Kalaset avslutat!

Idag har de vart fullt hus med kalas. Ingen aning om hur många som kom, men de va nog runt 25 stycken iaf. Jätteroligt att ni kom allihopa, och TUSEN TACK för alla fina presenter (eller tycker du vi ska säga gåvor, Fredrik haha) som Sune fick! Verkligen jättemkt fina saker!! Har tagits en hel del bilder under dagen och eftersom bloggen e så dryg att ladda upp bilder på får de bli på facebook och länken dumpar jag sen här!

Tårtan blev halvdan, inte alls som den såg ut i mitt huvud, och ja trodde inte den skulle räcka så pappa köpte med en tårta på vägen för säkerhets skull, och den va inte allt för snygg heller efter att ha åkt i backen haha. Mamma beklade sig över att pappa var klantig men slängde sen en tallrik med tårta i golvet själv hahah ;)

Sune slocknade som en stock i SIN EGEN SÄNG (helt otroligt) efter en flaska välling och han sover fortfarande, nästan rekord. Har gått typ tio minuter, han e inte så bra på det där med egen säng. Men så ja har hunnit städa av de mesta, skönt! Ska försöka fundera ut nåt att laga till middag men de känns sjukt oinspirerat. Men först blir de bilduppladdning!

Här är länken med dagens bilder!!
http://www.facebook.com/album.php?aid=76926&id=619592282&l=65db9


Och återigen TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK för alla fina presenter!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0