Pigg

Nu är Sune pigg igen, igår var han oxå piggare. Men Fredrik är hängig fortfarande.
Ja å Sune va på stan en sväng idag med Bea å Elton, vi käkade lunch. Sune mådde nog bra av lite frisk luft för nu han vanliga Sune igen. Han står och gnager på en helosan-salva-flaska, det är hans bästa gnag. Det är räfflad kork, verkar va skönt för tänderna.

Imårrn blir det Sthlm, ska bli väldigt kul att träffa Cajsa!! Hon skulle bort vid halv fyra, så då tänkta ja kolla om ja kan ta bussen till mammas jobb på tidningen och hälsa på en sväng där innan hon slutar å vi går vidare på stan. Det kliar i mina shoppingfingrar så ja hoppas ja hittar nåt kul.

Vi skulle ha kollat på en tre i Löten igår med uteplats men de gick ju inte pga sjuklingarna. Utropspriset va 895 000 men såg nu att dom börjat buda på 800 och nu är den uppe i 835. Så de hade kanske vart ett bra läge. Behövde renoveras lite, men det kan man ju ta lite i taget. Den andra vi kollade på, som va renoverad för 200, den gick upp till 1 500 000. Så det här hade ju vart värsta kapet. Men vi har ju inte löst detaljerna med lån, så vi kan inte göra nåt. Men ja hoppas på fyran i Nyby som vi ska kolla på nu på söndag.

Sune säger mamma hela tiden nu, vet inte om han förstår vad han säger eller om de bara e ljud. Hoppas att det är med full förståelse :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0