Puckon!

Det ringde precis från Uppsalahem, dom undrade om förråd nr 42 var vårat. VIlket det är. Han sa att grannar har ringt och sagt att det luktar rök i hela huset (förrådet är inte i vårt hus, utan ett grannhus på gården) och att röken skulle komma från våran grill. Dom hade sagt att det såg ut som att vi just grillat och ställt ner den igen.
För det första, vem grillar i det här vädret som vart senaste dagarna. För det andra, det står kartonger uppepå grillen, hade det brunnit i grillen hade garanterat kartongerna fattat eld. För det tredje, det är fullt av grejer runt om och framför grillen, om vi ställt in den när den fortfarande var varm, ja då hade vi riskerat att allt runt om skulle brinna upp, plus att det syns att en hel del grejer ställts dit efter. Hur tänker man egentligen?
Men rök luktade det, det luktar fortfarande om mitt hår. Jag ringde när ja var där nere och sa att det är garanterat inte från våran grill (som stått där i snart 1,5 år) som det luktar, men att det luktar massvis ute i trapphuset. Han sa att dom skulle kolla upp det imårrn eftermiddag. När ja kom in i våran lägenhet ringde ja igen, och sa att dom kanske borde kolla det på en gång, för det luktar precis som när vårat hus i storvreta brann, och jag tyckte att det luktade mer när ja gick upp några trappor. Dom skulle kolla.

Men ja tycker iaf de va väldigt konstigt av dom som påstått att de e från vårt förrås de luktar, för de luktade bara pyttelite inne i förrådsdelen, de va trapphuset det luktade mest i. Och antagligen i den lägenheten det brinner. För det borde det göra nånstans. Om det inte är typ skorstenen, som det va i storvreta. Vad vet jag. Hoppas att det löser sig, och att våra saker slipper brinna upp.

Sune är astrött men vägrar sova, så ja får inget gjort alls. Hade tänkt äta frukost, men han blir arg så fort ja försöker. Tänkte diska men det kommer inte på tal. Vi får se om det blir nån lunch. Nu sitter ja på golvet med Sune och han slänger sig mot datorn hela tiden.

Det snöar ju ute! Eller regn/snö. De suger. Snöa kan de göra när de e kallt så de ligger kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0