! :)


Jag börjar få panik över att ja ska lämna in skisserna på nästa kollektion i början på februari, eller jag kan iförsig vänta till kläderna kommit, för dom har säkert inte tid att börja innan ändå, men jag har inte så mkt grejer klara. Dock är dom klara grejerna jävligt bra, men det måste bli en hel del grejer till. Skulle behöva lite inspiration från någonstans. Vet dock inte vartirån den skulle komma :P


Sen måste ja börja planera inför visningen på Katalin, och få tag i lite kändisar som kan ställa upp,men det verkar väldigt svårt...




Oj! Det är ju redan torsdag, då är ju Fredrik ledig imårrn!! :D Fan vad skönt att han jobbar kortvecka. Om han nu inte måste hoppa in och jobba imårrn, vilket han kanske var tvungen till :( det är ju bra med extrapengar, men det är ju rätt bra med ledig tid också!! Och vi skulle verkligen behöva städa som fan hemma innan guitar herofesten vi ska ha på lördag, och min gamla feta tantkropp orkar inte allt själv, så det skulle sitta fint med lite Freddiehjälp...

Så vi får se hur det slutar helt enkelt!


Svullen!

Fan vad jag är vätskefylld!! Känner mig som en vattenballong, å armarna gör jätteont för tillfället. Har haft världens hjärtklappning senaste dagarna också. Vet inte varför. Benen är helt stenhårda och typ knöggliga av all vätska. :P

Mamma pappa å jossan e i spanien nu å har de bra. fan vad det hade suttit fint med en vecka där! Men ja får snällt vänta till i sommar.

Har vart duktig å vart i Stabby en del senaste dagarna, ska försöka gå varje dag nu, både för Bengt å min skull. Ja börjar få viktångest. Men inga bristningar än så länge iaf!
Det är många som frågat efter magbilder iaf, så nu slänger ja upp den första bilden på magen:P
image34


Jag hittade den snyggaste babysittern igår!! 450 spänn, och ingen fraktkostnad. Så den ska jag nog ta å beställa tror jag! =) Den va alldeles för snygg för att låta gå =)
image35

Annars har de inte hänt så mkt... Fabriken har inte svarat på mina mail, så om dom inte gör de imårrn får ja ta å ringa.
Emma ska hjälpa mig me hemsidan nån dag när vi inte är för trötta efter hundpromenad. :)
Imårrn ska ja med Bea till tanläkarmonstret å va stöd, å sen ska vi kolla in om de kommit nå fina vårnyheter på bebisklädavdelningarna.
Fredrik jobbar kortvecka, så ja hoppas vi kan göra nåt kul i veckan!!
Å på lördag e de guitar herofest.
Visst ja, på torsdag ska jag till hankirurgen å kolla upp min hand och förhoppningsvis få en tid direkt efter bebisen kommit.

Men nu verker mina armar så mkt, så ja ska låta dom vila.

Nystart.

Idag har vi äntligen fått fixa i ordning i vårat tredje rum hemma, och det känns sjukt skönt! Jag har gjort i ordning till kontor där inne, och det är alldeles för trångt. :) Dom 1800 plagg som kommer om typ en månad vet jag inte hur jag ska få plats med. Jag måste iaf bli av med min älskade soffa. Men källaren har ingen plats och jag vill inte sälja den för nån struntsumma när den är värd så pass mkt. Så det får väl stå där och ta upp halva rummet i väntan på bättre tider. Det känns iaf skönt att inte ha den i sovrummet. :)
Det var dock lite osmart av mig att möblera om, flytta säng och soffan fram och tillbaka en miljon gånger för att få en bra lösning, när det ändå slutade som ja först tänkt mig. Plus att hela jag känns som ett fett jävla blåmärke. Börjar förstå varför man ska ta de lugnt med bärandet när man e gravid :P Det tar på krafterna typ en miljon gånger mera nu! Läste på familjelivsidan idag också att nu börjar alla muskler å grejer luckras upp inför förlossningen, så att det ska bli enklare att föda, vilket leder till att man lättare sliter ut sig. Så ikväll blir en slappkväll hade jag tänkt, men när jag väl sätter igång och fixar kan jag inte sluta, så nu har jag till och med VIKT alla underkläder och sorterat. haha. Och möblerat om i lite skåp, kyl och frys. Och nu ligger kyckligen i ugnen och väntar på att få blandas med currysås och ris. Det är väl sånt man ska sysselsätta sig med vid midnatt. :P
Och så lyssnar jag på en låt från Eurovision song contest, Magdi Rozsa - Unsubstantional blues. Jag tycker den är asbra, och skulle vilja ha mer sån musik. Den passade inte alls in i melodifestivalen kan jag försvara mig med :) Inte alls en klassisk sådan låt, utan en bra låt!

