ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!

Ja har senaste veckan letat ihjäl mig efter nå USA-företag som vill sälja en Jeepvagn å skicka till sverige men typ ingen vill. Men NUUUUUUU så har ja beställt en Jeep Liberty-vagn med music on the go. Man kan alltså hooka in ipoden så sitter högtalarna i sufletten. Sweet like whoa!

Ja köpte två sånna vagnar förut via en ebaybutik men blev blåst såklart. Men paypal hade nån försäkring så ja fick tillbaka pengarna till slut, så därför kände ja att ja vågade chansa igen, och den här säljaren hade nästan 300 positiva omdömen, istället för 10 negativa som den andra hade.

Så nu hoppas ja bara att de går snabbt att få den hem, och att ja lyckas sälja dom två vagnar han redan har, they aint got shit on this. Jag längtar!!!!!!!!!!

Ja har jobbat senaste dagarna, vart skitmkt å göra, men kul!
Ikväll blir de bullit me benny å några från jobbet, sen ska ja till BJ med Charlotta som ja jobbade med på bikbok, en helt otroligt underbar tjej, de ska bli skitkul :) Sen imårrn ska ja äntligen hämta sune å ha honom tio dagar, fantastiskt! De blir en sväng till sthlm söndag eller måndag för å träffa moster med familj som e där på semester. Sen torsdag blir de nog möja, då kommer mormor å morfar dit. Underbart! En helt fantastiskt vecka alltså. Som kan avslutas med Leela James på jazzfestivalen på lördag om ja inte snålar ur, de vore hur coolt som helst, hon är en av mina absoluta favoriter... Men de e typ 700spänn för en dag, å bara henne ja egentligen vill se. Men kanske! Grym vecka med massa fantastiska människor anyhow.

Ja hoppas att ja lyckas få med marcus ikväll, de skulle va kul. eller att ja får me honom ut till möja oxå kanske!


Kommentarer
Postat av: paula

har du bilder på vagnarna?

vad ska du ha för de?

väntar knodd nu,å på jakt efter ngn vagn ingen annan har =))

2009-07-11 @ 22:06:05
URL: http://paulaeklund.blogg.se/
Postat av: virran

Hej mary!!!

Hoppas allt e bra! Kul att se er på fiket häromdagen!!

En fråga!

Vad är detta för häftigvagn som jag missat!???

Tell me allt om den :)

2009-09-10 @ 21:54:00
URL: http://veronicanoer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0