Just my luck!

Jaha. Den där omtalade turen är inte min vän. Skulle hem från mamma vid halv tio, och eftersom deras hiss krånglat senaste dagarna vågade ja inte åka med sune i den utan ställde in vagnen å tröck ner å tog själv trapporna. Självklart fastnade hissen och de gick inte att få den att komma varken upp eller ner. Morfar som jobbat för just de hissbolaget förut va ut å meckade lite men utan framgång. Mamma ringde jouren direkt och möttes av en surkärring som talade om att när de inte e folk i hissen är det kontorstid som gäller, de va ju bara en vagn. Ja, men den innehöll mina sprutor, sunes nalle som han måste ha för att sova, å främst själva vagnen som skulle rädda min rygg från att bära sune hem. Efter en timme kom en trevlig kille å fixade, de va nån snäll rackare som morfar jobbat med förr. Så de löste sig till slut, men fan va less ja blir på att turen aldrig samarbetar med mig. Urk.

Den fina alla hjärtansdag grejen ja skulle berätta, de e att min fantastiska mamma hade köpt fantastiska nya ringar till henne å pappa som hon gav imorse. :) Världens finaste par!

Dagen har vart bra, va på stan en sväng med mormor morfar mamma å jossan. jossan köpte lite fina kläder, mormor testade lite men inget blev köpt. Sen gick vi hem å åt semla. Sen åt ja lite rester från igår som va potatismos å grymt god fisk. Sen åt vi middag, svensk oxfilé som pappa gjorde ett försök att flambera. Lite för lite eld, men fasiken vad gott allt var ändå! Sen har ätande fortsatt med kex, ostar å godis. Nu har ja alltså ont i magen.

Sune har gått jättemkt idag, lite i st per, lite i kickans butik vilket resulterade i hans första ordentliga bula mitt i pannan, och hemma hos mamma har han gått fram å tilbaka lite hela tiden. Även vart snäll å matat mormor å morfars hund abbe med kex :)

Vi hade melodifestivalen på när vi va i bakgrunden, inte mkt att säga. Pinsamt förklarar väl skiten bäst. Men ja gillade den tjocka gubben i vit dräkt som åkte skridskor i bakgrunden av markoolios nummer hahah. De var väl det enda som va bra med hela programmet. De borde läggas ner!!


Igår berättade pappa en väldigt rolig sak! Hans blogg, som ja hoppas ni besökt, den har blivit omtalad av flera musik och sportskribenter av olika slag och olika tidningar, och den var 98:onde snabbast växande om ja inte minns fel. Grymt! De e min pappa de! Slå de om ni kan! :)

Och mamma är inte säme hon, hon ska till grand canaria och jobba om två veckor, assistera liselott forslin och hennes fotograf till en bok som ska göras om juice. De e inte alla som får åka dit å jobba! Fett fräsht!

Nu ska ja ta fram tårtbottnar å muffins från frysen å sen hoppa ner i sängen till sune. imårrn blir de kalas bannemej!

Kommentarer
Postat av: Mari

Gu va gulligt av mamma din med ringarna! =)

O så klart man kollar din pappas blogg!!

O sen ska du inte va så där om melodifestivalen =P

hahahhhaa men man skäms ju över vissa bidrag asså!

PUSS

2009-02-15 @ 08:12:35
URL: http://marilundin.blogg.se/nyhar
Postat av: Mari

förresten vilka jävlar med hissen! Säkert en tant som inte själv har barn. Om hon hade haft de så hade de inte varit nå problem från början!

2009-02-15 @ 08:14:39
URL: http://marilundin.blogg.se/nyhar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0