Hoppa på rumpan!

Idag var vi på visningen! Lägenheten va aaaaassnygg!! Men den kändes ändå inte så stor som den borde. Den är 14kvm större än våran nuvarande, men dom kändes typ lika. Men fett jävla snygg va den. Men de va skiiiitmycket folk, så de e nog bara att ge upp direkt, och rikta in oss på den skabbiga för 900k istället, så får vi rusta den själva.
Innan vi drog på visningen va vi hem till Marcus en snabbis å fikade, hans present har inte kommit, skickade efter från internet. Hoppas den kommer imårrn.
Vi åkte till Nickis med Bea, Charlie å Elton efter visningen, vilket inte var den smartaste idén. Fyfan vad mycket folk det var!! Men de va kul ett tag tills barnen va så trötta så dom nästan somnade sittandes. Då drog vi hem, va hemma tills Sune sovit klart å sen hem till mamma å pappa på lite glögg å sen bjöd min snälla pappa oss på middag på en ny Irländsk pub. De va trevligt! Levande musik å allt.

Sune har lärt sig hoppa på rumpan. Det blir inget krypa av här inte. Hoppas han inte får dysleksi hahah, de va en gång en tjej som sa till mig att de inte va bra alls att han inte kröp. Han kommer få dysleksi och sen kommer han få lära sig krypa i skolan. Haha, yeah right. Sune hoppar på sin söta rumpa fram till saker som han kan ställa sig mot. Det går inte så snabbt med hoppandet, men de va typ igår kväll han kom på det, och hemma hos mamma å pappa idag så gick det undan. Eller de gick iaf inte skitsakta.

Ja e supertrött nu efter en lång dag. Jag ska för övrigt börja importera glasflaskor, nappflaskor. Så kan man sälja dom å tjäna en hacka. Nu när det är så hypat ang BPA giftet, tror det är sjukt många som googlar å söker på BPA free, så en google add på dom orden så säljer man nog några flaskor om dan. Bra där!
Fortfarande inte hört nåt från fabriken ang barnkläderna, men det är ju trots allt helg. Imårrn kanske.

Nu blir det te framför tvn. Mitt nya favvo-te är Rooibos med vaniljsmak. Det gillar sune oxå. Rött te är bra för barn, kan till å med motverka kolik sägs det.

Tack å adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0