Det gick bra

Det gick väldigt bra på John Bauer och det var roligt. Vi snackade en massa, jag och ett par lärare å den andra som satt i juryn, fick en hel del bra idéer och tips ang företaget.
Det var roliga idéer som eleverna kommit fram till. Bland annat ett showroom i anslutninge till Uppsala danscenters julshow. Och sen ett gitarr hero-event på Gränby centrum. Ev ska det förverkligas, det vore kul!

Igår va Josse här, vi käkade å kolla Idol. Robin åkte ut. Det borde vart Johan. Johan är ju rolig, men han e ju värdelös på att sjunga, det börjar bli pinsamt nu. Jag hoppas att Kevin vinner, han är så jävla rolig. Och duktig.

Nu ska vi börja göra oss i ordning, sen ska vi ner på stan å fika med JosseX2.

Har fortfarande inte firat Marcus, men det blir nog imårrn.

Imårrn är de visning på lägenheten. En saak som e jävligt bra är att de kommit ut tre stycken likadana lägenheter till på samma gata. Den vi ska kolla på är nr1. sen finns en på 3,4,5 oxå. Dom e ju inte så fina, men dom kostar 900 000 istället för 1,2 mille. Och eftersom dom lagt 200 på renoveringen så betyder ju de att de ett överpris på den lägenheten, tycker jag iaf. Så förhoppningsvis kanske inte lika många e intresserade av "våran". Skulle den gå upp för mkt kan vi ist satsa på den orenoverade med uteplats för 900 som visas veckan efter. Bra plan. Måste bara få med Fredrik på den fullt ut, han ändrar sig varannan dag typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0