Tårtbak!

Idag har vi vart på Gränby en sväng, de blev present till Sune och grejer till den kommande tårtan. Det ska bli en fotbollsplan. Så jag har bakat tre långpannor med tårtbottnar, massa nutellamuffins (jo du jossan, jag talar sanning) och även några vanlijmuffins. Sockret tog slut, så de får bli chokladbollar imårrn. Så har ja rensat frysen och städat i ordning så att allt får plats där till på söndag. Märkte att vi har extremt mkt mat i frysen, ändå känns de omotiverat till att laga mat varje dag för de inte finns nåt. Så ja måste ta tag i det och laga upp maten som finns!

Sune har precis duschat och druckit massa vatten, de e typ de enda han vill göra, fånga duschstrålen med munnen, gullfisen. Nu springer han runt naken å märker revir :) Nyss försökte han klättra in i tvhyllan, bara rumpan som stack ut, och självklart e kameran urladdad, hade blivit en rolig bild.

Många som frågat va Sune önskar sig. För det första är man lika välkommen på kalaset även att man inte har presenter med sig, de e bara kul att de kommer folk som vill fira honom. Vill man dock köpa present så kommer här ett litet tips, dom går att hitta på www.sagopalatset.se och säkert andra ställen:









Ni som undrar klädstorlek, de e 86 eller 92 som gäller. Bättre att han har å växa i än att de e precis. Han behöver ingenting speciellt, han e så bortskämd som ni säkert vet, så han har så han klarar sig gott å väl.

Nu e de dags att sätta igång med middan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0