Plutten sover.

Senaste två timmarna har ja bytt översvämmade bajsblöjor med kisskonsitens tolv gånger. Konstigt att det inte sugs upp som kiss bara, de rinner ut över kanterna istället. Ja e helt slut efter alla byten haha. Fredrik mår fortfarande dåligt.

Sune har legat å myst i sin babysitter, inte använt den på länge, men nu låg han bra i den med en mysig filt under. Så somnade han in nu när han fick sin välling.
Han är så jävla söt. Han gnällde, å ja tog upp flaskan från golvet och bar Sune på höften, när han såg flaskan spottade han ur nappen och slängde sig på flaskan och började suga. Tusse. Sen när ja tog tillbaka den för att diska och göra ny välling blev han jätteledsen ända tills han fick återse sin kära vällingflaska. Han drack upp halva och det fick stanna kvar. Men jag undrar när fan magen ska bli bra. Nu har han haft diarré i fem dagar, och det blir inte minsta lilla förbätring, det blir nästan bara värre känns det som. När han bajsar låter det som vattenkranen är på, och kommer typ en halvliter åt gången. Helt galet. Och han är så lätt, väger ju ingenting längre, å så e han så försiktig. Det är gulligt, men det är inge kul. Jag vill ha tillbaka skrattande Sune. Hur mkt ja än kittlar å busar så skrattar han inte, bara ler lite försiktigt. Och det är inte Sune, Sune ska skratta!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0