Skaka på huvet!!

Visst ja!! Idag när ja å Sune fikade med Bea och en annan Maria, då satt ja å Bea å tjatade på Sune att skaka huvet, så nu har han lärt sig att skaka huvet på komando. :) Vet inte vart ifrån han fick idén om att skaka på huvet, men han är så jävla rolig när han gör det. Så det känns bra att man kan framkalla det nu haha. Han har även klappat händerna väldigt duktigt idag och vinkat ett par ggr. Gått runt som fan har han gjort oxå, längs hela tvbänken, till leksakslådan och tillbaka. Han har kommit på att han kan vända sig å ta tag i nåt annat å gå i annan riktning då. Roligt att se. Börjar även bli lite bättre på att sätta sig försiktigt och ta emot med händerna när han ramlar, duktiga killen.

Hittat ett par intressanta lägenheter. Bland annat en fyra i Nyby med uteplats, men Fredrik vägrar Nyby. Skittrist. Hittade ett hus fö 1,5 mille 3 km från stan men Hemnet ville inte samarbeta och visa, så ja hoppas de börjar funka snart så ja får se vad det är för nåt.

Nu blir det till att söka jobb igen. Har suttit flera timmar varje dag å hållt på med det .Värdelöst, skittrist. Ja gör fina personliga ansökningar till vart enda ställe å ändå hör ingen av sig. Sen har ja börjat få jätteont i magen igen, magkatarren är tillbaka antar jag. Och det kommer så fort jobbstressen bråkar i huvet med mig. Vinna på lotto skulle sitta fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0