Grattis Maria!

Idag har ja namnsdag, grattis till mig.

Vi har vart på gränby centrum idag igen, börjar lessna på de stället nu. Vi träffade Manne och Signa och fördrev lite tid, men de va äckligt mkt folk där, helt galet. Så de blev mest att stå still å inte veta vart vi skulle ta vägen. Släppte ungarna fria inne på BR leksaker, och de resulterade i att ja hittade en uppblåsbar hoppborg med nät på sidorna som man kunde fylla med bollhavs-bollar. Den tyckte ja såklart att Sune skulle få av sin pappa men han höll inte med.
Efter några timmar på gränby drog vi hem till mamma för att säga hej då, hon drar ju till kanarieöarna på jobb imårrn och en vecka framåt. Ja kollade internet efter hoppborgar och det slutade med en såklart.


Den ska levereras inom fem dagar, så de blir till att fylla lungorna för att lyckas blåsa upp den. Har letat efter basketkorg till Sune senaste tiden utan resultat, och de e ju basketkorg på den här, så de e ju alldeles strålande. 347kr på rea. Perfekt!

Ikväll spelar Adam Tensta på People. För de första är de sjukt synd att de e just där för man kan inte gå dit med någon slags värdighet kvar i kroppen, de e verkligen bottenstället. Man skämms bara av tanken på att gå dit. Synd! Sen finns de andra anledningar till att de inte blir utgång ikväll oxå, men de hade vart sweet om de va katalin som stog för Adam istället. Då hade jag tagit mig dit och antagligen hade Sune fått hänga me oxå med hörselskydden på. Men, de får bli en annan gång.

Sunes farmor kommer förbi ikväll igen hoppas vi på. Vi ska väl försöka få ihop nån slags middag oxå. Annars blir de väl till att titta på väggen här hemma eftersom tvn fortfarande är på lagning. Fick en bunt reklam (även att vi har Ingen reklam, tack-skylt) med ett bra erbjudande från Siba. En full-HD-42"-tv för 7900. Perfekt tyckte ja, den kan Fredrik köpa. Men han höll inte med. Han är inge bra på det där med impulsshopping, jag däremot är nog bland dom bättre på den biten.

Nu ska de tvättas. Kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0