Kanonkul!

Igår kväll skulle jag, josse å jonas gå på premiären av skräcfilmen fredagen den 13e. så fort vi kom in på biografen kände man att de kanske inte skulle bli toppen. De va fullt av typ 14åriga dryga kids där hälften pratade otrevligt med varandra å andra halvan höll på att äta upp varandra. Självklart fick vi platser bakom de värst hånglande barnparet vilket är rätt störande. Sen höll några på att kasta grejer på varann å massa andra skrek å störde på alla sätt dom kunde. Typ tio minuter in i filmen när man redan va less på skiten stänger dom av filmen å kommer in å säger åt alla att skärpa sig, till svar får den stackars killen som pratar några käftiga kommentarer. Filmen fortsätter å de gör skitungarna oxå. Efter knappt en halvtimme bestämmer vi oss för att gå för de va ingen idé att stanna. Vi var nr 30 som lämnat filmen, fick två fribiljetter av personalen i kassan, mkt snällt. Fyfan för att jobba där en sån kväll.
Ja drog hem till mamma för å hämta Sune, stannar en liten stund innan mamma följer mig en bit hem. När ja nästan e hemma å har tappat känseln i hela kroppen pga tio minusgrader kommer ja på att mina nycklar är inne i lägenheten å fredrik jobbar, fast i boländerna. Daniel får rycka ut å komma hit med Fredriks nycklar. Imorse när ja smsade freddie å fråga när han skulle komma ringer  han å säger att han e på väg hem i en lånebil för bilnycklarna åkte ju me på knippan hit igår kväll. kul!

Men annars va gårdagen skitbra, älskade mormor å morfar e här på besök till på söndag. Så nu ska ja göra mig i ordning å gå å träffa dom på stan.

Har en underbart fin alla hjärtans dag-händelse att berätta sen men vet inte om alla inblandade vet om de än så de får vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0