Imårrn ska ja träffa Minna på stan på dagen, och hade hoppats på att hon skulle med hit efteråt å käka tacos med mig fredrik å cajsa, men de kunde hon inte. Så vi får ha kul på stan, å sen kl fem kommer Cajsa! :) Josse skulle ringa när hon slutade också, så ja håller tummarna på att hon kommer förbi också, men hon skulle inventera från kl 8 på morgonen och komma hem sent, så ja tror inte chansen e så stor. Men det finns ju fler dagar! :)

Imårrn förmiddag ska ja gå en långsväng i stabby med Bea å Benke också. Så jag kommer helt enkelt ha fullt upp imårrn insåg jag nu :P Skulle behöva köpa en skrivare också, men det finns det inga pengar till. Så det får nog vänta tyvärr. Med tanke på att min bärbara dator är på semester eftersom laddaren gick sönder, så har jag ändå ingen användning för den förrän laddaren kommer hit. Men så fort ja fixar skrivare och får igång datorn ska jag skriva ut körkortspapper! För det är mitt mål med januari 2008, att fixa papper så ja får köra med Fredrik :)
Så jag måste alltså få tag på ögonläkaren som gjorde min undersökning sist, och se till att han skickar ett intyg.

Nyårsafton var helt ok. Var på KB med mamma pappa å Jossan. Har haft roligare, men det va bättre än att sitta hemma själv iaf. :) Men ja va opeppad hela dan, orolig för hur de skulle gå med Bengt å smällare, å tråkigt att inte Fredrik va med. Å sen va ja fet som en flodhäst i en alldeles för liten klänning, och slog rekord i vattendrickning på KB, så halva kvällen gick åt till att kissa. Sånt man får ta helt enkelt! Sen har jag blivit gnällig moraltant och va jävligt irriterad över alla jävla pengar som slängs ut på fyrverkerier, alla stackars djur och barn som är livrädda, och alla skador som uppstår. Så mkt energi gick åt till att agera ut den ilskan också. :)
Men nu är det nytt år, och det är alltså ganska precis ett år kvar tills ja behöver va irriterad på just det igen!

Nu är det 73 dagar kvar till beräknad födsel, och tiden har aldrig gått varken snabbare eller långsammare. Januari kommer bli värst, för nu väntar ja både på bebis och kläder. I februari kommer kläderna, och då kommer det bli fullt upp. Det måste de iförsig bli snart med alla förberedelser också. Måste fixa webbshop, planera inför visning och massa massa annat!

Vi fick papper om föräldragrupp häromdagen iaf! Så två tillfällen i januari, och ett i februari. Plus att det är visning på förlossningen den 31 januari. Spännande. :)

Det blev inget med huset i Börje iaf. Dom bangade. Vilket kändes jävligt skönt, för då slapp jag ta ett beslut om huruvida jag ville eller inte! :) Så det känns som en lättnad. Och nu när vi börjar få i ordning här känns det genast mkt bättre.

Nu har vi nog köpt allt vi kan tänkas behöva till bebisen iaf! Skötbords-underlägg va de sista som inte hade handlats, och det har vi nu köpt. Så nu är basgrejerna klara. Dock behöver ja amningsbehå å sånna grejer, å sen tvättlappar å andra hygienprylar. Men det kan vi lika gärna fixa när vi storhandlar nästa gång. :) Det är ju lite tid kvar. :P

FAN vad det är lyxigt med färskpressad apelsinjuice!!!!! :) Har druckit minst ett glas per dag, å igår köpte jag blodapelsiner också, och det vart asgott!! Det är verkligen mitt nya måste-ha. Man blir pigg, känner sig nyttig och får i sig massa vitaminer. Så det är helt fantastiskt. :) Sen köpte vi en ascool äppelskärare häromdagen, som gör typ en öppelblomma, och tar bort kärnhuset, så till å me Fredrik får i sig lite frukt!! :) Han gillar juicen också. Men han är som Bengt, när man berömmer och säger att det är bra att dom äter, så slutar dom direkt. Jag måste passa mig för att inte få världens mest bortskämda unge, för jag har skämt bort både Fredrik och Bengt på tok för mkt!! Bengt äter bara människomat, och inte vilken som helst, utan bara god sådan. Och Fredrik tycker inte om att äta frusta matlådor, "det är äckligt". :P Så jag ska ta i med hårdhandskarna, och mamma måste ta tag i sin bok "Kan Fredrik kan du", så att Fredrik får provlaga alla recept som dom kommit överrens om, så att han kommer på att det faktiskt går att vara kille och laga mat! :) Då blir jag nöjd.

Nu ska ja gå å vispa currysås!

RSS 2.0