Länge sen!

Nu var de länge sen ja skrev. Inte alls vart sugen på att skriva och inte haft ro heller för den delen. Har vart sjukt rastlös den här veckan. Men de har vart en rolig vecka!

I lördags förra veckan va ja ut med Marcus, Jonas, Josse å några till. Vi hade som vanligt skitkul och det var rekorddrickning den kvällen, vi va fulla som katruller, mindre bra kanske. Men som sagt, skitkul hade vi. På söndan skulle ja å mamma stå på en loppis men som tur va sket vi i det :) Marcus drog upp till sälen å kom hem idag, å de känns som han vart borta flera månader! Den här veckan har gått snabbt, men eftersom ja gjort mer än vanligt känns den ändå lång!
I onsdags va Jonas å Josse här å käka mat å vi kollade på tropical thunder som var ASROLIG! Sen simmade ja nog tre eller fyra ggr i veckan. Käkade lunch med Jonas på stan en dag, hade filmkväll med Josse å Jonas igår - mycket trevligt! Dock blev de bara en film för mig, för lagom tills nästa film skulle igång la ja mig med sune i jonas säng för att han skulle somna och självklart somnade jag med. Kom hem vid tvåtiden tror jag. I fredags va vi ut oxå å hade skiiiiitkul i ett mindre fullt tillstånd. Dansade som tokar med massa galna fransmän :)
Sune går mer och mer och är lika glad å snäll som vanligt förutom hans humör som utvecklas. När han inte får som han vill sträcker han ut armar å ben och skriker så högt han kan tills ansiktet ser ut som en tomat. Bra där! Men det är kul haha. Sen har han lärt sig äta med gaffel, man får hjälpa till lite, men han e jätteduktig!! Ja å Sune va på Plock med mamma, pappa å Jossan idag å han visade upp sina gaffeltalanger när han tog sitt pomfritt på gaffeln, doppade i ketchupen å åt :)
På tal om mat, hela helgen har vart fusk fusk fusk. Imårrn är de nya tag, så därför sla ja avnjuta en vit macka nu som avslut. Men ja har ont i magen å känner mig helt uppsvälld, antagligen pga dålig helgmat.
Men middagen idag blev skitgod. Hackade massa vitlök och gul lök, i med det i stekpannan och den i med bacon och fläskfilé. På med kryddor och massa grädde. Sånt brukar bli gott, men idag blev de supergott. Fullkornspasta till, och majs å gurka. Yummi!!

Sune å Fredrik har gått å lagt sig å ja ska leta vidare efter jobb, inga framsteg där inte. Trist! Men ja söker allt ja kan så nån gång lär väl turen vända. Lägenhetsbyte går skitdåligt oxå, trodde ja hade ett på gång som skulle bli nåt av, men icke.

På fredag kommer min mormor å morfar hit, vilket jag längtar jättemycket till!!! Ska bli superkul!!! Och på söndag kl två är de ettårskalas för lillsune. Känns som ja måste lägga till "tänk vad fort tiden går". För det gör den ju!
Som Josse sa häromdagen; Snart är han 18 å åker runt på sin moped med moppe-musche" hahahah. Får hoppas att han fått ordentlig musche å växt ifrån moppen då :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vi har ju trappa här, så där går vi ju en del. Därför han kan så bra.

Vilket datum är Sune född? Helt sjukt vad tiden går fort! Letar du jobb? Vad för jobb söker du?

2009-02-09 @ 16:53:44
URL: http://hannamariak.blogg.se/
Postat av: Mari

Du har blivit utmanad kolla min logg!

2009-02-10 @ 08:19:25
URL: http://marilundin.blogg.se/nyhar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0