Monsterhamburgare!

Har precis ätit middag. Det blev hemgjorda hamburgare, asgoda!!! Blev helt proppmätt av knappt en burgare, så nu är ja i värsta matkomat, orkar knappt hålla ögonen öppna haha.

Bvc var ju här idag, gav inte så mycket. Ja trodde hon skulle ha med sig en våg men de hade hon inte. Men hennes son hade satt i halsen som Sune gör, å hon tipsade om överkokta makaroner och bananbitar. Båda har vi testat idag och det gick bra. Yippie!
Efter de drog vi ner på stan en sväng, köpte en julklapp till Jossan å skulle köpa lite till Sune men de blev inget. Sune fyller för övrigt 10 månader idag!! Grattis grattis! :)
Sen drog vi ut å handlade på Ica maxi, och pantade burkar, tre svarta sopsäckar hade vi, så de blev 160kr pantpengar.
Efter de åkte vi hem å ja lagade mat och här är vi nu.

Ska till Gränby centrum med Bea imårrn, ska kolla med Tina om hon vill me oxå. Ja har ju bara klumpvagnen, den får inte plats i beas baklucka tillsammans med eltons vagn, så ja funderar på om vi ska åka förbi nån barnaffär å köpa den billigaste paraplysulkyn som finns, för då kan man ha den liggandes i bilen sen, slippa släpa vanlig vagn om man bara ska till äffärn eller nåt. ska googla nu å se vad dom kostar, tror inte mer än några hundra.

Va in på Frid & Fröjd en sabbis idag och de va en tjej som testade mina jeans, så ja lyckades sälja in ett par. De va kul :)

Kommentarer
Postat av: Mari

Grattis Sune önskar Hampus:D

2008-12-18 @ 22:16:46
URL: http://marilundin.blogg.se/nyhar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0