Sunes första resturangbesök!

Igår va vi på stan, först fikade jag och Sune med Bea och Sandra. Det var mysigt, och Sune fick en hel hög med fina kläder av Bea. :) Alla är så sjukt generösa, bara överöser honom med kläder. :) Dock är han för liten för allt fortfarande, så när Freddie kom ner på stan efter att ha kollat bil med sin mamma, så gick vi och köpte lite minikläder till duden, så att han iaf har ett par saker som han inte drunknar i.
När vi tröttnat på stan så gick vi till KonsertBaren och käkade middag med Sunes mormor, morfar och moster. Det var mysigt, och Sune uppförde sig. Pep till en gång när han ville byta blöja bara, annars låg han och sov som den ängeln han är.

I natt fick han sitt sista tillägg, nu är det slut, och han får nöja sig med amning. Det har gått bra dom två sista gångerna, mjölken har runnit till ordentligt, men han flamsar så mkt och flänger med huvudet och vill inte alls koncentrera sig lika bra som när han dricker ur flaskan. Men det ger sig nog snart. :)

Idag är det superfint väder och vi tänkte hitta på nåt, men vet inte vad ännu. Ikväll kommer Manne, Helena och Signe och hälsar på, och så ska vi käka hämtmat tillsammans. Det blir trevligt. Imårrn kommer Carro, och på lördag kommer Gunnel. Det är späckat schema här. :P

Om nån vill köpa en Chrysler grand voyager billigt, så säg till. Vi har en till övers i familjen. Du får den för 5000:-, kompispris ;) Den funkar inte felfritt, men den går.

Och om nån kan ge två innekatter ett bra hem med utetillgång är det oxå bara att säga till, för mammas katter har tröttnat på att bo i lägenhet och vill komma ut och busa på landet och bli lyckliga. Det är världens mest personliga och gulliga katter, som gärna skulle få stanna i familjen om det inte vore för att dom skulle få det så mkt bättre som utekatter.

Nu ska jag sluta försöka sälja saker, och ge Sune lite käk istället. :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Är mitt i uppstarten av en webbbutik. Tänkte bara fråga vad du har för material på dina kläder? Är det barn eller vuxen kläder? du får gärna skicka ett mail om du har tid. Grattis till söta pojken!!

2008-03-01 @ 12:45:35
URL: http://ekostajl.blogg.se
Postat av: Lina

min mail adress: [email protected]

2008-03-01 @ 12:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0